New York Knicksi su doveli Andreu Bargnanija iz Toronta.
Steve Novak + Marcus Camby + 3 picka za Bargnanija.
Uz to da ce i dalje trebati dvije lopte za napad, imati ce 5 skokova manje i još goru obranu. :D
Ali da je talijan dobar - je.
očaj.. nadam se da će odustati pošto još nije zgotovljeno... lik je oke, ali ono bolje staviti stolicu u obrani da čuva nekog nego njega... i još te ozljede i sve... uff... not good
Uz to da ce i dalje trebati dvije lopte za napad, imati ce 5 skokova manje i još goru obranu. :D
Ali da je talijan dobar - je.
očaj.. nadam se da će odustati pošto još nije zgotovljeno... lik je oke, ali ono bolje staviti stolicu u obrani da čuva nekog nego njega... i još te ozljede i sve... uff... not good
Kao navijaču Knicksa nimalo mi se ne sviđa ovaj trade. U redu mi je što su dali Novaka i Cambya jer od njih nema baš ama nikakve koristi u playoffu (Novaka je prelagano čuvat a Camby uopće ni ne igra). Problem mi je što su dali 3 picka za igrača kojeg se Toronto ionako želio riješiti.
A vidjet cemo, ovako ne zvuci loše, imaju širinu na visokim pozicija. Chandler, barnjani :D i Amare Stoudemire ako bude zdrav. Sa Melom na trojci imaju dobar skok, sada im treba jedan solidan tricaš i odličan obrambeni na dvojci, playa imaju solidnog Feltona. Ne znam jel tko free agent od njih.
Bilo bi možda još bolje da su uzeli Paula Millsapa, koji može odigrati pozicije 3 i 4, i dobar je momčadski igrač.
Ali opet, sve to pada u vodu kada imaš Carmela, koji je odličan, ali nije timski igrač i troši previše lopti...s time ekipa pada strašno.
A vidjet cemo, ovako ne zvuci loše, imaju širinu na visokim pozicija. Chandler, barnjani :D i Amare Stoudemire ako bude zdrav. Sa Melom na trojci imaju dobar skok, sada im treba jedan solidan tricaš i odličan obrambeni na dvojci, playa imaju solidnog Feltona. Ne znam jel tko free agent od njih.
Bilo bi možda još bolje da su uzeli Paula Millsapa, koji može odigrati pozicije 3 i 4, i dobar je momčadski igrač.
Ali opet, sve to pada u vodu kada imaš Carmela, koji je odličan, ali nije timski igrač i troši previše lopti...s time ekipa pada strašno.
Imaju na dvojci Shumperta i Hardawaya Jr. i tu još potpišu O.J. Maya ili Tonya Allena i to je ok.
Da, ovaj čupavi je ok. Iako bi možda T Allen bio bolji, pošto ne troši lopte, a jedna od najboljih defanzivaca. OJ Mayo bi bio promašaj po meni, pored tolikih napadaca... ako su talijan i melo u petorci, dvojka suter nije potrebna. Treba netko kao sefaloša(vodonoša :D ) u oklahomi.
I ja sam postao ozbiljan Knick fan, pa da prokomentarisem ovaj trade:
Camby uopste nije igrao. Novak je koristan samo u regularnoj sezoni. Obojica su imali povelike ugovore. Pickovi koje New York daje su takodjer slabi. Sa druge strane Bargnani ima slabe zadnje 2 sezone + oporavak od povreda, ali ima potencijal da promjenom tima vrati staru formu i igru. Naglasak mu je na napadu, odbrana bas i ne. Medjutim ko je gledao New York protiv Bostona i Indiane u playoffu mogao je primjetiti da su Knicki imali periode stagniranja napada, osim Mela niko nista nije mogao da pogodi. Odbrana je bila tu i tamo prihvatljiva ali napad je bio ugusen i protivniku je bilo jos lakse igrati odbranu kad zna da Melo mora sve sam da uradi. Vjerovatno su ga zato i doveli.
I jos jedna vazna stvar je da Bargnani ima veliki ugovor ali na samo 2 godine, u isto vrijeme kad ugovori isticu i Amareu, Melu, Chandleru, oslobadja se ogromna kolicina salary capa, nekih 70 miliona cini mi se. Tada ce se vjerojatno oko Mela dovoditi novi veliki igraci i pokusat ce se nabaviti sto bolji 2015/2016 1st round pick.
Kad sam prvi put procitao novost i ja sam se slagirao, ali mozda i nije tako lose kad se bolje razmisli, Bargnani je po meni svakako bolji izbor od Cambya i Novaka zanemarivsi pickove, mada i oni nisu nesto posebno. Pratim pomno sve glasine i pored Tyreke Evansa, Rajon Ronda, Nate Robinsona, Tony Allena, Kostasa Papanikolaua oni urade ovo.
nice :) sviđa mi se što ima puno banana a i lijepih clutch movesa kao i svega ostaloga ... :D
Dwight Howard potpisuje za Rocketse i kakav će samo sastav imati iduće sezone ako im preko tradea dođe Josh Smith.
Biće ubitačni, očekuje nas još jedna super zanimljiva NBA sezona.
A i Howard je tupan, kad vec zeli titulu mogao je da ode u Golden State gdje je Iguodala upravo sletio. Zamislite Currya, Igoudalu, Dwighta i Leea zajedno.
Ovako ima samo Hardena, ostalo sve slabo. Ako Josh Smith dodje onda se moze necemu nadati, ali meni je opet GSW bio bolja opcija za njega.
Bilo bi mi draže da je Dwight otišao u Warriorse ali i ovako nije loše. Čeka nas zanimljiva NBA sezona.
OD OSTALIH VIJESTI:
Iguodala dolazi u Warriorse. Bojan Bogdanović će vjerovatno potpisat trogodišnji ugovor sa Netsima te ćemo napokon dobiti jednog Hrvata u NBA ligi.
Paul Millsap ide u Hawkse (2 godine,za ukupno 19 milijuna dolara). Chris Copeland u Pacersima,Calderon u Mavsima (4 godine,29 milijuna) te OJ Mayo u Bucksima (3 godine,24 milijuna).
Sad samo treba Bogdanović pratiti Piercea na treningu i bit će odlično.
A i Howard je tupan, kad vec zeli titulu mogao je da ode u Golden State gdje je Iguodala upravo sletio. Zamislite Currya, Igoudalu, Dwighta i Leea zajedno.
Ovako ima samo Hardena, ostalo sve slabo. Ako Josh Smith dodje onda se moze necemu nadati, ali meni je opet GSW bio bolja opcija za njega.
Bilo je jasno od prvog dana da ce zavrsit u Houston, pogotovo kad su na sastanak dosli Klyde Drexler i Hakeem i uz to su imali Yao Minga na skypu. Nastavlja se tradicija 'big men' igraca u Rocketsima i po meni bi bila greska da je ostisao u GSW, jer ce ga ovdje trenirat Hakeem i mozda napokon svlada post-move tehniku.
Uz to GSW nakon sto su potpisali Igoudalu nisu imali dovoljno mjesta pod salary capom za Howarda pa bi trebali odradit nekakvi sign&trade s LAL, spominjali su se Lee, Barnes, Thompson.
Konačno panj odlučio.
GSW dobar posao. Ne treba im Howard. Dat 3 igrača, za frajera kojemu je hebe za košarku je previše. + LAL ne bi pristao ako ne bi dali Curryja što nema šanse da se dogodi.
Jedino mi ovi kreteni u NOPu nisu jasni, tako super krenuli i počeli graditi lijepu momčad i onda likovi sve shebu. Dat Noela i pick prve runde iduće godine za Holidaya je previše. I onda još potpišu Evansa.
Izgleda da ćemo iduće godine gledati reprizu ovogodišnjeg NBA Finala.
ima on i Lina al nekako mi se nije pokazo u rocketsima, trebo je u knicksicam sa melom i amareom ostat...
Meni je samo bitno da se ovaj kurton Stern umirovio 
Ovaj Howard mi je presmiješan. Link
Celticsi se zahvalili Pierceu i Garnettu.
Prati netko summer league? Taman u Orlandu završilo...
Jeste vidjeli malog Olynyka u Celticsa? Mogli bi već sad oko njega počet gradit ekipu, ima uvjerljivo najbolju post igru cijelog drafa, ima odličan skok a može i šutnut kad zatreba i dvicu i tricu.
Jeste vidjeli malog Olynyka u Celticsa? Mogli bi već sad oko njega počet gradit ekipu, ima uvjerljivo najbolju post igru cijelog drafa, ima odličan skok a može i šutnut kad zatreba i dvicu i tricu.
Nisam pratio njegove igre ali mislim da je prerano za donositi takve zaključke. Lik je odigrao dobru utakmicu u SUMMER LEAGUE i odma bi trebali početi graditi ekipu oko njega ?
Ni par dobrih utakmica u NBA-u nije dovoljno da se oko nekoga gradi ekipa a ne u summer ligi.
Vidit ćemo kako će se lik snaći u NBA-u,čisto sumnjam da će biti najbolji igrač Celticsa (ili uopće u top3).
Nisam pratio njegove igre ali mislim da je prerano za donositi takve zaključke. Lik je odigrao dobru utakmicu u SUMMER LEAGUE i odma bi trebali početi graditi ekipu oko njega ?
Ni par dobrih utakmica u NBA-u nije dovoljno da se oko nekoga gradi ekipa a ne u summer ligi.
Vidit ćemo kako će se lik snaći u NBA-u,čisto sumnjam da će biti najbolji igrač Celticsa (ili uopće u top3).
Trebao si gledati summer league decko je za sada najvise pokazao i neki ga vec prozivaju "novi Dirk" iako po mom misljenju je to prerano da se usporeduje buduci Hall of Famer s jednim rookijem iako je Olynyk za sada od rookiea najvise pokazao i decko ima stvarno svijetlu buducnost ako ostane zdrav
Trebao si gledati summer league decko je za sada najvise pokazao i neki ga vec prozivaju "novi Dirk" iako po mom misljenju je to prerano da se usporeduje buduci Hall of Famer s jednim rookijem iako je Olynyk za sada od rookiea najvise pokazao i decko ima stvarno svijetlu buducnost ako ostane zdrav
Kao što sam već rekao,Summer league se ne može usporediti sa NBA-om. To što je dečko pokazao da ima potencijala ne znači da odmah trebaš graditi ekipu oko njega na temelju 2-3 dobro odigrane utakmice i to u summer ligi.
Kao što sam već rekao,Summer league se ne može usporediti sa NBA-om. To što je dečko pokazao da ima potencijala ne znači da odmah trebaš graditi ekipu oko njega na temelju 2-3 dobro odigrane utakmice i to u summer ligi.
Sve što si rekao je istina,Celticsi bi trebali biti sretni s ovim igracem jer decko ima samopouzdanja da pogodi u clutch situacijama i nije decko "napuhan" po ponašanju izvan terena kao onaj Noel i zato je meni Olynyk najbolji centar ovog drafta
Oden oso u Heat...
Ovo bude zanimljivo, jedva cekam pocetak sezone...