FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.891.772
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Ako ja kažem crno ti kažeš bijelo očito nismo gledali iste utakmice ili ja nisam dovoljno veliki fan(boi) da vidim sve tako ružičasto.

twice the pride double the fall
15 godina
FC Barcelona

Nije to ništa ružičasto, nego činjenice. Izvadi statistiku koliko je tko igrao, na kojoj poziciji i kakva je Cescova statistika u drugom dijelu sezone svake godine, pa ćemo pričati. Isto kao što je mit da Thiago nikad nije igrao, i eto on je "u pravu" ako pljuje po klubu koji ga je odgojio.

I da, ja sam fan, ili kako već si napisao, zato sam i u ovoj temi, da podržavam ekipu. Nekad ću i kritizirati, ali ne pada mi na pamet da izvrćem činjenice i pljujem po apsolutno svemu, bez iti jednog pozitivnog komentara. Ostaje pitanje što si ti, jer jedino što od tebe vidim u ovoj temi je pljuvanje po svemu i svačemu, neznam kakvo ti onda uopće zadovoljstvo predstavlja praćenje kluba.

Ako sam nešto krivo napisao, slobodno nađi statistike. Cesc je bio igrač sa najviše minuta prošle sezone, a većinu toga je igrao na prirodnoj poziciji u sredini, osim kad Messi nije igrao pa bi ga ovaj mijenjao na njegovoj poziciji (što je bila greška trenera, istina). To su činjenice, samo što tebi predstavlja neko zadovoljstvo valjda to pljuvanje po svemu, pa i po onom što nije istina.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 13:48 (antimadridista).
15 godina
FC Barcelona

Obrana loša (SMEČE) , Xavi užasan , Neymar pada od vjetra itd. sve je to u mojoj glavi i ja izvrćem činjenice i zamišljam mora da sanjam.

Kad smo već kod Thiaga ako se ne varam reko je da nije ništa duža Barci ne vidim kako je to pljuvanje pa dobli su za njega koliko ono 18 miljuna tako da ne vidim u čemu je problem.

12 godina
FC Barcelona

SmeČe kao i tvoja gramatika.

15 godina
Re: FC Barcelona
dad0r kaže...

Obrana loša (SMEČE) , Xavi užasan , Neymar pada od vjetra itd. sve je to u mojoj glavi i ja izvrćem činjenice i zamišljam mora da sanjam.

Kad smo već kod Thiaga ako se ne varam reko je da nije ništa duža Barci ne vidim kako je to pljuvanje pa dobli su za njega koliko ono 18 miljuna tako da ne vidim u čemu je problem.

Vidiš kako se ne znaš razgovarati sad. Gdje sam ja to rekao da obrana nije loša ili da Neymar ne simulira? Pa na prošloj stranici sam napisao da se slažem da je obrana loša. Nisam mislio na to da izmišljaš činjenice, nego po pitanju Cesca i Thiaga prvenstveno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Xavi je opet onaj stari, naspram one prošle sezone za zaborav

Jel zbilja moraš komentirat Neymara? Koji prevrće sve igrače u obrani i kada izgubi snagu, naravno da padne, pa nema on 80 - 90 kg kao Ronaldo da može stajat na nogama dok ga drugi tuku

Thiago je pljuvao po Barceloni mjesecima, i neznam tko je zaslužan za to što je danas igrač (daleko od igračine) ako nije Barca

15 godina
FC Barcelona

Ma ok samo vi uživajte oćito gledamo (jako) drugačije na stvari i možemo ovako u krug cijeli ako je vama super tko sam ja da vam pokvarim veselje i snove.

12 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
dad0r kaže...

Xavi je opet onaj stari, naspram one prošle sezone za zaborav

Jel zbilja moraš komentirat Neymara? Koji prevrće sve igrače u obrani i kada izgubi snagu, naravno da padne, pa nema on 80 - 90 kg kao Ronaldo da može stajat na nogama dok ga drugi tuku

Thiago je pljuvao po Barceloni mjesecima, i neznam tko je zaslužan za to što je danas igrač (daleko od igračine) ako nije Barca

{#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta sam krivo rekao? Jesam trebao reći Messi, kad nemožeš to reć, on padne kad ga neko stvarno pokosi, neide na iznuđivanje prekršaja

12 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Šta sam krivo rekao? Jesam trebao reći Messi, kad nemožeš to reć, on padne kad ga neko stvarno pokosi, neide na iznuđivanje prekršaja

Ronaldo neide na iznuđivanje prekršaja {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2014 15:24 (fcbarca).
12 godina
neaktivan
fcbarca kaže...
Hrvek1909 kaže...

Ronaldo neide na iznuđivanje prekršaja {#}

Ma nije ti on takav..

Za ovo udaranje treba biti kaznjen, ali to nije ništa novo u klubu u kojem igra jer su takvi svi, pogotovo ona divljač u obrani. I oni sebe nazivaju kraljevskim klubom, a klub se sastoji od divljači i simulatora koji neznaju muški podnijet poraz pa se moraju tuć.

Treba ostat čovjek i u porazu. Smeće od kluba i točka.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

‪#‎Roma‬ & ‪#‎Bayern‬ reach agreement over ‪#‎Benatia‬

Roma and Bayern Munich have reached an agreement over Mehdi Benatia, whose fee will be €30 million.

Source: Gazzetta dello Sport

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar out za današnju tekmu, Pedro se vratio.

14 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Neymar out za današnju tekmu, Pedro se vratio.

ja sam cuo da pedro jos ima problema s vjetrovima.

12 godina
protjeran

U konekurenciji je za sastav...

Ocekuje se ova postava

Bravo-Alba Mathieu MashceranoDani-Busqets Iniesta Rakitic-Munir Messi Rafinha

12 godina
FC Barcelona

mascherano opet branič -.-

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bas glupo,Bartra zasluzuje priliku u ovakvoj jednoj utakmici,bas zato sto nema ni Piquea ni Vermaelena,opet izmisljaju gluposti sa Mascheom,nadam se da nece biti takav sastav

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Benatia u Bayernu za 30 miliona? Ne mogu vjerovat.

A Barca ga nije mogla kupit jer su tražili preko 40.

Ko je tu lud.

12 godina
protjeran

tko zna sto ce biti ipak su to samo prognoze

Malo potencijalnodobrih vijesti : Cuadrado o mogucem trasferu u Barcu - govori kako jos nista nije gotovo...(glavno da se nesto dogada)
http://www.mundodeportivo.com/20140824/fc-barcelona/cuadrado-sigue-sonando-con-fichar-por-el-barca-aun-hay-tiempo_54414323749.html 

12 godina
protjeran
Nadam se da Barca ima na umu da im je obrana i dalje šuplja.Ozlijeđeni Fermalen i Francuzić su slabe kupovine.Pothitno moraju pojačat obranu.
17 godina
barcaINTER kaže...

Ko je tu lud.

Sta ce Bayernu Benatia?

Martinez ce se sigurno vratit....svasta

Rekao bih da to kupuju samo da ne ojacaju bilo koji drugi klub

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
FC Barcelona
Martinez se vraća tek za 6-7 mjeseci, potrgani ligamenti. Tako da je logično da traže zamjenu.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca Line-up:  Bravo,Alba,Masche,Mathieu,Alves,Busquets,Iniesta,Rakitić,Munir,Rafinha,Messi

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 20:04 (barcafan12).
13 godina
Mitch kaže...
barcaINTER kaže...

Ko je tu lud.

Sta ce Bayernu Benatia?

Martinez ce se sigurno vratit....svasta

Rekao bih da to kupuju samo da ne ojacaju bilo koji drugi klub

Zato jer Pep fantazira jako. 

Kupio je Benatiu tako da moze Dantea gurnut na zadnjeg veznog. Jer forsira nekih 3-4-1-2 sa Lahmom i Alabaom na zadnjem veznom. Posto to nejde, ocito trazi neko drugo rjesenje. Unistava frajer klub koji je mljeo, sad su poznati po nadrkavanju lopte do besvjesti.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Enrique naklon do poda, možda će Pique sad i proigrat, a ne samo pumpat Shakiru :)

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi nikada nije azbio na početku sezone u prvoj tekmi, danas se to mjenja :)

15 godina
FC Barcelona

http://streamsp.com/ HD stream i engleski komentator.

16 godina
Još crna maca radi probleme.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Enrique naklon do poda, možda će Pique sad i proigrat, a ne samo pumpat Shakiru :)

Ne igra zato jer je suspendiran, ne zato sto mu Enrique ne da...

Real eyes realize real lies...
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajmo Barca!

Da je danas živ imao bi 169 godina.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice