Netko je....samo sam se nadovezao na tvoj post
Da on dode t bi bilo vrhunski,brz je ko metak i jak ko konj ali ipak to je igrac iz PL
Netko je....samo sam se nadovezao na tvoj post
Da on dode t bi bilo vrhunski,brz je ko metak i jak ko konj ali ipak to je igrac iz PL
neki kažu da ciljaju na piszczeka, juanfrana i cuadrada
bilo tko od njih 3 a mozhe i Kyle Walker.
Mislim da su svi odlicne opcije pogotovo Juanfran i Pizczeck jer su desni bekovi a i jeftini su dok je Cuadrado skuplji ali ima puno potencijala za daljni napredak
Cuadrada nikako,ako se planira da igra beka,jednostavno mu to ne lezi,igrao je on to u Fiorentini,ali ipak je na SP pokazao da je bolji kad je krilni vezni,jer ima i tehniku i udarac,brzinu...tako da su po meni bolje opcije Juanfran i Piszczek jer su defanzivno orijentirani,a nisu losi ni prema naprijed...a ovako Alves i Alba su vecinom naprijed,i zato nam je obrana ispastala kad se izgubi lopta,zato po meni treba jedan defanzivniji bek,koji nece previse biti prema naprijed...al ako Enrique odluci na onu spominjanju 3-5-2 formaciju onda svakako Cuadrado moze
Ter Stegen teže ozlijedio leđa na treningu 
Bar sad imamo i dostojnu zamjenu, ja i dalje nemam pojma koji je bolji golman od njih dvojice, Bravo je iskusniji, al ter Stegen mi djeluje sigurniji
Mathieu dobio dozvolu za povratak
R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Nije nikakva teža ozlijeda tak da ono. Ali mislim da će Bravo početi protiv Leona makar da je i Ter Stegen zdrav.
Valjda će početi puni sastav protiv Leona, barem se nadam.
Ima kakvih vijesti o Suarezovoj kazni ?
Nije nikakva teža ozlijeda tak da ono. Ali mislim da će Bravo početi protiv Leona makar da je i Ter Stegen zdrav.
Nema jos nista...rekli su da ce do srijede znat...
Ali kako nije teza ozljeda? Ispao mu je kraljeznjak, trebat ce mu kiroprakticar do kraja zivota
Koliko sam ja vidio, rekli su da se za par dana vraća treninzima.
Nema jos nista...rekli su da ce do srijede znat...
Ali kako nije teza ozljeda? Ispao mu je kraljeznjak, trebat ce mu kiroprakticar do kraja zivota
neka ide onda kod doktora Ante Pavlovica na centriranje 
tko kaze da mu je ispao kraljesak?
Nakon testova obavljenih jutros potvrđena je povreda Ter Stegena i on će raditi po posebnom programu narednih nekoliko treninga prije nego se ponovo priključi ekipi.
tko kaze da mu je ispao kraljesak?
Nakon testova obavljenih jutros potvrđena je povreda Ter Stegena i on će raditi po posebnom programu narednih nekoliko treninga prije nego se ponovo priključi ekipi.
Pise lumbar contusion na official stranici
ako ce napraviti sam par treniga pa se ond apridruziti ostalim aznaci da nije nista ozbiljno
ako ce napraviti sam par treniga pa se ond apridruziti ostalim aznaci da nije nista ozbiljno
Nisam ja rekao da on nece moc igrat, ali imat ce problema u svakodnevnom zivotu ubuduce...ovo je najcesce skijaska ozljeda koja muci i naseg kostelica pa ga vidis sad...s 30 godina jedva trpi bolove u ledima
Barcelona have ruled out signing Cuadrado. Focus now on Johnson (Gladbach). Walker (Tottenham) and Piszczek (Dormund) other candidates. [as]
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Sutra odluka o Suarezu, piše na CAS-ovom webu
Daj Bože da mu smanje kaznu..
Za nacionalne će sigurno ostat, klupske će vjerovatno samo smanjit, a dopustit će javno predstavljanje odmah
mislim da će se stadion napunit za njegovo predstavljanje
mislim da će se stadion napunit za njegovo predstavljanje
Logicno
Barcelona have ruled out signing Cuadrado. Focus now on Johnson (Gladbach). Walker (Tottenham) and Piszczek (Dormund) other candidates. [as]
cim to as pise nista od toga
ne slazem se u vezi pojacanja,pogledaj kakve ekipe imaju chelsea,manchester utd,city,psg..nisu real i barca toliko ispred njih..
Što se europskih natjecanja tiče. Po meni bi PSG i Chelsea mogli ove godine doći daleko. Chelsea je vjerojatno najbolje odradio prijelazni rok od svih velikih momčadi. Nisu radili ogromne promjene i bit će još uigraniji.
Barca novi trener, možda nova formacija, nove pozicije za neke igrače, kompletno nova obrana(moguće). Real će vjerojatno imati manji motiv za LP i htjeti uzeti prvenstvo, nije slučajno da još nitko nije obranio naslov u LP, a dovođenje Jamesa bi moglo dovesti do toga da se prošle godine uspješna formacija ide mijenjati i onda tko zna kako će sve to izgledati.
Man city je smiješan klub i mislim da od njih opet ništa. Juventus teško da može iznenaditi, pogotovo ako prodaju ipak Vidala ili Pogbu. Borussija možda može opet biti ona stara.
Za Bayern je teško reći što bude, pojačali se jesu, ali Guardiola nastavlja istim putem plus ozlijedio im se Javi Martinez na duže vrijeme.
Liverpool je dark horse. Ekipa koja može svakoga dobiti pred svojom publikom je uvijek opasna u kup natjecanju. Prošle sezone ih je bio baš užitak gledati.
Ova sezona LP bi mogla biti jedna od najuzbudljivijih. Šteta da nema Uniteda jer bi onda to bilo stvarno savršeno.
Nista od Cuadrada,Juanfrana,Pizczecka ili Kyle Walkera.Barcelona se okrenila desnim bekovima iz Brazila a prvi pickovi su Douglas Pereira (Sao Paulo) i Leo (Flamengo). sport.es

Ma taj Sport, ovo ljeto ništa ništa točno nisu objavili, ne vjerujem im ni riječi.
Inače, puno pouzdaniji Rac1 prenosi da Deulofeu ide opet na posudbu, na zahtjev Luis Enriquea. Lucho je izjavio dosad na press konferencijama da nije zadovoljan sa obrambenim zadacima Deulofeua, a Deulofeu nije započeo niti jednu utakmicu dosad na pripremama.
Baš mi je drago da opet imamo trenera s autoritetom koji se ne ustručuje povući ovakakv potez. Ovo bi pokazalo i ostalim igračima da bez rada nitko nije siguran. Deulofeu je i meni počeo ići na živce ove pripreme, iako je strašan talent.