- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa kad je ibaka loš igrač sam rukama zna lamatat a rodman nije loš igrač bio tak da...
Koje ti gluposti pišeš, trebaju ti Ibaka i Rodman jednu zidarsku zaljepit, svaki s jedne strane.
Joj nemojte opet pokretati rasprave oko Ibake života vam.
Bullsi pregovaraju sa Thibodeauom oko novog ugovora. Trebali su ovo završiti čim se sezona završila, jer je stvarno ekstra trener.
Dok je pauza u NBA ligici mozemo se podsjetit nekih igraca, svako ko zeli moze staviti nekoga ko mu je drag na neki nacin, evo ja stavljam T Mac-a, igraca koji je bio na putu da postane Hall of Famer ali povrede su ucinile ono sto povrede cine...
13 points - 33 seconds :
Top 10 :
Forgotten Star :
Top 10 2012 :
jak si na riječima jako
Evo ono za kladionicu što smo mi bili lijeni napraviti:
- LA Lakersi
- 76ers
- Brooklyn
- New York Knicks
- Sacramento
- Bucks
- Memphis
- Jazz
- OKC
- Washington << Ostali bez Walla na 8 tjedana..(ne sjećam se kad sam napisao ovo, ali nema ga prva 2 tjedna sezone 100%)
- La Clippers
- Atlanta
- PHX
- Spurs
- Houston
- GSW
- Mavsi
- Pistonsi
- Pacersi
- Heat
- Cavsi
- Hornets
- Bobcats
- Boson
- Denver
- Orlando
- Bulls
- Timberwolves
- Portland
- Raptors
Svaki dan ću objaviti po jednu ili jednostavno gledajte na NBA Cro..
Ja sam htio to uraditi za Bullse, ali kako je Rose povrijeđen nekako mi se nije dalo. Jako ružno mi je kao navijaču pisati o njima kad znam da im je najbolji igrač van stroja možda i čitavu sezonu.
Zato ću sigurno pročitati šta će oni napisati o Bullsima jer momci stvarno rade odličan posao.
još malo i kreću dani kad se budimo neprospavani :D
malo da se osvrnem na moju omiljenu ekipu uoči početka nove sezone - Boston Celticse...
nakon soldine prošle sezone i propuštene šanse da dođu do velikog finala, Celticsi su odlučili produžiti ugovor sa Garnettom, a Allen je otišao u Miami. S obzirom na prošlu sezonu, to i nije neki gubitak za Celticse jer je Allen igrao uglavnom toplo- hladno a pred kraj sezone i jako malo vremena bio na parketu. Za njega je dovedena odlična zamjena, Jason Terry iz Dallasa.
Dolasci: Jason Terry, Jared Sullinger, Kris Joseph, Chris Wilcox, Jason Collins, Fab Melo, Courtney Lee.
Odlasci: Ray Allen, Ryan Hollins, JeJuan Johnson, E'Twaun Moore, Jermaine O'Neal, Greg Stiemsma, Sean Williams, Saša Pavlović.
Moje mišljenje je da ove sezone Celticsi imaju bolji roster i više širine u ekipi. Ova 3 draftirana igrača su odlični igrači koliko sam čitao, pogotovo Sullinger, nešto malo sam i gledao po netu njegove snimke i stvarno je zanimljiv igrač, mogao bi ostvariti odličnu karijeru. Najviše me zanima kako će se uklopiti Terry i koliko dobro će mijenjati Allena, to će biti zanimljivo vidjeti.
Ukoliko Rondo nastavi raditi ono što je radio i prošle godine, Celticsi ove sezone mogu pritajeno i do kraja, nikad se nezna, pogotovo Celticsima...
Harden + Aldrich, Cook i još neko za Martina + Beala te dva picka prve runde i pick druge runde
uglavnom, Harden napušta OKC jer je htio maximum ugovor, a oni mu zbog velikih ugovora KD-a i ostalih nisu to mogli ponuditi, i on ih napušta...
Harden + Aldrich, Cook i još neko za Martina + Beala te dva picka prve runde i pick druge runde
uglavnom, Harden napušta OKC jer je htio maximum ugovor, a oni mu zbog velikih ugovora KD-a i ostalih nisu to mogli ponuditi, i on ih napušta...
Njegov odlazak je bio očekivan, kako su zapeli oko ugovora ovo je za Thunderse najbolja opcija jer bi ga izgubili na kraju sezone a ne bi dobili ništa.
Rocketsi će ove sezone biti jako dobar tim ako ih povrede zaobiđu.
Večeras počinje, rekao bih napokon.
Baš sam se poželio kvalitetne košarke i definitivno gledam Heat-Celtics.
ima free league pass do 7.11. al treba se regat i staviti podatke neke kartice i ta sranja i onda treba cancel napraviti prije 8 da se ne naplati za cijeli league pass... ugl... ako nekoga zanima... eto...
Odlična utakmica i baš sam uživao uz gomilu super atraktivnih poteza, a Garnett ko Garnett nije Allenu ni ruku htio pružiti.
Večeras mi Bullsi otvaraju sezonu i to isto definitivno gledam. NBA rules 
Lakersi lol. :D
Imaju sve predispozicije da postanu novi Knicksi. :P
Odkad su netsi iz brooklyna?
Od 30.4. ove godine.
Pobjeda Bullsa u poprilično zanimljivoj utakmici, meni najdraži igrači pored Rosea (Deng i Noah) odlično odigrali.
Bez njih dvojice Bullsi bi bili živa katastrofa, odbrana im je za udžbenika.
Znam da ima ljudi koji prate ovdje temu i NBA. Dal bi se moglo nać 14-16 ljudi(bilo bi ok i 12) da bacimo jedan fantasy na Yahoou?
Igralo bi se Head-to-head, bio bi live draft ako je moguće sutra navečer(20:00, 1min po picku max). Ako ne, možemo se dogovoriti negdje u tjednu, pa da liga počne od 12. 11.
Liga bi bila formirana u 2 divizije, 8 timova u playoff(pobjednici divizija, ostali po ukupnom rangu). Naravno, zabranjeni su glupi tradeovi, besmisleno otpuštanje igrača.
Pa molim zainteresirane da se jave(kasnije će mi trebat mail da vam šibnem invite). Vodit ću ovdje evidenciju prijavljenih tako da znate koliko nas ima.
go Knicks!
jbt šta radi Harden u Houstonu, premoćan je!
Otpušten Mike brown!
Lakersi otpustili Mikea Browna nakon 1-4 omjera, sta sve ti ljudi nece uraditi da sebi osiguraju uspjeh i titulu.
Lakersi otpustili Mikea Browna nakon 1-4 omjera, sta sve ti ljudi nece uraditi da sebi osiguraju uspjeh i titulu.
Jucer su izjavili da stoje iza trenera a danas mu urucili otkaz, cudno. Ali realno nije Mike Brown za LAL, lik mozda zna postavit momcad da igra obranu ali je u napadu ocajan, uostalom to se moglo vidjet u Clevelandu samo sto je tamo LeBron harao pa se i nije primjecivalo.
Spominju se Phil Jackson, Jerry Sloan i Mike D'Antoni.
Dali službenu ponudu Philu..
Mike D'Antoni novi trener LAL, zanimljiv izbor. PJax je bio spreman preuzet cekao je samo dogovor agenta i kluba, tako da je on ostao u cudu kad su objavili da je Mike novi trener.
Run'n'Gun u Los Angelesu.