NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 740.095
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Linkosaan kaže...
Praetorian1 kaže...

Jeste vidjeli kako je dobro odigrao Dario Šarić na susretu stranih igrača protiv mladih amerike, 13 koševa, 5 as. 14 skokova.

http://www.vecernji.hr/sport/kosarka/saric-zavrsio-kao-prvi-asistent-skakac-selekcije-svijeta-clanak-396077

Biće nešto od njega, jako dobar mladi igrač osim ako ne propadne kao mnogi prije njega.

Nadam se da neće podbacit, i da će biti nešto od njega.

16 godina
NBA liga

Danas napravio veliku pogrešku :D

Stavio na NYK

I da će Carmelo zabiti viseod 25'5

Pohlepa ne sprječava razboj igara, konzole sprječavaju!
14 godina
neaktivan
NBA liga

Evo ga, Celticsi razbili Miami.. To je to.. :-)

Cijelo vrijeme se nadam da mogu nešto u playoffu napraviti.. Izgleda da stvarno bude nešto..

Nitko iz prve postave Celticsa nije imao šut ispod 50%..

Garnett 11-14 šut.. A prije par dana protiv Indiane nije mogao ništa pogoditi..

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 9:24 (Hrvojeee).
15 godina
neaktivan
Imaš neki link?
16 godina
NBA liga

Ja budala stavio 25.5 C. Anthony 1

Ja mislio da je jedinica više. =/ a skoro je manje zabio, imao je 29

Igrao na Orlando, izgubili od Wizardsa 93-85, Boston pobjedio Miami 115-107.

Ako ništa pogodio sam Maverickse i Cavalirse

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
14 godina
neaktivan

ima na p*****bay-u za skinuti

15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Odlična utakmica Bullsa i Heata, još jednom je klupa bila fantastična.

Rose živa katastrofa, kao da baca cigle prema košu, ali eto valjda  dođe sebi do PO.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
NBA liga

Promašio C.P-a :S

Pogodio: Charlott-Pistonsi; SAS - Mem; Boozer - Duncan; Gasola M.; Minnesotu - LA Clippse; State - Dallas..

Neke prognoze za danas?

Ja misim da danas ne vrijedi nešta igrati..

Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Rose živa katastrofa, kao da baca cigle prema košu, ali eto valjda  dođe sebi do PO.

Ma naiće Rose, a i ozljede dosta utječu na psihu, samim time i na njegovu igru.

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Linkosaan kaže...

Ma naiće Rose, a i ozljede dosta utječu na psihu, samim time i na njegovu igru.

Nisam ni očekivao da super igra nakon onolike pauze, ali kao što on sam kaže nije važna statistika već pobjeda.

Neka oni pobjeđuju, pogotovo u PO i biće sve ok {#}

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
NBA liga

Preokret

Edit: Miami vraca :D

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 21:13 (nul-3).
15 godina
neaktivan

Bullsi bez Rosea i Denga izgubili od Wizadrsa, loša forma pred PO jer u zadnje vrijeme stvarno loše igraju.

Očito su silne povrede u toku sezone uzele svoj danak.

15 godina
NBA liga

Odlicna tekma Mavericksa i Jazza{#}

Tri produžetka...

15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Odlicna tekma Mavericksa i Jazza{#}

Tri produžetka...

Gledao sam je i uživao, super tekma.

15 godina
neaktivan

Sinoć je bilo pravo dobrih tekmi, jedini je problem bio šta gledati {#}

Večeras novi okršaj Bullsa i Heata, bez Denga i Rosea nema u šansi a možda je i bolje da ne igraju pa da se što bolje oporave za PO.

15 godina
neaktivan
NBA liga

sta mislite miami 1x

i indiana 1x

po 1,40 ???

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

sta mislite miami 1x

i indiana 1x

po 1,40 ???

Miami i Indiana čisti kec, a ja bih još stavio na pobjedu Detroita.

15 godina
neaktivan
NBA liga

uvik dvoznak stavljam .... upalo je srica nisam vidia da si detroita ubacia ;)

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

uvik dvoznak stavljam .... upalo je srica nisam vidia da si detroita ubacia ;)

Odmah si mi pao napamet čim sam vidio da je Detroit izgubio, super da me nisi poslušao {#}

Bullsi opet zinuli, katastrofa od forme kad je najvažnije. Kako igraju neće ni prvi krug proći.

17 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Odmah si mi pao napamet čim sam vidio da je Detroit izgubio, super da me nisi poslušao {#}

Bullsi opet zinuli, katastrofa od forme kad je najvažnije. Kako igraju neće ni prvi krug proći.

Zasto Rose neigra, znam da su mu nedavno razvalili nos ali nevirujem da ne igra radi toga ? Isto tako nema ga smisla odmarat jer nije zaigaro posteno od prvog mjeseca.

Neznam jesteli vidjeli ali Dwight Howard je zavrsio sezonu mora na operaciju leda i propusta Olimpiske igre. Usto je izasla informacija da DH12 vise nezeli igrat za Steve Van Gundy-a, pala mu je popularnost preko noci posta je omrazeniji od LBJ.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
neaktivan
JackD kaže...

Zasto Rose neigra, znam da su mu nedavno razvalili nos ali nevirujem da ne igra radi toga ? Isto tako nema ga smisla odmarat jer nije zaigaro posteno od prvog mjeseca.

Neznam jesteli vidjeli ali Dwight Howard je zavrsio sezonu mora na operaciju leda i propusta Olimpiske igre. Usto je izasla informacija da DH12 vise nezeli igrat za Steve Van Gundy-a, pala mu je popularnost preko noci posta je omrazeniji od LBJ.

Rose ne igra jer ima problema sa skočnim zglobom, valjda mu se voda nakupila pa čekaju da spadne otok i da se taj zglob skroz oporavi.

Howard je ispao pravi debil, ovo mi je prvi put da čujem da igrač zahtijeva promjenu trenera. Meni je isto postao strašno mrzak nakon svega što se dešavalo sa njim ove sezone.

Orlando bi bio pametan kad bi ga se riješio, ovakav kakav je sigurno nije dobar franšizi. Trade prvom prilikom, pa kud koji mili moji.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Paul Westhead je bio izvisio 1981 kad je Magic zahtjevao trade zbog njega. Al Magic je Magic, Howard je malo bolji centar od prosjeka lige po meni.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Kako me ovi niksi iznerviraju

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
ExE123 kaže...

Kako me ovi niksi iznerviraju

Poslije pobijede nad Chicagom i Bostonom kuci (i New Jerseyem u gostima) sada izgube od Cavaliersa, ne bih rekao da je ovo obican poraz, mislim da se ipak stelaju pozicije za playoff, previse je ocekivati da Orlando izgubi sve tekme do kraja kako bi se ugrabilo 6. mjesto i Indiana kao suparnik, i onda im samo ostaje da spadnu na 8 mjesto kako bi se sparili sa Chicagom protiv kojeg realno imaju fine sanse u poredjenju sa Heatom kojeg na istoku niko ne zeli kao prvog protivnika u playoffu.

15 godina
NBA liga
Večeras bi mogla biti zanimljiva utakmica Lakersa i Thundera. Oklahoma je u borbi za prvo mjesto na zapadu,a Lakersi su u borbi sa Clippersima za 3.mjesto. I što je najbolje,igra se u 21.30h po našem vremenu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
NBA liga

Jedva čekam {#}.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Neznam jeli tko vidio ali League Pass je besplatan 3 dana. Nazalost danas je zadnji dan, ja sam tek sad vidio tu akciju.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina
JackD kaže...

Neznam jeli tko vidio ali League Pass je besplatan 3 dana. Nazalost danas je zadnji dan, ja sam tek sad vidio tu akciju.

da,od 20. do 22.4 ako se ne varam, i ja sam tek danas primjetio da mi je došao taj mail.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Večeras bi mogla biti zanimljiva utakmica Lakersa i Thundera. Oklahoma je u borbi za prvo mjesto na zapadu,a Lakersi su u borbi sa Clippersima za 3.mjesto. I što je najbolje,igra se u 21.30h po našem vremenu.

ma nije toliko zanimljivo lakers vs thunder koliko kobe vs durant

naravno, u pitanju je nagrada za najboljeg strijelca lige; kobe 27.9 ppg, durant 27.8 ppg

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice