NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.542
|
čitano: 770.422
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
NBA liga

Jep, odličan mi je Memphis, ali možda sam jednu njihovu utakmicu pogledao, ostalo sve samo u sažecima. A za Lillarda se slažem, kako se dobro uklopio i vidi se da mu je u glavi sve čisto, odmah se nametnuo kao jedan od najboljih igrača u ekipi, a definitivni je #1 rookie. Zanimljivo je da je bio 6. ili 7. na draftu, a prvi one-eyebrowed-Davis {#}

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
17 godina
Re: NBA liga

hhh da OBRVA je još vrlo tih... ali visokim igračima u pravilu treba par sezona da se usheme... mislim da ce lik biti isto strava krot 2,3 godine...samo ako ga ozljede zaobiđu...

MuWu
16 godina
NBA liga
i tko će umjesto Ronda na all-star, Deron Williams?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
NBA liga

Irving? Nemam pojma, ove godine će biti zanimljiv All-star. Uzet ću godišnji dan kasnije u ponedjeljak 18.02., da mogu u miru gledati {#}

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
17 godina
NBA liga

ili D-Will ili Brook Lopez.. navodno netko od njih ce biti replacement...

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 12:28 (MujagaWudakhi).
16 godina
NBA liga

Rudy Gay u Raptorsima, Calderon u Detroitu...

dobri će biti Raptorsi sad, biti će zanimljivi za gledanje, imaju nekoliko dobrih igrača.

večeras će se pogledati Oklahoma i Memphis, moglo bi biti zanimljivo {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...

večeras će se pogledati Oklahoma i Memphis, moglo bi biti zanimljivo {#}

Dva omiljena kluba na zapadu. Jel je ima gdje za skinuti već sad, jer na Davki još nema...

EDIT:

Upravo sam vidio rezultat nažalost i spoilao sve {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 8:37 (kuleee).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Sinoc New York dobio Kingse sa 39 poena razlike, i usput Irving Westbrooka naucio malo kosarke.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Gledao netko Heat sinoć? LeBron 31 poen, 8 asistenija i 8 skokova, šut 13/14, zvijer {#}

Btw Rose se vraća krajem mjeseca, muka mi gledat Bullse bez njega...

Dosta zanimljivo bilo sinoć, Oklahoma sredila Dallas, Dirk šut 3/10, Utah u OT dobio Kingse, Knicks dobilim Detroit za 15 (Chandler 20+ skokova 4 utakmice zaredom)...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 15:40 (donator_bubrega).
15 godina
NBA liga

Drago mi je da Rose vraća, baš će faliti u All Staru...

17 godina
donator_bubrega kaže...

Gledao netko Heat sinoć? LeBron 31 poen, 8 asistenija i 8 skokova, šut 13/14, zvijer {#}

Btw Rose se vraća krajem mjeseca, muka mi gledat Bullse bez njega...

Dosta zanimljivo bilo sinoć, Oklahoma sredila Dallas, Dirk šut 3/10, Utah u OT dobio Kingse, Knicks dobilim Detroit za 15 (Chandler 20+ skokova 4 utakmice zaredom)...

da chandler je liiiiiiiiiiik :D

a rose... <3 <3 <3

MuWu
14 godina
neaktivan
kuleee kaže...

Tanak je istok ove godine na pleju, samo Irving i Holiday...

17 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
kuleee kaže...

Kao da ti treba itko pored njih dvojice :D

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
16 godina
NBA liga
Celticsi nanizali 5 pobjeda otkad se ozlijedio Rondo. Sad klupa puno više sudjeluje u igri i sve skupo to izgleda dosta bolje, ja sam se začudio jer sam mislio da će se raspasti bez njega, kad su i s njim na početku sezone bili dosta loši. Večeras se gleda poslastica, Celticsi i Lakersi.
17 godina
antimadridista kaže...
Celticsi nanizali 5 pobjeda otkad se ozlijedio Rondo. Sad klupa puno više sudjeluje u igri i sve skupo to izgleda dosta bolje, ja sam se začudio jer sam mislio da će se raspasti bez njega, kad su i s njim na početku sezone bili dosta loši. Večeras se gleda poslastica, Celticsi i Lakersi.

sve je to super, i ja bih volio da tako nastave, ali mislim da ce u playoffu (ako uđu) teško dobiti miami ili knickse, ovisno tko bude prvi od njih  ako ovako ostane... ipak superstar kao rondo puno znaci u takvim tekmama, a sjećaš se sigurno zadnjeg playoffa na kojem je briljirao... jedna od tekmi, 44pts 10ass i 8 9 skokova vs miami ako se ne varam... strava... i malo prije prošlogodišnjeg playoffa kad je dobio moje knickse, prakticki sam hh... sa 18 poena, 17 skokova i 20 ass... ma perverzija od decka... iako ga mnogi ne vole jer je bahat, pravi je kadar za celticse... i nadam se da ce se oporaviti i ne biti tradean nagodinu...

al deff danas, najveći sportski derbi sjeverne amerike :D.... ajmo ajmo kelti!

MuWu
16 godina
MujagaWudakhi kaže...
antimadridista kaže...

sve je to super, i ja bih volio da tako nastave, ali mislim da ce u playoffu (ako uđu) teško dobiti miami ili knickse, ovisno tko bude prvi od njih  ako ovako ostane... ipak superstar kao rondo puno znaci u takvim tekmama, a sjećaš se sigurno zadnjeg playoffa na kojem je briljirao... jedna od tekmi, 44pts 10ass i 8 9 skokova vs miami ako se ne varam... strava... i malo prije prošlogodišnjeg playoffa kad je dobio moje knickse, prakticki sam hh... sa 18 poena, 17 skokova i 20 ass... ma perverzija od decka... iako ga mnogi ne vole jer je bahat, pravi je kadar za celticse... i nadam se da ce se oporaviti i ne biti tradean nagodinu...

Naravno, sigurno da takav igrač fali u ekipi. Malo sam se krivo izrazio pa ispada da sam mislio da su jači bez Ronda, mislio sam više na pozitivan šok u momčadi nakon te ozljede di su vidjeli da će svatko morati dati svoj učinak ako misle nadoknaditi njegov izostanak i zasad to funkcionira i više nego dobro.

17 godina
antimadridista kaže...
MujagaWudakhi kaže...
antimadridista kaže...

Naravno, sigurno da takav igrač fali u ekipi. Malo sam se krivo izrazio pa ispada da sam mislio da su jači bez Ronda, mislio sam više na pozitivan šok u momčadi nakon te ozljede di su vidjeli da će svatko morati dati svoj učinak ako misle nadoknaditi njegov izostanak i zasad to funkcionira i više nego dobro.

ma jasno da.. skuzio sam ja odmah da si to htio reći, samo sam nadodao ovo za playoff, ali svakako, boston nece biti lak protivnik nikome u playoffu, ako dodju do njega... a i vidjeli smo kako je heat prije 10tak dabna pao baš onu tekmu kada su saznali da je rondo out for season...

ma nba liga je pravi gušt za košarkaške sladoku*ce! pogotovo zadnjih par sezona , svake sezone je sve jača i jača...  

MuWu
15 godina
NBA liga

Što kažete na razultat? {#}

Ja ću danas gledat tekmu ako se pojavi na davki

16 godina
NBA liga

sinoćnja 3. četvrtina Bostona je vrh košarke, odavno nešto tako dobro nisam vidio. Svaki igrač je odigrao odlično, iznenadio me najviše Green, odličan i u napadu i u obrani. Lakersi su razbijena vojska i čisto sumnjam da će uloviti playoff.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 11:27 (antimadridista).
17 godina
antimadridista kaže...

sinoćnja 3. četvrtina Bostona je vrh košarke, odavno nešto tako dobro nisam vidio. Svaki igrač je odigrao odlično, iznenadio me najviše Green, odličan i u napadu i u obrani. Lakersi su razbijena vojska i čisto sumnjam da će uloviti playoff.

ma strava... strava... zlobnici bi rekli da im rondo ni ne treba... a lakersi...hmm...sada kada im je gasol out dosta dugo vjerojatno ce imati problema s tim ganjanjem playoffa...ali mislim, da bi ipak mogli uhvatiti taj 8 spot na zapadu...vidjet cemo.. u nedjelju su ajmo reci tri poslastice opet...

clippers @ knicks u 19:00 po našem vremenu, lakers @ heat u 21:00 po našem vremenu i u 12:00 nuggets @ celtics... uff sunday afternoon basketball kad kaze lik.. odljepim hhhh

MuWu
17 godina
kuleee kaže...

Što kažete na razultat? {#}

Ja ću danas gledat tekmu ako se pojavi na davki

celticsi su igrali prelijepo i svi su odradili svoj dio, prvenstveno green, terry, bradley i lee, mislim da doc rivers na njih najviše računa... njih četvorica zajedno su imali 56 poena, 17 skokova i 10 asista... što je jednostavno, prekrasno :D....

MuWu
15 godina
neaktivan

Priča se o trade-u između Bullsa i Raptorsa, Boozer za Bargnania i ovim bi Bullsi uštedjeli nekih 5 miliona dolara.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan
NBA liga

Vasquez sinoc prvi triple double karijere... 23pts/11reb/12 assist...

16 godina
makaweli kaže...
donator_bubrega kaže...
kuleee kaže...

Kao da ti treba itko pored njih dvojice :D

ne treba pored, treba ispred

D Rose

''Impossible is nothing..'' ''It's on me: To be lighter, fly higher, go further.,,'' ''Train your mind and the body will follow''
16 godina
NBA liga

Počeli smješni faulovi već.

17 godina
NBA liga

kakva tekma denver @ boston... kreće treći overtime... pierce stavlja tešku trojku dok ga miller čuva ... carčina... ajmo celtics

MuWu
17 godina
NBA liga

celticsi uzimaju 7 pobjedu, prekidaju 9 win streak denvera...what a beauty :D ... ovo je pravi nba...

kakva igra KGa , posramio je u trećem overtimeu mcgeea... tri veterana su donijela pobjedu.... pierce, KG i terry...  prekrasno...

MuWu
16 godina
NBA liga

ovog igrača se mora voljeti, koja je to legenda!

ovakva trica u facu na kraju drugog produžetka od jednog veterana kao što je on, a to je njegov zaštitni znak, znaš da će uzeti taj šut ali ga ne možeš obraniti. A tek o igri Garnetta da ne govorim. Znači Garnett je sinoć odigrao 47 minuta, Pierce 54 minute, i onako odigrati u 2. i 3. produžetku, igrači koji imaju 35 i 37 godina, što reći poslije toga?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 17:51 (antimadridista).
15 godina
neaktivan

Večeras mi Bullsi igraju protiv Spursa i to definitivno pratim. Znam da ću sutra biti nenaspavan ali ako pobijede neće biti problema {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan

Proklete vremenske zone.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice