NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 767.363
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NBA liga

Moze neko rec zbivanja u All-Star u ova 3 dana po nasem vremenu?

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
Re: NBA liga
Već sam napisao, ali ajde. Danas je Rookie Challenge, sutra su natjecanja, a u nedjelju je All Star utakmica.
15 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...
Već sam napisao, ali ajde. Danas je Rookie Challenge, sutra su natjecanja, a u nedjelju je All Star utakmica.

Znam,ali zanima me ura u koja su sva dogadanja

Mes que un club!
15 godina
neaktivan
NBA liga

oko 01.30-05.00, otprilike u to vrijeme je sve... večeras u 03.00 Rookie vs Sophomores

EDIT: evo sve kako ide

Večeras(Subota):

03:00 Rising Stars Challenge (Rookies vs Sophomore)

Sutra(Nedjelja):

02:30 All Star Saturday Night (Natjecanja u šutanju trica, taco bell skill challenge i natjecanje u zakucavanju)

Prekosutra(Ponedeljak):

01:30 All Star Game

Da te volim dusa zna,draga moja BiH
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 0:07 (stone).
15 godina
neaktivan
stone kaže...

oko 01.30-05.00, otprilike u to vrijeme je sve... večeras u 03.00 Rookie vs Sophomores

EDIT: evo sve kako ide

Večeras(Subota):

03:00 Rising Stars Challenge (Rookies vs Sophomore)

Sutra(Nedjelja):

02:30 All Star Saturday Night (Natjecanja u šutanju trica, taco bell skill challenge i natjecanje u zakucavanju)

Prekosutra(Ponedeljak):

01:30 All Star Game

Prije svega je u subotu Haier Shooting Stars

14 godina
neaktivan
NBA liga

ima li kakav stream sa prijenosom danasnjih trica i zakucavanja?

16 godina
neaktivan
NBA liga

Jel moze netko dati neki link za stream ovog All Star Eventa? Ja di god odem baci me na D-League all star..

17 godina
neaktivan
NBA liga
17 godina
neaktivan
NBA liga

Šta kažete na zakucavanja ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 14:39 (al zagorec).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Bijedno, kao i očekivano. No budimo realni, teško je izmisliti neki novi dunk, sve je već dosad bilo manje više. 2 dunka odlična doduše, onaj sa 2 lopte i 360 od rub table kad je Rubio dodao :)

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
15 godina
neaktivan

Večeras ono najvažnije, ima da guštam u utakmici najviše iz razloga što će biti trojica iz Bullsa.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
NBA liga

Čestitke Loveu na tricama. 

15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Čestitke Loveu na tricama. 

Baš sam se ugodno iznenadio kad sam vidio da je on pobjednik.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
neaktivan
NBA liga

zakucavanja smiješna, ali kao što neko kaže, teško je nešto izmisliti što nije već viđeno...

trice...ja sam najviše nade polagao u Lovea i eto on je pobijedio, bilo je napeto...

večeras će da bude zanilmjivo

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 17:36 (stone).
16 godina
neaktivan
NBA liga

Ima li ko kakav dobar link za večerasnju tekmu?

15 godina
neaktivan

Pobijedi Zapad 152-149, meni super tekma. Bilo je stvarno super brutalnih poteza.

Durant zasluženo MVP, odlični Wade i James. 

16 godina
neaktivan
NBA liga
ima di za skinut tekma u nekoj dobroj kvaliteti? =D
Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
neaktivan
NBA liga

Ima na partisu za skinut 3 i nešt GB.

15 godina
NBA liga
https://www.youtube.com/user/seanymandx Ovdje lik uploada sve zanimljivije tekme i sad je uploadao sve djelove All-Star vikenda osim jučerašnje utakmice koju bi trebao uskoro.
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
15 godina
neaktivan
Promster kaže...
https://www.youtube.com/user/seanymandx Ovdje lik uploada sve zanimljivije tekme i sad je uploadao sve djelove All-Star vikenda osim jučerašnje utakmice koju bi trebao uskoro.

na starom mjestu, 3 i nešto gb, evo upravo sada našao, ima asve i zakucavanja, 3pt i west vs east...

16 godina
NBA liga

Više mi nije all-star što je nekada bio.. Pogotovo ne zakucavanja..

I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
16 godina
Top Bugovac kaže...

Više mi nije all-star što je nekada bio.. Pogotovo ne zakucavanja..

meni je jedino East vs West bilo dobro i ono natjecanje playmakera u subotu. Drugo sve za zaborav.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 1:25 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

meni je jedino East vs West bilo dobro i ono natjecanje playmakera u subotu. Drugo sve za zaborav.

Samo sam to i gledao, jer je sve ostalo katastrofa.

Sad nam slijedi nastavak sezone u kojem ću valjda gledati zdravog Rosea.

15 godina
neaktivan

Sacramento dobija novu dvoranu i zadržava Kingse. Baš mi je drago radi ovoga, još samo da se hoće vratiti Sonicsi i to umjesto šugavih Bobcatsa i onda bi to bilo super.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 17:07 (Linkosaan).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Kaj niko nije gledao Haier Shooting Stars? Mislim, ja sam morao gledat pošto sam veliki fan Kenny-a Smitha :D

14 godina
neaktivan
NBA liga

Ima ko možda link za rookie challenge download?

We Are Anonymous We Are Legion We Do Not Forgive We Do Not Forget
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 21:30 (donator_bubrega).
15 godina
neaktivan

Bullsi pobijedili Hornetse, a Rose zabio 32 poena. Izgleda da je njegova povreda leđa za sada stvar prošlosti (sa njima se nikad ne zna, uvijek te mogu ukočiti a onda te nema nigdje).

Hamilton napokon zaigrao nakon 12 utakmica pauze.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Da, Rose je super odigrao. Samo da ga opet leđa ne stisnu, jer kao što kažeš leđa hoće iznenada zabolit.

15 godina
neaktivan

Na kladari sam stavio na pobjedu Bullsa i da će Rose zabiti više od 24 poena. Baš da vidim da li dobro pogađam {#}

15 godina
neaktivan
bobo rastur kaže...

Kaj niko nije gledao Haier Shooting Stars? Mislim, ja sam morao gledat pošto sam veliki fan Kenny-a Smitha :D

ja sam gledao :D

gledao sam sve osim one prve rookie vs sophomore, a zanimljivo je bilo u haier shooting, da su još neke popularnije ekipe i šuteri bili, bilo bi još bolje

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice