Pa grobnik je premala i preuska staza za formulu 1.To bi trebalo sve sravnat i nanovo napravit.Ali neće biti takvog sponzora u hrvatskoj koji će iskeširati minimalno 100 milijuna eura za stazu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Postojala je davnih 90-ih sansa za takvo nesto. Bernie je razgovarao (na nagovor Slavice) sa celnicima grada Rijeke i Grobnika ali pokusaj je neslavno propao. Tadasnja JNA nije dala da se staza prosiri (trebalo je uklonit dio brda koji je tada bio pod ¨komandom˝ JNA-valjda) a grad Grobnik je isto imao neku filozofiju glede toga. Prste su imali i tadasnju predsjednik Tudjman i njegova zena Ankica. Navodno se Tudjman zalagao zbog njegovog unuka (Sinise Kosutica) koji je u to vrijeme vozio trke ali Ankica je (opet navodno jer sam te price cuo od osoba koje su tada radile na i oko staze) je rekla da ne zeli da rijecka k...a (Slavica) ima prste u tome. Koliko u svemu tome ima istine neznam ali svasta je moguce. Nazalost mislim da je nasa Velika nagrada zasad samo utopija.
Eh da. Colaku je bilo ponudjeno testno mjesto u tadasnjoj momcadi Benettona ali je tata Nikica urgirao i rekao da nema nista od toga dok mali ne zavrsi skolu.
Vidi se da covjek samo zeli najbolje za svoje dijete.
Fuji International Speedway odustaje od organizacije Velike nagrade Japana.
Ja super zadovoljan. Suzuka je ionako 100 puta bolja staza od Fujia (po mom osobnom mišljenju naravno)
Danas je na rasporedu prvi trening VN Njemacke koja se vozi na stazi Nurburgring. Live stream ce vjerojatno biti na nekom od kanala Justin.tv-a.
Fernando Alonso od sljedeće sezone vozi za Ferrari kažu špajnolski mediji. To će biti objavljeno 13 rujna na VN Monze. Zamjenit će Pijanca s čijim nastupima Ferrari nije zadovoljan! Što se i ja slažem jer osim onog naslova, nije pokazao previše, zablista u obliku da odjednom počne "letit stazom" i od toga na kraju ništa već drugu godinu! neznam kako će Baby prihvatit ulogu drugog vozača nakon toliko vremena u Ferrariu jer znamo kakav Schumacherski stav ima Alonso (ja vozač #1, a drugi je tu tek toliko)
Alonso je već davno trebal biti u Ferrariju.
Odlazi Kimi, zbog njega sam imal neke simpatije prema Scuderii, al nek im bude, ja sam ionak BMW-ista 4ever
, viva Montoya.
Znači GP Njemačke vozika se u Nurburgringu, nije fer, ta je staza trebala ostati kao GP Europe, a Hochenheim Njemačke!
Ili obrnuto, glavno da su obje nutra, a ne neka tam Valencia.
Iako to odavno znam, uvjek me ponovo rasrdi izbacivanje Hochenheima...
1. trening live ovdje.
Watch Live Football 
Super slika, čak i na full screen, thx Ivo.
Uz to mi još sa strane "nekaj vuče" full brzinom ali i stream istodobno dela bez trzanja, to još nisam doživel nikad...
Kišica pada, već je bilo sjeckanja šikane, bit će zanimljivo!
Ima li koja str. di mogu recimo uživo gledat formule ili neki drugi program?
Koliko okoprilike ovo trosi prometa??
Da ti budem iskren-nemam pojma.
Je ih Webber fino oderal.
Zadnja šikana je zbilja veliki problem svim šoferima.
Jao, sad je bilo malo Moto GP-a iz Laguna Sece, meni najbolje staze uopće.
Je ih Webber fino oderal.
Zadnja šikana je zbilja veliki problem svim šoferima.
Jao, sad je bilo malo Moto GP-a iz Laguna Sece, meni najbolje staze uopće.
Nije loša staza za motore, a čak i za njih je malo prezatvorena.
Naslov je promjenjen u dogovoru sa autorom teme i nemojte sad spamat bezveze. Poruke sam obrisao i idemo dalje!
Ja koristim samo stranice Formula 1.com i GP Update.net zbog pouzdanosti i live timinga.
Jutros je Vettel opet imao problem sa bolidom koji su rjesili do kraja treninga. Nadam se da ce u nedjelju Brawnovce pregazit.
Upravo najavljena kiša za 10 min. Prijenos naravno na Justin.tv
a izgleda da cemo u nedjelju gledati kisnu vn njemacke
nadam se da robert i nick mogu nesto napraviti s onom kantom.
a izgleda da cemo u nedjelju gledati kisnu vn njemacke
nadam se da robert i nick mogu nesto napraviti s onom kantom.
vettel to dobiva ako bude padalo, a jos i doma vozi :)
Rezultati 3. slobofnog treninga:
Lewis Hamilton
Fernando Alonso
Felipe Massa
Sebastian Vettel
Mark Webber
Kimi Räikkönen
Jarno Trulli
Nico Rosberg
Kazuki Nakajima
Nick Heidfeld
enson Button
Timo Glock
Adrian Sutil
Rubens Barrichello
Giancarlo Fisichella
Nelsinho Piquet
Sebastien Buemi
Robert Kubica
Heikki Kovalainen
Sebastien Bourdais
Moje je mišljenje da su pojedine taktike nekih momčadi s punim bolidom goriva čisti fejl!
Još kad komentatori počnu soliti pamet da taj "neki" vozač možda ide na samo jedno zaustavljanje, eventualno i drugo kratko.
Bože dragi, drugo kratko, u prijevodu potpuni gubitak mjesta u poretku - em je takav bolid težak i obično starta nisko u gridu, em je spor u utrci i na kraju opet ide 2 put u boks ko i većina!!
Zato je najbolje uz minimalno goriva probati izboriti što bolju poziciju za start i uspjeh je zagarantiran!
Nikakve druge strategije ne pale, jedino da se ide na jedno zaustavljanje, a to je rijetkost, iako puno puta setup prema tome teži, naslućuje na tu mogućnost...
Treninzi ne moraju ništa značiti. Hamilton je prvi, Kovalainen predzadnji. Nema logike... Vidjet ćemo za 20-ak minuta pravo stanje stvari...
Ja mislim da će Vettel izboriti pole, Button drugi, Webber treći.
Lijepo je vidjeti Alonsa ovako visoko. Valjda će upasti među prvih 6-7. 
aaa ja nemogu vjerovati sta nam hrt radi, nisam ni gledao trenigne, a izgleda necu ni kvalifikacije zbog proklete odbojke :(((((((
dabogda krepali svi koji rade tamo
Šta gledaš na internetu kad moš na TV.
aaa ja nemogu vjerovati sta nam hrt radi, nisam ni gledao trenigne, a izgleda necu ni kvalifikacije zbog proklete odbojke :(((((((
dabogda krepali svi koji rade tamo
koji debili :(
Streaming ovdje.
ne radi :(
Stavio gore novi a ima sad i na tv-u.
Sad bude na HRT2, popušili su naši, naravno od Turske...:(