NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.512
|
čitano: 914.162
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NBA liga

Carmela bi trebalo istuć.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 22:07 (bobo rastur).
16 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Kako mi je drago da su knicksi pobjedili oni su moji favoriti jako mi se svidja kak igraju
Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
NBA liga

Gledo tekmu NYK - CHI

Svršio.

Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
15 godina
neaktivan
NBA liga

Chicago Down!

Drama se odvijala u MSG-u, kad nikoga drugog nije islo i tim je bio pred porazom Anthony je uzeo stvar u svoje ruke i potegnuo 2 clutch trice, jednu za produzetak, drugu za pobjedu. Sjajna tekma, bilo bi super da se ova 2 tima susretnu u prvom kolu playoffa.

16 godina
NBA liga

kako Celticsi dobro izgledaju u zadnje vrijeme,milina. Da je još imati jednog pravog centra,gdje bi bio kraj. Danas su izgledali moćno i razbili Sixerse igrajući tako reći bez centra,sa 2 četvorke - Garnettom i Bassom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Sjajan utakmica između Bullsa i Knicksa i još ne mogu da vjerujem kako su Bullsi glupo izgubili. Sve što su dobro napravili su pokvarili u zadnje dvije minute utakmice. Rose me opet podsjetio na ono svoje glupiranje sa loptom kao protiv Heata.

Sa ovakvom igrom Bullsi se nemaju čemu nadati u PO, puno grešaka prave u zadnje vrijeme na oba kraja terena.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 9:44 (Linkosaan).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Nisam bio kod kuće te tako i u mogučnosti da gledam utakmicu, ali sam stigao na zadnji napad Bullsa, i mislim da Rose nije trebao ulaziti dole u reket i polagati za pobjedu nego je trebao fadeaway, ali to nije ni toliko i bitno, na netu sam pogledao i te dvije trojke Anthonya, strašne, obje preko ruke, možda je i bolje što je NY pobijedio, sada je još napetije za to sedmo i osmo mjesto na istoku...

Ovdje pogledajte ko protiv koga bi trebao igrati u play offu po trenutačnom rasporedu, za moje miljenike Lakerse nije mogao doći gori tim(još se ne zna, ali ako ostane ovako..), kao što vidite igraju protiv Houstona, koji im nikako ne leži, Houston čak i vodi u ovosezonskim utakmicama sa 2-1 protiv Lakersa, ostaje da vidimo kakav će biti raspored...

Mislim da je za prvo mjesto zapada sve već rješeno, 12 utakmica do kraja imaju Spursi, a OKC još 10, tako da ne mislim da će Spursi lako ispustiti tu prvu poziciju...

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 11:28 (stone).
15 godina
neaktivan

Pogodio sam sve parove na kladari, nije loše malo parica iznenada dobiti {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
14 godina
neaktivan

ja 7/8.. Promašio Utah..

15 godina
neaktivan

Pogodio sam Orlando, Indianu, Oklahomu, Phoenix, Denver, Utahu, Memphis i Houston {#}

Ja zadovoljan {#}

16 godina
neaktivan
NBA liga

Jeste vidjeli kako je dobro odigrao Dario Šarić na susretu stranih igrača protiv mladih amerike, 13 koševa, 5 as. 14 skokova.

http://www.vecernji.hr/sport/kosarka/saric-zavrsio-kao-prvi-asistent-skakac-selekcije-svijeta-clanak-396077

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 12:34 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Jeste vidjeli kako je dobro odigrao Dario Šarić na susretu stranih igrača protiv mladih amerike, 13 koševa, 5 as. 14 skokova.

http://www.vecernji.hr/sport/kosarka/saric-zavrsio-kao-prvi-asistent-skakac-selekcije-svijeta-clanak-396077

Biće nešto od njega, jako dobar mladi igrač osim ako ne propadne kao mnogi prije njega.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Jeste vidjeli što je Ron Ar... Ups, Metta World Peace napravio kad su prije neki dan igrali protiv Hornetsa

15 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Jeste vidjeli što je Ron Ar... Ups, Metta World Peace napravio kad su prije neki dan igrali protiv Hornetsa

kralj, kako sam baci loptu, treba imati mu*a za onako nešto....

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
Praetorian1 kaže...

Biće nešto od njega, jako dobar mladi igrač osim ako ne propadne kao mnogi prije njega.

Nadam se da neće podbacit, i da će biti nešto od njega.

16 godina
NBA liga

Danas napravio veliku pogrešku :D

Stavio na NYK

I da će Carmelo zabiti viseod 25'5

Pohlepa ne sprječava razboj igara, konzole sprječavaju!
14 godina
neaktivan
NBA liga

Evo ga, Celticsi razbili Miami.. To je to.. :-)

Cijelo vrijeme se nadam da mogu nešto u playoffu napraviti.. Izgleda da stvarno bude nešto..

Nitko iz prve postave Celticsa nije imao šut ispod 50%..

Garnett 11-14 šut.. A prije par dana protiv Indiane nije mogao ništa pogoditi..

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 9:24 (Hrvojeee).
15 godina
neaktivan
Imaš neki link?
16 godina
NBA liga

Ja budala stavio 25.5 C. Anthony 1

Ja mislio da je jedinica više. =/ a skoro je manje zabio, imao je 29

Igrao na Orlando, izgubili od Wizardsa 93-85, Boston pobjedio Miami 115-107.

Ako ništa pogodio sam Maverickse i Cavalirse

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
14 godina
neaktivan

ima na p*****bay-u za skinuti

15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Odlična utakmica Bullsa i Heata, još jednom je klupa bila fantastična.

Rose živa katastrofa, kao da baca cigle prema košu, ali eto valjda  dođe sebi do PO.

16 godina
NBA liga

Promašio C.P-a :S

Pogodio: Charlott-Pistonsi; SAS - Mem; Boozer - Duncan; Gasola M.; Minnesotu - LA Clippse; State - Dallas..

Neke prognoze za danas?

Ja misim da danas ne vrijedi nešta igrati..

Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Rose živa katastrofa, kao da baca cigle prema košu, ali eto valjda  dođe sebi do PO.

Ma naiće Rose, a i ozljede dosta utječu na psihu, samim time i na njegovu igru.

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Linkosaan kaže...

Ma naiće Rose, a i ozljede dosta utječu na psihu, samim time i na njegovu igru.

Nisam ni očekivao da super igra nakon onolike pauze, ali kao što on sam kaže nije važna statistika već pobjeda.

Neka oni pobjeđuju, pogotovo u PO i biće sve ok {#}

16 godina
NBA liga

Preokret

Edit: Miami vraca :D

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 21:13 (nul-3).
15 godina
neaktivan

Bullsi bez Rosea i Denga izgubili od Wizadrsa, loša forma pred PO jer u zadnje vrijeme stvarno loše igraju.

Očito su silne povrede u toku sezone uzele svoj danak.

16 godina
NBA liga

Odlicna tekma Mavericksa i Jazza{#}

Tri produžetka...

15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Odlicna tekma Mavericksa i Jazza{#}

Tri produžetka...

Gledao sam je i uživao, super tekma.

15 godina
neaktivan

Sinoć je bilo pravo dobrih tekmi, jedini je problem bio šta gledati {#}

Večeras novi okršaj Bullsa i Heata, bez Denga i Rosea nema u šansi a možda je i bolje da ne igraju pa da se što bolje oporave za PO.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice