Ja "pijem" domaća jaja ima vec 3-4 mjeseca.
Ja "jedem" kajganu sa pršutom ili pečenicom. U MAD?
Ja "pijem" domaća jaja ima vec 3-4 mjeseca.
Ja "jedem" kajganu sa pršutom ili pečenicom. U MAD?
Easy bro...Mlijeko+2 sirova jaja+banana. 
Easy bro...Mlijeko+2 sirova jaja+banana. 
Kod mene mlijeko+ 4 jaja+ pršut i ražov kruh.
Lange ti imaš toliko krivu predodžbu na toliko razina da je to začuđujuće za nekoga tko misli da zna dvije stvari o ovoj temi...
zasto to misliš?
vjeruj mi sto se tice sirovih jaja.velika je opasnost od salmonele. pa dajte se decki malo raspitajte i ne gledajte i zabrijavajte na rockya!
zena mi fermaceut i govori mi koliki dolaze u apoteku po ljekove radi zaraze od salmonele (doduse ne sada u zimi ali cim krene toplije vrijeme).
Neko je lijen jaja skuhat
Lange ti imaš toliko krivu predodžbu na toliko razina da je to začuđujuće za nekoga tko misli da zna dvije stvari o ovoj temi...
zasto to misliš?
Za jaja si u pravu. Neću tvrditi, ali mislim da osim salmonele problem je što mi nemamo niti enzime koji bi kvalitetno razgradili sirova jaja.
Ako se hoću uzimati proteini u tekućem stanju (koji puno brže pogađaju mišiće od onih u krutom) - onda je najbolje uzimati whey. Jogurt i mlijeko će isto tako obaviti posao (iako za ovu tvrdnju neki profi BB bi me objesio jer jogurtu fali jedna esencijalna aminokiselina, a mlijeko je laktoza + to što inzulin u krvi podiže, no osim ako ne mislite ganjati titulu Mister Olympia bit će i više nego u redu).
Ovo gore je bilo nastavak (ili moje povlačenje iz diskusije, kako već hoćeš) na ono o sklekovima i varanju.
ajde bukva da se u necem slozimo makar mislim da je svezi sklekova doslo da krivog shvacanja.kada sam govorio o "varanju" ak ides u teretanu znas na kaj sam mislio. recimo radis prsa bench natovaris kilazu,spustas sipku do prsa i malo si pomognes stim da si malo odbijes od prsa (nadam se da kuzis sta ti zelim reci).sto se tice proteina slazem se da je najbolje uzimati whey (osobno ga koristim sa vodom-navodno brze protein dode do misica) i uzimam universal amino.sva ta iskustva vam govorim sto sam bio ispitivao od jadrana damjanovica.
i evo ti tog odbitka sipke od prsa
Dajte brzo riješenja za nizak tlak..
Tlak mi je 107/67, puls 67 isto..
Ide mi na živce.. Ne mogu se normalno skoncentrirati, zaspem stojeći ako želim i ne mogu stisnuti šaku, a osjećam slabost i u laktovima(nekad)..
Ja sam prije ima nizi tlak. Ja mislim da sam prvi kojem je doktorica rekla da jede vise zacinjene hrane :P..
Uglavnom. Ujutro dobro marendat i pit dosta vode. Nastoj jest barem 5 puta dnevno. Ručak također obilan.
Nemoj dugo sjedit na nekom mjestu. Provaj upisat teretanu ili neki sport. Provaj svaki dan odvojit (po mogucnosti ujutro) 15-ak minuti da se malo rastegnes i malo proskakuces, provaj napravit koji kratki sprint ili malo brze skakutat sa vijacom da se digne broj otkucaja srca (to ce povisit tlak malo).
Posjeti i doktora ako se stanje ne popravi mozda ti prepisu neku prehranu ili ovako nesto.
I nemoj se naglo dizat ako cucis ili ovako nesto, ja sam jednoj odvalia stolic na kojem smo drzali stvari jer sam se naglo diga i zacrnilo mi se totalno (glavom sam ga odvalia :S).
Ima sam isti problem i nije mi tlak bio nizak vjerojatno zadnje 3 godine. Idem u teretanu, trcim igram balun... Plus otad sam diga 16kg :).
ne volim tak nabildane cure, malo mi je ružno to na njima :S
Da, ovo očajno izgleda.
Ni meni, ali sam cuo da je njima mnogo teze dobiti trbusnjake nego nama.
Ni meni, ali sam cuo da je njima mnogo teze dobiti trbusnjake nego nama.
ne trbušnjake nego mišiće općenito, one nemaju toliko hormona od kojih mišići rastu kao mi ;)
Zašto ne, da je meni ovakva pa da mi netko cjepa drva i freza krumpire umjesto mene svake godine.
Zašto ne, da je meni ovakva pa da mi netko cjepa drva i freza krumpire umjesto mene svake godine.
jedna za cjepat drva, druga za krevet i miran si ;D
A e.
ovo nema veze sa salmonelom! uzmi ti jaje iz kokosinjca pa se mozes zaraziti salmonelom.malo si izgooglej sto se tice salmonele.rade neka decki kupe whey protein em je sigurniji em ima vise proteina.
ak ces usporedivati robu iz ducana onda kada si bolestan nemoj kupovati limun u trgovini nego otidi u ljekarnu i kupi vitamin C.sigurno ima vise vitamina
Šta vi kažete na ove dodatke prehrani? Mislim se kupit ovo, pa prokomentirajte malo... Inače pijem nekad mg i neke multivitamine, ali sam u zadnje vrijeme prestao...
OMEGA 3-6-9
Oo je po meni,u granicama normale. Super,cura se trudi,i podrzavam to. A da lose izgleda,nikako. Ovo je bolje od anorexicarki 100% 
Oo je po meni,u granicama normale. Super,cura se trudi,i podrzavam to. A da lose izgleda,nikako. Ovo je bolje od anorexicarki 100%
OKej, trudi se, ali uz uz malu streoid pomoć. Kome se diže na to, prepoučam da si naguglaju na svojem omiljenom tražilištu Sarah de herdt
ovo nema veze sa salmonelom! uzmi ti jaje iz kokosinjca pa se mozes zaraziti salmonelom.malo si izgooglej sto se tice salmonele.rade neka decki kupe whey protein em je sigurniji em ima vise proteina.
ak ces usporedivati robu iz ducana onda kada si bolestan nemoj kupovati limun u trgovini nego otidi u ljekarnu i kupi vitamin C.sigurno ima vise vitamina
Tko odavde uzima jaja ispod kokoši iz kokošinjca da pobere salmonelu? Tko tu muze nepregledane krave i jede njihov posni sir pa je u opasnosti od listerije?
Tko od nazočnih pije vodu iz izvora, pa je upoasnosti od kolere? Tko sam kolje piliće zbog pilećih prsa pa je u opasnosti od Kampilobakterioze?
Sve može razboljeti, i zrak u blizini bolesnog od gripe. Priče sa obaveznom bolešću ako se jede sirovo jaje su urbane poštapalice.
Jaja iz dućana sa normalno provjerenim datumima i prenesena u frižider jednako su "opasna" kao i gore spomenuta voda, meso, mlijeko itd.
Evo bila je ovo ljeto histerija sa uništavanjem povrća jer se netko u europi zarazio E coli. Hoćemo i to na crnu listu? Ja jeo sve što su branili i preživio. Kao i sirova jaja.
OKej, trudi se, ali uz uz malu streoid pomoć. Kome se diže na to, prepoučam da si naguglaju na svojem omiljenom tražilištu Sarah de herdt
Tko odavde uzima jaja ispod kokoši iz kokošinjca da pobere salmonelu? Tko tu muze nepregledane krave i jede njihov posni sir pa je u opasnosti od listerije?
Tko od nazočnih pije vodu iz izvora, pa je upoasnosti od kolere? Tko sam kolje piliće zbog pilećih prsa pa je u opasnosti od Kampilobakterioze?
Sve može razboljeti, i zrak u blizini bolesnog od gripe. Priče sa obaveznom bolešću ako se jede sirovo jaje su urbane poštapalice.
Jaja iz dućana sa normalno provjerenim datumima i prenesena u frižider jednako su "opasna" kao i gore spomenuta voda, meso, mlijeko itd.
Evo bila je ovo ljeto histerija sa uništavanjem povrća jer se netko u europi zarazio E coli. Hoćemo i to na crnu listu? Ja jeo sve što su branili i preživio. Kao i sirova jaja.
radio sam u jednom trgovackom lancu trgovina i vidio sta se desava sa ajd recimo u ovom slucaju jajima.katastrofa, prvo ih izvade iz hladnjace na +30 pa cekaju utovar nekih sat vremena pa onda opet nazad u hladno,itd.ipak kada se jaje spece,skuha ubije sve stetne bakterije.bolje decki moji pojedite skuhana jaja nego sirva a vi koji jedete sirova jaja mozete pojesti i sirovo meso (sigurno bolji ucinak :-))
Kako je lipo ujutro se probudit, sać do kokošinjca, nać 7-10 jaja koja su još topla kako ih je kokoš snila.
Kako je lipo ujutro se probudit, sać do kokošinjca, nać 7-10 jaja koja su još topla kako ih je kokoš snila.
Tako je meni u većini slučajeva.
Ma ja sam jeo i svinjetinu, istina je da sam dobio svinjsku gripu hahahaha al sam prebolio to ko i ostale dosadne bolesti :D
Nego šta vi kažete na ovo...
Ma super apsolutno:) Kolko, 20 dvdova? To bi netko trebao gledat sve? pa kad će ulovit vrimena za vježbu pored te
filmske epopeje? Evo najveća tajna razotkrivena: Kako dobiti trbušne mišiće i izgubiti salo sa trbuha:
-jesti zdravo
-trošit više kalorija nego se unosi
A čuj, tu su odgovorena sva pitanja i sve je objašnjeno...I da te ispravim samo, nema 20 dvd-ova već 20 videa, ali nije bitno :P
Usput, vidljivo jačam, ali donja leđa me još uvijek bole... Moram nać slijedeći mjesec vremena za otić na vježbe i terapiju 2 tjedna za redom jer jednostavno drugo mi nema smisla -.-'
A čuj, tu su odgovorena sva pitanja i sve je objašnjeno...I da te ispravim samo, nema 20 dvd-ova već 20 videa, ali nije bitno :P
Usput, vidljivo jačam, ali donja leđa me još uvijek bole... Moram nać slijedeći mjesec vremena za otić na vježbe i terapiju 2 tjedna za redom jer jednostavno drugo mi nema smisla -.-'
Počni raditi mostove (guglaj back bridge ili Ido Portal pa tamo nađi). Alternativa ti je mrtvo dizanje, ali sa lakim težinama gdje se vele koncetriraš na tehniku, ovo je rehabilitiralo leđa od dosta ljudi.
ovako momci, trebao bih počet s vježbanjem pa da čujem kaj imate reći.
15god., 180 cm, 65kg
od kojih vježbi da krenem i kolko da radim koju/kolko da radim sveukupno dnevno?
kasnije teretana, kaj da tamo?
(inače, trebam vježbe za sve živo, najviše za ramena, ruke, prsa i trbuh, noge ne previše)
kakva prehrana?
i jel plivanje dobro za popravak lagano iskrivljene kičme? ako znate, koje su vježbe za nju?
+kako dobit koji cm u vis?
ovako momci, trebao bih počet s vježbanjem pa da čujem kaj imate reći.
15god., 180 cm, 65kg
od kojih vježbi da krenem i kolko da radim koju/kolko da radim sveukupno dnevno?
kasnije teretana, kaj da tamo?
(inače, trebam vježbe za sve živo, najviše za ramena, ruke, prsa i trbuh, noge ne previše)
kakva prehrana?
i jel plivanje dobro za popravak lagano iskrivljene kičme? ako znate, koje su vježbe za nju?
+kako dobit koji cm u vis?
Skini Starting Strength 3rd ili 2nd edition za trening. Prehrana, odi na bodyrecomposition forume. Ti su ljudi genijalci što se tiče prehrane.