NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 767.677
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: NBA liga
the. Shelby kaže...

Svaka cast Mavsima! Po ko zna koji put su izbrisali zaostatak od 15 poena u zadnjoj cetvrtini, ovaj put 7 min. prije kraja. Utakmicu su zavrsili sa serijom 22-5, Terry je sve poceo svojom malom serijom da bi se zavrsilo Dirkovom tricom i polaganjem za pobjedu. Lebron je u zadnjim posjedima bahato privatizirao loptu i igrao sam pokusavajuci da pogadja dalekometne suteve, u jednom je napadu fulio 2 pokusaja za 3 poena, Wade je takodjer fulio par puta u kljucnim momentima (iako je imao odlicnu partiju), i sve to zajedno sa preranim slavljem im se osvetilo.

Iskreno govoreci, lijepo je gledati Lebrona, Wadea i Bosha kako zakucavaju i pucaju trice i nakon toga se keze i prave trijumfalne poze i pokrete trezeci ovacije od navijaca, ali ih je jos ljepse gledati kako poslije popusenog poraza pognutih glava zure u svlacionice{#}

Bad thing je to sto je utakmica trajala skoro 3 sata, nisam skoro nista spavao, ne daj Boze da je bio produzetak{#}

Hvala na upućenosti Slavko Cvitkoviću..................XD

Dinamo živi vječno
16 godina
NBA liga

MIAMI!!! wooooo!!! 

al sam se preznojio kad je Nowtizki ono šutirao. Izgledalo je kao da će uć... uff ... :D

al pobjeda je pobjeda!! {#} 

16 godina
neaktivan
NBA liga

CCCC

Trebao je Dalas da osvoji utakmicu...

Ne moze samo Novicki da igra sam...

16 godina
NBA liga

jeste li vidjeli na službenoj stranici NBA lige,na naslovnoj stranici stoji reklama za Elite European Basketball Showcase 2011 koji se održava ovo ljeto u Puli.Lijepo je takvo nešto vidjeti na stranici od NBA lige,dobra promocija naše zemlje i košarke.

BTW:večeras ostajem budan i pratim utakmicu. Go Mavs!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 1:38 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
NBA liga

Sinoć Mavsi pobijedili i baš mi je drago. :) Nadam se da će pobijediti i šestu utakmicu i tako doći do prvog naslova prvaka NBA-a.

Razer_Copperhead
15 godina
neaktivan

Super finale, nema šta. Tako bih volio da Dallas osvoji naslov i da veliki Dirk Nowitzki po prvi put bude prvak.

Mislim da je zaslužio po svemu što predstavlja svih ovih godina.

May the Force be with you!!
16 godina
NBA liga

volio bih da Mavsi ovo osvoje,jer bi stvarno bila tragedija da Dirk Nowitzki ode u mirovinu bez NBA prstena,ne kažem da on iduće sezone više neće igrati,nego je stvar što Mavsi vjerojatno više neće imati ovakvu priliku za naslov u vremenu dok Nowitzki igra.Ali finale je sada otvoreno,rekao bih 60:40 šanse za Mavse zbog toga što im fali samo jedna pobjeda,ali ne smije se zaboraviti da Heat posljednje dvije igra na domaćem terenu i to bi moglo biti od ključnog značaja.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
NBA liga

Navijam za Mavse i Nowitzkog! Nisam gledao tekmu ali sam vidio nekoliko sazetaka. Posebno mi drago zbog Terrya sto je napokon zaigrao kako treba. Pogodio je nekoliko luđackih koseva, trice preko ruke su mu bile oduvijek specijalnost. Slazem se da je sada mala prednost na njihovoj strani jer igraju sljedecu u gostima, no dobrom obranom i opet raspolozenim navedenim dvojcem mislim da mogu osigurati naslov. Go Mavs!

TrustNo1
15 godina
neaktivan
NBA liga

Bravo za Mavse, Terry X factor utakmice, kakve je samo 3-ce pogadjao. Zatim tu je i Barea i Kidd, svi su povukli svoje dalekometne suteve kad je najvise trebalo. Jos samo jedna utakmica ih dijeli od titule, vjerujem da to mogu da rijese vec u sljedecem mecu u gostima, Miami je totalno posrnuo.

Nevjerovatno je kako Mavsi lome Heat u zadnjim cetvrtinama, pogotovo zadnjih 5 min. igraju takvu odbranu da ovi ne mogu nista da pogode, vracaju se sa 15 razlike, realizuju u napadu kljucne posjede...

Poslije 2. poraza Heata mnogo se pricalo o losim partijama Lebrona, osjetno fali njegov ucinak, vidjelo se to i sinoc, iako je postigao triple-double, fulio je 2-3 suta u finalnim minutama i to je bilo to.

Go MAVS!

17 godina
neaktivan
NBA liga

u koliko je utakmica?

karamba!
16 godina
NBA liga
danas u 2 ujutro po našem vremenu.
16 godina
NBA liga

ima li još tko osim mene budan da čeka utakmicu?

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ima li još tko osim mene budan da čeka utakmicu?

IMA ! Ajmo MAVSII

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
17 godina

evo ja budan, samo recite gdje gledate i koliki je rezultat trenutno?

16 godina
dreammaker kaže...

evo ja budan, samo recite gdje gledate i koliki je rezultat trenutno?

počinje u 2 sata,nađi neki livestream i nemaš problema.

15 godina
neaktivan
NBA liga

Ima li na sportklubu,neda mi se na laptopu...?

16 godina
NBA liga

kako bi volio da Mavsi ovo osvoje,pogotovo zbog Nowitzkog koji još nema NBA prsten,a nevjerojatan je igrač,sigurno MVP finala! Go Mavs!

16 godina
KKristijan kaže...

Ima li na sportklubu,neda mi se na laptopu...?

mislim da ima

15 godina
neaktivan
NBA liga
Ima, sad ce
Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina

ima mozda na jos kojem programu za nas koji nemamo sportski paket na maxtv-u? :)

16 godina
NBA liga
Tooo Mavericksi!
15 godina
neaktivan
NBA liga
Tooo ajme placem vec 20min,navijam za mavse od malih nogu napokon dirk i ekipa imaju zasluzeni naslov hvala bogu!!!!!!
16 godina
NBA liga
Palac gore ako imate isti broj naslova NBA prvaka kao i LeBron James!
16 godina
City of Dallas just announced that tomorrow is Lebron James Day, everybody gets to leave work 12 minutes early!
I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
15 godina
neaktivan

Svaka čast Dallasu i tako mi je drago radi Nowitzkog i Kidda što su konačno osvojili svoj prvi naslov. Mislim da je Dallas nekako od svih timova u ligi najviše ulagao i želio ovaj naslov od kako je došao Cuban na čelo kluba.

Fenomenalno finale, a sad nas čeka dugo toplo ljeto i mogući lockout.

May the Force be with you!!
17 godina
NBA liga

Bravo Mavsi!! :)

Kako sam ranije rekao, uz dobru obranu te raspolozenog Dirka i svakako Terrya koji je ostao duzan na otvaranju, pobjeda im se smijesi! Upravo je tako i bilo, obojica su odigrali fantasticno, posebno Terry! Ono sto me posebno veseli sto je Dirk, koji je igrao pod temperaturom i navodno sa upaljenom tetivom, dosao do svog prvog prstena nakon 13 godina u NBA ligi. Svakako treba spomenuti i jednog od najboljih playeva svih vremena, Jason Kidda, kojemu je ovo isto prvi prsten u karijeri! :)

Jos jednom bravo Mavsi!!

TrustNo1
17 godina
neaktivan
NBA liga

Bravo Dallas,Dirk legendo,napokon su on i Kidd uspjeli,svaka čast.

Zena zmija sedi za sankom, takne mi pivo zviznem je sakom
15 godina
protjeran
KKristijan kaže...
Tooo ajme placem vec 20min,navijam za mavse od malih nogu napokon dirk i ekipa imaju zasluzeni naslov hvala bogu!!!!!!

koja si ti pickica..... Place zato sto su tamo neki preplaceni bahati ameri osvojili NBA prsten. Mos mislit, njihova sreca me toliko rastuzuje! Pa boli Nowitzkog qurcina osvojio-neosvojio prsten, on si je uzeo tam para za 10 zivota. Ova sva shranja oko toga da nije htio izaci iz svlacionice i da je plakao su kompletna obmanjivanja javnosti.......

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 16:45 (Kora).
17 godina
neaktivan
NBA liga

jel ima netko link snimke finala?

karamba!
14 godina
neaktivan
NBA liga

Neka je osvojio Dallas ovaj playoff,imaju bolji bench depth 5x puta od Miamija + bolji team chemistry,ne znam zasto se ljudi cude jer je Miami izgubio,pa ne mogu svake noci njih 3 davati 80 pts ... nadam se da cu iduce sezone vidjeti bolji:NJ Nets(sa novim rosterom) i jos bolji OKC Thunder

you know me the cool dude
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice