FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.889.083
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

KAKVA LOPTA RAKETE {#}

VISCA BARCA
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tekma je riješena. Sad samo fino kontrolirat tempo i trpat.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva lopta Rakete!!! A ovaj Munir, ljudi moji, pa ovo je ubojica!

I always tell the truth.Even when I lie.
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bravo Munir, kakva hladokrvna završnica, to mi se jako sviđa, bez nepotrebnih i suvišnih poteza.

15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Jack Black kaže...

KAKVA LOPTA RAKETE {#}

I to lijevom :)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odavno nisam video ovakvog Messija,Svaka mu cast! 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav gol *.*

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

PA STA JE OVAJ COVEK ♥ LEO ! 

15 godina
FC Barcelona

Kakav igrač u pm, strašno...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Takvog smo te čekali! {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva lakoća, kakva milina za gledati. Old Messi :)

15 godina
FC Barcelona
Kod Mesaija stvari izgledaju tako jednostavno da misliš da to može napraviti svatko, a to može samo on.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni je smijesno sto je ovo tako ocito od njega, a oni jadni ne mogu nista. 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

E ovako rastrčanog Messija nisam vidio ne znam otkad.Odličan je večeras!

17 godina
FC Barcelona

Kako veceras igramo bolje nego ikad prosle sezone a sa igracem manje....

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lep pocetak,bez primljenog gola. {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eh kad bi svaku utakmicu gledali da se ovako bore,trce,pogotovo Messi,gdje bi nam kraj bio hehe...ali vidim niko nije primjetio meni je danas Alba bio strasan,koliko covjek moze trcati,stalno ide gore dolje,danas je bio kao neki krilni napadac,x puta je probio sam po boku,odlican je...a sto se tice ostalih,obrana super,0 udaraca sve govori,tako da se tu nema sta posebno komentirati,Raketa odlican,Munir isto...rutinski odradeno,s igracem manje 45 min,a jos fale neki kljucni igraci...za sada odlicno izgleda ovo

15 godina
FC Barcelona
Kao što sam i pisao, nije prošle godine bio problem to što Messi nije htio trčati, nego što to tijelo nije dopuštalo, a ni one ozljede nisu dolazile bezveze. Sve je stvar fizičke pripreme. Točno se vidi kako su svi igrači bolje fizički pripremljeni nego prošle sezone, ne samo Messi.

Pljuvalo se po Messiju, ali ti jednostavno ne možeš više kad ti tijelo to ne dopušta.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
protjeran
FC Barcelona

kao plitak potok!

17 godina
neaktivan
FC Barcelona
A Bartra kako grize, milina za vidjet :)
Beware of the sharp edged weapon called human being
14 godina
protjeran
Tomislav95 kaže...
A Bartra kako grize, milina za vidjet :)

i presveti leo je ponovno onaj stari. odlicna fotografija :D

15 godina
neaktivan
A sad pricekajmo da vidimo hoce li Ter Stegen preoteti mjesto Bravu na golu u Ligi. Samo me to zanima. Davno je bila anketa ovdje, odabrao sam Brava za Ligu i igrom slucaja je i doslo do toga. Bilo bi zanimljivo, ali nerealno vidjeti npr. Liga-Bravo, Kup-Masip, LP-Stegen :) Veceras Elche 0 udaraca u okvir, Bravo nije bio ni testiran.
Real eyes realize real lies...
13 godina
FC Barcelona

Evo i ja da se ukljucim u ovu temu, prije nisam postao sto zbog toga sto sam bio mali balavac ( jos uvijek sam ) sto zbog toga sto sam se bojao nekog velikog hejta . Ali eto me tu sam. Pa da prokomentarisem utakmicu . Za sada odlicno sve izgleda, Alba je brzi voz po toj lijevoj strani , Messi se bori , kao i ostatak ekipe, Munir dostojan pruzene sanse , ii zao mi je zbog Mascherana ali morao je to uraditi . Ali najvise mi se svidilo to sto sto se moze osjetiti ta konkurentnost u ekipi , pa sada svi moraju gristi maksimalno kako bi zadobili povjerenje novog trenera.
Sve u svemu lijep pocetak {#}

14 godina
protjeran
CoLLo kaže...

Evo i ja da se ukljucim u ovu temu, prije nisam postao sto zbog toga sto sam bio mali balavac ( jos uvijek sam ) sto zbog toga sto sam se bojao nekog velikog hejta . Ali eto me tu sam. Pa da prokomentarisem utakmicu . Za sada odlicno sve izgleda, Alba je brzi voz po toj lijevoj strani , Messi se bori , kao i ostatak ekipe, Munir dostojan pruzene sanse , ii zao mi je zbog Mascherana ali morao je to uraditi . Ali najvise mi se svidilo to sto sto se moze osjetiti ta konkurentnost u ekipi , pa sada svi moraju gristi maksimalno kako bi zadobili povjerenje novog trenera.
Sve u svemu lijep pocetak {#}

mascherano je to namjerno napravio,elche se otvorio i mi zabili jos 2 gola.

14 godina
protjeran
FC Barcelona

dančo poslije utakmice...

16 godina
FC Barcelona

evo sažetaka sa Ray Hudsonom:

12 godina
protjeran
FC Barcelona

nitko nije spomenio Mahieua koji dosada nije imao nijednu gresku na prijateljskim i na dansnjoj utakmici

stvarno je siguran i ima odlican klizeci start a s obzirom da je visok i brz bolje nemoze.

15 godina
Boixus Nois PS kaže...

nitko nije spomenio Mahieua koji dosada nije imao nijednu gresku na prijateljskim i na dansnjoj utakmici

stvarno je siguran i ima odlican klizeci start a s obzirom da je visok i brz bolje nemoze.

Čovjek je za ovakvog Piquea trenutno izmislio nogomet, vrhunsko postavljanje, uvijek jer na pravom mjestu, dobili smo puno s njim u skoku, a isto tako za svoju visinu je nevjerojatno brz. Čovjek ima sve.

Eto što ti je moć medija, Mathieu je uvijek bio strašno podcijenjen, nikad se o njemu nije puno moglo čitati, a strašno dobar i zahvalan  igrač. Nešto slično kao Abidal prije dolaska u Barcu. A i sličan tip igrača.

14 godina
protjeran
FC Barcelona

jeste li primjetili da je danas sudac imao dosta cudnih odluka?

12 godina
protjeran
kexzoR kaže...

jeste li primjetili da je danas sudac imao dosta cudnih odluka?

Sudac pobjego iz Vrapča

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice