FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.890.753
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

U 16 min 2 udarca izvan 16, a toliko su puknuli u prošloj cijeloj sezoni.

Kakve droge ovi suci uzimaju, majko draga.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 21:30 (Tommy_123).
17 godina
FC Barcelona

maca ih je urekla sa vratnicama {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sa svih pozicija tuku, a sudac je napušen..

Messi ima želju za loptom i kreće u one svoje poznate solo - duo akcije :)

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

O sunce ti pa kakva je to lotpa Rakitića.. Nevjerovatno

Slušam ovog engleskog komentatora, kad se pokazale statistike o posjedu lopte, jel se to za Elche u onih 21% računa i 15 minuta zagrijavanja? :D

16 godina
Re: FC Barcelona
Mi krila kao da i nemamo.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

MEEEEEESSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIII <3

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

MESSSIIIII ♥ 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bilo je i vrijeme da nešto uđe. Tipični Messi, finally.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa sta je ovo bre?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma daj, pa ovo nije bio ni dodir -.-

12 godina
neaktivan
FC Barcelona
Tu loptu je oduzeo Busquets, ali naravno to nitko nece uociti
Evo vec crveni Maschea, morao je to radit, prelako smo ispali
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je već bliže "starom" Messiju {#}, više se trudi čak i defanzivno. Ovo izgleda dobro samo nije bilo sreće s udarcima i nekim kombinacijama.

I sad crveni Mascheranu, podsjeća na Ramosov start na Neymara.

Evo RAKITIĆ STOPER {#}

Real eyes realize real lies...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 21:47 (N3N0).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

To je netko naš glavom mu asistirao haha. A da ga nije taknuo, gol šansa čista. 

16 godina
Crveni čisti, ovdje namjera igrača nije ni bitna.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
17 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Crveni čisti, ovdje namjera igrača nije ni bitna.

Jel tako kazu pravila (ne tvrdim da nije istina) ?

Da je danas živ imao bi 169 godina.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eto ideje za Kovača, Rakitića na stopre :D

Edit: došao vidjeti i malo ovog Pašalića da vidim o čemu se radi, jbg ovi igraju formaciju 6 4 0 posjed lopte 18%, ne mogu niti procjeniti gdje se nalazi na terenu..... pomalo dosadnjikava utakmica, ovi stoje kao mantinele dok messi ko malo dijete se igra s njima, to sve govori o messiju doduše, ostatak tima skup s Rakitićem izuzev Inieste me nije previše impresionirao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 21:56 (vgetik).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da neće biti nešto teže niti sada. Dominiramo cijelo poluvrijeme, samo treba nastaviti tako.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi pokazao neke svoje najbolje karakteristike.

15 godina
FC Barcelona
Biti će sranja sad po Mascheu, ali čovjek je ovo MORAO napraviti, greška je Busquetsa koji je vratio loptu natrag ravno u noge onom igraču koji je izašao 1 na 1 sa golmanom.

Inače osim toga, jako dobro polivrijeme po mom mišljenju.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi fenomenalan, jednostavno 100 godina ispred svih ostalih, ali to već svi znamo jel?

Ostatak bezveze totalno, nezainteresirano i nemaštovito. Ništa novog ja nisam vidio u odnosu na prošlu sezonu. Opet drkanje po lopti, jedino se nešto dogodi kad Iniesta i Messi odigraju onako nabrzaka, jedino to podsjeti na onu staru Barcu a ovo ostalo je sve uspavanka.

I da ne zaboravim, mali Munir solidan.

17 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Messi fenomenalan, jednostavno 100 godina ispred svih ostalih, ali to već svi znamo jel?

Ostatak bezveze totalno, nezainteresirano i nemaštovito. Ništa novog ja nisam vidio u odnosu na prošlu sezonu. Opet drkanje po lopti, jedino se nešto dogodi kad Iniesta i Messi odigraju onako nabrzaka, jedino to podsjeti na onu staru Barcu a ovo ostalo je sve uspavanka.

Pretjerujes. Ako hoces gledat staru Barcu gledaj snimke od 2008. pa na dalje. Guardiolinu Barcu vise nikad neces vidit.

15 godina
barcaINTER kaže...

Ako ništa drugo sad barem tu i tamo netko i puca van 16m..

twice the pride double the fall
15 godina
FC Barcelona
Pa po mrni je ovo nešto najbliže dosad Pepovoj Barci, kažem zasad jer je prerano govoriti. Presing je funkcionirao odlično, čak se i Messi puno vraćao natrag i trčao. Prema naprijed dosta dobro kretanje bez lopte, pregršt finih poteza, proigravanja petom i ostalog. Jako lijepo za gledati.

Šteta ove greške na kraju.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po meni cisti prosjek,nista specijalno,osim sto mi se svida sto su oprobali par puta izvana,steta za Maschea,zbog tude greske je dobio crveni,ali dobro,mislim ni da s igracem manje nismo u nekoj opasnosti,bar po prikazanom...treba zabiti po mogucnosti jos 1-2 i drzati igru...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Rakitić kakve lopte ima to je čudo! Masche je morao rušit i čisti crveni! Messi radi,trči.skače sviđa mi se!

Acta, non verba.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Aj ne laprdajte bezveze, od odlaska Pepa smo još sezonu sa Titom bili na razini (zbog Pepa!) i onda je sve počelo padati, ova trenutna Barca bi pojela onu od lani

Pregršt akcija, finih progiravanja, pucanja izvan 16m, Messi se počeo truditi i u obrani, Mathieu nije imao večeras niti jednu grešku, Busi isto tako bez greški (do zadnjeg.. nema veze)

S obzirom da Rafinha je nula trenutno - zbilja nije ništa pokazao - i da nas još čekaju Suarez, Neymar i Pedro ovo je predivno.. Jedni pravi napadč nam je trenutno Messi

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne treba se ni zaletavati pa govoriti da je ovo nova,bolja Barca,isto se pricalo i za proslu sezonu nakon 1.kola i 7-0 nakon Levantea pa znamo kako je to poslije izgledalo,ovo za sad izgleda stvarno dobro i lijepo,ali tek cemo nakon 5-6 kola i protiv neke jace momcadi vidjeti sto ova momcad moze,takoder kad se vrate i neki igraci Neymar,Ter Stegen,Pique itd.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidim Messija u ovom momku, samo sa manje driblinga :)

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Munirrr,kakv majstor ! 

15 godina
FC Barcelona
Munir! Strašan talent!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice