NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 767.709
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: NBA liga
JackD kaže...
the. Shelby kaže...

Ajd sto strajkuju i sto je prave sranja (i igraci nekad su pravi supci, sto im ovo treba), nego pored svega kad odem u vidim kako je u*ebana oficijalna stranica, za ne povjerovati. Pola sadrzaja nedostaje, ako im je ono kojim slucajem novi izgled, usrali su ga u pm...

Nije im to novi izgled, nego je lockout, sto znaci da nista neradi, valjda su admini prislijeni pisat svasta samo ne o lockoutu. Vidis da se prisjecaju starih igraca i tekmi.

Pa nisu igraci krivi za ovo, je da su oboje strane pohlepne, ali nemoze me nitko uvjerit da su vlasnici bogom dani. Al im je tko prislonija pistolje od glavu dok su potpisivali ugovore Arenasu, Joe Johnsonu i sl.

22 od 30 kluba ne posluje pozitivno, ma koga oni lazu. Vrijeme je da Stern ode i da se malo kresne i igrace i valsnike. U 11 mjesec ce obe strane pokusat sto prije rijesit probleme, kad shvate koliko para i popularnosti gube.

Pa naravno da su igrači ovdje najpohlepnija gamad, da nisu popustili bi odmah

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

Pohlepni su i jedni i drugi, ali ipak mislim da u tome ipak prednjače razmaženi igrači.

Kad mi dođe Arenas ili njemu slični igrači (mislim na ugovor) govoriti o prehrani porodice dođe mi da se ubijem. Zarađuje 20 milja svake godine i kuka.

E to je ono što je strašno i dokaz da ih većinom samo lova interesuje. Nažalost!

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
neaktivan
NBA liga

@Kora i Linkosaan, cekaj jesu li oni vrhunski sportasi, jesu li zrtvovali vise nego mi da dospiju gdje jesu, valjda su zasluzili pare, kapitalizam...

Oni su profesionalci pod ugovorom, obveza vlasnika je da isplati svoje igrace (u sustini radnike), tko je kriv sto Arenas ima ugovor na 20 milja, ili Joe Johnson ?! Ne opravdavam ja igrace ali, za ovakvu sitaciju su vise krivi vlasnici nego itko drugi. Pajdo iskesira  ~ 300 milja za franzisu, okupi poluproizvode koji su odigrali jednu do dvije dobre sezone, i onda kuka kako nemoze zaradit i otici duboko u PO. Dok god ima budala kao sto su M. Cuban u ligi uvik ce netko kukat. Meni je najfascinantinije sto nisu problem superzvijezde, nego poluproizvodi koji zive na staroj slavi, Portland konstantno nudi nove ugovore Odenu, pa nije on kriv sta su oni glupi i nude igracu koji ima potencijal al iskreno nece igrat nikad na visokom nivou jer ima tijelo 50 godinsnjaka, i ja bi prihvatija takve ugovore. 

Evo lista po placama:

1. Kobe Bryant - 24.8 milja

2. Rashard Lewis - 20.5 milja ?!

3. Kevin Garnett - 18.8 milja

4. Tim Duncan - 18.75 milja

5. Michael Redd - 18.35 milja ?!

6. Pau Gasol - 17.85 milja

7. Andrei Kirilenko - 17.8 milja ?!

8. Gilbert Arenas - 17.7 milja ?!

9. Dirk Nowitzki / Vince Carter (?!) - 17.3 milja

I jedni i drugi su kurve, al ovi vlasnici su licemjerni za nevirovat, trose ko pijani rusi i onda kad se otrizne placu di su im pare...

A to sto oni kukaju da kako ce prehranit obitelj, pa i ja bi kuka da mi netko skrati dohotke, pa taman to bila suma sa 3 ili 6 nula.

15 godina
neaktivan

Sve si ti to lijepo napisao ali želim da te podsjetim - primanja u Nba ligi a samim tim i njihovih igrača/zvijezda su u prosjeku najviša od svih profesionalnih liga u Americi! Tako da ta konstatacija o škrtim vlasnicima baš i ne pije vode. Igrači su zaštićeni više od medvjeda i što je najgore ponašaju se užasno bahato i bezobrazno.

Niko njima ne osporava ni trud ni rad niti bilo šta drugo. Vrhunskog igrača treba platiti ali nije normalno da daš 15-20 milja za nekoga ko će za godinu dvije ličiti na hodajućeg leša kojem nećeš smjeti dirnuti u novčanik jer je zaštićen a doveo se do toga da je totalno mrtvi kapital.

Ja recimo navijam za Bullse ali kad vidim kako je Boozer odigrao PO ja bih mu lično srezao platu barem za pola pa mu ne bi više palo napamet da onako odigra.

Zar misliš da bi nas poslodavac skupo plačao a da od nas nema koristi? Možeš misliti da bi, prvom prilikom bi mi svi dobili šut u guzicu i letili bi iz firme.

Najgore od svega je taj da je trenutno kriza u cijelom svijetu, pa i u Americi koja je užasno pogođena a oni glume da imaju mala primanja i tome slično. Nisu realni i zato mislim da će ovaj štrajk/obustava rada trajati mnogo duže, čak je moguće da uopšte ne bude ovogodišnje sezone.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
17 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...
...

Nevjerujem da ce ovo trajat predugo, previse se riskira sa ovim lockoutom, liga je popularna kao u vrijeme Jordana, napokon se nesto dogada, vise nece bit bitka LAL - BOS, nove momcadi se uzdizu. A kad u 10./11. mjesecu vide da im se bankovni racuni ne pune dogovorit ce se u roku od tjedan dana.

Sve to stoji sto si napisa, ali tko je ponudio te iste ugovore igracima, vlasnici ili ti ga njihov tim strucnjaka. Eto dobro si me podsjetijo i Boozer je takav papak, 70 milja za njega pa moras bit lud da iskesiras toliko igracu koji je poznat po tome da nestaje kad je najpotrebniji. U jednom dijelu ovih pregovora se slazem sa vlasnicima, i to da se mogu rijesit igraca lakse, znaci malo fleksibilniji ugovori da se nebi ponavljali slucajevi kao Arenas itd.

Ali po meni su jos uvijek najveci krivci vlasnici i Stern, i pogotovo Stern koji vec godinama postepeno unistava ovu ligu. Pocevsi od namjestanja drafta (Ewing u Knickse), pa do Sacramenta - Lakers. Vrijeme da starac ode, ima je sansu da si malo digne popularnost da je lupija sakom od stol i rijesija ovaj problem ali nije.

Al eto ja sam uvjeren da cemo cirkus u zraku gledat najkasnije oko Bozica. A do tad cu se morat zadovoljit sa snimkama i 2k12 :/

Najgore sto mi navijaci ispastamo.

15 godina
protjeran
JackD kaže...

@Kora i Linkosaan, cekaj jesu li oni vrhunski sportasi, jesu li zrtvovali vise nego mi da dospiju gdje jesu, valjda su zasluzili pare, kapitalizam...

Oni su profesionalci pod ugovorom, obveza vlasnika je da isplati svoje igrace (u sustini radnike), tko je kriv sto Arenas ima ugovor na 20 milja, ili Joe Johnson ?! Ne opravdavam ja igrace ali, za ovakvu sitaciju su vise krivi vlasnici nego itko drugi. Pajdo iskesira  ~ 300 milja za franzisu, okupi poluproizvode koji su odigrali jednu do dvije dobre sezone, i onda kuka kako nemoze zaradit i otici duboko u PO. Dok god ima budala kao sto su M. Cuban u ligi uvik ce netko kukat. Meni je najfascinantinije sto nisu problem superzvijezde, nego poluproizvodi koji zive na staroj slavi, Portland konstantno nudi nove ugovore Odenu, pa nije on kriv sta su oni glupi i nude igracu koji ima potencijal al iskreno nece igrat nikad na visokom nivou jer ima tijelo 50 godinsnjaka, i ja bi prihvatija takve ugovore. 

Evo lista po placama:

I jedni i drugi su kurve, al ovi vlasnici su licemjerni za nevirovat, trose ko pijani rusi i onda kad se otrizne placu di su im pare...

A to sto oni kukaju da kako ce prehranit obitelj, pa i ja bi kuka da mi netko skrati dohotke, pa taman to bila suma sa 3 ili 6 nula.

Tolike pare kolike su dobili - ne. A osim toga, pa oni , pogotovo ove najveće "zvijezde" dobiju pa siguran sam još toliko i od sponzorskih ugovora samo na svoje ime. Recimo igrači tipa Griffin (mladi, rookiei) nemora odigrati više ni minute u NBA jer može do kraja života sad sjediti i ne raditi apsolutno ništa, naravno uz uvjet da je dosad zarađeni novac pametno uložio tako da se on sam od sebe množi. Pa i treba da bude toliki porez u SAD-u, treba netko ovakvima otrgnut te pare iz njihovih pohlepnih ruku.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 16:28 (Kora).
15 godina
neaktivan

Sad sam pročitao fenomenalan tekst o štrajku na nba.com, frajer je ubo usred problem.

Svaka čast {#}

17 godina
neaktivan
NBA liga

Da li je vama prikazana ikona od stranice u adresnoj traci?

Razer_Copperhead
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Da li je vama prikazana ikona od stranice u adresnoj traci?

nije

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina
neaktivan
NBA liga

UP THE IRONS!!! \m/
15 godina
neaktivan
iron_guitar kaže...

Hehehe jest ga lik ohladio momački.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Malo da se prisjetimo legende Spuda Webba koji sa "samo 170 Cm" zakucava ko "lud". Legenda.

F.C LIVERPOOL
16 godina
Praetorian1 kaže...

Malo da se prisjetimo legende Spuda Webba koji sa "samo 170 Cm" zakucava ko "lud". Legenda.

169* {#}

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 14:48 (Top Bugovac).
14 godina
neaktivan
NBA liga

Kad pocinje nova NBA sezona? :)

Bolje džaba lezat,nego dzaba radit! xD
17 godina
neaktivan
NBA liga

Možda je i ne bude zbog lockouta, ali bi morala početi 4 listopada.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 15:00 (Razer_Copperhead).
18 godina
neaktivan
NBA liga

Zapravo sezona počinje 1.11 i to tekmom Bulls@Maverics {#} 4.10 počinje predsezona - trening kamp pa onda dosadne utakmice gdje se većinom dokazuju pickovi s drafta i anonimci...

He who is brave is free.
15 godina

A vidit cemo nije tako sigurno.

15 godina
neaktivan
NBA liga
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 21:09 (McSimon).
18 godina
neaktivan
JackD kaže...

Evo lista po placama:

Većina toga je savršena istina i sve drži vodu - ako se mene pita za takvu situaciju su krivi jedino i isključivo vlasnici. Pola ekipe sa tvoje liste je debelo pretplaćeno a zašto? Zato jer u tom trenutku ili nisu imali koga za potpisati a igraču je isticao ugovor i morali su ga pošto-poto zadržati ili u slučaju Arenas koji je imao vrhunsku sezonu na temelju koje je dobio odličan ugovor i opet u igri je i ono prvo da ga jednostavno nisu mogli pustiti. Tko je mogao predvidjeti da će ovaj ušetati sa pištoljima u svlačionicu?{#} Ali opet su krivi vlasnici - nitko ih nije tjerao na takve ugovore, još jedan primjer je Redd - sjajan igrač u svoje vrijeme i na temelju toga je dobio ugovor (90mil na 6sezona ipak malo pretjerano ali tko sam ja da o tome sudim) i jbg za 4god su mu popucala koljena. Tko je tu kriv? Apsolutno nitko osim vlasnika koji su ga pretplatili i poslije kad se desilo sranje kukaju. Ne znam sjeća li se netko "legendarnog" slučaja Allana Houstona o kojem sam u onom davno propalom magazinu Košarka čitao valjda 50puta - što se događalo u glavi GMa Knicksa (neam pojma kako se zvao a nije ni bitno) kada je igraču od 30god koji nije ništa posebno dao ugovor od 100mil na 6god?? Tko je tu lud? Što se tiče bahatosti mislim da nitko ne može nadmašiti Sprewella koji je dobio produženje ugovora u Timberwolvesima od 21mil za sljedeće 3 sezone a imao je 34god (tu sezonu je trebao inkasirati 14mil ili tako nešto) i počeo je kukati kako neće moći prehraniti obitelj s tom lovom... Iskreno hračnuo bi na takve i njemu slične koji se natežu za milijun-dva a nudi im se prokleto bogati ugovor.

iron_guitar kaže...

Vidio sam to, kakvo urlanje, nedavno sam čitao viceve na račun LeBrona (kojeg ne volim od prvog dana otkad je došao u ligu i nakon one njegove "Odluke" prošle godine stvarno sam sretan što nije dobio naslov, žao mi je wadea al jbg) ugl polomio sam se:

Why shouldn't you ask Lebron James for change for a dollar? Cause he will only give you 3 quarters!

LeBron James will release his autobiography as soon as he comes up with a title.

Tomorrow is Lebron James day, everyone gets to leave work 12 minutes early.
How do you know you've found Lebron James' cell phone? It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!
Why did LeBron James get an automatic transmission in his car? Because he's not good in the clutch.
What's the difference between iPhone and LeBron? iPhone has a ring.
Why does LeBron only get served boneless buffalo wings? Because he has a tendency to choke.

I za kraj: http://cdn.bleacherreport.net/images_root/slides/photos/001/022/526/dirk-choke1_display_image.jpg?1308247792

LeBron fanovi nemojte se žderati, ovo je samo malo humora da nam svima razbije dosadu do početka sezone {#}

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 22:24 (Dwyane Wade).
15 godina
neaktivan

Službeno su otkazane prve dvije sedmice tekuće sezone, a kako je krenulo ko zna hoće li uopšte i biti utakmica.

Procjenjuje se da će igrači samo zbog otkazivanja ove dvije sedmice izgubiti negdje oko 160 miliona dolara, a vlasnici oko 200 miliona.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Neznam jeste li vdijeli ali blizi se kraj lockouta, danas je zakazan jos jedan sastanak i navodno bi se danas trebali i dogovorit oko svega. Ako se stvarno uspiju dogovorit danas onda bi sezona mogla pocet za nekih 2-3 tjedna cak je bilo i govora da se odradi cila regularna sezona, za navijace bi to bilo odlicno nebi bili uskraceni za niti jednu utakmicu,  ali nevirujen da ce to bas odgovarat starijoj gardi u NBA-u.

15 godina
neaktivan

Upravo pročitao i mogu reći da mi je drago aku su se uspjeli dogovoriti.

Baš me zanima koliko su približili stavove i ko je koliko popustio u svojim zahtjevima.

Ipak najvažnije je da sezona krene, jedva čekam gledat svoje Bullse {#}

17 godina
neaktivan
Ipak nista od svega, opet se nisu mogli dogovorit oko podjele zarade i prekini su sastanak.
15 godina
neaktivan
JackD kaže...
Ipak nista od svega, opet se nisu mogli dogovorit oko podjele zarade i prekini su sastanak.

A onda Stern otkaže još utakmica. Baš mi je krivo jer sam se ponadao skorom početku, a ovako čorak.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Evo igrači prijete decertifikacijom,tj. raskidanjem unije.

Ukoliko subotnji pregovori ne donesu nekakav značajan pomak igrači bi mogli razbiti uniju i odvesti NBA na sud u potrazi za boljim uvjetima.

To bi gotovo sigurno značilo otkazivanje cijele sezone.

17 godina
neaktivan

Evo lista po placama:

Otkud si izvukao tu listu?Gdje je James tu?Siguran sam da on ima najveće pare...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 16:34 (big_guy).
17 godina
neaktivan
NBA liga

James ima nešto više od 16 mil.

Razer_Copperhead
18 godina
neaktivan
NBA liga

James dere najviše para na sponzorskim ugovorima. Sjeti se samo onog ugovora s Nikeom - 90mil prije odigrane prve tekme u NBA...

He who is brave is free.
17 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

James dere najviše para na sponzorskim ugovorima. Sjeti se samo onog ugovora s Nikeom - 90mil prije odigrane prve tekme u NBA...

Jbt,koje su to pare...Nemora više prstom mrdnut do kraja života...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
17 godina
neaktivan
NBA liga

Evo upravo su dali izjavu, nista od dogovora. Ide se na sud, koliko sam razumija nakon sto udruga igraca (NBPA) ode na sud imaju 45 dana da se dogovore sa Sternom i vlasnicima. Drugim rijecima, najvjerojatnije je izgubljena je cijela sezona. Nakon sto predaju zahtjev na sud, NBPA prestaje sa radom i gasi se, HUGE F**KING SH*T. Nek se i jedni i drugi nose. 2 godine se dogovaraju i nemogu naci zajednicki jezik, presmijesno.

Srecom je pocela NCAA sezona, pa bar nesto da mogu gledat.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice