Najzanimljivije je kad je kiša.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nelsinjo razbijac poderao alonsa prvi put u karijeri. lol
Cestitke Marku na poleu. Sad ima priliku napokon uhvatit pobjedu!
sjecam se ko danas kad je mark u prvom nastupu na vn australije dobio ona 2 boda... kako je covjek bio sretan. ;)
Svaka čast Webberu!
Želim mu sutra i pobjedu ali uz neizvjesnu utrku naravno
Bilo je zbilja napeto u kvalifikacijama, sve se je riješilo sa istekom vremena...
Ali Mercedes je tu sa Kersom blizu, samo da se ne poteru svi skupa na 1. zavoju, pa i na sljedeća dva!
stvarno je sramoto to kaj bmw ima dva sjajna vozaca a dajem im onakve kante za vozit
mark je odlicno odvezao krug
sutra se nadam velikoj kisi, jer je to jedini nacin da jedan od bmwa osvoji bar bod.
kovalainen isto je odlicno odvezao, a sutila i piqueta netreba spominjat
Odličane kvalifikacije samo da se bar Hamilton malo bolje plasirao
A sa cime?
umijećem
A sa cime?
umijećem
Pa da s umijećem, al kad je u predzadnjem krugu bio prvi nadao sam se da može biti među prvih tri, subjektivan sam jer navijam za njega
Hamilton je imao unaprijeđeniji bolid od Kovalainena, zato se i očekivalo da bi se on možda mogao bolje kvalificirati, a na kraju još malo Kovalainen bolje odvozio kvalifikacije nego Hamilton.
Hamilton je imao unaprijeđeniji bolid od Kovalainena, zato se i očekivalo da bi se on možda mogao bolje kvalificirati, a na kraju još malo Kovalainen bolje odvozio kvalifikacije nego Hamilton.
pa i nebi bas rekao; razlika medu njima je veca od sekunde, a nemoguce je da je mclaren ubrzao svoj bolid preko sekund. rekli su oko 5-6 desetinki.
Glock je kaznjen zbog stopanja Alonsa sa 3 mjesta nize u poretku a posto se kvalificirao 19 startat ce 20 tj. zadnji.
Glock je kaznjen zbog stopanja Alonsa sa 3 mjesta nize u poretku a posto se kvalificirao 19 startat ce 20 tj. zadnji.
jeli to oni u Q1???
Nemoguce, bezveze ga kaznjavaju kad je alonso i tako i tako prosao u Q2 a glock ispao u Q1...
Da zbog stopanja u Q1.
Velika stvar... svejedno ce vjerojatno startat iz boksa. Bit ce u mogucnosti i izbjeci kaos na Turn 1. :P
Tezine bolida:
1. Webber Red Bull-Renault 661.0
2. Barrichello Brawn-Mercedes 647.0
3. Button Brawn-Mercedes 644.0
4. Vettel Red Bull-Renault 661.0
5. Hamilton McLaren-Mercedes 654.5
6. Kovalainen McLaren-Mercedes 664.0
7. Sutil Force India-Mercedes 678.5
8. Massa Ferrari 673.5
9. Raikkonen Ferrari 674.0
10. Piquet Renault 676.0
11. Heidfeld BMW-Sauber 681.0
12. Alonso Renault 668.2
13. Nakajima Williams-Toyota 683.6
14. Trulli Toyota 683.7
15. Rosberg Williams-Toyota 689.6
16. Kubica BMW-Sauber 673.5
17. Buemi Toro Rosso-Ferrari 674.5
18. Fisichella Force India-Mercedes 662.5
19. Glock Toyota 662.3
20. Bourdais Toro Rosso-Ferrari 689.5
Tezina kovalainena dokazuje jos jedan njegov talenat, s sporijim i tezim bolidom od lewisa nije bio sporij kad se izjednace vremena s obzirom na kolicinu goriva (plus jos pola sekunde brzi bolid kod lewisa).
Vidim da je Alonso lakši od ostalih u svojoj okolici. Vjerojatno pokušava odmah na početku odvojiti se od skupine s kojom starta.
BGP čini se gubi dominaciju pred RBR-om. S 20 kila lakšim bolidima, Button i Barichello su tek iza Webbera... A i nisu se previše iskazali tijekom kvalifikacija.
Svejedno im držim fige sutra i nadam se dvostrukoj pobjedi. Prvenstvo postaje sve neizvjesnije!
samo se prisjetimo da je JB na pocetku sezone (australija i malezija) imao i po 30kg tezi bolid od RBR-a, koji su jos uz to bili sporij cak pola sekunde... Kako sezona odmice, prednost redbulla ce bit sve veca i veca.
Fantasticna pobjeda Marka Webbera! Uz drive through kaznu opet prvi. Kapa dolje na prikazanom majstorstvu!
Cestitke i Felipeu. Dovukao je Crvene do podija. Sutil ce morat trazit sudsku zabranu da mu se Pijanac ne priblizava jer to lose zavrsi. Stvarno sam odusevljen Markovom voznjom. Bravo majstore!!
Svaka čast majstoru.Stvarno je zaslužio ovu pobjedu. :)
steta za hamiltona
ali mislim da je napokon doslo vrijeme da se "mr.smedji" zamisli i da prestane biti bahat (pogotovo s onim: ovu smo sezonu dobili idemo pravit bolid za sljedecu
)
Svaka čast Webberu!
Fantastično je odvozil, ovo je jedna od najsavršenije odvoženih trka jednog vozača kaj sam uopće videl u F1!
Bravo majstore
Stvarno odlična vožnja Webera ali također i pokazatelj snage Red Bulla! I Baby je napravio odličan posao dopeljavši onu crvenu kinetičku kramu do podija, a pijanac po običaju šamara sve oko sebe i svoj bolid...
Rosberg takkođer fenomenalan posao, dok McLaren grca (doduše neznam šta bi napravio Hamilton sa "poboljšanjima" da nije pukla gumica)
odlična vožnja za marka
felipe, rosberg, alonso su takoder odlicno odvezli
a ona moja dva favorita (kubica i heidfeld)
se samo sramote po stazi
nista korisno od njih
jako mi je zao sutila, mogao je bit barem 5-6.
nisam baš u toku s vijestima ali..
prasićko je reko da će sljedeće 3 godine f1 biti na hrt ili sam nekaj krivo shvatio? 
jako dobra trka, možda i najbolja ove sezone!
Čekaj sad je f1 ograničila budžet pa su slabije momčadi postale 1. jeli?