KAKVA LOPTA RAKETE 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tekma je riješena. Sad samo fino kontrolirat tempo i trpat.
Kakva lopta Rakete!!! A ovaj Munir, ljudi moji, pa ovo je ubojica!
Bravo Munir, kakva hladokrvna završnica, to mi se jako sviđa, bez nepotrebnih i suvišnih poteza.
KAKVA LOPTA RAKETE 
I to lijevom :)
Odavno nisam video ovakvog Messija,Svaka mu cast!
Kakav gol *.*
PA STA JE OVAJ COVEK ♥ LEO !
Kakav igrač u pm, strašno...
Takvog smo te čekali! 
Kakva lakoća, kakva milina za gledati. Old Messi :)
Meni je smijesno sto je ovo tako ocito od njega, a oni jadni ne mogu nista.
E ovako rastrčanog Messija nisam vidio ne znam otkad.Odličan je večeras!
Kako veceras igramo bolje nego ikad prosle sezone a sa igracem manje....
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Lep pocetak,bez primljenog gola. 
Eh kad bi svaku utakmicu gledali da se ovako bore,trce,pogotovo Messi,gdje bi nam kraj bio hehe...ali vidim niko nije primjetio meni je danas Alba bio strasan,koliko covjek moze trcati,stalno ide gore dolje,danas je bio kao neki krilni napadac,x puta je probio sam po boku,odlican je...a sto se tice ostalih,obrana super,0 udaraca sve govori,tako da se tu nema sta posebno komentirati,Raketa odlican,Munir isto...rutinski odradeno,s igracem manje 45 min,a jos fale neki kljucni igraci...za sada odlicno izgleda ovo
Pljuvalo se po Messiju, ali ti jednostavno ne možeš više kad ti tijelo to ne dopušta.
kao plitak potok!
Beware of the sharp edged weapon called human being
Real eyes realize real lies...
Evo i ja da se ukljucim u ovu temu, prije nisam postao sto zbog toga sto sam bio mali balavac ( jos uvijek sam ) sto zbog toga sto sam se bojao nekog velikog hejta . Ali eto me tu sam. Pa da prokomentarisem utakmicu . Za sada odlicno sve izgleda, Alba je brzi voz po toj lijevoj strani , Messi se bori , kao i ostatak ekipe, Munir dostojan pruzene sanse , ii zao mi je zbog Mascherana ali morao je to uraditi . Ali najvise mi se svidilo to sto sto se moze osjetiti ta konkurentnost u ekipi , pa sada svi moraju gristi maksimalno kako bi zadobili povjerenje novog trenera.
Sve u svemu lijep pocetak 
Evo i ja da se ukljucim u ovu temu, prije nisam postao sto zbog toga sto sam bio mali balavac ( jos uvijek sam ) sto zbog toga sto sam se bojao nekog velikog hejta . Ali eto me tu sam. Pa da prokomentarisem utakmicu . Za sada odlicno sve izgleda, Alba je brzi voz po toj lijevoj strani , Messi se bori , kao i ostatak ekipe, Munir dostojan pruzene sanse , ii zao mi je zbog Mascherana ali morao je to uraditi . Ali najvise mi se svidilo to sto sto se moze osjetiti ta konkurentnost u ekipi , pa sada svi moraju gristi maksimalno kako bi zadobili povjerenje novog trenera.
Sve u svemu lijep pocetak 
mascherano je to namjerno napravio,elche se otvorio i mi zabili jos 2 gola.
nitko nije spomenio Mahieua koji dosada nije imao nijednu gresku na prijateljskim i na dansnjoj utakmici
stvarno je siguran i ima odlican klizeci start a s obzirom da je visok i brz bolje nemoze.
nitko nije spomenio Mahieua koji dosada nije imao nijednu gresku na prijateljskim i na dansnjoj utakmici
stvarno je siguran i ima odlican klizeci start a s obzirom da je visok i brz bolje nemoze.
Čovjek je za ovakvog Piquea trenutno izmislio nogomet, vrhunsko postavljanje, uvijek jer na pravom mjestu, dobili smo puno s njim u skoku, a isto tako za svoju visinu je nevjerojatno brz. Čovjek ima sve.
Eto što ti je moć medija, Mathieu je uvijek bio strašno podcijenjen, nikad se o njemu nije puno moglo čitati, a strašno dobar i zahvalan igrač. Nešto slično kao Abidal prije dolaska u Barcu. A i sličan tip igrača.
jeste li primjetili da je danas sudac imao dosta cudnih odluka?
jeste li primjetili da je danas sudac imao dosta cudnih odluka?
Sudac pobjego iz Vrapča