U 16 min 2 udarca izvan 16, a toliko su puknuli u prošloj cijeloj sezoni.
Kakve droge ovi suci uzimaju, majko draga.
U 16 min 2 udarca izvan 16, a toliko su puknuli u prošloj cijeloj sezoni.
Kakve droge ovi suci uzimaju, majko draga.
maca ih je urekla sa vratnicama 
Sa svih pozicija tuku, a sudac je napušen..
Messi ima želju za loptom i kreće u one svoje poznate solo - duo akcije :)
O sunce ti pa kakva je to lotpa Rakitića.. Nevjerovatno
Slušam ovog engleskog komentatora, kad se pokazale statistike o posjedu lopte, jel se to za Elche u onih 21% računa i 15 minuta zagrijavanja? :D
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
MEEEEEESSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIII <3
MESSSIIIII ♥
Bilo je i vrijeme da nešto uđe. Tipični Messi, finally.
Pa sta je ovo bre?
Ma daj, pa ovo nije bio ni dodir -.-
Ovo je već bliže "starom" Messiju
, više se trudi čak i defanzivno. Ovo izgleda dobro samo nije bilo sreće s udarcima i nekim kombinacijama.
I sad crveni Mascheranu, podsjeća na Ramosov start na Neymara.
Evo RAKITIĆ STOPER 
To je netko naš glavom mu asistirao haha. A da ga nije taknuo, gol šansa čista.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Jel tako kazu pravila (ne tvrdim da nije istina) ?
Eto ideje za Kovača, Rakitića na stopre :D
Edit: došao vidjeti i malo ovog Pašalića da vidim o čemu se radi, jbg ovi igraju formaciju 6 4 0 posjed lopte 18%, ne mogu niti procjeniti gdje se nalazi na terenu..... pomalo dosadnjikava utakmica, ovi stoje kao mantinele dok messi ko malo dijete se igra s njima, to sve govori o messiju doduše, ostatak tima skup s Rakitićem izuzev Inieste me nije previše impresionirao.
Mislim da neće biti nešto teže niti sada. Dominiramo cijelo poluvrijeme, samo treba nastaviti tako.
Messi pokazao neke svoje najbolje karakteristike.
Messi fenomenalan, jednostavno 100 godina ispred svih ostalih, ali to već svi znamo jel?
Ostatak bezveze totalno, nezainteresirano i nemaštovito. Ništa novog ja nisam vidio u odnosu na prošlu sezonu. Opet drkanje po lopti, jedino se nešto dogodi kad Iniesta i Messi odigraju onako nabrzaka, jedino to podsjeti na onu staru Barcu a ovo ostalo je sve uspavanka.
I da ne zaboravim, mali Munir solidan.
Messi fenomenalan, jednostavno 100 godina ispred svih ostalih, ali to već svi znamo jel?
Ostatak bezveze totalno, nezainteresirano i nemaštovito. Ništa novog ja nisam vidio u odnosu na prošlu sezonu. Opet drkanje po lopti, jedino se nešto dogodi kad Iniesta i Messi odigraju onako nabrzaka, jedino to podsjeti na onu staru Barcu a ovo ostalo je sve uspavanka.
Pretjerujes. Ako hoces gledat staru Barcu gledaj snimke od 2008. pa na dalje. Guardiolinu Barcu vise nikad neces vidit.
Ako ništa drugo sad barem tu i tamo netko i puca van 16m..
Po meni cisti prosjek,nista specijalno,osim sto mi se svida sto su oprobali par puta izvana,steta za Maschea,zbog tude greske je dobio crveni,ali dobro,mislim ni da s igracem manje nismo u nekoj opasnosti,bar po prikazanom...treba zabiti po mogucnosti jos 1-2 i drzati igru...
Rakitić kakve lopte ima to je čudo! Masche je morao rušit i čisti crveni! Messi radi,trči.skače sviđa mi se!
Aj ne laprdajte bezveze, od odlaska Pepa smo još sezonu sa Titom bili na razini (zbog Pepa!) i onda je sve počelo padati, ova trenutna Barca bi pojela onu od lani
Pregršt akcija, finih progiravanja, pucanja izvan 16m, Messi se počeo truditi i u obrani, Mathieu nije imao večeras niti jednu grešku, Busi isto tako bez greški (do zadnjeg.. nema veze)
S obzirom da Rafinha je nula trenutno - zbilja nije ništa pokazao - i da nas još čekaju Suarez, Neymar i Pedro ovo je predivno.. Jedni pravi napadč nam je trenutno Messi
Ne treba se ni zaletavati pa govoriti da je ovo nova,bolja Barca,isto se pricalo i za proslu sezonu nakon 1.kola i 7-0 nakon Levantea pa znamo kako je to poslije izgledalo,ovo za sad izgleda stvarno dobro i lijepo,ali tek cemo nakon 5-6 kola i protiv neke jace momcadi vidjeti sto ova momcad moze,takoder kad se vrate i neki igraci Neymar,Ter Stegen,Pique itd.
Vidim Messija u ovom momku, samo sa manje driblinga :)
Munirrr,kakv majstor !