NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.512
|
čitano: 880.072
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NBA liga

Jao da Bullsi osvoje Playoff {#}

15 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Hrca24 kaže...

Meni ne radi. Tj. radi, ali samo ovaj tvoj link, kad god probam neku drugu utakmicu error mi izbaci.

EDIT: Zaboravio si napomenut da treba datum u linku promjenit, inače neće radit.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 15:25 (donator_bubrega).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Sta ja ode jedini volin Indianu? {#}

Volim slike mrtvih ljudi.
15 godina
protjeran
Living.Dead kaže...

Sta ja ode jedini volin Indianu? {#}

da

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nema šanse protiv ovakvog Heata, ali neka ih zato barem dobro napate i biće dobro.

Kada ti nema najboljeg igrača čitavu sezonu, a petorica igrača ti igraju povrijeđena onda je ovo maksimum u ovom trenutku.

Ja sam kao navijač Bullsa i više nego zadovoljan čitavom ovom baksuznom sezonom.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
Linkosaan kaže...
Praetorian1 kaže...

Nema šanse protiv ovakvog Heata, ali neka ih zato barem dobro napate i biće dobro.

Kada ti nema najboljeg igrača čitavu sezonu, a petorica igrača ti igraju povrijeđena onda je ovo maksimum u ovom trenutku.

Ja sam kao navijač Bullsa i više nego zadovoljan čitavom ovom baksuznom sezonom.

potpisujem 

MuWu
15 godina
neaktivan
NBA liga

Respect za Bullse, ali njihov maximum protiv Heata je jedna-dvije pobjede. Uspjeli su ih dobiti prvu i Heat se onda tako nabrijao da im je nanio najtezi playoff poraz u historiji tima. Ne bi me nimalo cudilo da i sljedece tri Miami dobije mrtvo-hladno.

14 godina
neaktivan

Mislim da u Chicagu će ipak biti neizvjesnije za razliku od ove druge tekme

17 godina
neaktivan
NBA liga

Ima stila čovjek.

17 godina
vidim zamrla tema na 2 tjedna pa da malo spomenem eastern finals... drago mi je da su pacersi izjednacili i mislim ako hibbert opet odigra kao i prijašnje tekme ovu zadnju da ih mogu dobiti... lebron ce biti pravi no wade i bosh konacno moraju dati ono sto imaju u sebi ako zele proci... svaka čast pacersima i coach vogelu... odlicna playoff serija ai sezona opcenito iako ih mediji nisu previše spominjali no sad konacno imaju razloga... go pacers , beat the heat.. :)
MuWu
16 godina
NBA liga

I da, LeBron ponovno igra za Cavse.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
sinister_axe kaže...

I da, LeBron ponovno igra za Cavse.

Slabi su Wade i Bosh, jako slabo igraju ovo finale konferencije...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
NBA liga

i Game 7 kreće uskoro. Ujutro se rano moram buditi, ali ovo se ne propušta nikako {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
NBA liga

ima tko kakav kalitetan stream?? onako da je slika donekle cista..

17 godina
neaktivan
NBA liga

Bit će zanimljivo finale :) Bilo bi lijepo da Duncan ode u mirovinu s O'Brienom kao Robinson 2003.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 22:05 (al zagorec).
17 godina
al zagorec kaže...

Bit će zanimljivo finale :) Bilo bi lijepo da Duncan ode u mirovinu s O'Brienom kao Robinson 2003.

slažem se :D

go TIMMY, go MR(ex)LONGORIA ,go MANU, go coach POP

MuWu
15 godina
neaktivan
NBA liga

Sa jedne strane su superzvijezde, sa druge tim koji savrseno funkcionira. LeBron zaista dominira, ali Spursi su svoju igru doveli do perfekcije. Popovich je vrhunski trener, Parker je pravi dirigent ekipe, Duncan je zaduzen za igru pod kosem, Ginobili je svuda po malo. Ostatak ekipe samo treba da pogadja otvorene suteve i igra dobru odbranu. Koliko god govorili da im je igra monotona i dosadna, mene fascinira to sto im taj jednostavan sistem uvijek uspijeva. Nikad mi nece biti jasno kako Parker onako dobro iskoristava blokove (Duncanove posebno), mislim da nema tima koji to efikasno moze da brani. Generalno se cijeli tim nevjerojatno krece u napadu, svi znaju svoje mjesto i ulogu. I u odbrani su sinhronizovani bez gresaka.

Ovo je samo moje neko objektivno misljenje, nisam fan ni jednih ni drugih tako da nikoga ne favorizujem, neka bolji pobijedi.

16 godina
NBA liga

Miami izjednačio na 1-1. Najbolji highlight utakmice - LeBronova blokada na Splitteru. Bolesno, ni on sam nije mogao doći sebi nekih 10-ak sekundi, vjerojatno blokada karijere.

http://i.minus.com/iTKLMhJDgi7aQ.gif

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 4:35 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Miami izjednačio na 1-1. Najbolji highlight utakmice - LeBronova blokada na Splitteru. Bolesno, ni on sam nije mogao doći sebi nekih 10-ak sekundi, vjerojatno blokada karijere.

http://i.minus.com/iTKLMhJDgi7aQ.gif

Ja sam gleda uzivo i osta sam zapanjen...ceka sam taj replay jer mi nije bilo jasno kako je uspija doslovce zaustavit na mjestu jednog Splittera (koji i nije bas mali). Nakon ove blokade je u sljedila asistencija Ray-u za tri i onda krada lopte i zakucavanje i tu su dokrajcili Spurse. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
17 godina
neaktivan
NBA liga

Odigrao Wade odlično sinoć, ali ovo {#}

16 godina
al zagorec kaže...

Odigrao Wade odlično sinoć, ali ovo {#}

dobar mu je pinklec {#}

15 godina
neaktivan
NBA liga

Ljudi evo teksta kojeg svi trebaju da procitaju, i oni koji vole i oni koje ne vole Jamesa. Covjek je na pragu da izgubi trece finale u svojoj karijeri, i evo sta Avdic govori o tome:

http://www.mondo.rs/s294312/Kolumne/Kolumne/Edin_Avdic/Lebronov_trenutak_istine.html

13 godina
protjeran
NBA liga

Ovu šestu utakmicu ću svakako pogledat uživo, ovakve utakmice se ne propuštaju {#}

Što se Lebrona tiče, po meni je on najkompletniji igrač današnjice, ali bez doprinosa cijele ekipe Miamija teško može dobit sam ekipu kao što su Spursi.

Nabcit ću jednu anketu da vidimo šta vi mislite tko će dobiti game 6 {#}

14 Miami Heat
8 San Antonio Spurs
17 godina
the. Shelby kaže...

Ljudi evo teksta kojeg svi trebaju da procitaju, i oni koji vole i oni koje ne vole Jamesa. Covjek je na pragu da izgubi trece finale u svojoj karijeri, i evo sta Avdic govori o tome:

http://www.mondo.rs/s294312/Kolumne/Kolumne/Edin_Avdic/Lebronov_trenutak_istine.html

avdiću svaka na mjestu, kao i uvijek...

MuWu
16 godina
NBA liga

volio bi da Spursi osvoje naslov, ali želim game 7, tako da sam u ovoj 6. utakmici za Miami {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 15:44 (antimadridista).
13 godina
protjeran
NBA liga

Meni je svejedno tko će dobiti, veselim se dobroj utakmici. Inače za Celticse navijam {#}

Moje objektivno mišljenje je da će Miami danas dobit.

15 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...

Kad bi uzeli ovaj tekst, preveli ga na engleski i dali LeBronu da procita, vjerujem da bi u sljedeca 2 meca zabio po 40-tak poena, izdominirao i osvojio prsten.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 16:18 (the. Shelby).
16 godina
NBA liga

Nadam se da ovo nije zadnja utakmica sezone...

Go Heat! {#}

15 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...
MujagaWudakhi kaže...

Kad bi uzeli ovaj tekst, preveli ga na engleski i dali LeBronu da procita, vjerujem da bi u sljedeca 2 meca zabio po 40-tak poena, izdominirao i osvojio prsten.

Vjeruj mi da je i on sam svjestan takvih stvari i netreba mu to nitko objasniti, baš kako je i tekstopisac rekao, da je gluplji, možda bi bio bolji. Lebron je osim fizičkih atributa i podosta pametan, a to je često u sportu boljka ako je situacija psihički stresna jer igrač previše ide na sigurno umjsto da sluša sebe i radi ono zbog čega je dobar/najbolji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 23:30 (Đapa club).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice