NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 739.899
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NBA liga

Ma daj, ovo je sranje žešće, kralj pokupi sudca zaleti se u njega sa terena ga skine ovi mi tejkaju brejk.

Najzabavniji dio ode.

14 godina
neaktivan
NBA liga

otpisujete Spurse?

Spursi su po meni glavni konkurenti za titulu, kada imate jednog košarkaškog virtouza na klupi u vidu Grega Popovicha, koji evo, sa ekipom starijom od Grčke je prvi na zapadu(Oklahoma izgubila, Spursi pobijedili sinoć tako da su ih pretekli), kada u ekipi imate košarkaške genije Parkera, Duncana i Ginobilija, zašto im "ne dati" šanse?

Ako budu imali snage za play off ne vidim zašto ne bi pobijedili mlađašne ekipe na zapadu, i onda, vjerovatno veliko finale Spurs/OKC - Chicago/Miami...

iako sam veliki fan Lakersa, iskreno, bez ikakve su šanse, do finala konferencije doći, to bi bio vrhunac, Gasol, Bynum, Kobe - svi su fenomenalni, ali šta nakon prve četvrtine?

McRoberts, Murphy, Blake trebaju igrati? hahahahaha, to je i glavni razlog gotovo pa sigurnog "ranog" ispadanja Jezzerana, ali ostaje da vidimo...

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
15 godina
neaktivan
Re: NBA liga

Ako Spursi dođu do finala tada su pobjednici bez obzira ko bude drugi finalista.

Duncan je po meni najbolja NBA četvorka svih vremena, jednostavno fenomenalan igrač od prvog dana svoje karijere. Još kad tu staviš ostale igrače dobiješ pravo dobar i iskusan tim koji je odlično vođen.

Po meni finale zapada oni i Thundersi, a na istoku Heat-Bullsi/Celticsi. 

Definitivno nas očekuje super PO.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
NBA liga
Memphis sinoć nadigrao Miami na njihovom terenu,baš su vrhunski odigrali. Miami prekinuo niz od 17 uzastopnih pobjeda na domaćem terenu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Memphis sinoć nadigrao Miami na njihovom terenu,baš su vrhunski odigrali. Miami prekinuo niz od 17 uzastopnih pobjeda na domaćem terenu.

Razbili su ih pošteno. Odlična tekma.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
NBA liga

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 15:47 (bobo rastur).
15 godina
neaktivan

Večeras se gledaju Bullsi protiv Knicksa, po svemu što sam pročitao Rose će napokon da zaigra.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Biće odlična tekma.

14 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Večeras se gledaju Bullsi protiv Knicksa, po svemu što sam pročitao Rose će napokon da zaigra.

U koliko sati igraju?

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
16 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
Linkosaan kaže...

U koliko sati igraju?

poceli su vec, 2 je cetvrtina prvu su knicksi dobili 31-19

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
NBA liga

U 19 je pocela tekma, odlicna prva cetvrtina za Knickse 31-19

14 godina
neaktivan
NBA liga

Link?

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
16 godina
neaktivan
Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan

Knicksi odlično igraju, valjda Bullsi neće doživjeti katastrofu kao protiv Thundersa.

15 godina
neaktivan
NBA liga

New York forsira trice, a 5 minuta do kraja.

16 godina
NBA liga

Samo bih htio napomenuti da se na ovu NBA ne isplati kladiti, uopče!

Tu izgube svi od svakog. A koificjenti su koma.

Npr. na Miami-Detroit je 1; 1.10, 2; 6.70

A ovaj miami bi mogao lako izgubiti.

Had a dream, I was king, woke up, still king. -=BLACK OPS JE NAJBOLJI COD=-
15 godina
neaktivan
NBA liga

Carmela bi trebalo istuć.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.4.2012 22:07 (bobo rastur).
16 godina
neaktivan
Kako mi je drago da su knicksi pobjedili oni su moji favoriti jako mi se svidja kak igraju
Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
NBA liga

Gledo tekmu NYK - CHI

Svršio.

Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
15 godina
neaktivan
NBA liga

Chicago Down!

Drama se odvijala u MSG-u, kad nikoga drugog nije islo i tim je bio pred porazom Anthony je uzeo stvar u svoje ruke i potegnuo 2 clutch trice, jednu za produzetak, drugu za pobjedu. Sjajna tekma, bilo bi super da se ova 2 tima susretnu u prvom kolu playoffa.

15 godina
NBA liga

kako Celticsi dobro izgledaju u zadnje vrijeme,milina. Da je još imati jednog pravog centra,gdje bi bio kraj. Danas su izgledali moćno i razbili Sixerse igrajući tako reći bez centra,sa 2 četvorke - Garnettom i Bassom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Sjajan utakmica između Bullsa i Knicksa i još ne mogu da vjerujem kako su Bullsi glupo izgubili. Sve što su dobro napravili su pokvarili u zadnje dvije minute utakmice. Rose me opet podsjetio na ono svoje glupiranje sa loptom kao protiv Heata.

Sa ovakvom igrom Bullsi se nemaju čemu nadati u PO, puno grešaka prave u zadnje vrijeme na oba kraja terena.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 9:44 (Linkosaan).
14 godina
neaktivan
NBA liga

Nisam bio kod kuće te tako i u mogučnosti da gledam utakmicu, ali sam stigao na zadnji napad Bullsa, i mislim da Rose nije trebao ulaziti dole u reket i polagati za pobjedu nego je trebao fadeaway, ali to nije ni toliko i bitno, na netu sam pogledao i te dvije trojke Anthonya, strašne, obje preko ruke, možda je i bolje što je NY pobijedio, sada je još napetije za to sedmo i osmo mjesto na istoku...

Ovdje pogledajte ko protiv koga bi trebao igrati u play offu po trenutačnom rasporedu, za moje miljenike Lakerse nije mogao doći gori tim(još se ne zna, ali ako ostane ovako..), kao što vidite igraju protiv Houstona, koji im nikako ne leži, Houston čak i vodi u ovosezonskim utakmicama sa 2-1 protiv Lakersa, ostaje da vidimo kakav će biti raspored...

Mislim da je za prvo mjesto zapada sve već rješeno, 12 utakmica do kraja imaju Spursi, a OKC još 10, tako da ne mislim da će Spursi lako ispustiti tu prvu poziciju...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 11:28 (stone).
15 godina
neaktivan

Pogodio sam sve parove na kladari, nije loše malo parica iznenada dobiti {#}

14 godina
neaktivan

ja 7/8.. Promašio Utah..

15 godina
neaktivan

Pogodio sam Orlando, Indianu, Oklahomu, Phoenix, Denver, Utahu, Memphis i Houston {#}

Ja zadovoljan {#}

16 godina
neaktivan
NBA liga

Jeste vidjeli kako je dobro odigrao Dario Šarić na susretu stranih igrača protiv mladih amerike, 13 koševa, 5 as. 14 skokova.

http://www.vecernji.hr/sport/kosarka/saric-zavrsio-kao-prvi-asistent-skakac-selekcije-svijeta-clanak-396077

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 12:34 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Jeste vidjeli kako je dobro odigrao Dario Šarić na susretu stranih igrača protiv mladih amerike, 13 koševa, 5 as. 14 skokova.

http://www.vecernji.hr/sport/kosarka/saric-zavrsio-kao-prvi-asistent-skakac-selekcije-svijeta-clanak-396077

Biće nešto od njega, jako dobar mladi igrač osim ako ne propadne kao mnogi prije njega.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Jeste vidjeli što je Ron Ar... Ups, Metta World Peace napravio kad su prije neki dan igrali protiv Hornetsa

14 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Jeste vidjeli što je Ron Ar... Ups, Metta World Peace napravio kad su prije neki dan igrali protiv Hornetsa

kralj, kako sam baci loptu, treba imati mu*a za onako nešto....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice