- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I mene isto,iako sam ga volio kao igraca puno vise prije nego sada ali eto opet mi je zao sto ga nece biti dalje...No ipak mislim da ce Durant preuzet tu dosta stvari pocet zabijat jos vise jer zamjenski pg ne vjerujem da ce bas imat "muda" pucat i prolazit kao Westbrook pa ce sve lopte vise biti upucivane na centra,pfa i Duranta naravno...
Bas mi je zao ovih sjajnih igraca koji nece igrat u playoffu posebno kobea ovu mu je mozda zadnja sezona
, a oklahomi ce bit tesko bez westbrooka 
Znam da je off topic al sam jucer kupio singature shorts od Rosea 
Chicago Bulls! 
kakva utakmica.. robinson.. stravaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
23 poena u 4 quarteru... sick
Oklahoma Cityyyy...
Ovaj Durant se nekad ponasa kao prava zivotinja,najvise mi vuce na onu divlju krmacu...
Mene samo zanima kakav ce biti Westbrook kad se vrati tj. je li povreda dovoljno teska da mu prepolovi igru.
Ne bi trebala biti. Čini mi se da isto imao MWP pa se vratio nakon 2-3 tjedna.
Vidjet ćemo kako će se sad držati, al ovime su im šanse drastično pale.
Celticsi se vratili, 3:1. Nadamo se da mogu uzet još 1-2, čak i 3 da bude malo zanimljivije.
Heat lagano prošetao kroz Milwaukee. Danas će se ispratiti još jedna metla u LAu.
btw. free stream preko LPa. Treba pronaći pod NBA Videos, piše ime timova i slika je od LPa. Barem je bilo sad za Heat vs. Bucks i Knicks vs. Celtics.
Ovaj Curry ga mece i mece bilo da je to transition three ili šta, uvjerljivo najbolji šuter današnjice, ako tako nastavi ne gine mu da postane najbolji ikad...
ovo je super, već 2 dana zaredom je tako, sinoć sam pogledao 2 utakmice. Ne treba biti ni registriran, a u HD-u je stream. Samo me zanima kakav im je to propust, jer ljudi su plaćali da bi mogli tako gledati utakmice, a sada je svima besplatno. Nadam se da će raditi i večeras :)
a Curry je čudesan, kako je eksplodirao ove sezone...
evo ako netko nije gledao sinoć, tu su snimke utakmica..
Nuggets vs Warriors:
http://watch.nba.com/nba/video/130202?tab=3&p=7
Spurs vs Lakers:
http://watch.nba.com/nba/video/130201?tab=3&p=8
Heat vs Bucks:
http://watch.nba.com/nba/video/130200?tab=3&p=8
Knicks vs Celtics:
Ovaj Curry ga mece i mece bilo da je to transition three ili šta, uvjerljivo najbolji šuter današnjice, ako tako nastavi ne gine mu da postane najbolji ikad...
i ćaća mu je bio šuter dobar, nije trpao kao danas steph, ali je bio vrlo vrlo sharp :D
Pierce i Jet se konačno raspucali, ajmo Celticsi 
Celticsi uzeli na kraju ovu utakmicu u MSG-u i vratili se iz mrtvih, Pierce i Jet se raspucali i osigurali pobjedu. Zanimljivo je da je Doc večeras rotirao samo 7 igrača cijelu utakmicu, ali svejedno su rutinski priveli utakmicu kraju. Došlo je na kraju utakmice i do nekakvog naguravanja, tako da ova serija postaje prava playoff bitka i sad se vraća u TD Garden gdje bi Celticsi mogli izjednačiti seriju na 3-3. Kako bi volio da se dogodi "čudo" pa da Celticsi potpuno okrenu seriju u svoju korist čime bi bili prvi u povijesti NBA lige koji su to uspjeli, iako i dalje ne vjerujem baš u to, jednostavno imaju pretanak kadar. Ali nikad se ne zna, "never underestimate the heart of a champion" 
Celticsi uzeli na kraju ovu utakmicu u MSG-u i vratili se iz mrtvih, Pierce i Jet se raspucali i osigurali pobjedu. Zanimljivo je da je Doc večeras rotirao samo 7 igrača cijelu utakmicu, ali svejedno su rutinski priveli utakmicu kraju. Došlo je na kraju utakmice i do nekakvog naguravanja, tako da ova serija postaje prava playoff bitka i sad se vraća u TD Garden gdje bi Celticsi mogli izjednačiti seriju na 3-3. Kako bi volio da se dogodi "čudo" pa da Celticsi potpuno okrenu seriju u svoju korist čime bi bili prvi u povijesti NBA lige koji su to uspjeli, iako i dalje ne vjerujem baš u to, jednostavno imaju pretanak kadar. Ali nikad se ne zna, "never underestimate the heart of a champion" 
apsolutno se slažem i želim im svu sreću al ne mogu prežalit što nema ronda jer da je on tu ne bi ni bili u ovakvoj situaciji da love preokret
Zao mi je Denvera, ljudi po ko zna koji put ispadaju u prvom krugu bez obzira koga dovedu, isto kao da su osudjeni na neuspijeh. Mislio sam da ce glatko proci GSW ali Curry im je terorizirao odbranu do maximuma.
Pošto smo mi europljani zakinuti za normalan termin gledanja nba utakmica (osim subotom i nedjeljom) evo načina da se pogledaju reprize utakmica u HD-u slijedeći dan bez skidanja direktno u browseru ili media playeru kao stream s mogućnošću premotavanja. Potrebno je imati instaliran vlc player !
1. Dan prije (ili dan poslije, ako želite saznati rezultat) otići na
http://watch.nba.com/nba/ stisnuti PREVIEW(dan prije) ili RECAP(dan poslije) i kopirati ove zaokružene brojeve u link !
http://nbalp1-f.akamaihd.net/nba/big/leaguepass/2013/04/26/00xxxxxxxx_,full,.mp4.csmil_0_0@1?v=seek=1000
Napomena - niža rezolucija - zamijenite full sa low
http://nbalp1-f.akamaihd.net/nba/big/leaguepass/2013/04/26/0041200163_,low,.mp4.csmil_0_0@1?v=seek=1000
Ako hoćete gledati u vlc idete na ctrl + N i kopirate link ! Ono što je bitno jest da nema klasičnog premotavanja već morate podešavati ovo seek na kraju. Obično je na oko 1000 početak, 5000 poluvrijeme ... Najlakše će biti ako idete za 100 gore dole da vidite otprilike gdje ste ...
ps: nije moje samo kopirao sa thr-a
Nate Robinson :) i padoše Heat 
Spursi i Warriorsi 2 overtimea i na kraju Ginobili sekundu prije kraja tricu za pobjedu. Savršenstvo !
Eh da mi je vidjet Spurse i Bullse u finalu.
Jao da Bullsi osvoje Playoff 
Meni ne radi. Tj. radi, ali samo ovaj tvoj link, kad god probam neku drugu utakmicu error mi izbaci.
EDIT: Zaboravio si napomenut da treba datum u linku promjenit, inače neće radit.
Sta ja ode jedini volin Indianu? 
Sta ja ode jedini volin Indianu? 
da
Nema šanse protiv ovakvog Heata, ali neka ih zato barem dobro napate i biće dobro.
Kada ti nema najboljeg igrača čitavu sezonu, a petorica igrača ti igraju povrijeđena onda je ovo maksimum u ovom trenutku.
Ja sam kao navijač Bullsa i više nego zadovoljan čitavom ovom baksuznom sezonom.
Nema šanse protiv ovakvog Heata, ali neka ih zato barem dobro napate i biće dobro.
Kada ti nema najboljeg igrača čitavu sezonu, a petorica igrača ti igraju povrijeđena onda je ovo maksimum u ovom trenutku.
Ja sam kao navijač Bullsa i više nego zadovoljan čitavom ovom baksuznom sezonom.
potpisujem
Respect za Bullse, ali njihov maximum protiv Heata je jedna-dvije pobjede. Uspjeli su ih dobiti prvu i Heat se onda tako nabrijao da im je nanio najtezi playoff poraz u historiji tima. Ne bi me nimalo cudilo da i sljedece tri Miami dobije mrtvo-hladno.
Mislim da u Chicagu će ipak biti neizvjesnije za razliku od ove druge tekme
MuWu
I da, LeBron ponovno igra za Cavse.
I da, LeBron ponovno igra za Cavse.
Slabi su Wade i Bosh, jako slabo igraju ovo finale konferencije...
i Game 7 kreće uskoro. Ujutro se rano moram buditi, ali ovo se ne propušta nikako 
ima tko kakav kalitetan stream?? onako da je slika donekle cista..