Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.696.840
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Rast mišića i visina

da ja nesto pitam, jer me stvarno zanima..

ne znam tacno podatke, nisam se odavno mjerio nit vago, ali otprilike

165 cm

55-60kg, 21 god

pitanje je prosto, poceo sam malo trcat, trbusnjaci i sklekovi da skinem masu i malo sredim tijelo (nesto umjereno, samo da ne izgledam zapusteno)

ali me najvise zanima, koji sport/vjezba/ishraha, ili ima li bilo koji nacin da se naraste jos koji cent, ili makar da se poboljsa kicma i drzanje, da djelujem malo vislji..?

i da, problem jest u genima..vislji sam od staraca za cent dva, dok m je mladji brat par centi vislji od mene..njemu je 19

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 23:22 (ismar89).
17 godina
neaktivan
ismar89 kaže...

165 cm

55-60kg, 21 god

pitanje je prosto, poceo sam malo trcat, trbusnjaci i sklekovi da skinem masu i malo sredim tijelo (nesto umjereno, samo da ne izgledam zapusteno)

ali me najvise zanima, koji sport/vjezba/ishraha, ili ima li bilo koji nacin da se naraste jos koji cent, ili makar da se poboljsa kicma i drzanje, da djelujem malo vislji..?

i da, problem jest u genima..vislji sam od staraca za cent dva, dok m je mladji brat par centi vislji od mene..njemu je 19

To je normalna težina.
Ako ćeš graditi mišiće,dizati utege obično se konzumira 2g ili više po kilogramu tjelesne težine,ako želiš biti atletičar 1g-1,5g.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
ismar89 kaže...

165 cm

55-60kg, 21 god

To je normalna težina.
Ako ćeš graditi mišiće,dizati utege obično se konzumira 2g ili više po kilogramu tjelesne težine,ako želiš biti atletičar 1g-1,5g.

ma zelim samo skinut malo sala, poboljsat kondiciju..nikako ne zelim da se nabildam,..najvise me zanima visina, tj. ima li nacin da podstaknem i potpomognem rast (u slucaju da jos uvijek malo rastem)

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Za rast ti stvarno ne znam,ali samo trči ili vozi biciklo to ti je recept za skidanje sala.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
insomniac kaže...

Haha goping trice,moze neko pomoc
173 CM
56 Kila...
Sta bi triba napravit da nabacim koje kilo i misica...
Jedem ko manijak i ne radim puno a nista se nece uhvati na mene -..-
16 God

Isto vrijedi i za mene, pomoć?

183 cm

52 kile

16 god.

Svako jutro pojedem shake od banana, jaja, mlijeka, keksa, meda, ali ne pomaže puno za debljanje, naravno nakon toga uradim 16-17 sklekova (svaki dan po 1 više), 20 trbušnjaka u 3 serije te čučnjeve, zgibove ne radim, pomoć?

Ja jedem normalno

Vjezbam doma s ovim (Pogledaj sliku)

U teretanu,premrsav sam za toga xD

A i nisan bas najsocijalniji od ljudi :P...

Kolege iz razreda me nebi pustili 10 gofdina da me vide tamo....

Ovo na slici zasad radim neke vjezbe,kad ih nadjem negdi pokazacu koe

(zasad radim  s 2 opruge,imam svih 5..)

Usput caca mi je s ovim vjezba dok je trenira ragbi...u svojoj mladosti xD

Evo ovim Evo ovim
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 16:28 (insomniac).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zato se nabildas i za  2 godine kad vec zaborave da su te zahebavali malo ih izmlatis {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
protjeran
Dajte mi recita kakvu bi prehranu trebao imati...
Sa tim da za ručak mogu jesti sve, ali u umjerenim količinama :)
Ako poštuješ sva pravila, propuštaš svu zabavu! ▲ ▲
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Dajte mi recita kakvu bi prehranu trebao imati...
Sa tim da za ručak mogu jesti sve, ali u umjerenim količinama :)

6:00- zobene+100g
8:30-integralna peciva
11:30- -II-
14:30- 150g bjelog mesa/tune +kuhani krumpir/riža
17:30:tunjevina 150g
~19:00-teretana/vjezbanje
20:00 100g zobene
21:30:tunjevina i 200g posnog sira

hehe, ako te zanima o prehrani i o vjezbama imas dosta toga na http://www.building-body.com/forum

92% mladih bi palo u depresiju kada bi mi crko ekran,ako si među onih 8% koji bi pop.zdili kada bi ih to snašlo stavi onda ovo u svoj potpis.
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Zato se nabildas i za  2 godine kad vec zaborave da su te zahebavali malo ih izmlatis {#}

hahahha

E rado,al nisam pri parama za clanarinu :P

a i nebi se ja snasa tamo xD

16 godina
protjeran
Budem se usrao od tolike tunjevine...
Budem se pokušao pridržavati :)
Oće to utjecat, na kondiciju/mišiće?
Ako poštuješ sva pravila, propuštaš svu zabavu! ▲ ▲
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo,ja sa standardnom (normalnom ) prehranom,rastezem ono mjesec dana,radim veslacke trbusnjakee,i 3 vrste sklekova 3x10 i vec s eosjecam jace...a i posto na meni nema masnoce,vidi se mala promjena...

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

To je vecinom za mišiče, ako oces masu dodas malo proteina 30g svaki put kad jedeš zobene.  :D

A za kondiciju radis trbušnjake, sklekove i trčiš.

92% mladih bi palo u depresiju kada bi mi crko ekran,ako si među onih 8% koji bi pop.zdili kada bi ih to snašlo stavi onda ovo u svoj potpis.
16 godina
neaktivan
Jedi dosta mesa,sniceli biftek,nemoj bas pohano previse,janjetina i sl.Uzimaj dosta i povrca voca i sl,salata uz rucak obavezno.Ja bi ti preporucia da radis vjezbe bez utega,ako se mis uhvatit za stok od vrata to ti je izvrsno,dobit ces leda i ruke od tog,za trbusnjaka je dobro da radis na rubu tako da girnji dio tijela nema podlogu,stoj u cucnju sta vise mos.Nezaboravi se rastezat to je vrlo bitno,dobro se rastegni svakog dana
RazorNapster
15 godina
neaktivan
Barnie kaže...
Jedi dosta mesa,sniceli biftek,nemoj bas pohano previse,janjetina i sl.Uzimaj dosta i povrca voca i sl,salata uz rucak obavezno.Ja bi ti preporucia da radis vjezbe bez utega,ako se mis uhvatit za stok od vrata to ti je izvrsno,dobit ces leda i ruke od tog,za trbusnjaka je dobro da radis na rubu tako da girnji dio tijela nema podlogu,stoj u cucnju sta vise mos.Nezaboravi se rastezat to je vrlo bitno,dobro se rastegni svakog dana

Ja tarem sve od reda...

Probat cu to sa gornjim dijelom tijela bez potpore

17 godina
Rast mišića i visina

hh, ako zelis visinu, logicki mozes sam zakljuciti kakve vjezbe, vjezbe gdje protezes djelove tjela, noge, leđa, sklekovi mogu donekle ispraviti kičmu ili oni "naopaki trbusni"najbolje (na prsima i dizes glavu sto vise gore, nemogu se sjetit pravog imena)
Naravno za visinu je najpovoljnija košarka, tae kwondo za noge ili neki sličan, tako da radi ono sto se radi u tim sportovima, bit ćeš efikasniji i brzi.

Atletske vjezbe smanjuju rast, tako da njih bi trebalo radit uz protezanja.

Btw, danas vadio lječnički (radi auto sk.), prije nisam znao težinu (vec 3 god. heh malo smjesno) i imam 90 [kg], na otprilike 191 [cm] visine(mozda i vise :D)

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
15god 176cm 55kg Svaki dan nogometa treniram(sada ne zbog zime), ruke su mi slabe i sta mi preporucavate?
16 godina
protjeran
dooma kaže...
15god 176cm 55kg Svaki dan nogometa treniram(sada ne zbog zime), ruke su mi slabe i sta mi preporucavate?

na ovih 11 stranica ti piše to bar 3-4 puta XD

WP
15 godina
dooma kaže...

a mlad si još... al ono... radi još nešto uz nogomet... ;)

ja kad sam bio u tvojim god sam svaki dan bio po 3-4h na igralištu... 2h nog, 2h košarka i dobiš za mejsec-dva jake ruke... al ako nemaš vremena il nevoliš košarku radi sklekove ilii diži utege ;) (moj prijedlog)... a i pošto je zima dobro ti dođe dvoranski sport... a košarka je jedan od njih... + održi se kondicija ;)

17 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
dooma kaže...

na ovih 11 stranica ti piše to bar 3-4 puta XD

ma nisam gledao ove stranice, uvijek pogledam prvu i zadnju stranicu
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Imam jedan problem koji mi sve više ide na živce.

Naime,jedna strana prsa mi je razvijenija od druge.Ja sam dešnjak i upravo je desna strana slabija od lijeve.Ispod desne "sise" ima jedan dio koji je udubljen-niži je od istog dijela na lijevoj strani(ispod lijeve "sise") kad ih pogledam.

Zanima me koji bi mogao biti uzrok tome i kakav način vježbe primijeniti.S interneta sam si prije nekoliko dana skinuo nekoliko vježbi za trbušnjake i sklekove koje radim kod kuće.I same vježbe koje bi volio da mi preporučite,naglasak je na tome da se rade kod kuće,dakle ne u teretani.

Ne znam da li je dobro da radim samo sa tom jednom stranom koja mi je slabije razvijena ili da radim jednako i sa lijevom stranom i desnom pa da se na taj način s vremenom izjednače-da strana koja je jače razvijena stane malo s razvojem,mislim ne da stane nego da se sporije razvija,a da ona druga slabija strana se brže razvija i tako dostigne jaču.

16 godina
protjeran
lebron kaže...

Možda imaš tumor pa ti zbog kvržice lijeva sisa djeluje razvijenija.

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
16 godina
neaktivan

Vjerojatno.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ima neko kvalitetan popis vježbi za po doma? (nešto kao ovo)

Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
16 godina
neaktivan

Za rast si se kasno sjetio,sada nebudes narasta,ono sto moze vizualno pomoc je uspravno drzanje,viskoa peta,odjeca koja te izduzuje,za kicmu i sl. su najbolje staticke vjezbe,znaci ne dizanje utega i sl. vec vjezbe tipa:legnes na pod i podignes noge par centimetara od poda,tako i drzi prvo 15 sek pa sve vise i cise i ls. vjezbe.Zapamti kod svakog vjezbanja je najbitnije istezanje   i to istazanje ne samo kolko ide vec i napredak u njemu.

RazorNapster
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

imam i ja pitanje..

imam 15 godina visok sam 162cm i imam 63kg, u pubertetu sam i tek pocinjem rasti {#}

mislio sam krenuti u teretanu da malo definiram i oblikujem misice pa me zanima dali ce to utjecati na moj rast i ravoj...

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

imam i ja pitanje..

imam 15 godina visok sam 162cm i imam 63kg, u pubertetu sam i tek pocinjem rasti {#}

mislio sam krenuti u teretanu da malo definiram i oblikujem misice pa me zanima dali ce to utjecati na moj rast i ravoj...

bolje da se bavis nekim sportom uz teretanu, bolje će ti doć nego čisto bildanje... i nabij malo mase =)

ja sam sa 16 imao 195 cm sa 65 kg, sad sa 20 2 metra sa 105 kg

viva la rakija.....
15 godina
neaktivan
munjovoz kaže...
strbi kaže...

imam i ja pitanje..

bolje da se bavis nekim sportom uz teretanu, bolje će ti doć nego čisto bildanje... i nabij malo mase =)

treniram nogomet zaboravio sam reci :D ....nebi se ja bildao nego bi malo razvio i definirao misice pa me zanima dali bi to utjecalo na moj rast..

15 godina
neaktivan
strbi kaže...
munjovoz kaže...
strbi kaže...

imam i ja pitanje..

treniram nogomet zaboravio sam reci :D ....nebi se ja bildao nego bi malo razvio i definirao misice pa me zanima dali bi to utjecalo na moj rast..

nece momce, sam nemoj po kemikalijama =)

viva la rakija.....
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ma nebi ja po kemikalijama...ja bi samo da se malo dovedem u red i oblikujem tijelo....buraz trosi kemikalije ali on ima misice i 19 godina...{#}

17 godina
Rast mišića i visina

ak hocete izdefinirat tijelo,najbolji put vam je da odete na jarun i pumpate zgibove,nema bolje stvari i jos ste na zraku.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice