sta mislite miami 1x
i indiana 1x
po 1,40 ???
sta mislite miami 1x
i indiana 1x
po 1,40 ???
sta mislite miami 1x
i indiana 1x
po 1,40 ???
Miami i Indiana čisti kec, a ja bih još stavio na pobjedu Detroita.
uvik dvoznak stavljam .... upalo je srica nisam vidia da si detroita ubacia ;)
uvik dvoznak stavljam .... upalo je srica nisam vidia da si detroita ubacia ;)
Odmah si mi pao napamet čim sam vidio da je Detroit izgubio, super da me nisi poslušao 
Bullsi opet zinuli, katastrofa od forme kad je najvažnije. Kako igraju neće ni prvi krug proći.
Odmah si mi pao napamet čim sam vidio da je Detroit izgubio, super da me nisi poslušao 
Bullsi opet zinuli, katastrofa od forme kad je najvažnije. Kako igraju neće ni prvi krug proći.
Zasto Rose neigra, znam da su mu nedavno razvalili nos ali nevirujem da ne igra radi toga ? Isto tako nema ga smisla odmarat jer nije zaigaro posteno od prvog mjeseca.
Neznam jesteli vidjeli ali Dwight Howard je zavrsio sezonu mora na operaciju leda i propusta Olimpiske igre. Usto je izasla informacija da DH12 vise nezeli igrat za Steve Van Gundy-a, pala mu je popularnost preko noci posta je omrazeniji od LBJ.
Zasto Rose neigra, znam da su mu nedavno razvalili nos ali nevirujem da ne igra radi toga ? Isto tako nema ga smisla odmarat jer nije zaigaro posteno od prvog mjeseca.
Neznam jesteli vidjeli ali Dwight Howard je zavrsio sezonu mora na operaciju leda i propusta Olimpiske igre. Usto je izasla informacija da DH12 vise nezeli igrat za Steve Van Gundy-a, pala mu je popularnost preko noci posta je omrazeniji od LBJ.
Rose ne igra jer ima problema sa skočnim zglobom, valjda mu se voda nakupila pa čekaju da spadne otok i da se taj zglob skroz oporavi.
Howard je ispao pravi debil, ovo mi je prvi put da čujem da igrač zahtijeva promjenu trenera. Meni je isto postao strašno mrzak nakon svega što se dešavalo sa njim ove sezone.
Orlando bi bio pametan kad bi ga se riješio, ovakav kakav je sigurno nije dobar franšizi. Trade prvom prilikom, pa kud koji mili moji.
Paul Westhead je bio izvisio 1981 kad je Magic zahtjevao trade zbog njega. Al Magic je Magic, Howard je malo bolji centar od prosjeka lige po meni.
Kako me ovi niksi iznerviraju
Kako me ovi niksi iznerviraju
Poslije pobijede nad Chicagom i Bostonom kuci (i New Jerseyem u gostima) sada izgube od Cavaliersa, ne bih rekao da je ovo obican poraz, mislim da se ipak stelaju pozicije za playoff, previse je ocekivati da Orlando izgubi sve tekme do kraja kako bi se ugrabilo 6. mjesto i Indiana kao suparnik, i onda im samo ostaje da spadnu na 8 mjesto kako bi se sparili sa Chicagom protiv kojeg realno imaju fine sanse u poredjenju sa Heatom kojeg na istoku niko ne zeli kao prvog protivnika u playoffu.
Jedva čekam
.
Neznam jeli tko vidio ali League Pass je besplatan 3 dana. Nazalost danas je zadnji dan, ja sam tek sad vidio tu akciju.
Neznam jeli tko vidio ali League Pass je besplatan 3 dana. Nazalost danas je zadnji dan, ja sam tek sad vidio tu akciju.
da,od 20. do 22.4 ako se ne varam, i ja sam tek danas primjetio da mi je došao taj mail.
ma nije toliko zanimljivo lakers vs thunder koliko kobe vs durant
naravno, u pitanju je nagrada za najboljeg strijelca lige; kobe 27.9 ppg, durant 27.8 ppg
Ima ko link, po mogućnosti Sopcast?
ma nije toliko zanimljivo lakers vs thunder koliko kobe vs durant
naravno, u pitanju je nagrada za najboljeg strijelca lige; kobe 27.9 ppg, durant 27.8 ppg
“Titula najboljeg strijelca mi nije važna. Spursi me nisu udvajali, da sam htio ganjati titulu najboljeg strijelca zabio bih im 50 poena.”
hehe :D
Jeli gleda ko hawkse?
Williamsu malo falilo u zadnjoj sekundi za pobjednički dunk, zav ršilo 113-112 za Knickse.
BTW ima ko dobar link za Lakerse?
evo ako si registriran na nba.com(nbaTV) evo odličan link http://www.nba.tv/nbatv/games/20120422/OKCLAL/21100952?s=i
Imas free nba tv jos dns.
Ma bas je idiot, a taman je proigrao.
heehe a ja mislio da je World Peace.....inače dobra utakmica, pet koševa na poluvremenu za Oklahomu...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Stvarno je idiot, ovakvim luđacima nije mjesto u elitnoj košarkaškoj ligi već više u kakvom sanatorijumu.
Bolesnik i to veliki.
Stvarno je idiot, ovakvim luđacima nije mjesto u elitnoj košarkaškoj ligi već više u kakvom sanatorijumu.
Bolesnik i to veliki.
"elitnoj" :-)
Momci ajmo se igrat novinara pa podjelit individualne nagrade regularne sezone.
MVP:LeBron James - Mislim da se tu nema sta puno pricat. Igra najbolju sezonu od kad je u ligi, PER mu je medu najboljima ikad, nevjerovatan je u napadu kao i u obrani. Druga opcija bi bio Kevin Durant ali previse gubi loptu i obrana mu nije na visokoj razini.
ROTY:Kyrie Irving - Nema konkurencije ovdje, da se Rubio nije ozljedijo mozda bi se i on umjesao, ali kako stvari stoje Irving uzima ovu nagradu jer je fenomenalan i stvarno nosi ovu ekipu od prvog dana.
MIP:Goran Dragic/Ryan Anderson - Nemogu se jos odlucit izmedu njih dvoje iako mozda vise naginjem prema Gogiju, oboje imaju odlicnu sezonu i stvarno su puno pomogli svojim ekipama, ako Rocketsi ne osiguraju PO onda nagarada ide Andersonu.(I ne Lin nikako ne upada u ovu skupinu). Mozda bi se u ovu skupinu moglo i ubacit Grega Monroa koji igra odlicno za Pistonse.
DPOY:Tyson Chandler/LeBron James/Serge Ibaka - Pretpostavljam da ce nagrada otici Ibaki, ali po meni je Chandler DPOY covjek je stijena u obrani za Knickse, nije igrao 3 utakmice za redom i odmah su primili 105+ koseva. LBJ mora osvojit nesto ili MVP ili DPOY.
COTY:Greg Popovich/Doc Rivers - Ko god od njih dvoje dobije ovu nagradu aposolutno su je zasluzili, imaju j*beni staracki dom na raspolaganju a igraju odlicnu kosarku i imaju oboje velike sanse za ulazak u konferencijsko finale.
Sixth Man:James Harden - Bez konkurencije.
ALL NBA FIRST TEAM:
C -Tyson Chandler
PF - Kevin Love
SF - LeBron James
SG - Kobe Bryant
PG - Rajon Rondo
ALL NBA SECOND TEAM:
C - Serge Ibaka
PF - Kevin Garnett
SF - Kevin Durant
SG - Dwayne Wade
PG - Chris Paul
Ja bi ga za ovo suspendovao na cijelu sljedecu sezonu.
Samo uvijek se okomi na igrace sitnije od sebe, valjda p*zda bira koga smije dirati, zao mi je sto jednom ne naleti na nekoga duplo krupnijeg i snaznijeg pa kad mu izvadi zivac da ga otrese od parket ko' slinu iz nosa.
Kada će se znati raspored igara?
Bolesnik i to veliki.
Šta ga već ne potera trener, nebi ga ja držao ni na tribinama.