Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.781
|
čitano: 5.657.673
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Eto ti s***a. FIA gura budžet od 40 milja bez obzira na Ferrarijeve i FOTA-ine prijetnje. Tako da ili gledamo neko drugo natjecanje, ili...

FIA dadne Ferrariju masu benificija i nastave s idućom sezonom. Ovo me podsjeća na dokumentarc o J.E. Hooveru, direktoru FBI-a, koji je bio utjecaniji od predsjednika.

Ovdje je Ferrari Hoover, a FIA Kennedy.

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.
17 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)

Ma i taj ferrari više mi ide na zivce, kada pobijedjuju i sve ide u njihovu korist onda sute. A kada je situacija drugacija i vide prijetnju vlastitom crvenom dupetu onda odma frka i panika. Svi ce ostat tu iducu sezonu i nakraju nece nis bit od tog ogranicenja ili ce nesta trece smislit i gotovo. A sta vi mislite da FIA nema plan ako ferrari ode? Pa ne bi oni nista radili da nemaju koristi od toga...

18 godina

"Mosley je također popustio u svojim zahtjevima za uvođenje ograničenog budžeta, te je izrazio volju za prihvaćanjem ograničenog budžeta u visini od 100 milijuna eura za iduću, odnosno 45 milijuna eura za 2011. godinu. Radi se, dakle, o istim brojkama koje je predložio predsjednik FOTA-e, Luca di Montezemolo, na sastanku timova u Monaku."

Ma sve će se riješit, moraju malo začinit i probudit sezonu pošto ju je Brawn GP uspavo (zasluženo)

dotore1
17 godina
neaktivan

Ajmo formulasi! Live stream sa Silverstonea ovdje.Cool

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
18 godina
neaktivan

Hvala bogu, Mosley i Ecclestone više neće imati prste u F1. Neka Mosley orgija sa svojim USF1-ovima, Camposima i Manorima. Oni ne trebaju F1 da bi bila zanimljiva...

Nadam se da je ovo konačno rješenje i da više neće biti preokreta.

F1 je motorsport, a ne reality!

Loo-loo-loo I got some apples loo-loo-loo you got some too loo-loo-loo let’s get together have ourselves a loo-loo-loo!
17 godina
neaktivan

Rezultati 1 i 2 slobodnog treninga:

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 18:31 (F1-IVO).
18 godina
neaktivan

Ima li negdje na netu da mogu gledati kvalifikacije??? pomoziteee

The blue screen of death is the best game I've ever played.
18 godina
kemal_r kaže...

popodne su na hrt

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan
Aki kaže...
kemal_r kaže...

popodne su na hrt

ma znam ali ima li igdje na internetu?

18 godina
kemal_r kaže...
Aki kaže...
kemal_r kaže...

popodne su na hrt

pa stisni mute ako ti se neda blazicka slusati

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan
kemal_r kaže...
Aki kaže...
kemal_r kaže...

popodne su na hrt

Naravno da ima prijenos prati ovdje kad počnu kvale , pojavit če se par kanala sa prijenosom kvala

http://www.justin.tv/directory/sports/auto_racing?order=hot&lang=en

Poz!

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Rezultati 1 i 2 slobodnog treninga:

Ferari katastrofa.

Forever MUFC
18 godina
neaktivan
Aki kaže...
kemal_r kaže...
Aki kaže...
kemal_r kaže...

popodne su na hrt

pa stisni mute ako ti se neda blazicka slusati

čuj... čovječe ja sam iz BiH, tako da mi je slaba slika na HTV2...

17 godina
neaktivan

Jutrosnji trening rezultati:

17 godina
neaktivan

Rezultati kvalifikacija i kolicine goriva sa kojom ce startati sutra:

1. Sebastian Vettel, Red Bull, 666.5 kg
2. Rubens Barrichello, Brawn GP, 657.5
3. Mark Webber, Red Bull, 659.5
4. Jarno Trulli, Toyota, 658
5. Kazuki Nakajima, Williams, 652.5
6. Jenson Button, Brawn GP, 657.5
7. Nico Rosberg, Williams, 661.5
8. Timo Glock, Toyota, 660
9. Kimi Raikkonen, Ferrari, 654
10. Fernando Alonso, Renault, 654
11. Felipe Massa, Ferrari, 675
12. Robert Kubica, BMW Sauber, 689.5
13. Heikki Kovalainen, McLaren, 695.5
14. Nelson Piquet, Renault, 682.5
15. Nick Heidfeld, BMW Sauber, 665.5
16. Giancarlo Fisichella, Force India, 668
17. Sebastien Bourdais, Toro Rosso, 687.5
18. Adrian Sutil, Force India, 692
19. Lewis Hamilton, McLaren, 666
20. Sebastien Buemi, Toro Rosso, 672.5

18 godina

Iznenađuje me mala količina goriva kod Alonsa. Cijeli je vikend izgledao prilično solidno pa sam očekivao bolji rezultat od ovoga.  Neodlučan

17 godina
neaktivan

Pa onda nek' netko kaže da je Hamilton najbolji vozač Formule 1. Čovjek već drugi puta zaredom ispao u prvom kvalifikacijskom krugu. Jeste da je McLarenov bolid loš, ali sigurno nije toliko loš da Lewis ne može proći u drugi krug kvalifikacija.

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Pa onda nek' netko kaže da je Hamilton najbolji vozač Formule 1. Čovjek već drugi puta zaredom ispao u prvom kvalifikacijskom krugu. Jeste da je McLarenov bolid loš, ali sigurno nije toliko loš da Lewis ne može proći u drugi krug kvalifikacija.

Ma nije mu bolid los...bolid je totalna koma. Kova je bio brzi u prvom djelu kvalifikacija samo 0.185 ali je uspio uci u Q2. Vettel je najtezi od prvih 10 a najbrzi. Mislim da ako nesto ne podje krivo pobjeda je sigurno njegova a mozda i Mark dohvati 2 poziciju. Red bullovci su strasno brzi ovaj vikend i samo ih kvarovi (ili greske) mogu zaustaviti. Ferrari ni na nebu ni na zemlji. Pijanac solidan (s obzirom na brzinu bolida) a Baby valjda ima flashbackove od proslogodisnjeg labudjeg jezera pa nikako da sastavi brzi krug. Ali vidjet cemo sutra. Ako padne kisa onda se moze sve okrenut u sekundi ali nadam se Sebovoj pobjedi i da ce Crveni ugrabit koju kunu ovaj bod.Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 20:24 (F1-IVO).
18 godina
F1-IVO kaže...

Mislim da ako nesto ne podje krivo pobjeda je sigurno njegova a mozda i Mark dohvati 2 poziciju. Red bullovci su strasno brzi ovaj vikend i samo ih kvarovi (ili greske) mogu zaustaviti. Ako padne kisa onda se moze sve okrenut u sekundi ali nadam se Sebovoj pobjedi i da ce Crveni ugrabit koju kunu ovaj bod.Cool

A cujes prosli put je zajebal, a mogel je pobjediti, uglavnom ja sam 250kn zgubil radi njega :P ... A ako bude kisa padala, pa znas i sam kakav je Seb na kisi, mozda najbolji od ovih svih koji trenutno voze.

18 godina
neaktivan

Ferrari je stvarno spori.Kimi ima tak malo goriva,a tek je 9 kak i Alonso.Vetel je sigurno pobjednik ako opet ne zezne pa izleti,jer ima najviše goriva od prvih 10.

Hamilton se fura na 666Cool

Button bude teško doma pobjedil,jedino ako Brown nekaj posebnoga ne skuha

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 21:23 (toma).
17 godina
neaktivan

Gledam sad na vijestima i kaze Webber da je ljut na Kimija. Kao zasmetao mu je jer je sporo vozio po trkacoj putanji. ˝Neznam sta je tamo radio. Mozda pio votku˝ kaze Mark.Cool

17 godina
neaktivan

Dobro je što Button starta šesti (malo za promjenu), to bi značilo da bi utrka sutra mogla biti nešto zanimljivija od ovih prethodnih. Ima najbolji bolid na stazi, sigurno će se boriti za bolje mjesto, mogao on završiti među prva tri, a tko zna, možda i prvi.

18 godina

Svaka čast Vettelu i Webberu = Red Bullu

Nije sezona gotova, ima još vremena za lov na Buttona, trka-dvije bez bodova i ili pak nekoliko loših plasmana...

Najviše me se dojmila vožnja Alonsa u natjeravanju Heifielda

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
18 godina
neaktivan

Massa je fenomenalno vozil,iz auta je izvukao maksimum.

18 godina
Armor kaže...

Svaka čast Vettelu i Webberu = Red Bullu

Nije sezona gotova, ima još vremena za lov na Buttona, trka-dvije bez bodova i ili pak nekoliko loših plasmana...

Najviše me se dojmila vožnja Alonsa u natjeravanju Heifielda

Da! Vettel i Red Bull su stvarno zaslužili jedno ovako uvjerljivo slavlje! Žao mi je Alonsa. Bio je vidno brži od bolida oko sebe ali se Heidfeld nije dao preteći. Bit će bolje drugi put. Namigiva

17 godina
neaktivan

Seb je ubio konkurenciju. Mali vozi fantasticno i unatoc tezem bolidu uspio je ostat prvi na startu i pobjec konkurenciji. Baby me iznenadio. Uspio je odlicnom voznjom dovuc Ferrari do 4-og mjesta. Pijanac mi je enigma svaki put. Ponekad mi se ucini da je svoje najbolje godine potratio u McLarenu mada je on jos mlad ali ociglednio da nije na ti sa ovogodisnjim bolidom. Brawnovci danas jednostavno nisu imali odgovor na brzinu Red bulla. Dugmica je mucio understeer (podupravljanje) a Rubinjo nije imao odgovor na brzinu i taktiku Marka. Bilo je lijepo gledat kontrolu bolida u reziji Fernanda. Steta da nema bolje oruzje da se bori za vrh.

Evo jedna prigodna slicica (Monza 2008):

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 16:13 (F1-IVO).
17 godina
neaktivan

A tko je pijanac ako se smije znati? Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.6.2009 16:59 (Prison Breaker).
18 godina

Dobra utrka. Baby mi je uljepšao dan. Ali i Lewis i Fernando, joj što volim vidit ovakve "veličine" kako se bore ko ludi za nula bodova (šteta što nemaju bolid dostojan njihovog talenta, Belji seda baš...).

18 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

A tko je pijanac ako se smije znati? Smijeh

Vjerojatno misli na Kimija.

http://irale.deviantart.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice