Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.781
|
čitano: 5.660.866
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Pa grobnik je premala i preuska staza za formulu 1.To bi trebalo sve sravnat i nanovo napravit.Ali neće biti takvog sponzora u hrvatskoj koji će iskeširati minimalno 100 milijuna eura za stazu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.7.2009 21:45 (toma).
18 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
F1-IVO kaže...

Postojala je davnih 90-ih sansa za takvo nesto. Bernie je razgovarao (na nagovor Slavice) sa celnicima grada Rijeke i Grobnika ali pokusaj je neslavno propao. Tadasnja JNA nije dala da se staza prosiri (trebalo je uklonit dio brda koji je tada bio pod ¨komandom˝ JNA-valjda) a grad Grobnik je isto imao neku filozofiju glede toga. Prste su imali i tadasnju predsjednik Tudjman i njegova zena Ankica. Navodno se Tudjman zalagao zbog njegovog unuka (Sinise Kosutica) koji je u to vrijeme vozio trke ali Ankica je (opet navodno jer sam te price cuo od osoba koje su tada radile na i oko staze) je rekla da ne zeli da rijecka k...a (Slavica) ima prste u tome. Koliko u svemu tome ima istine neznam ali svasta je moguce. Nazalost mislim da je nasa Velika nagrada zasad samo utopija.Mršti se

Eh da. Colaku je bilo ponudjeno testno mjesto u tadasnjoj momcadi Benettona ali je tata Nikica urgirao i rekao da nema nista od toga dok mali ne zavrsi skolu.

Vidi se da covjek samo zeli najbolje za svoje dijete.Belji se

17 godina

Fuji International Speedway odustaje od organizacije Velike nagrade Japana.

Ja super zadovoljan. Suzuka je ionako 100 puta bolja staza od Fujia (po mom osobnom mišljenju naravno)

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
17 godina
neaktivan

Danas je na rasporedu prvi trening VN Njemacke koja se vozi na stazi Nurburgring. Live stream ce vjerojatno biti na nekom od kanala Justin.tv-a.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina

Fernando Alonso od sljedeće sezone vozi za Ferrari kažu špajnolski mediji. To će biti objavljeno 13 rujna na VN Monze. Zamjenit će Pijanca s čijim nastupima Ferrari nije zadovoljan! Što se i ja slažem jer osim onog naslova, nije pokazao previše, zablista u obliku da odjednom počne "letit stazom" i od toga na kraju ništa već drugu godinu! neznam kako će Baby prihvatit ulogu drugog vozača nakon toliko vremena u Ferrariu jer znamo kakav Schumacherski stav ima Alonso (ja vozač #1, a drugi je tu tek toliko)

dotore1
17 godina
neaktivan

1. trening live ovdje.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina

Alonso je već davno trebal biti u Ferrariju.

Odlazi Kimi, zbog njega sam imal neke simpatije prema Scuderii, al nek im bude, ja sam ionak BMW-ista 4everCool, viva Montoya.

Znači GP Njemačke vozika se u Nurburgringu, nije fer, ta je staza trebala ostati kao GP Europe, a Hochenheim Njemačke!

Ili obrnuto, glavno da su obje nutra, a ne neka tam Valencia.

Iako to odavno znam, uvjek me ponovo rasrdi izbacivanje Hochenheima...

F1-IVO kaže...

1. trening live ovdje.

Watch Live Football Cool

Super slika, čak i na full screen, thx Ivo.

Uz to mi još sa strane "nekaj vuče" full brzinom ali i stream istodobno dela bez trzanja, to još nisam doživel nikad...

Kišica pada, već je bilo sjeckanja šikane, bit će zanimljivo!

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 10:31 (Armor).
17 godina
protjeran

Ima li koja str. di mogu recimo uživo gledat formule ili neki drugi program?

17 godina
neaktivan

Rezultati 1-og treninga:

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 11:35 (F1-IVO).
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

1. trening live ovdje.

Koliko okoprilike ovo trosi prometa??

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja
17 godina
neaktivan
overdeath kaže...

Koliko okoprilike ovo trosi prometa??

Da ti budem iskren-nemam pojma.

18 godina

Je ih Webber fino oderal.

Zadnja šikana je zbilja veliki problem svim šoferima.

Jao, sad je bilo malo Moto GP-a iz Laguna Sece, meni najbolje staze uopće.

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Je ih Webber fino oderal.

Zadnja šikana je zbilja veliki problem svim šoferima.

Jao, sad je bilo malo Moto GP-a iz Laguna Sece, meni najbolje staze uopće.

Nije loša staza za motore, a čak i za njih je malo prezatvorena.

17 godina
neaktivan
Kutak za ljubitelje Formule 1

Naslov je promjenjen u dogovoru sa autorom teme i nemojte sad spamat bezveze. Poruke sam obrisao i idemo dalje!

17 godina
protjeran
Eto ga:

http://www.bug.hr/_cache/b132db7ec9db754d756157f2b72bc07d.jpg
hehe. hehe.
17 godina
neaktivan

Ja koristim samo stranice Formula 1.com i GP Update.net zbog pouzdanosti i live timinga.

Jutros je Vettel opet imao problem sa bolidom koji su rjesili do kraja treninga. Nadam se da ce u nedjelju Brawnovce pregazit.Cool

17 godina

Upravo najavljena kiša za 10 min. Prijenos naravno na Justin.tv

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
16 godina
neaktivan

a izgleda da cemo u nedjelju gledati kisnu vn njemacke

nadam se da robert i nick mogu nesto napraviti s onom kantom.

18 godina
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
overdeath kaže...

a izgleda da cemo u nedjelju gledati kisnu vn njemacke

nadam se da robert i nick mogu nesto napraviti s onom kantom.

vettel to dobiva ako bude padalo, a jos i doma vozi :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan

Rezultati 3. slobofnog treninga:

Lewis Hamilton

Fernando Alonso

Felipe Massa

Sebastian Vettel

Mark Webber

Kimi Räikkönen

Jarno Trulli

Nico Rosberg

Kazuki Nakajima

Nick Heidfeld

enson Button

Timo Glock

Adrian Sutil

Rubens Barrichello

Giancarlo Fisichella

Nelsinho Piquet

Sebastien Buemi

Robert Kubica

Heikki Kovalainen

Sebastien Bourdais

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 13:18 (overdeath).
17 godina
neaktivan

Zanima me konkurentnost Pussycat boy-a. Ili je McLaren uber brz ili vozi na benzinskim parama (ocigledno) da im se digne samopouzdanje.Cool

18 godina

Moje je mišljenje da su pojedine taktike nekih momčadi s punim bolidom goriva čisti fejl!

Još kad komentatori počnu soliti pamet da taj "neki" vozač možda ide na samo jedno zaustavljanje, eventualno i drugo kratko.

Bože dragi, drugo kratko, u prijevodu potpuni gubitak mjesta u poretku - em je takav bolid težak i obično starta nisko u gridu, em je spor u utrci i na kraju opet ide 2 put u boks ko i većina!!

Zato je najbolje uz minimalno goriva probati izboriti što bolju poziciju za start i uspjeh je zagarantiran!

Nikakve druge strategije ne pale, jedino da se ide na jedno zaustavljanje, a to je rijetkost, iako puno puta setup prema tome teži, naslućuje na tu mogućnost...

18 godina
neaktivan

Treninzi ne moraju ništa značiti. Hamilton je prvi, Kovalainen predzadnji. Nema logike... Vidjet ćemo za 20-ak minuta pravo stanje stvari...

Ja mislim da će Vettel izboriti pole, Button drugi, Webber treći.

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
18 godina

Lijepo je vidjeti Alonsa ovako visoko. Valjda će upasti među prvih 6-7.  Namigiva

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan

aaa ja nemogu vjerovati sta nam hrt radi, nisam ni gledao trenigne,  a izgleda necu ni kvalifikacije zbog proklete odbojke :(((((((

dabogda krepali svi koji rade tamo

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 14:02 (overdeath).
17 godina
neaktivan

Streaming ovdje ili ovdje na kanalu 3. Password: iraqgoals.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 14:08 (F1-IVO).
17 godina
protjeran

Šta gledaš na internetu kad moš na TV.

18 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
overdeath kaže...

aaa ja nemogu vjerovati sta nam hrt radi, nisam ni gledao trenigne,  a izgleda necu ni kvalifikacije zbog proklete odbojke :(((((((

dabogda krepali svi koji rade tamo

koji debili :(

F1-IVO kaže...

Streaming ovdje.

ne radi :(

eXtreme overclocker
17 godina
neaktivan

Stavio gore novi a ima sad i na tv-u.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 14:10 (F1-IVO).
18 godina

Sad bude na HRT2, popušili su naši, naravno od Turske...:(

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice