NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 767.709
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: NBA liga
D15 kaže...

Neka je osvojio Dallas ovaj playoff,imaju bolji bench depth 5x puta od Miamija + bolji team chemistry,ne znam zasto se ljudi cude jer je Miami izgubio,pa ne mogu svake noci njih 3 davati 80 pts ... nadam se da cu iduce sezone vidjeti bolji:NJ Nets(sa novim rosterom) i jos bolji OKC Thunder

Isse što vole ovdje likovi u ovoj temi upotrebljavati američki košarkaški sleng a 90 % ih nezna što uopće znače te riječi............

Dinamo živi vječno
16 godina
Kora kaže...
D15 kaže...

Neka je osvojio Dallas ovaj playoff,imaju bolji bench depth 5x puta od Miamija + bolji team chemistry,ne znam zasto se ljudi cude jer je Miami izgubio,pa ne mogu svake noci njih 3 davati 80 pts ... nadam se da cu iduce sezone vidjeti bolji:NJ Nets(sa novim rosterom) i jos bolji OKC Thunder

Isse što vole ovdje likovi u ovoj temi upotrebljavati američki košarkaški sleng a 90 % ih nezna što uopće znače te riječi............

Isse što ti voliš druge ljude na forumu podj*****ti to nisu istine,ovdje omalovažavaš čovjeka koji kaže da je plakao kad je Dallas pobijedio,u temi o Hajduku omalovažavaš Hajdukove navijače,znamo da ti je žao što je Miami izgubio,ali smiri se malo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 2:08 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
Kora kaže...
D15 kaže...

tko zna mozda znam vise od tebe o tome ;-) ... hahaha depth,chemistry...to su kao neke 'strane' rijeci ... ili sto ... ti ih ne koristis ... lol ... hate is a disease ali stvarno,pogotovo na balkanu hahaha

you know me the cool dude
14 godina
neaktivan
NBA liga

...anyways postoji mogucnost da i ne dodje do spomenutog lockouta,jer kako stvari stoje igraci i vlasnici su negdje na oko 60 % - 40 % u vezi sa CBA ... pa eto nadam se da ce i doci do toga dogovora da ne bude kao NHL lol

15 godina
protjeran
NBA liga
Zao sto je Miami izgubio? Ma boli me cuna za te bahate nigere koji neznaju timski igrat. Da znaju, pomeli bi te starudije iz Teksasa 4:0
Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
Kora kaže...
Zao sto je Miami izgubio? Ma boli me cuna za te bahate nigere koji neznaju timski igrat. Da znaju, pomeli bi te starudije iz Teksasa 4:0

haha...pa nije stvar u bahatosti...zar nisi skuzio kako im je support ocajan a o treneru da i ne pricam,game 6 of the nba finals i lik njima govori u svlacionici 'you guys have to go out and stay focused' ono ... kak bi rekao Dave Chappelle 'nigga please' i to je taj trener koji bi trebao biti kao 'the key' pa tu recenicu moze svatko izgovoriti ... cak i neki iz srednjih skola koje poznajem hahaha ... a onda je tu i Erick Dampier koji je offensively beskoristan kao i Joel Anthony,zatim onaj starac Juwan Howard koji tu i tamo i dobro igra za svoje godine ali Miami bi bolje napravio da je umjesto LBJ i CB4 uzeo Dwight Howarda i nastavio sa njim a ne ovako ... no sto je tu je ... vidjet cemo naredne sezone

17 godina
neaktivan
D15 kaže...

...anyways postoji mogucnost da i ne dodje do spomenutog lockouta,jer kako stvari stoje igraci i vlasnici su negdje na oko 60 % - 40 % u vezi sa CBA ... pa eto nadam se da ce i doci do toga dogovora da ne bude kao NHL lol

Odakle ti ta informacija ?!

Do 30. ovog mjeseca trebaju potpisat ugovor, ako to ne uspije onda nastupa lockout, nema treninga, pre season games. Trenutno nema nikakvih dogovora za kampove po europi/aziji.

Zadnje sto su Stern i Fisher rekli je da su daleko od dogovora. Najvjerojatniji scenariji je taj da ce bit lockouta do Bozica/Nove godine, pa skracena regularna sezona na ~ 50-tak utakmica.

Jedino sto me veseli je nacin na koji su igraci NFL-a sprijecili lockout, tuzbom na sudu. Ali iskreno ja se nenadam da ce se dogovorit, pripremite se na vrlo vjerovatni lockout.

14 godina
neaktivan
JackD kaže...
D15 kaže...

Do 30. ovog mjeseca trebaju potpisat ugovor, ako to ne uspije onda nastupa lockout, nema treninga, pre season games. Trenutno nema nikakvih dogovora za kampove po europi/aziji.

Zadnje sto su Stern i Fisher rekli je da su daleko od dogovora. Najvjerojatniji scenariji je taj da ce bit lockouta do Bozica/Nove godine, pa skracena regularna sezona na ~ 50-tak utakmica.

Jedino sto me veseli je nacin na koji su igraci NFL-a sprijecili lockout, tuzbom na sudu. Ali iskreno ja se nenadam da ce se dogovorit, pripremite se na vrlo vjerovatni lockout.

Pa imam informacije iz prve ruke ... moj friend sada tamo igra u Americi,Kevin Seraphin prosle godine osvojio LNB sa Cholet Basketom a sada je u Washington Wizardsima,pa mi ono ponekad preko facebooka ili sms-a neki info posalje...NFL je daleko naprednija liga od NBA to se vidi po Franchise Tag pravilu,da to postoji u NBA ne bi Miami bio kao sto jeste a vjerujem ni NYK...a glupo je to sto igrace zastupaju takvi anonimci tj.role playeri ili u najmanju ruku bench warmeri recimo Roger Mason Jr. iz NYK ... 3 bek u rotaciji NYK-a zastupa igrace i ima ih jos ... da ne pominjem ali eto vidjet cemo sto ce biti sada je prvo na redu draft,pa onda sto bude ... bude hehe

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 21:56 (D15).
15 godina
protjeran
D15 kaže...
JackD kaže...
D15 kaže...

Pa imam informacije iz prve ruke ... moj friend sada tamo igra u Americi,Kevin Seraphin prosle godine osvojio LNB sa Cholet Basketom a sada je u Washington Wizardsima,pa mi ono ponekad preko facebooka ili sms-a neki info posalje...NFL je daleko naprednija liga od NBA to se vidi po Franchise Tag pravilu,da to postoji u NBA ne bi Miami bio kao sto jeste a vjerujem ni NYK...a glupo je to sto igrace zastupaju takvi anonimci tj.role playeri ili u najmanju ruku bench warmeri recimo Roger Mason Jr. iz NYK ... 3 bek u rotaciji NYK-a zastupa igrace i ima ih jos ... da ne pominjem ali eto vidjet cemo sto ce biti sada je prvo na redu draft,pa onda sto bude ... bude hehe

Ma u pravu si,i men moj frend Dwyane Wade isto kaže, išli mi zajedno u srednju , inače bio niger zločest dečko, al sad je dobar............nekad pošalje koju porukicu preko Twittera tu i tamo, pošalje i nešt love........

Dinamo živi vječno
16 godina
Kora kaže...
D15 kaže...
JackD kaže...
D15 kaže...

Ma u pravu si,i men moj frend Dwyane Wade isto kaže, išli mi zajedno u srednju , inače bio niger zločest dečko, al sad je dobar............nekad pošalje koju porukicu preko Twittera tu i tamo, pošalje i nešt love........

ti is stvarno budala,zašto mu ne bi vjerovao,pa taj igrač je prošle godine igrao u francuskoj ligi i sad je vjerojatno u NBA-u,vrijeđaš ljude,rugaš se,malo promisli kakvo si đubre od čovjeka.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.6.2011 22:04 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
D15 kaže...
JackD kaže...
D15 kaže...

Sve je moguce, ali nevirujem. Iz drafta se povuklo dosta ljudi jer se sumlja da bi moglo doci do lockouta, nadam se da nece jer ce mi bit uzasno dosadno...neda mi se gledat ovu crkavicu zvanu nogomet.

Nadam se da je Kevin u pravu, ali ako cemo vjerovat sluzbenicima onda nista od svega dogodine.

15 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Kora kaže...
D15 kaže...

ti is stvarno budala,zašto mu ne bi vjerovao,pa taj igrač je prošle godine igrao u francuskoj ligi i sad je vjerojatno u NBA-u,vrijeđaš ljude,rugaš se,malo promisli kakvo si đubre od čovjeka.

Nisam ja đubre, ja sam mučko đubre XD, zašt sam budala? Pa ja i Wade završili srednju ekonomsku išli u isti razred, šta nevjeruješ?

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan

Hate is Disease :P bit-ch

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 1:02 (D15).
14 godina
neaktivan
NBA liga

ja dosao da vidim sto ima na ovom forumu jer citam bug i u hrv i u francuskoj kada sam kad ono seljaka kao u prici ... hahahahahaah cast vama 'ozbiljnijima'

16 godina
neaktivan
NBA liga

Mislim da je pobjeda Dallasa više nego zaslužena. Moja očekivanja prije finala svakako su bila da će Miami pobjediti jer ima bolje pojedince, ali pokazali su da timski duh u dosta slučajeva pobjeđuje :) Drago mi je i zbog MVP-a Jason-a Kidd-a. Momak je već polako završio karijeru i sad je krunisao prstenom :D

Miami će ja mislim i sledećih sezona igrat veliku ulogu u play-of-u i radovaće si i oni prstenu ja vjerujem

17 godina

sljedeća je godina rezervirana za Boston, molim lijepo :D

16 godina

i ja kažem,sljedeča godina je možda i posljednja prilika za veliku trojku (Ronda ne računam jer još ima čitavu karijeru ispred sebe, mada vjerujem da će biti velik kao ova trojica) da osvoje još jedan prsten.Volio bih to,jer otkada pratim košarku,a hvala Bogu dolazim iz grada košarke,navijam za Boston,i za Zadar naravno {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 4:24 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
NBA liga

ma kakav boston ljudi, on je gotov, nek sad gradi ekipu oko ronda pa ce onda mozda i bit nesto od njih,.

evo americki novinari pisu kako ce howard trenirati preko ljeta sa rondom, :)

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
14 godina
neaktivan
NBA liga

Tesko je bilo sto prognozirati ali evo kako ja vidim narednu sezonu ...

Playoff contenderi

-Chicago Bulls - ocekujem da budu jos bolji naredne sezone,mozda da dovedu jos jednoga centra a trade-aju backup turskog centra

-Boston Celtics - mozda ako naprave rebuilding teama,odlazak Perkinsa je bio minus za njih...i dovodjenje onog Krstica

-Memphis Grizzlies - bi trebali biti odlicni naredne sezone sa Rudy-em ... trebao bi biti spreman do pocetka sezone ... (dislocated shoulder)

-New York Knicks - ocekujem mnogo od njih naredne sezone,iako mislim da bi D'Antoni se morao prilagoditi Anthonyu a ne obrnuto jer mislim da ce prije uspjeti uz isolation nego uz pick & roll Billups - Stoudemire

-L.A. Lakers - njih tradicionalno ocekujem u playoffu jer sve ispod toga je nezamislivo iako im nedostaje legitimate playmaker ... Fisher & Blake su oba vec stari i tesko se nose s konkurencijom

-Orlando Magic - gotovo je sigurno da Howard nece narednu sezonu provesti u Orlandu samo je pitanje koga ce dobiti ORL u zamjenu...ako prodju dobro u tome trade-u onda bi mogli biti playoff contenderi

-Dallas Mavericks - gotovo 90 % ih vidim naredne godine u playoffu ... iako je evidentno da ce biti izmjena ... imam osjecaj kako Nowitzki bi mogao igrati jos 10 godina najmanje jer je ocigledno kako se ne oslanja na fizicke predispozicije nego cisto na tehniku

-Denver Nuggets - ekipa sa toliko dobrih igraca a opet nemaju nekoga superstara ... ali je ocigledno kako imaju i previse rjesenja u napadu ... jednostavno ih vidim u playoffu naredne godine

-San Antonio Spurs - evidentno je da su dotrajali i izvukli maksimum iz postojeceg rostera ali mislim da bi mogli barem jos 1 godinu sa ovim rosterom 'gurati' u NBA a nakon toga ... ogromni rebuilding

-OKC Thunder - team koji svake godine od osnivanja napreduje u NBA,pa tako mislim da ce biti i naredne godine ... i takodjer mislim da bi K.D. trebao ostati top scorer i naredne sezone jer sa 2.08 i rasponom ruku od 2.29 bi mogao vrlo lako postati 'crni' Nowitzki

-Miami Heat - ukoliko se rijese Chris Bosha i dovedu legitimate centra mozda i ucine nesto znacajno ... iskreno me ne privlaci Heat koji igra 'na silu' i uz to nemaju pravog centra koji je prijetnja u offensu

to su teamovi koje zasigurno vidim naredne godine u playoffu ali iznenadjenja su svakako moguca i vjerojatno ce se tu pojaviti par novih teamova koji ciljaju na titulu

17 godina
neaktivan
D15 kaže...

Tesko je bilo sto prognozirati ali evo kako ja vidim narednu sezonu ...

Playoff contenderi

...

Bullsi - Bez drugog scorera nemaju sto traziti dalje od Konferencijskog finala i to ako im se posreci pa do finala ne naidu na Boston/Knickse/Miami, nemaju para za dovest nekog jedini nacin je trade, da se bar mogu rijesit Boozera teskog 70 milja

Boston - ako ne nadu zamjenu za KG-a, tako da on igra nekih 15-20 min po tekmu da bude svjez za PO, nista i od njih.

Memphis - tesko da ce ponovit uspjeh od ove godine, a Rudy im moze samo odmoc a ne pomoc jer je u nekim kljucnim trenucima bio pre sebican. Iako im zelim da dodu sto dalje.

Knicksi - Najveca greska je to sta su ostali sa trenerom D'Antonijem, nemaju obranu, o klupi ne treba ni govorit...Jeffries ?! pobogu trebaju rjesit klupu pod hitno

L.A. Lakersi - ogroman upitnik, bit ce u PO sigruno, ali sa Brownom na celu pitaj boga sto ce to bit. Kobe je nezadovoljan s novim trenerom.

Magic - Osim ako ne dovedu jos neku zvjezdu uz bok Howarda, D-Will ?!, on ce sigurno otic vjerovatno u L.A. imaju zvucan roster trenutno ali igraju bez srca.

Dallas - nevjerujem da ce ponovit uspjeh, ali opet moguca su iznenadenja

Denver - Jako draga momcad nadam se sto vecem uspjehu, J.R. Smith ima zlatnu priliku da se pokaze kao voda, prva petorka + klupa...vrhunski sastav

SAS - Ista stvar kao kod Bostona, treba im mlada klupa i odmaranje Duncana.

OKC - Jako puno mjesta za napredak, treba umirit Westbrooka i objasnit mu da je Durant lice fransize, nemoze on umzimat clutch trice koje nemaju veze s mozgom, uz perka i nate robinsona, imaju vrhunsku klupu, predvidam im finale. 

Miami Heat - ako uspiju dovest Nenea, onda imaju prsten, bit ce nenadjebivi u reketu, nemaju razloga da se rjesavaju Bosha, momak je po meni uz Chalmersa najbolje odigrao u finalu, a da ne spominjem igru protiv Bullsa.

Predvidanje Finala:

OKC - Miami, cisto jer su dvi mlade ekpie sa jako puno talenta.

Kako sam kazes iznenadenja moze biti, btw zaboravijo si Portland koji ima preverzan roster, samo da im Roy bude zdrav.

Eto moja predvidanja, ali prije svega cekam ovo oko lockouta, da se to prvo rijesi pa onda na tradeove koji ce bit jako zanimljivi.

15 godina
neaktivan

Završio se i ovogodišnji draft. Zanimljivih izbora je bilo, pogotovo kad su Evropljani u pitanju.

Baš me zanima ko će od njih za par godina biti najbolji, a ko će biti najbolja krađa drafta (ako uopšte i bude takvih igrača).

EP - R.I.P.
15 godina
neaktivan
NBA liga

draft je bio uzasan kao i svaki koji nam slijedi bojim se

nema mi pomoci tu tu tu turuturtutu tu
17 godina
neaktivan
joannain kaže...

draft je bio uzasan kao i svaki koji nam slijedi bojim se

Naravno da je bio los kad nitko nezna oce li se odigrat sljedeca sezona, velika vecina igraca je ostala jos jednu godinu na fakultetu jer im je tamo osigurano da ce igrat. Dogodine ce draft bit vesel u ligu dolazi Doc Riversov mali i jos neki tip oba dva imaju potencijal postat superzvijezde.

17 godina
neaktivan
NBA liga

SLUŽBENO u NBA se štrajka dolazi do lockouta te igrači prelaze u Europu http://gol.hr/clanak/rubrika/kosarka/strajk-stupio-na-snagu-nba-igraci-poharat-ce-europu.html

ja sam osobno sretan, jer cu imat priliku gledat u normalno vrijeme sve zvijezde,a ne u noci , mozda cak i uzivo

nadam se da ce nasi klubovi uspijet uhvatit sta

i tako je dallas usao u povijest kao mozda zadnji pobijednik NBA

karamba!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2011 9:58 (Omega_vu).
17 godina
neaktivan
Omega_vu kaže...

SLUŽBENO u NBA se štrajka dolazi do lockouta te igrači prelaze u Europu http://gol.hr/clanak/rubrika/kosarka/strajk-stupio-na-snagu-nba-igraci-poharat-ce-europu.html

ja sam osobno sretan, jer cu imat priliku gledat u normalno vrijeme sve zvijezde,a ne u noci , mozda cak i uzivo

nadam se da ce nasi klubovi uspijet uhvatit sta

i tako je dallas usao u povijest kao mozda zadnji pobijednik NBA

Odavno se znalo da ce nazalost doci do lockouta.

Nadam se samo da ce se sto prije dogovorit, iako mi se cini da bi ovo moglo bit jako dugi lockout.

Nevirujem bas da ce zvijezde doci igrat u europu, prvo sto ih NBA nece osigurat u slucaju ozljede, drugo nisam bas siguran da ce se igraci ovdje u europi slozit s time, moglo bi se dogodit kao u hokeju, navala amera igraju par mijeseci i onda se vrate natrag u maticne klubove, a vamo ostavili kaos.

zadnji pobijednik NBA ?! - don't be silly

15 godina
protjeran
NBA liga

Pa evo ti članak, baš je problem Barceloni npr za Gasola platit osiguranje, ili nekom francuskom klubu za Parkera, ili eto u ovom slučaju Bayernu za Nowitzkog, čak i ako je to za nekoliko mjeseci. Samo što bi to bilo smješno, euroliga bi tada bila liga par klubova, nebi bilo zanimljivo gledati tekme (i ovako nije)

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

Nba liga u štrajku tek jedan dan a neki igrači (i to oni koji zarađuju poprilično na godinu) već počeli kukati kako moraju prehranjivati porodicu. Šta će od svega ovoga biti za jedno mjesec ili više.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina
protjeran
Linkosaan kaže...

Nba liga u štrajku tek jedan dan a neki igrači (i to oni koji zarađuju poprilično na godinu) već počeli kukati kako moraju prehranjivati porodicu. Šta će od svega ovoga biti za jedno mjesec ili više.

Pa gamad bahata razmažena, pa zar takvima ne pada na pamet kako recimo neke obitelji  preživljavaju gdje samo otac radi za minimalac? Ma đubrad mučka.......

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
NBA liga

Ajd sto strajkuju i sto je prave sranja (i igraci nekad su pravi supci, sto im ovo treba), nego pored svega kad odem u vidim kako je u*ebana oficijalna stranica, za ne povjerovati. Pola sadrzaja nedostaje, ako im je ono kojim slucajem novi izgled, usrali su ga u pm...

17 godina
neaktivan
the. Shelby kaže...

Ajd sto strajkuju i sto je prave sranja (i igraci nekad su pravi supci, sto im ovo treba), nego pored svega kad odem u vidim kako je u*ebana oficijalna stranica, za ne povjerovati. Pola sadrzaja nedostaje, ako im je ono kojim slucajem novi izgled, usrali su ga u pm...

Nije im to novi izgled, nego je lockout, sto znaci da nista neradi, valjda su admini prislijeni pisat svasta samo ne o lockoutu. Vidis da se prisjecaju starih igraca i tekmi.

Pa nisu igraci krivi za ovo, je da su oboje strane pohlepne, ali nemoze me nitko uvjerit da su vlasnici bogom dani. Al im je tko prislonija pistolje od glavu dok su potpisivali ugovore Arenasu, Joe Johnsonu i sl.

22 od 30 kluba ne posluje pozitivno, ma koga oni lazu. Vrijeme je da Stern ode i da se malo kresne i igrace i valsnike. U 11 mjesec ce obe strane pokusat sto prije rijesit probleme, kad shvate koliko para i popularnosti gube.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice