Ako ja kažem crno ti kažeš bijelo očito nismo gledali iste utakmice ili ja nisam dovoljno veliki fan(boi) da vidim sve tako ružičasto.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije to ništa ružičasto, nego činjenice. Izvadi statistiku koliko je tko igrao, na kojoj poziciji i kakva je Cescova statistika u drugom dijelu sezone svake godine, pa ćemo pričati. Isto kao što je mit da Thiago nikad nije igrao, i eto on je "u pravu" ako pljuje po klubu koji ga je odgojio.
I da, ja sam fan, ili kako već si napisao, zato sam i u ovoj temi, da podržavam ekipu. Nekad ću i kritizirati, ali ne pada mi na pamet da izvrćem činjenice i pljujem po apsolutno svemu, bez iti jednog pozitivnog komentara. Ostaje pitanje što si ti, jer jedino što od tebe vidim u ovoj temi je pljuvanje po svemu i svačemu, neznam kakvo ti onda uopće zadovoljstvo predstavlja praćenje kluba.
Ako sam nešto krivo napisao, slobodno nađi statistike. Cesc je bio igrač sa najviše minuta prošle sezone, a većinu toga je igrao na prirodnoj poziciji u sredini, osim kad Messi nije igrao pa bi ga ovaj mijenjao na njegovoj poziciji (što je bila greška trenera, istina). To su činjenice, samo što tebi predstavlja neko zadovoljstvo valjda to pljuvanje po svemu, pa i po onom što nije istina.
Obrana loša (SMEČE) , Xavi užasan , Neymar pada od vjetra itd. sve je to u mojoj glavi i ja izvrćem činjenice i zamišljam mora da sanjam.
Kad smo već kod Thiaga ako se ne varam reko je da nije ništa duža Barci ne vidim kako je to pljuvanje pa dobli su za njega koliko ono 18 miljuna tako da ne vidim u čemu je problem.
SmeČe kao i tvoja gramatika.
Obrana loša (SMEČE) , Xavi užasan , Neymar pada od vjetra itd. sve je to u mojoj glavi i ja izvrćem činjenice i zamišljam mora da sanjam.
Kad smo već kod Thiaga ako se ne varam reko je da nije ništa duža Barci ne vidim kako je to pljuvanje pa dobli su za njega koliko ono 18 miljuna tako da ne vidim u čemu je problem.
Vidiš kako se ne znaš razgovarati sad. Gdje sam ja to rekao da obrana nije loša ili da Neymar ne simulira? Pa na prošloj stranici sam napisao da se slažem da je obrana loša. Nisam mislio na to da izmišljaš činjenice, nego po pitanju Cesca i Thiaga prvenstveno.
Xavi je opet onaj stari, naspram one prošle sezone za zaborav
Jel zbilja moraš komentirat Neymara? Koji prevrće sve igrače u obrani i kada izgubi snagu, naravno da padne, pa nema on 80 - 90 kg kao Ronaldo da može stajat na nogama dok ga drugi tuku
Thiago je pljuvao po Barceloni mjesecima, i neznam tko je zaslužan za to što je danas igrač (daleko od igračine) ako nije Barca
Ma ok samo vi uživajte oćito gledamo (jako) drugačije na stvari i možemo ovako u krug cijeli ako je vama super tko sam ja da vam pokvarim veselje i snove.
Xavi je opet onaj stari, naspram one prošle sezone za zaborav
Jel zbilja moraš komentirat Neymara? Koji prevrće sve igrače u obrani i kada izgubi snagu, naravno da padne, pa nema on 80 - 90 kg kao Ronaldo da može stajat na nogama dok ga drugi tuku
Thiago je pljuvao po Barceloni mjesecima, i neznam tko je zaslužan za to što je danas igrač (daleko od igračine) ako nije Barca

Šta sam krivo rekao? Jesam trebao reći Messi, kad nemožeš to reć, on padne kad ga neko stvarno pokosi, neide na iznuđivanje prekršaja
Šta sam krivo rekao? Jesam trebao reći Messi, kad nemožeš to reć, on padne kad ga neko stvarno pokosi, neide na iznuđivanje prekršaja
Ronaldo neide na iznuđivanje prekršaja 
Ronaldo neide na iznuđivanje prekršaja 
Ma nije ti on takav..
Za ovo udaranje treba biti kaznjen, ali to nije ništa novo u klubu u kojem igra jer su takvi svi, pogotovo ona divljač u obrani. I oni sebe nazivaju kraljevskim klubom, a klub se sastoji od divljači i simulatora koji neznaju muški podnijet poraz pa se moraju tuć.
Treba ostat čovjek i u porazu. Smeće od kluba i točka.
#Roma & #Bayern reach agreement over #Benatia
Roma and Bayern Munich have reached an agreement over Mehdi Benatia, whose fee will be €30 million.
Source: Gazzetta dello Sport
Neymar out za današnju tekmu, Pedro se vratio.
Neymar out za današnju tekmu, Pedro se vratio.
ja sam cuo da pedro jos ima problema s vjetrovima.
U konekurenciji je za sastav...
Ocekuje se ova postava
Bravo-Alba Mathieu MashceranoDani-Busqets Iniesta Rakitic-Munir Messi Rafinha
mascherano opet branič -.-
Bas glupo,Bartra zasluzuje priliku u ovakvoj jednoj utakmici,bas zato sto nema ni Piquea ni Vermaelena,opet izmisljaju gluposti sa Mascheom,nadam se da nece biti takav sastav
Benatia u Bayernu za 30 miliona? Ne mogu vjerovat.
A Barca ga nije mogla kupit jer su tražili preko 40.
Ko je tu lud.
tko zna sto ce biti ipak su to samo prognoze
Malo potencijalnodobrih vijesti : Cuadrado o mogucem trasferu u Barcu - govori kako jos nista nije gotovo...(glavno da se nesto dogada)
http://www.mundodeportivo.com/20140824/fc-barcelona/cuadrado-sigue-sonando-con-fichar-por-el-barca-aun-hay-tiempo_54414323749.html
Ko je tu lud.
Sta ce Bayernu Benatia?
Martinez ce se sigurno vratit....svasta
Rekao bih da to kupuju samo da ne ojacaju bilo koji drugi klub
Barca Line-up: Bravo,Alba,Masche,Mathieu,Alves,Busquets,Iniesta,Rakitić,Munir,Rafinha,Messi
Ko je tu lud.
Sta ce Bayernu Benatia?
Martinez ce se sigurno vratit....svasta
Rekao bih da to kupuju samo da ne ojacaju bilo koji drugi klub
Zato jer Pep fantazira jako.
Kupio je Benatiu tako da moze Dantea gurnut na zadnjeg veznog. Jer forsira nekih 3-4-1-2 sa Lahmom i Alabaom na zadnjem veznom. Posto to nejde, ocito trazi neko drugo rjesenje. Unistava frajer klub koji je mljeo, sad su poznati po nadrkavanju lopte do besvjesti.
Enrique naklon do poda, možda će Pique sad i proigrat, a ne samo pumpat Shakiru :)
Messi nikada nije azbio na početku sezone u prvoj tekmi, danas se to mjenja :)
http://streamsp.com/ HD stream i engleski komentator.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Enrique naklon do poda, možda će Pique sad i proigrat, a ne samo pumpat Shakiru :)
Ne igra zato jer je suspendiran, ne zato sto mu Enrique ne da...
Ajmo Barca!