Moze neko rec zbivanja u All-Star u ova 3 dana po nasem vremenu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znam,ali zanima me ura u koja su sva dogadanja
oko 01.30-05.00, otprilike u to vrijeme je sve... večeras u 03.00 Rookie vs Sophomores
EDIT: evo sve kako ide
Večeras(Subota):
03:00 Rising Stars Challenge (Rookies vs Sophomore)
Sutra(Nedjelja):
02:30 All Star Saturday Night (Natjecanja u šutanju trica, taco bell skill challenge i natjecanje u zakucavanju)
Prekosutra(Ponedeljak):
01:30 All Star Game
oko 01.30-05.00, otprilike u to vrijeme je sve... večeras u 03.00 Rookie vs Sophomores
EDIT: evo sve kako ide
Večeras(Subota):
03:00 Rising Stars Challenge (Rookies vs Sophomore)
Sutra(Nedjelja):
02:30 All Star Saturday Night (Natjecanja u šutanju trica, taco bell skill challenge i natjecanje u zakucavanju)
Prekosutra(Ponedeljak):
01:30 All Star Game
Prije svega je u subotu Haier Shooting Stars
ima li kakav stream sa prijenosom danasnjih trica i zakucavanja?
Jel moze netko dati neki link za stream ovog All Star Eventa? Ja di god odem baci me na D-League all star..
Tu će biti sigurno stream.
Šta kažete na zakucavanja ?
Bijedno, kao i očekivano. No budimo realni, teško je izmisliti neki novi dunk, sve je već dosad bilo manje više. 2 dunka odlična doduše, onaj sa 2 lopte i 360 od rub table kad je Rubio dodao :)
Večeras ono najvažnije, ima da guštam u utakmici najviše iz razloga što će biti trojica iz Bullsa.
Čestitke Loveu na tricama.
Čestitke Loveu na tricama.
Baš sam se ugodno iznenadio kad sam vidio da je on pobjednik.
zakucavanja smiješna, ali kao što neko kaže, teško je nešto izmisliti što nije već viđeno...
trice...ja sam najviše nade polagao u Lovea i eto on je pobijedio, bilo je napeto...
večeras će da bude zanilmjivo
Ima li ko kakav dobar link za večerasnju tekmu?
Pobijedi Zapad 152-149, meni super tekma. Bilo je stvarno super brutalnih poteza.
Durant zasluženo MVP, odlični Wade i James.
Ima na partisu za skinut 3 i nešt GB.
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
na starom mjestu, 3 i nešto gb, evo upravo sada našao, ima asve i zakucavanja, 3pt i west vs east...
Više mi nije all-star što je nekada bio.. Pogotovo ne zakucavanja..
Više mi nije all-star što je nekada bio.. Pogotovo ne zakucavanja..
meni je jedino East vs West bilo dobro i ono natjecanje playmakera u subotu. Drugo sve za zaborav.
meni je jedino East vs West bilo dobro i ono natjecanje playmakera u subotu. Drugo sve za zaborav.
Samo sam to i gledao, jer je sve ostalo katastrofa.
Sad nam slijedi nastavak sezone u kojem ću valjda gledati zdravog Rosea.
Sacramento dobija novu dvoranu i zadržava Kingse. Baš mi je drago radi ovoga, još samo da se hoće vratiti Sonicsi i to umjesto šugavih Bobcatsa i onda bi to bilo super.
Kaj niko nije gledao Haier Shooting Stars? Mislim, ja sam morao gledat pošto sam veliki fan Kenny-a Smitha :D
Ima ko možda link za rookie challenge download?
Bullsi pobijedili Hornetse, a Rose zabio 32 poena. Izgleda da je njegova povreda leđa za sada stvar prošlosti (sa njima se nikad ne zna, uvijek te mogu ukočiti a onda te nema nigdje).
Hamilton napokon zaigrao nakon 12 utakmica pauze.
Da, Rose je super odigrao. Samo da ga opet leđa ne stisnu, jer kao što kažeš leđa hoće iznenada zabolit.
Na kladari sam stavio na pobjedu Bullsa i da će Rose zabiti više od 24 poena. Baš da vidim da li dobro pogađam 
Kaj niko nije gledao Haier Shooting Stars? Mislim, ja sam morao gledat pošto sam veliki fan Kenny-a Smitha :D
ja sam gledao :D
gledao sam sve osim one prve rookie vs sophomore, a zanimljivo je bilo u haier shooting, da su još neke popularnije ekipe i šuteri bili, bilo bi još bolje