NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.512
|
čitano: 886.571
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: NBA liga
mystik kaže...

Aj sad OKC nek nauči ove klaunove sad. Samo ako Westbrick ne shebe.

mislim da je mlađarija dobila lekciju od kobea i ekipe... ali istina, westbrook je igrao ocajno...

MuWu
17 godina
antimadridista kaže...
mystik kaže...

Rondo- Torn ACL

OOO James, eto sad hejterima. 3 za produžetak.

LeBron, you just cant handle "The Thruth"!

absolutely... {#} beat the heat .... poor rondo

MuWu
16 godina
NBA liga

kakva partija Carmela, 42 poena uz 9 trica. Hawksi imali šansu na kraju ali je Smith promašio tricu za pobjedu, stvarno je odlična utakmica bila...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 3:18 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

kakva partija Carmela, 42 poena uz 9 trica. Hawksi imali šansu na kraju ali je Smith promašio tricu za pobjedu, stvarno je odlična utakmica bila...

Gdje su Hawksi tu je show očito! Ovo je košarka koju se želi gledati. Još nam ostaje LAC vs POR koja je počela prije nekoliko minuta. Sudeći po jučerašnjem okršaju ove dvije momčadi, čeka nas itekako uzbudljiva utakmica Osmijeh

šumski put je bio ravan.
15 godina
NBA liga

OKC su mi jedna od najomiljenijih ekipa, ali ovaj Westbrook je gnjus, pogotovo nakon ovog poteza. Još je najbolje što je uvjeren da je najbolji PG u ligi

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
15 godina
neaktivan
NBA liga

Losa vijest za Boston, Rondo potrgao famozni ACL. Neko rece gore da ce tesko izboriti playoff bez njega, ja bi rekao da hoce skoro sigurno, Celtcsi vec tradicionalno ulaze u formu kako sezona odmice i pred pocetak playoffa su najbolji, mada ne vjerujem da ce proci prvu rundu, ali takodjer ne vjerujem da ce predati bez bar 6 utakmica.

Sinoc su dobili Heat, slampavo su igrali i jedni i drugi, na kraju je prevagnula odbrana i iskustvo Bostona.

15 godina
NBA liga

Da se sada ulazi, ušli bi pošto su 8. na istoku, ali strašno će im nedostajati Rondo, nije on tako jednostavno nadoknadiv član bostonskog kolektiva...

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
17 godina
kuleee kaže...

Da se sada ulazi, ušli bi pošto su 8. na istoku, ali strašno će im nedostajati Rondo, nije on tako jednostavno nadoknadiv član bostonskog kolektiva...

nego što, pa rondač im je bio glavni prošli playoff... malo malo tripl dabl... žao mi ih jbg... mogo je ovo biti poslijednji run ... mislim da slijedi rebuild momcadi...

MuWu
15 godina
MujagaWudakhi kaže...
kuleee kaže...

nego što, pa rondač im je bio glavni prošli playoff... malo malo tripl dabl... žao mi ih jbg... mogo je ovo biti poslijednji run ... mislim da slijedi rebuild momcadi...

Koja je prosječna starost momčadi Bostona? Oni su najstariji u NBA ako se ne varam i bliže su 30oj godini nego 25oj po prosjeku

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 12:15 (kuleee).
17 godina
kuleee kaže...
MujagaWudakhi kaže...
kuleee kaže...

Koja je prosječna starost momčadi Bostona? Oni su najstariji u NBA ako se ne varam i bliže su 30oj godini nego 25oj po prosjeku

najstarija momcad lige su ti NY Knicks... najstarija momcad u povijesti... imas cambya, rasheeda, kurt thomasa, kidda, prigionia(najstariji rookie u povijesti nba lige, 35)... svi su preko 35, thomas ako se ne varam 40, camby isto 37,38... rasheed 38... strava.. 

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 13:01 (MujagaWudakhi).
15 godina
NBA liga

Da, još im je Carmelo sa 26-27 godina jedan od najmlađih. Stisnuo bih ti hvala, ali nema gumbića. Hvala svejedno {#}

17 godina

ma melo ti je isto 28... ove godine 29...napravi mi stol jedan onakav i ne moras stisnuti hvala :)

nba nba nba :D da ne bi bio offtopic

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 13:17 (MujagaWudakhi).
15 godina
NBA liga

Hahahah :D stol mi je bio glavna preokupacija posljednjih mjesec dana tako da sada uživam u plodovima rada, a sutra dolazi i nova polica ;)

OT

Kakav ti je Memphis? Meni su odlični ove sezone, frend me zarazio s svojm zaljubljenošću u njih! Najomiljeniji i najperspektivniji rookie?

17 godina

osobno, strava momčad, zadnje 3 sezone igraju prekrasnu košarku, odlična petorka, odlična linija pod košem... imaju tony allena super defense specijalistu, rudy gay šajber , conley vrlo zahvalan... ali... postoji taj ali, playoff.. prosle godine su 4-3 ispali od clipsa... godinu prije od suprsa... nadam se da ce ovo barem proci prvi krug... 

a mislim da je rookie godine definitivno damian lillard... lik ubija

MuWu
15 godina
NBA liga

Jep, odličan mi je Memphis, ali možda sam jednu njihovu utakmicu pogledao, ostalo sve samo u sažecima. A za Lillarda se slažem, kako se dobro uklopio i vidi se da mu je u glavi sve čisto, odmah se nametnuo kao jedan od najboljih igrača u ekipi, a definitivni je #1 rookie. Zanimljivo je da je bio 6. ili 7. na draftu, a prvi one-eyebrowed-Davis {#}

17 godina

hhh da OBRVA je još vrlo tih... ali visokim igračima u pravilu treba par sezona da se usheme... mislim da ce lik biti isto strava krot 2,3 godine...samo ako ga ozljede zaobiđu...

MuWu
16 godina
NBA liga
i tko će umjesto Ronda na all-star, Deron Williams?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
NBA liga

Irving? Nemam pojma, ove godine će biti zanimljiv All-star. Uzet ću godišnji dan kasnije u ponedjeljak 18.02., da mogu u miru gledati {#}

17 godina
NBA liga

ili D-Will ili Brook Lopez.. navodno netko od njih ce biti replacement...

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 12:28 (MujagaWudakhi).
16 godina
NBA liga

Rudy Gay u Raptorsima, Calderon u Detroitu...

dobri će biti Raptorsi sad, biti će zanimljivi za gledanje, imaju nekoliko dobrih igrača.

večeras će se pogledati Oklahoma i Memphis, moglo bi biti zanimljivo {#}

15 godina
antimadridista kaže...

večeras će se pogledati Oklahoma i Memphis, moglo bi biti zanimljivo {#}

Dva omiljena kluba na zapadu. Jel je ima gdje za skinuti već sad, jer na Davki još nema...

EDIT:

Upravo sam vidio rezultat nažalost i spoilao sve {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 8:37 (kuleee).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Sinoc New York dobio Kingse sa 39 poena razlike, i usput Irving Westbrooka naucio malo kosarke.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Gledao netko Heat sinoć? LeBron 31 poen, 8 asistenija i 8 skokova, šut 13/14, zvijer {#}

Btw Rose se vraća krajem mjeseca, muka mi gledat Bullse bez njega...

Dosta zanimljivo bilo sinoć, Oklahoma sredila Dallas, Dirk šut 3/10, Utah u OT dobio Kingse, Knicks dobilim Detroit za 15 (Chandler 20+ skokova 4 utakmice zaredom)...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 15:40 (donator_bubrega).
15 godina
NBA liga

Drago mi je da Rose vraća, baš će faliti u All Staru...

17 godina
donator_bubrega kaže...

Gledao netko Heat sinoć? LeBron 31 poen, 8 asistenija i 8 skokova, šut 13/14, zvijer {#}

Btw Rose se vraća krajem mjeseca, muka mi gledat Bullse bez njega...

Dosta zanimljivo bilo sinoć, Oklahoma sredila Dallas, Dirk šut 3/10, Utah u OT dobio Kingse, Knicks dobilim Detroit za 15 (Chandler 20+ skokova 4 utakmice zaredom)...

da chandler je liiiiiiiiiiik :D

a rose... <3 <3 <3

MuWu
15 godina
neaktivan
kuleee kaže...

Tanak je istok ove godine na pleju, samo Irving i Holiday...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
18 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
kuleee kaže...

Tanak je istok ove godine na pleju, samo Irving i Holiday...

Kao da ti treba itko pored njih dvojice :D

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
16 godina
NBA liga
Celticsi nanizali 5 pobjeda otkad se ozlijedio Rondo. Sad klupa puno više sudjeluje u igri i sve skupo to izgleda dosta bolje, ja sam se začudio jer sam mislio da će se raspasti bez njega, kad su i s njim na početku sezone bili dosta loši. Večeras se gleda poslastica, Celticsi i Lakersi.
17 godina
antimadridista kaže...
Celticsi nanizali 5 pobjeda otkad se ozlijedio Rondo. Sad klupa puno više sudjeluje u igri i sve skupo to izgleda dosta bolje, ja sam se začudio jer sam mislio da će se raspasti bez njega, kad su i s njim na početku sezone bili dosta loši. Večeras se gleda poslastica, Celticsi i Lakersi.

sve je to super, i ja bih volio da tako nastave, ali mislim da ce u playoffu (ako uđu) teško dobiti miami ili knickse, ovisno tko bude prvi od njih  ako ovako ostane... ipak superstar kao rondo puno znaci u takvim tekmama, a sjećaš se sigurno zadnjeg playoffa na kojem je briljirao... jedna od tekmi, 44pts 10ass i 8 9 skokova vs miami ako se ne varam... strava... i malo prije prošlogodišnjeg playoffa kad je dobio moje knickse, prakticki sam hh... sa 18 poena, 17 skokova i 20 ass... ma perverzija od decka... iako ga mnogi ne vole jer je bahat, pravi je kadar za celticse... i nadam se da ce se oporaviti i ne biti tradean nagodinu...

al deff danas, najveći sportski derbi sjeverne amerike :D.... ajmo ajmo kelti!

MuWu
16 godina
MujagaWudakhi kaže...
antimadridista kaže...

sve je to super, i ja bih volio da tako nastave, ali mislim da ce u playoffu (ako uđu) teško dobiti miami ili knickse, ovisno tko bude prvi od njih  ako ovako ostane... ipak superstar kao rondo puno znaci u takvim tekmama, a sjećaš se sigurno zadnjeg playoffa na kojem je briljirao... jedna od tekmi, 44pts 10ass i 8 9 skokova vs miami ako se ne varam... strava... i malo prije prošlogodišnjeg playoffa kad je dobio moje knickse, prakticki sam hh... sa 18 poena, 17 skokova i 20 ass... ma perverzija od decka... iako ga mnogi ne vole jer je bahat, pravi je kadar za celticse... i nadam se da ce se oporaviti i ne biti tradean nagodinu...

al deff danas, najveći sportski derbi sjeverne amerike :D.... ajmo ajmo kelti!

Naravno, sigurno da takav igrač fali u ekipi. Malo sam se krivo izrazio pa ispada da sam mislio da su jači bez Ronda, mislio sam više na pozitivan šok u momčadi nakon te ozljede di su vidjeli da će svatko morati dati svoj učinak ako misle nadoknaditi njegov izostanak i zasad to funkcionira i više nego dobro.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice