- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo zanima me ako netko koristi ovo,a ako netko koristi neka podjeli doživljaje i iskustva jer bi za sljedecu sezonu htio uzeti to
bilo ti je na pocetku sezone dali bi da gledas jednu tekmu tak svaka 2 tjedna - ima par kamera, mozes ih po zelji mijenjat, ima kamera koje cak prate samo jednog igraca... ugl predobro, htio sam uzeti paket za finale jer sam planirao da ce bit Celtics@Lakers pa da uzivam ko covjek. Ovak kad su Lakersi ispali nema smisla, mozda sljedece sezone.
bilo ti je na pocetku sezone dali bi da gledas jednu tekmu tak svaka 2 tjedna - ima par kamera, mozes ih po zelji mijenjat, ima kamera koje cak prate samo jednog igraca... ugl predobro, htio sam uzeti paket za finale jer sam planirao da ce bit Celtics@Lakers pa da uzivam ko covjek. Ovak kad su Lakersi ispali nema smisla, mozda sljedece sezone.
sada bas nisma skuzio jer mozes gledati svaku utakmicu svakoga dana za ovu tu cijenu ili na pocetku sezone cijena je skuplja i mozes gledati samo svaka 2 tjedna 1 utakmicu
Ma da, to je fenomenalna stvar, a ono najbolje, nije skupo......150 kn za sva finale - džaba
Prokleti faks i ispiti, jedva sam stiga pogledat koju PO utakmicu.
Konferencijska finala su dosad jako zanimljiva, oba dvoboja obecaju puno.
Chicago - Miami, navijam za Miami pokusat cu bit objektivan koliko mogu. Prvu tekmu ocajno odigrano, jedina pozitiva Bosh, 30-tak 2nd chance points objasnjava zasto se izgubilo, s druge strane Chicago odlicno odigrao i razvijo svoju igru.
Druga tekma Haslem bog, svaka mu cast, pokazalo se ono sto sam i ocekivao da ce Miami napravit a to je da nedaju Noahu i Boozeru da imaju previse npadackih skokova, ako Miami uspije ovako odigrat do kraja onda nevidim bas veliku sansu za Chicago. Jer realno nijhov napad sav ide preko Rosea, ako on ne pogodi tu su Noah/Boozer/Gibson/Asik da skupe skok i dodaju nekom suteru ili sami zabiju. Ali, veliko ali, Miami nema pravog centra, imamo Haslema i Miller koji su stvarno dobri 'hustle' playeri i sigruno mogu pomoc oko skokova ali na taj nacin gubimo kontru, jbg nemozes i jare i pare. Ja sam zadovoljan dok god imamo izjednacen skok i ako im se dopusti 10-ak napadackih skokova, ako je to ispunjeno Chi sut je oko 37%.
Jbg Rose ce osjetit ono sto su James i Wade prosli, dodes do nekle u PO-u i onda te velika trojka (tad boston sad miami) izbaci.
Boozer ne vrijedi 75$ ni blizu, bolji je Gibson od njega bar je energicni. A Rose treba pod hitno popravit sut ocajan mu je u PO. Moglo bi ovo do 7, nek bolji pobjedi.
kakvi lakersi-celtics pa vidi svoje avatar i ime
Sinoc su Mavercksi uradili strasnu stvar, zaostajali su 15 razlike da bi zadnju cetvrtinu zavrsili sa 17-2 serijom i tako otisli u produzetke i dobili mec. Dirk je bio nevjerovatan, dobro se pokazao pod pritiskom i dokazao da moze da odradi posao kada to najvise treba da uradi. Sa cjelokupnim ovakvim timom koji igra vise nego dobro, ne samo da ce proci Thundere, vec ce biti i ozbiljna prijetnja finalisti Istoka, mozda i preozbiljna. Kako sad stvari stoje, Dallas je najzagrijaniji za titulu.
Kako sumnjam da će Bullsi proći Miami (po igri nisu ni zaslužili) definitivno navijam za Dallas i velikom finalu. Nema to veze što mi se ne sviđa Miami već bih volio da i veliki Dirk Nowitzki osvoji naslov. On i Jason Kidd su ih svakako zaslužili, a za ovu trojku iz Miamija ima šanse u godinama koje dolaze (ako ne bude još koji smak svijeta kao onaj od neki dan
).
Inače Heat igra super u PO, odlična odbrana i opet se potvrdilo da im je nekako najbolji igrač Udonis Haslem (ne statistički, već više kao vođa). Sjajna odbrambema četvorka pored koje ovi majstori mogu da u potpunosti igraju rasterećeno a onda ih je užasno teško pobijediti. Serija Bulls-Heat će se najvjerovatnije završiti u šest utakmica u korist Miamija.
Cestitke Dallasu na pobjedi u seriji protiv Thundera, moji su favoriti za titulu bez obzira ko im dodje kao takmac sa Istoka. Oklahomu su u zadnje 2 utakmice dobili iskljucivo na svoje iskustvo i na neiskustvo Oklahominih igraca, sto je bilo veoma vidljivo u zadnjim cetvrtinama gdje je Oklahoma jednom uspjela da ispusti cak i 15 razlike 4 minute do kraja. Nekako mi ih nije zao, Durant i ekipa su veoma mladi i za njih ima jos puno vremena da sazriju i napreduju. Ako nista neka su bar vidjeli da nije tako lagano uzeti titulu i neka su okusili gorke poraze kroz koje su prosle i ostale velike zvijezde dok su bile u povojima kao sto su oni sad. Njihovo vrijeme ce tek doci, sad titule treba osvajaju oni koji su ih proteklih godina zasluzivali i niko je nije zasluzio vise od Dirka. Cak i onakav Miami moze da saceka, tek su sklepana ekipa i nije neka steta da sada izgube.
Heat FTW!!

MIAMI!!
Bit će tučnjava u finalu :)))
AJMO DALLAS!!!
ne mogu vjerovati kako su Bullsi uspili ispustiti pobjedu,ovako već drugi puta u ovoj seriji protiv Miamija. ali realno gledajući,Heat je bolja ekipa od Bullsa,kojima uz Derricka Rosea fali još jedan pravi igrač,pogotovo na šuterskoj poziciji.
dallas mi je lakerse izbacio al svejedno nebi da to miami osvoji samo zbog prepotentnog lebrona kojeg iskreno ne volim. A i s druge strane bilo bi i vrijeme da igračina kao što je Kidd dođe na svoje
Na kraju svega doma imam dosta proslih finala a prije sam bez problema gledao playoff a finale pogotovo uživo cijelu noc. Sad jednostavno nema potrebe za tim... 
AJMO DALLAS!!!
AJMO HEAT!!! 
dallas mi je lakerse izbacio al svejedno nebi da to miami osvoji samo zbog prepotentnog lebrona kojeg iskreno ne volim. A i s druge strane bilo bi i vrijeme da igračina kao što je Kidd dođe na svoje
Na kraju svega doma imam dosta proslih finala a prije sam bez problema gledao playoff a finale pogotovo uživo cijelu noc. Sad jednostavno nema potrebe za tim... 
koja si ti kretencina. al iskreno. kako mi idu na zivci ti kaj govore da je lebron prepotentan i ostale stvari sami HATERI.jesi ti gledo koj postgame il sta off court pa i on court.mozda je bio malo prepotentan prije par godina kad je uso u ligu al vise nije takav igrac, bas se vidi da se promjenio covjek.evo i tekst : http://www.nba.com/2011/news/features/shaun_powell/05/27/heat-close-out-bulls/index.html
i da lets go heat !! :) bas bi volio da strgaju dallas 4-0,jer je Mark Cuban vlasnik dallasa govorio da miami nema sanse da uspiju i da je lebron sramota za kosarku. i nadam se da ce wade igrat na svoji razini jer ga sad zezalo rame od stare ozljede od prije 3 sezone..ajmooooo Miami :D
Bye, bye bikići..........:))))
Sta bi dao da heat pobjedi.......
Shaquille O'Neal otišao u mirovinu preko Twittera.
legenda...
legenda...
Definitivno jedan od najboljih centara u NBA ligi. Na vrhuncu mu niko ništa nije mogao, neviđena snaga i okretnost za onakvo tijelo.
legenda...
Definitivno jedan od najboljih centara u NBA ligi. Na vrhuncu mu niko ništa nije mogao, neviđena snaga i okretnost za onakvo tijelo.
Baš moraš bit okretan kad si centar i kad si onakva mrcina da bi bio fenomenalan. Al svejedno, legenda ode. Najgori šuter slobodnih bacanja haha
Bice bas bas gusto jos ovde! Tocnije nadam se!
Veliki sam Dallas fan, tako da bi bio najsrecniji kada bi Dirk i ekipa osvojili prsten.
Takooooo daa!
Napreeeeed momci!!!!!!!!
Kakav preokret Dallasa i na kraju 95:93 za Dallas 
Svaka cast Mavsima! Po ko zna koji put su izbrisali zaostatak od 15 poena u zadnjoj cetvrtini, ovaj put 7 min. prije kraja. Utakmicu su zavrsili sa serijom 22-5, Terry je sve poceo svojom malom serijom da bi se zavrsilo Dirkovom tricom i polaganjem za pobjedu. Lebron je u zadnjim posjedima bahato privatizirao loptu i igrao sam pokusavajuci da pogadja dalekometne suteve, u jednom je napadu fulio 2 pokusaja za 3 poena, Wade je takodjer fulio par puta u kljucnim momentima (iako je imao odlicnu partiju), i sve to zajedno sa preranim slavljem im se osvetilo.
Iskreno govoreci, lijepo je gledati Lebrona, Wadea i Bosha kako zakucavaju i pucaju trice i nakon toga se keze i prave trijumfalne poze i pokrete trezeci ovacije od navijaca, ali ih je jos ljepse gledati kako poslije popusenog poraza pognutih glava zure u svlacionice
Bad thing je to sto je utakmica trajala skoro 3 sata, nisam skoro nista spavao, ne daj Boze da je bio produzetak
Game 3:
| 5 | Mavsi |
|---|---|
| 11 | Heat |