Drug tamo pise u 05:00, kontam da je to neka ruska vremenska zona. Trebalo bi da je u 02:00 po nasem 
je, ruska je stranica pa je po njihovom vremenu.
Drug tamo pise u 05:00, kontam da je to neka ruska vremenska zona. Trebalo bi da je u 02:00 po nasem 
Hvala. Pratim te na "Fc Barcelona" car si 
MuWu
Odlična utakmica, još bolji rezultat! Nažalost preko Sopcasta je bio odličan stream sa španjolskim komentatorima, tako da sam ipak na dobroj staroj www.rojadirecta.me odgledao utakmicu sa nešto slabijom kvalitetom.
Odlična utakmica, još bolji rezultat! Nažalost preko Sopcasta je bio odličan stream sa španjolskim komentatorima, tako da sam ipak na dobroj staroj www.rojadirecta.me odgledao utakmicu sa nešto slabijom kvalitetom.
je da, španjolski likusi, al ono, za onakvu kvalitetu nije bedara ni da mandarinski pričaju.... :D sopcast rules
League Pass vam je free do 27. 
League Pass vam je free do 27. 
znam, nemam nikakvu karticu koja odgovara za reganje... 
Moram li imat neki player poseban za gledat preko spocasta 
sopcast ima implementiran player...ali mozes staviti i vlc brijem...
Bip bih zahvalan ako bi neko mogao zalijepiti jedan link spotcasta od NBA, nisam gledao preko njega do sada. Znaci ako moze dirrcet link od neke NBA utakmice. Hvala
Bože koja utakmica u Atlanti. Ovakav comeback (26 razlike) se ne viđa tako često, pogotovo ne kad se ta razlika nadoknadi u samo jednoj četvrtini. Atlanta je u trećoj četvrtini ostvarila čak 19-0 run. Dva produžetka. Potpuni kolaps Bostona u drugom produžetku. Kyle Korver uništio Celticse svojim nenormalnim ubačajem za tri poena. Čak 8 trica u trećoj četvrtini (u jednom trenutku je imao šut za tri poena 8/11), bilo je dovoljno da osim stizanja rezultata, obori i klupski rekord u zabijenim tricama za vrijeme jednog poluvremena.
Eto sad treba zaspati ovako nabrijan 
Rondo- Torn ACL
OOO James, eto sad hejterima. 3 za produžetak.
I drugi OT u Bostonu.
Rondo- Torn ACL
LeBron, you just cant handle "The Thruth"!
Dalo bi se dosta reć o nekolicini faulova suđenih(da se odmah ogradim, i s jedne i s druge strane), no ajde nek se vesele, sad ih je nosila situacija s Rondom.
Za Miami, James i Bosh ok, Ray i Wade poenima tu, al šut stvarno loš. Ostali, WTF?
Aj sad OKC nek nauči ove klaunove sad. Samo ako Westbrick ne shebe.
Aj sad OKC nek nauči ove klaunove sad. Samo ako Westbrick ne shebe.
mislim da je mlađarija dobila lekciju od kobea i ekipe... ali istina, westbrook je igrao ocajno...
Rondo- Torn ACL
LeBron, you just cant handle "The Thruth"!
absolutely...
beat the heat .... poor rondo
kakva partija Carmela, 42 poena uz 9 trica. Hawksi imali šansu na kraju ali je Smith promašio tricu za pobjedu, stvarno je odlična utakmica bila...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
kakva partija Carmela, 42 poena uz 9 trica. Hawksi imali šansu na kraju ali je Smith promašio tricu za pobjedu, stvarno je odlična utakmica bila...
Gdje su Hawksi tu je show očito! Ovo je košarka koju se želi gledati. Još nam ostaje LAC vs POR koja je počela prije nekoliko minuta. Sudeći po jučerašnjem okršaju ove dvije momčadi, čeka nas itekako uzbudljiva utakmica 
OKC su mi jedna od najomiljenijih ekipa, ali ovaj Westbrook je gnjus, pogotovo nakon ovog poteza. Još je najbolje što je uvjeren da je najbolji PG u ligi
Losa vijest za Boston, Rondo potrgao famozni ACL. Neko rece gore da ce tesko izboriti playoff bez njega, ja bi rekao da hoce skoro sigurno, Celtcsi vec tradicionalno ulaze u formu kako sezona odmice i pred pocetak playoffa su najbolji, mada ne vjerujem da ce proci prvu rundu, ali takodjer ne vjerujem da ce predati bez bar 6 utakmica.
Sinoc su dobili Heat, slampavo su igrali i jedni i drugi, na kraju je prevagnula odbrana i iskustvo Bostona.
Da se sada ulazi, ušli bi pošto su 8. na istoku, ali strašno će im nedostajati Rondo, nije on tako jednostavno nadoknadiv član bostonskog kolektiva...
Da se sada ulazi, ušli bi pošto su 8. na istoku, ali strašno će im nedostajati Rondo, nije on tako jednostavno nadoknadiv član bostonskog kolektiva...
nego što, pa rondač im je bio glavni prošli playoff... malo malo tripl dabl... žao mi ih jbg... mogo je ovo biti poslijednji run ... mislim da slijedi rebuild momcadi...
nego što, pa rondač im je bio glavni prošli playoff... malo malo tripl dabl... žao mi ih jbg... mogo je ovo biti poslijednji run ... mislim da slijedi rebuild momcadi...
Koja je prosječna starost momčadi Bostona? Oni su najstariji u NBA ako se ne varam i bliže su 30oj godini nego 25oj po prosjeku
Koja je prosječna starost momčadi Bostona? Oni su najstariji u NBA ako se ne varam i bliže su 30oj godini nego 25oj po prosjeku
najstarija momcad lige su ti NY Knicks... najstarija momcad u povijesti... imas cambya, rasheeda, kurt thomasa, kidda, prigionia(najstariji rookie u povijesti nba lige, 35)... svi su preko 35, thomas ako se ne varam 40, camby isto 37,38... rasheed 38... strava..
Da, još im je Carmelo sa 26-27 godina jedan od najmlađih. Stisnuo bih ti hvala, ali nema gumbića. Hvala svejedno 
ma melo ti je isto 28... ove godine 29...napravi mi stol jedan onakav i ne moras stisnuti hvala :)
nba nba nba :D da ne bi bio offtopic
Hahahah :D stol mi je bio glavna preokupacija posljednjih mjesec dana tako da sada uživam u plodovima rada, a sutra dolazi i nova polica ;)
OT
Kakav ti je Memphis? Meni su odlični ove sezone, frend me zarazio s svojm zaljubljenošću u njih! Najomiljeniji i najperspektivniji rookie?
osobno, strava momčad, zadnje 3 sezone igraju prekrasnu košarku, odlična petorka, odlična linija pod košem... imaju tony allena super defense specijalistu, rudy gay šajber , conley vrlo zahvalan... ali... postoji taj ali, playoff.. prosle godine su 4-3 ispali od clipsa... godinu prije od suprsa... nadam se da ce ovo barem proci prvi krug...
a mislim da je rookie godine definitivno damian lillard... lik ubija