NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 727.443
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NBA liga

Bit će zanimljivo finale :) Bilo bi lijepo da Duncan ode u mirovinu s O'Brienom kao Robinson 2003.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 22:05 (al zagorec).
17 godina
Re: NBA liga
al zagorec kaže...

Bit će zanimljivo finale :) Bilo bi lijepo da Duncan ode u mirovinu s O'Brienom kao Robinson 2003.

slažem se :D

go TIMMY, go MR(ex)LONGORIA ,go MANU, go coach POP

MuWu
15 godina
neaktivan
NBA liga

Sa jedne strane su superzvijezde, sa druge tim koji savrseno funkcionira. LeBron zaista dominira, ali Spursi su svoju igru doveli do perfekcije. Popovich je vrhunski trener, Parker je pravi dirigent ekipe, Duncan je zaduzen za igru pod kosem, Ginobili je svuda po malo. Ostatak ekipe samo treba da pogadja otvorene suteve i igra dobru odbranu. Koliko god govorili da im je igra monotona i dosadna, mene fascinira to sto im taj jednostavan sistem uvijek uspijeva. Nikad mi nece biti jasno kako Parker onako dobro iskoristava blokove (Duncanove posebno), mislim da nema tima koji to efikasno moze da brani. Generalno se cijeli tim nevjerojatno krece u napadu, svi znaju svoje mjesto i ulogu. I u odbrani su sinhronizovani bez gresaka.

Ovo je samo moje neko objektivno misljenje, nisam fan ni jednih ni drugih tako da nikoga ne favorizujem, neka bolji pobijedi.

15 godina
NBA liga

Miami izjednačio na 1-1. Najbolji highlight utakmice - LeBronova blokada na Splitteru. Bolesno, ni on sam nije mogao doći sebi nekih 10-ak sekundi, vjerojatno blokada karijere.

http://i.minus.com/iTKLMhJDgi7aQ.gif

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 4:35 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Miami izjednačio na 1-1. Najbolji highlight utakmice - LeBronova blokada na Splitteru. Bolesno, ni on sam nije mogao doći sebi nekih 10-ak sekundi, vjerojatno blokada karijere.

http://i.minus.com/iTKLMhJDgi7aQ.gif

Ja sam gleda uzivo i osta sam zapanjen...ceka sam taj replay jer mi nije bilo jasno kako je uspija doslovce zaustavit na mjestu jednog Splittera (koji i nije bas mali). Nakon ove blokade je u sljedila asistencija Ray-u za tri i onda krada lopte i zakucavanje i tu su dokrajcili Spurse. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Odigrao Wade odlično sinoć, ali ovo {#}

15 godina
al zagorec kaže...

Odigrao Wade odlično sinoć, ali ovo {#}

dobar mu je pinklec {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
NBA liga

Ljudi evo teksta kojeg svi trebaju da procitaju, i oni koji vole i oni koje ne vole Jamesa. Covjek je na pragu da izgubi trece finale u svojoj karijeri, i evo sta Avdic govori o tome:

http://www.mondo.rs/s294312/Kolumne/Kolumne/Edin_Avdic/Lebronov_trenutak_istine.html

12 godina
protjeran
NBA liga

Ovu šestu utakmicu ću svakako pogledat uživo, ovakve utakmice se ne propuštaju {#}

Što se Lebrona tiče, po meni je on najkompletniji igrač današnjice, ali bez doprinosa cijele ekipe Miamija teško može dobit sam ekipu kao što su Spursi.

Nabcit ću jednu anketu da vidimo šta vi mislite tko će dobiti game 6 {#}

14 Miami Heat
8 San Antonio Spurs
17 godina
the. Shelby kaže...

Ljudi evo teksta kojeg svi trebaju da procitaju, i oni koji vole i oni koje ne vole Jamesa. Covjek je na pragu da izgubi trece finale u svojoj karijeri, i evo sta Avdic govori o tome:

http://www.mondo.rs/s294312/Kolumne/Kolumne/Edin_Avdic/Lebronov_trenutak_istine.html

avdiću svaka na mjestu, kao i uvijek...

MuWu
15 godina
NBA liga

volio bi da Spursi osvoje naslov, ali želim game 7, tako da sam u ovoj 6. utakmici za Miami {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 15:44 (antimadridista).
12 godina
protjeran
NBA liga

Meni je svejedno tko će dobiti, veselim se dobroj utakmici. Inače za Celticse navijam {#}

Moje objektivno mišljenje je da će Miami danas dobit.

15 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...

Kad bi uzeli ovaj tekst, preveli ga na engleski i dali LeBronu da procita, vjerujem da bi u sljedeca 2 meca zabio po 40-tak poena, izdominirao i osvojio prsten.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 16:18 (the. Shelby).
15 godina
NBA liga

Nadam se da ovo nije zadnja utakmica sezone...

Go Heat! {#}

14 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...
MujagaWudakhi kaže...

Kad bi uzeli ovaj tekst, preveli ga na engleski i dali LeBronu da procita, vjerujem da bi u sljedeca 2 meca zabio po 40-tak poena, izdominirao i osvojio prsten.

Vjeruj mi da je i on sam svjestan takvih stvari i netreba mu to nitko objasniti, baš kako je i tekstopisac rekao, da je gluplji, možda bi bio bolji. Lebron je osim fizičkih atributa i podosta pametan, a to je često u sportu boljka ako je situacija psihički stresna jer igrač previše ide na sigurno umjsto da sluša sebe i radi ono zbog čega je dobar/najbolji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 23:30 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
NBA liga

Gdje vi gledate, preko kojeg streama?

15 godina
NBA liga

A Duncana što igra {#}

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

A Duncana što igra {#}

Duncan je zvijer! 

25 poena za jedno poluvrijeme u z samo 1? promašeni šut. Stvarno strašno šta im djedica radi :)

Manu loš, trudi se al griješi dosta.

SA nešto manje danas koristi pick n roll, ali i dalje odišu jednostavnošću. S druge strane, mislim da je vrijeme da James napokon uzme stvar u svoje ruke i pokuša ovo riješiti.

Pošto Bostona ovdje nema, moj favorit je SA, neka starci osvoje ovo :)

EDIT: Manu se budi ?

A da nije slučajno...?
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 4:33 (Gozz).
15 godina
NBA liga

ovo je bila najjača utakmica ikad, strašno, neznam uopće kako bi to opisao, trebalo bi mi bar pola sata da prepričam što se to sve događalo večeras...

17 godina
NBA liga

izgleda da je lebron čitao avdićev tekst ;) ... svaka čast.... prava nba finals tekma... 

MuWu
16 godina
neaktivan
NBA liga

I stigli smo do kraja sezone. Let's go Spurs !

15 godina
al zagorec kaže...

I stigli smo do kraja sezone. Let's go Spurs !

Ajmooo Heat :D

Svaka čast objema momčadima što su nam priuštili lijepo finale i sedmu tekmu!

14 godina
neaktivan
NBA liga

Kakva tekma, moj favorit je osvojio naslov, svaka ćast Miamiu i Spursima, odlično finale.

15 godina
NBA liga
nadam se da je LeBron ovakvom partijom zauvijek začepio usta onima koji su ga hejtali bez razloga.

ali cijela serija finala nevjerojatna, čudesna košarka. Svaka čast i Spursima, da su osvojili i oni sigurno bi bilo također zasluženo...
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
nadam se da je LeBron ovakvom partijom zauvijek začepio usta onima koji su ga hejtali bez razloga.

ali cijela serija finala nevjerojatna, čudesna košarka. Svaka čast i Spursima, da su osvojili i oni sigurno bi bilo također zasluženo...

Lebron je danas bio nevjerovatan, ali cjelokupno Miami je odigrao odlično, ali Spursima također svaka ćast.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Odlična utakmica sinoć, čestitke Miamiju.

Žao mi je Spursa, šta bi bilo da nisu dali onaj ofenzivni skok Boshu u G6...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
14 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...

Odlična utakmica sinoć, čestitke Miamiju.

Žao mi je Spursa, šta bi bilo da nisu dali onaj ofenzivni skok Boshu u G6...

Ili faul da su pravili...

A da nije slučajno...?
16 godina
neaktivan
NBA liga

Ginobili je napravio par grešaka, a Duncan nije trebao promašiti ono polaganje za izjednačenje. Ipak, zasluženo je Miami pobijedio. Kawhi Leonard - njega treba pratiti sljedeću sezonu.

17 godina
NBA liga

čestitke heatu .... lebronu zasebno jer je ovime konačno svima shutuppiro facu, iako svakom pravom fanu košarke nije trebao i ovaj naslov da to shvati... 3-2 gubiti, odigrati 2 hall of fame tekme, u zadnjoj pogadjati shuteve i trice kao da si larry bird ili MJ.... meni ne treba više... volio bih da su spursi uzeli, ipak.. no... tu je kraj ... 

ne moraš ga voljeti, samo poštivati... 

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 17:48 (MujagaWudakhi).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice