NBA liga izdvojena tema

poruka: 3.541
|
čitano: 767.609
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NBA liga

jedan savjet ko oce pogledat sve tekme a prekasno mu je na myp2p ima na forumu di se mogu skinuti svaka tekma u HD(bez spoilera) :D http://www.myp2pforum.eu/threads/42954-NBA-Basketball-Downloads

16 godina
neaktivan
NBA liga

Gledao danas snimku Lakersa protiv Hornetsa. Jedino sto cu reci da jedva cekam 7 tekmu.

ps. se West vraca ubrzo?

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
15 godina
neaktivan
Re: NBA liga
meluka kaže...

Gledao danas snimku Lakersa protiv Hornetsa. Jedino sto cu reci da jedva cekam 7 tekmu.

ps. se West vraca ubrzo?

Mislim da je on izgubljen na jedno par mjeseci, koliko znam povrijedio je ligamente koljena a takva povreda traži par mjeseci oporavka.

May the Force be with you!!
18 godina
NBA liga

25 najboljih europljana koji su ikada igrali u NBA prema Bleacher Reportu. Toni i Dražen FTW!

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
15 godina
protjeran
NBA liga

Hmm, nisam znao da je Dražen jedini europljanin u HOF-u, tj znao sam da je u HOF-u ali mislio sam da ima još europljana

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Hmm, nisam znao da je Dražen jedini europljanin u HOF-u, tj znao sam da je u HOF-u ali mislio sam da ima još europljana

Kako jedini? Mislim da je tamo i Dražen Dalipagić, pa je tu i Arvidas Sabonis. Pa od trenera legenda Aca Nikolić i Mirko Novosel koliko ja znam.

Moguće je da je još neko ali se ne mogu sjetiti nikoga.

18 godina
meluka kaže...

nece bit 7. tekme {#}

15 godina
protjeran

Od europskih igrača (ne treneri) piše u tekstu da je Dražen jedini, e sad...

Edit-evo sad gledam da je ove godine Sabonis uvršten u HOF, možda je autoru teksta to promaklo.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 18:00 (Kora).
15 godina
neaktivan

Tom Thibodeau izabran za trenera godine. Svaka mu čast, definitivno je zaslužio.

Večeras mi igraju Bullsi i sve kontam gledat ili ne?

15 godina
neaktivan
Pa gledaj ako hoces ^^

Mene je ovaj playoff poprilicno iznenadio za sada,nikada ne bi rekao da ce Memphis izbaciti san antonio, i jos pobjediti u gostima kod oklahome.
IT'S RECORD TIME!
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Pa gledaj ako hoces ^^

Mene je ovaj playoff poprilicno iznenadio za sada,nikada ne bi rekao da ce Memphis izbaciti san antonio, i jos pobjediti u gostima kod oklahome.

Memphis je fenomenalan u PO ove godine. Niko im nije davao ni pobjedu protiv San Antonia a oni njih izbacili i još mlatnu i Oklahomu.

Super seu nema šta. Kad se samo sjetim kakav je bio Randolph prije par godina sa ponašanjem i kakav je sad. Igračina.

Njihov vođa na terenu.

15 godina
protjeran
Linkosaan kaže...
Aliser kaže...
Pa gledaj ako hoces ^^

Memphis je fenomenalan u PO ove godine. Niko im nije davao ni pobjedu protiv San Antonia a oni njih izbacili i još mlatnu i Oklahomu.

Super seu nema šta. Kad se samo sjetim kakav je bio Randolph prije par godina sa ponašanjem i kakav je sad. Igračina.

Njihov vođa na terenu.

Neće proći Oklahomu, nema šanse. Napravili su oni svoje ove godine, dosta je. Finale konferencije Lakersi i Oklahoma

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
NBA liga

Baš se nadam da će finale zapadne konferencije biti MEM - LAL jer sada trenutno Memphis odlično igra. Sinoć u utakmici BOS - MIA je bilo dosta nervoze i izgleda da će se među njima voditi teška borba za finale kroz svih sedam susreta. Nadam se da će Celticsi ipak proći u finale istoka.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 17:40 (Razer_Copperhead).
15 godina
neaktivan
Ako su izbacili spurse mogu i thundere
IT'S RECORD TIME!
15 godina
protjeran

San Antonio je nakupina starih krmaka koji nemogu izdržat više tako dugu sezonu i to se pokazalu pri kraju regularnog dijela i sad posebno  u play offu. Mladi igrači Oklahome su druga pjesma

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

Memphis je već dovoljno napravio, čak da ne pobijedi do kraja serije. Vrijeme radi za njih pod uslovom da se ne raspadnu i da dovedu par igrača u rotaciju. Oni mi se pravo sviđaju.

San Antonio me je jako negativno iznenadio, očekivao sam daleko bolje igre od njih. Kako su igrali u sezoni u PO totalni raspad tima. Očito su kod njih godine i povrede uzele danak.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Memphis prolazi i Oklahomu, i to iz jednog jako jednostavnog razloga, zato sto igraju timski i zato sto se trude konstantno gubili ili vodili. Dok kod OKC-a se sve vrti oko dvije tj. jedne zvijezde KD-a i Westbrooka, Durant i je zvijezda i odlican igrac, dok je Westbrook dobar play problem je u tome sto su oboje sebicni i uzimaju i po 30 suteva po tekmi. Po meni je iznenadenje bilo kad su Spursi ispali ali ispadanje OKC-a nece bit.

Boston - Miami odlicna utakmica i neocekivano lagana pobjeda Heata, ako sutra povedu 2:0 onda bi to mogao lako bit kraj za Boston, ali treba sacekat i vidit kako ce Kelti odgovorit na jucerasnju katastrofalnu igru.

17 godina
NBA liga

Između miamia i bostona ce bit brutalni rat, jedva cekam sljedecu tekmu i nadam se da ce miami osvojit jer boston i lakersi su se nauzimali naslova:))

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
17 godina
neaktivan
NBA liga

Lakersi su sinoć kontrolirali cijelu utakmicu da bi u zadnje dvije minute Kobe krivo dodao, a zatim Gasol izgubio loptu i napravio faul na Dirku. Tako su Lakersi s plus 16 došli na -2 i izgubili utakmicu. Na kraju je Kobe promašio šut za pobjedu. Izgledalo je kao da će postići pogodak, ali se to nije dogodilo. Dallas nije baš po meni pokazao neku igru kao ni Lakersi obranu, a nisu se ni u asistencijama iskazali.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 13:03 (Razer_Copperhead).
15 godina
neaktivan

Bullsi sinoć glatko izgubili od Atlante koju su u toku sezone rasturali. Nikako mi se ne sviđa njihova igra, pogotovo one mrcine Boozera. Kako čovjek loše igra to je za ne povjerovati. Nigdje one igre u reketu koju bi trebao prikazivati i non-stop nešto artikulira sudijama. On mi je stvarno odbojan postao.

15 godina
neaktivan

Derrick Rose i službeno izabran kao MVP ove sezone i to kao najmlađi igrač ikada.

Svaka mu čast {#}

17 godina
NBA liga

Eto ti Heata na 2-0, ali opet me pere osjecaj da ce spusit :( nemoguce da ce se Boston tako lako predat...

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
15 godina
neaktivan
lucky_look kaže...

Eto ti Heata na 2-0, ali opet me pere osjecaj da ce spusit :( nemoguce da ce se Boston tako lako predat...

Baš neki dan raspravljam sa prijateljem u vezi Heata i obojica mislimo da djeluju nekako najbolje od svih timova u PO. Konačno samo igraju i šute, a i klupa im je počela na nešto da liči. Definitivno su u najboljoj formi trenutno.

Dallas mlatnuo Lakerse i vode 2-0, ovome se nisam nadao iako mi je drago radi Nowitzkog.

Moji Bullsi izjednačili na 1-1 i sad im slijedi okršaji u Atlanti. Imam osjećaj da bi ova serija mogla otići u sedam utakmica.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 14:36 (Linkosaan).
15 godina
neaktivan
NBA liga

Evo Mavsi vode 3-0, slabi su Lakersi, ne može ih stalno Kobe vući, ali najgore je to što cijelu tekmu vode i onda pod kraj naprave par pogrešaka i izgube...

http://hwbot.org/community/user/intelaati?tab=profile
15 godina
neaktivan
NBA liga

Well, well, well,

Prije svega svaka cast Dallasu na metli.

Terry je sinoc bio on killing spree, trice su padale kao kisa, Stojakovic ga je pratio, jednostavno su ih ubili sutevima za 3 poena. Izjednacili su cak i playoff rekord; 20 trica.

I ostali su dali svoj doprinos, Kidd asistencijama, Dirk takodjer solidan, Chandler i Marion takodjer na visini zadatka. Igrali su potpuno timski. Klupa Dallasa je dala poena koliko je dao cijeli tim Lakersa. Na kraju su ih poderali 36 razlike.

A sto se tice Lakersa, nimalo mi ih nije zao, drago mi je naprotiv. Ni Phila Jacksona mi nije zao, neka ide arogantna mrcina u penziju pometena sa 4-0. Tim koji ima onakve igrace koji su prepotentni i pokvareni prvenstveno kao licnosti ne zasluzuje dalje da ide. Svoj idiotizam i bezobrazluk su dokazali sinoc, Odom i Bynum su napravili tako krvnicke faulove da je to za ne povjerovati, odmah su izbaceni sa meca, a seljacina Bynum je jos skinuo i dres kad je izlazio. Ne mogu supcine da podnesu poraz i metlu, a prije meca su bili tako smireni i puni samopouzdanja, bili su toliko zasljepljeni svojim ponosom i mislili su da mogu da se vrate sa 0-3 deficitom. Bynum-u najvjerovatnije slijedi suspenzija pocetkom sljedece sezone, za Odoma se jos ne zna, posto je njegov faul bio malo blazi.

Uglavnom, drago mi je i zbog jednih i zbog drugih.

Sto se Atlante i Chicaga tice, drago mi je da je Atlanta pobijedila, bolji su mi tim nego Bullsi.

Memphisom sam odusevljen, ako nastave ovako da igraju imaju poprilicne sanse da izbace Oklahomu, samo naprijed!

Miami ce najvjerovatnije izbaciti Celticse, sad je samo pitanje u koliko meceva.

16 godina
neaktivan
NBA liga

Ma Bullsi ce dobiti atlantu samo da rose bude zdrav gledao sam utakmicu prije neki dan i lik je u zadnjoj sekundi povrijedio zglob

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
15 godina
neaktivan

PO je super zanimljiv ove godine, jer se dešava da glavni favoriti gube serije. Prvo San Antonio i eto sinoć Los Angeles. Kad sam vidio onaj horor faul Bynuma tako mi je drago da su ispali, a pogotovo što je bila metla. Sigurno mu slijedi jedna drastična kazna od strane Sterna.

Bullsi se previše oslanjaju na Rosea i zato gube, da Deng i Boozer igraju kao što su igrali u sezoni Chicago bi već sinoć obavio svoj posao, a ovako im slijedi jedna teška serija. Sve mi smrdi da će ovaj duel otići u sedmu utakmicu.

17 godina
neaktivan
NBA liga

Odlicno doigravanje dosad. Sad nakon onih rijeci Kobea, nakon treceg poraza, "Mozemo se vratit i dobit ovu seriju" mi je drago sta im je Dallas urucio metlu. Govorilo se cijelu sezonu da nisu dobri kad ih je Miami umeo na Bozic onda je isprika bila da im se nije dalo igrat i da je regularni dio nezanimljiv, nakon All-Stara su digli formu i  onda su im  svi mediji dali naslov prije nego sto je zavrsio regularni dio sezone. Ocekujem velike promjene u Lakersima, cak i trade u kojem ce bit ukljucen Dwight Howard, njima trebaju sad mladi i brzi igraci.

Chicago, koliko se on njim sr*lo (sa oprostenjem) ocajno igraju, Rose mi dosad nicim nije opravdao MVP nagradu sut mu je na ocajnih 35% (imao je doduse 1 dobru utakmicu), Boozer jel taj uopce ziv, bolje igra Taj Gibson od njega. Atlanta nema sta za izgubit njima je ova 2 runda veliki uspjeh tako da ce bit neugodni do kraja.

OKC - Memphis, nemogu opisat koliko me zivciraju Durant i Westbrook, pogotovo ovaj drugi, pa cek jesu li oni svejsni da imaju i druge igrace u momcadi a ne samo njih dvoje. Nadam se da ce proci Memphis cisto da ovaj dvojac shvati da im treba bit momcad na prvom mjestu.

I na kraju finale pred Finala, Boston - Miami, odlicna predstava KG-a i PP-a, dok je velika trojka podbacila. LeBron i Bosh su odigrali jako lose, Wade je bio za nijansu bolji. Jedino sto me tjesi je to da nevidim mogucnost da ce sva trojica odigrat ovako lose i da ce PP-u i KG-u ulazit apsolutno sve. Iako treba pohvalit Joela Anthonya (MVP! :) ) momak je stvarno nenadj*biv u obrani i u hussle plays i svaka mu cast na tome.

Sad kako su i West i Rodno ozljedeni (Rondo bi trebao igrat veceras ?!) MIA u 5.

Dallas ocigledno ima lagan put do finala, samo me jedno zanima jer ih nisam stigao pogledat niti jednom protiv LAL, jesi li stvarno toliko dobri ili su Lakersi odigrali ocajno lose ovu cijelu seriju ?

The Finals: Dallas - BOS/MIA, moja predvidanja.

15 godina
neaktivan

Koliko su Lakersi bili losi, toliko je Dallas bio dobar{#}

Salu na stranu, sinoc su izgledali strasno, potukli su ih po svim parametrima igre. Kad bi se onakvo slicno nesto nastavilo u njihovoj momcadi mogao bih reci da bi bili glavni favoriti za titulu, bez obzira ko im naleti sa istoka. U cijeloj seriji imali su onu istu snagu koju su Lakersi imali u protekle 2-3 sezone, cak su same Lakerse razvalili na nacin na koji su Lakersi pobjedjivali mnoge timove; kaskati cijeli mec 5-10 razlike max., i onda u zadnje 3-4 minute meca preokrenuti i pobijediti 3-5 razlike. Kazem ti, ako ovako nastave, smijesi im se svijetla buducnost.

A potpuno se slazem i za OKC i za Chicago, Durant i Westbrook misle da su izmislili kosarku, to isto vazi za Rosea, sve nesto forsiraju na svoju ruku. Stvarno ali stvarno bi volio da Memphis i Atlanta dobiju serije protiv njih, prvenstveno sto igraju timski i funkcionisu kao tim.

A jedino sto ne bih volio je to da Howard predje u Lakerse, on je ako nista normalna osoba normalnih perspektiva i pogleda na zivot i ligu i sve ostalo, respecta ostale i ne mrzi nikoga. U Lakersima ce postati jedan od onih sto su i oni, hrpa prepotentnih i sebicnih gadova mrzovoljnih prema svim ostalim timovima, pocevsi od trenera pa do cijelog roostera. Ne znam da li ima ijedan igrac normalan kod njih.

14 godina
neaktivan
NBA liga

Poznaš ih osobno pa znaš da su prepotentni?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice