Ajd sto strajkuju i sto je prave sranja (i igraci nekad su pravi supci, sto im ovo treba), nego pored svega kad odem u vidim kako je u*ebana oficijalna stranica, za ne povjerovati. Pola sadrzaja nedostaje, ako im je ono kojim slucajem novi izgled, usrali su ga u pm...
Nije im to novi izgled, nego je lockout, sto znaci da nista neradi, valjda su admini prislijeni pisat svasta samo ne o lockoutu. Vidis da se prisjecaju starih igraca i tekmi.
Pa nisu igraci krivi za ovo, je da su oboje strane pohlepne, ali nemoze me nitko uvjerit da su vlasnici bogom dani. Al im je tko prislonija pistolje od glavu dok su potpisivali ugovore Arenasu, Joe Johnsonu i sl.
22 od 30 kluba ne posluje pozitivno, ma koga oni lazu. Vrijeme je da Stern ode i da se malo kresne i igrace i valsnike. U 11 mjesec ce obe strane pokusat sto prije rijesit probleme, kad shvate koliko para i popularnosti gube.
Pa naravno da su igrači ovdje najpohlepnija gamad, da nisu popustili bi odmah

4.10 počinje predsezona - trening kamp pa onda dosadne utakmice gdje se većinom dokazuju pickovi s drafta i anonimci...
Ali opet su krivi vlasnici - nitko ih nije tjerao na takve ugovore, još jedan primjer je Redd - sjajan igrač u svoje vrijeme i na temelju toga je dobio ugovor (90mil na 6sezona ipak malo pretjerano ali tko sam ja da o tome sudim) i jbg za 4god su mu popucala koljena. Tko je tu kriv? Apsolutno nitko osim vlasnika koji su ga pretplatili i poslije kad se desilo sranje kukaju. Ne znam sjeća li se netko "legendarnog" slučaja Allana Houstona o kojem sam u onom davno propalom magazinu Košarka čitao valjda 50puta - što se događalo u glavi GMa Knicksa (neam pojma kako se zvao a nije ni bitno) kada je igraču od 30god koji nije ništa posebno dao ugovor od 100mil na 6god?? Tko je tu lud? Što se tiče bahatosti mislim da nitko ne može nadmašiti Sprewella koji je dobio produženje ugovora u Timberwolvesima od 21mil za sljedeće 3 sezone a imao je 34god (tu sezonu je trebao inkasirati 14mil ili tako nešto) i počeo je kukati kako neće moći prehraniti obitelj s tom lovom... Iskreno hračnuo bi na takve i njemu slične koji se natežu za milijun-dva a nudi im se prokleto bogati ugovor.