Ne mislim plaćati odmah i trenera posebno.
Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
kakvo placanje trenera? pa u svakoj teretani neki trener vodi teretanu, i on ti na pocetku pokaze sprave, kako se radi i to.
Kako to uopće pripremate? Mislim nisam nikad do sad jeo pa ne znam.
mixam zobene, mlijeko i bananu
Kako to uopće pripremate? Mislim nisam nikad do sad jeo pa ne znam.
mixam zobene, mlijeko i bananu
također. inače ja koristim iz lidla one mekane, da nabrzinu pojedem kad nemam vremena.
OFFTOPIC: Ima netko da se bavi yogom ovdje? Bez glupih komentara, to je gay, to je za cure, jer za neke vježe(asane) iziskuju užasno puno napora i čvrstoču mišića koje je inače standardnim vježbama teško postići, a ujedno yoga jako pozitivno djeluje na čvrstoču i fleksibilnost.
Ima, što te zanima.
Za fleksibilnost, yoga čuda radi... Za čvrstoću? Pa, i dalje kad se zabijem u zid, odbijem se od njega (ili ti - što bi čvrstoća trebala biti?).
Neznam jel offtopic al evo. Mislim da pubertet i sve to ide meni na bolje xD. Sa 165 cm u 6 mjesecu, sad sam na 173cm, i ide i dalje, ja zadovoljan :D
Zna li netko kako se točno zove vježba i koliko je učinkovita kada se tijelo postavi u položaj za čučanj i samo se leđima nasloni uz zid. Baš sada probao i jedva mogu preko 2-3 minute. Quadriceps ubija.
EDIT: Radi se o wall squat.
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Pitat ću te za 5god kada te viljuškarom budu nosili u bolnicu, pod uvjetom da nastaviš tako jesti.
Btw, koliko imaš godina? pfff....
A dobro dok vježba neće se udebljat, bar ak je u pubertetu nece, znam hrpu takvih koji čak niti ne vježbaju pa su skroz normalne građe.
da kad ti se za par godina metabolizam uspori jedan guz će ti bit u kuhinji a drugi u dnevnom boravku
Pa priroda te pomazila i u pubertetu si, a to neće dovijeka trajati. Uostalom važno je ŠTO unosiš, a ti pitaš je li trebaš preći na zdraviju prehranu?
neznam koliko je tebi logicno ako vjezbas i nisi dobio grama, a jedes samo smeće i to nakon godinu dana je tebi sinulo nesto nije uredu. ostavi se tih trbusnjaka,ti nemas trbusnjake,ti si sebi umislio da imas trbusnjake,to sta na slici vidimo trbusnjake,takve trbusnajke ima 90 klinaca koji su premrsavi i onda vjerovatno kao i ti rade xy trbusnjaka na dan i onda se kao imaju mišići.
zasto se ne zamaras kolika su ti prsa ili dal zelis imat izrazen "trokut",ili mozda ramena,noge? kazem,neznam kako treniras al to meni iz slika govori da ti svaki dan napravis 50 trbusnjaka i tebi je to kao trening,da radis ista drugo barem bi malo prsa ili ramena.
kreni pravilno jest,vjezbaj cijelo tijelo,trbuha se ostavi,radi vjezbe koje "nevolis" koje iziskuju da kad napravis par ponavljanja da moras sjest jer nemos doc do zraka,mislim ono trbusnjaci ti mogu "doc kao odmor" između takvih vjezbi.
Izgledaš ko pi*kica 
Šalim se, nije ni čudo da ti se ništa ne prima kad još rasteš. Ali pitat ću te za 5,6 god jel isto stanje. Raditi samo tršušnjake u najmanju ruku je debilno, možeš si samo leđa smrdati. A i kakva je to vježba gdje možeš napraviti 100 komada bez da se umoriš? Meni je to njesra. Prava je ona vježba gdje ti radiš nešto max 1-5min i onda crkneš od muke. I zato volim svoj trening 
da sad kao slucajno smo zakljucili da ti plocice nisu vazne :) trebas jest 2P po 1kg tjelesne mase i tako si otprilike to mjeri,u početku piši šta jedeš.
daj reci kakve vjezbe radis,koliko ja vidim iz slike nista osim trbusnjaka,i eventualno neka losa vjezba za biceps. :) trebas se odlucit oces se udebljat ili dobit na mišićnoj masi.
Evo slika,4 mjeseca sam vjezbao doma,trbuh mi je prije bio skroz ravan a sad vec vidim malo plocica :)
Sad je vrijeme da krenem u teretanu,ovo je bilo samo zagrijavanje
lik mi izgleda ko rasvjetni stup na Zrinjevcu
aha,da sad sam pogledo,neshvacam bas al tebi pod listovi pise 3 seta 90 ponavljanja,ti stvarno radis 90x90x90,cemu to,inace ostale vjezbe sve radis previse ponavljanja,smanji za duplo i dodaj tezinu.cetvrtak i nedjelja mislim smijesno trening napravis za 5 min,rađe radi svaki drugi dan cijelo tijelo,nego ovako neki trening od 20 min svaki dan.
ponedjeljak:smiješno,nikad nisam vidio da itko radi toliko ponavljanja,vjezbe za ramena,nedovoljna samo jedna vjezba.
utorak:kombinacija ledja i biceps je ok,mozda da navedes tezine s kojima radis bi pomoglo,sta je ovaj stojecki single arm row?
srijeda:oped ok kombinacija tricepsa i prsa,ali iskreno da si 4 mjeseca ili koliko vec radio ovo sta tu pise imo bi barem malo prsa,obrnuti sklekovi za triceps to je izbaci.
četvrtak:glupost
petak:isto glupost,trening od cca 10 min
subota:ista stvar kao i srijeda
nedjelja:bezveze
ako hoces mozes navest bucice s kojima to radis,ili barem neki maximum opterecenja koji si mozes slozit doma,barem kad radis cucnjeve i to onda ak nista natrpaj u torbu neceg teskog pa radi.moja preporuka spoji si to u ponedjeljak,srijeda,petak.
za vas koji tako nemate bas pojma o vjezbama pa si sami slozite neki program a nemate ni pojma oce to djelovat preporucam vam da radite po nekom od onih svih silnih videa sto ima na internetu, treninzi ce vam trajat sat vremena(sve krace je ku*ac), a nakon njega cete umrijet a ne ovaj vas trening nakon kojeg se osjecam ko da sam sjedio cijelo vrijeme.
kakvo placanje trenera? pa u svakoj teretani neki trener vodi teretanu, i on ti na pocetku pokaze sprave, kako se radi i to.
Ništa od programa, ponavljam, ako mi netko može sastaviti nešto, koliko god osnovno bilo, neka slobodno napiše.
Hvala unaprijed.
za vas koji tako nemate bas pojma o vjezbama pa si sami slozite neki program a nemate ni pojma oce to djelovat preporucam vam da radite po nekom od onih svih silnih videa sto ima na internetu, treninzi ce vam trajat sat vremena(sve krace je ku*ac), a nakon njega cete umrijet a ne ovaj vas trening nakon kojeg se osjecam ko da sam sjedio cijelo vrijeme.
ne treba nužno trajati sat vremena, važno je da su kvalitetne vježbe.
prije sam imao sat vremena svega i svačega, ali progres je bio minimalan. skratio sam trening vremenski, bolje sredio setove i ponavljanja na raznim vježbama.
općenito su 4 vježbe na dan, dosta dobro radi sve.
ne treba nužno trajati sat vremena, važno je da su kvalitetne vježbe.
prije sam imao sat vremena svega i svačega, ali progres je bio minimalan. skratio sam trening vremenski, bolje sredio setove i ponavljanja na raznim vježbama.
općenito su 4 vježbe na dan, dosta dobro radi sve.
pa naravno da treba znat slozit vejzbe, nemozes radit kako god jer nece bit napretka, zato kazem da je za pocetnike i neznalce najbolje radit po tim videima, tipa ono p90 ili p90x, ovisi u kakvom su stanju, imas vjezbe za cijeli tjedan i tako radis.
I može mi netko preporučiti 5KG proteina, koliko to otprilike košta?
Znam da je prije u ovoj temi bilo nabavljanja preko nekog lika, ali sve legalno, pa ako itko zna nešto više neka napiše.
aha,da sad sam pogledo,neshvacam bas al tebi pod listovi pise 3 seta 90 ponavljanja,ti stvarno radis 90x90x90,cemu to,inace ostale vjezbe sve radis previse ponavljanja,smanji za duplo i dodaj tezinu.cetvrtak i nedjelja mislim smijesno trening napravis za 5 min,rađe radi svaki drugi dan cijelo tijelo,nego ovako neki trening od 20 min svaki dan.
ponedjeljak:smiješno,nikad nisam vidio da itko radi toliko ponavljanja,vjezbe za ramena,nedovoljna samo jedna vjezba.
utorak:kombinacija ledja i biceps je ok,mozda da navedes tezine s kojima radis bi pomoglo,sta je ovaj stojecki single arm row?
srijeda:oped ok kombinacija tricepsa i prsa,ali iskreno da si 4 mjeseca ili koliko vec radio ovo sta tu pise imo bi barem malo prsa,obrnuti sklekovi za triceps to je izbaci.
četvrtak:glupost
petak:isto glupost,trening od cca 10 min
subota:ista stvar kao i srijeda
nedjelja:bezveze
ako hoces mozes navest bucice s kojima to radis,ili barem neki maximum opterecenja koji si mozes slozit doma,barem kad radis cucnjeve i to onda ak nista natrpaj u torbu neceg teskog pa radi.moja preporuka spoji si to u ponedjeljak,srijeda,petak.
Radim s bucicama od 8kg.Ovaj program mi je tek zagrijavanje za teretanu tako da mi netreba nista ozbiljno
Radite li sklekove na šakama, ukoliko da, koliko možete u komadu napravit i kakve serije radite.
nikad mi ti sklekovi na sakama nisu bili jasni, samo me sake bolje poslije. radije napravim drukciju tezu vrstu skleka nego na sakama.
Teže na šakama?
Probaj koliko možeš na šakama sada kada si probao obično pa javi rezultat, baš me zanima.
Ma ima 100 vrsta sklekova, svi su zayebani 
@mar123
Što se tiče dužine treninga, zašto bi dobar trening morao trajati duže od sat vremena? Pa kvalitetniji je onaj koji traje kraće i gdje se brže umoriš, gdje nema velikih pauza. Ili se varam možda?