FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.895.053
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Netko je....samo sam se nadovezao na tvoj post

Da on dode t bi bilo vrhunski,brz je ko metak i jak ko konj ali ipak to je igrac iz PL

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 22:54 (Boixus Nois PS).
12 godina
FC Barcelona

neki kažu da ciljaju na piszczeka, juanfrana i cuadrada

12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

bilo tko od njih 3 a mozhe i Kyle Walker.

Mislim da su svi odlicne opcije pogotovo Juanfran i Pizczeck jer su desni bekovi a i jeftini su dok je Cuadrado skuplji ali ima puno potencijala za daljni napredak

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cuadrada nikako,ako se planira da igra beka,jednostavno mu to ne lezi,igrao je on to u Fiorentini,ali ipak je na SP pokazao da je bolji kad je krilni vezni,jer ima i tehniku i udarac,brzinu...tako da su po meni bolje opcije Juanfran i Piszczek jer su defanzivno orijentirani,a nisu losi ni prema naprijed...a ovako Alves i Alba su vecinom naprijed,i zato nam je obrana ispastala kad se izgubi lopta,zato po meni treba jedan defanzivniji bek,koji nece previse biti prema naprijed...al ako Enrique odluci na onu spominjanju 3-5-2 formaciju onda svakako Cuadrado moze

17 godina
FC Barcelona

Ter Stegen teže ozlijedio leđa na treningu {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan

Bar sad imamo i dostojnu zamjenu, ja i dalje nemam pojma koji je bolji golman od njih dvojice, Bravo je iskusniji, al ter Stegen mi djeluje sigurniji

17 godina
Bravo je definitivno iskusniji, ali Ter Stegen ima reflekse kao nitko....dobili smo mladeg Neuera
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
FC Barcelona

Mathieu dobio dozvolu za povratak

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije nikakva teža ozlijeda tak da ono. Ali mislim da će Bravo početi protiv Leona makar da je i Ter Stegen zdrav.

Valjda će početi puni sastav protiv Leona, barem se nadam.

Ima kakvih vijesti o Suarezovoj kazni ?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
Tommy_123 kaže...

Nije nikakva teža ozlijeda tak da ono. Ali mislim da će Bravo početi protiv Leona makar da je i Ter Stegen zdrav.

Nema jos nista...rekli su da ce do srijede znat...

Ali kako nije teza ozljeda? Ispao mu je kraljeznjak, trebat ce mu kiroprakticar do kraja zivota

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko sam ja vidio, rekli su da se za par dana vraća treninzima.

17 godina
Imao sam i ja to prije par godina, moze trenirat ali nece moc skakat kao prije definitivno...sad ovisi i o kraljesku
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Tommy_123 kaže...

Nema jos nista...rekli su da ce do srijede znat...

Ali kako nije teza ozljeda? Ispao mu je kraljeznjak, trebat ce mu kiroprakticar do kraja zivota

neka ide onda kod doktora Ante Pavlovica na centriranje {#}

12 godina
protjeran
Mitch kaže...
Imao sam i ja to prije par godina, moze trenirat ali nece moc skakat kao prije definitivno...sad ovisi i o kraljesku

tko kaze da mu je ispao kraljesak?

Nakon testova obavljenih jutros potvrđena je povreda Ter Stegena i on će raditi po posebnom programu narednih nekoliko treninga prije nego se ponovo priključi ekipi.

17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Mitch kaže...

tko kaze da mu je ispao kraljesak?

Nakon testova obavljenih jutros potvrđena je povreda Ter Stegena i on će raditi po posebnom programu narednih nekoliko treninga prije nego se ponovo priključi ekipi.

Pise lumbar contusion na official stranici

12 godina
protjeran
FC Barcelona

ako ce napraviti sam par treniga pa se ond apridruziti ostalim aznaci da nije nista ozbiljno

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

ako ce napraviti sam par treniga pa se ond apridruziti ostalim aznaci da nije nista ozbiljno

Nisam ja rekao da on nece moc igrat, ali imat ce problema u svakodnevnom zivotu ubuduce...ovo je najcesce skijaska ozljeda koja muci i naseg kostelica pa ga vidis sad...s 30 godina jedva trpi bolove u ledima

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona have ruled out signing Cuadrado. Focus now on Johnson (Gladbach). Walker (Tottenham) and Piszczek (Dormund) other candidates. [as]

14 godina
FC Barcelona

Sutra odluka o Suarezu, piše na CAS-ovom webu

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Daj Bože da mu smanje kaznu..

17 godina
Pretpostavljam da oce, vjerojatno ce ostavit samo kazne na nacionalne tekme
14 godina
FC Barcelona

Za nacionalne će sigurno ostat, klupske će vjerovatno samo smanjit, a dopustit će javno predstavljanje odmah

12 godina
FC Barcelona

mislim da će se stadion napunit za njegovo predstavljanje

17 godina
Del_Boy97 kaže...

mislim da će se stadion napunit za njegovo predstavljanje

Logicno

12 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Barcelona have ruled out signing Cuadrado. Focus now on Johnson (Gladbach). Walker (Tottenham) and Piszczek (Dormund) other candidates. [as]

cim to as pise nista od toga

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Joj jedva cekam da krene sezona,predosadno je bez nogometa...imam osjecaj da su Real i Barca drugi planeti za sve ostale sa ovogodisnjim pojacanjima,mislim da bi mogla bit borba na svim frontovima izmedu njih...

14 godina
protjeran
barcafan12 kaže...

Joj jedva cekam da krene sezona,predosadno je bez nogometa...imam osjecaj da su Real i Barca drugi planeti za sve ostale sa ovogodisnjim pojacanjima,mislim da bi mogla bit borba na svim frontovima izmedu njih...

ne slazem se u vezi pojacanja,pogledaj kakve ekipe imaju chelsea,manchester utd,city,psg..nisu real i barca toliko ispred njih..

15 godina
FC Barcelona

Što se europskih natjecanja tiče. Po meni bi PSG i Chelsea mogli ove godine doći daleko. Chelsea je vjerojatno najbolje odradio prijelazni rok od svih velikih momčadi. Nisu radili ogromne promjene i bit će još uigraniji.

Barca novi trener, možda nova formacija, nove pozicije za neke igrače, kompletno nova obrana(moguće). Real će vjerojatno imati manji motiv za LP i htjeti uzeti prvenstvo, nije slučajno da još nitko nije obranio naslov u LP, a dovođenje Jamesa bi moglo dovesti do toga da se prošle godine uspješna formacija ide mijenjati i onda tko zna kako će sve to izgledati.

Man city je smiješan klub i mislim da od njih opet ništa. Juventus teško da može iznenaditi, pogotovo ako prodaju ipak Vidala ili Pogbu. Borussija možda može opet biti ona stara.

Za Bayern je teško reći što bude, pojačali se jesu, ali Guardiola nastavlja istim putem plus ozlijedio im se Javi Martinez na duže vrijeme.

Liverpool je dark horse. Ekipa koja može svakoga dobiti pred svojom publikom je uvijek opasna u kup natjecanju. Prošle sezone ih je bio baš užitak gledati.

Ova sezona LP bi mogla biti jedna od najuzbudljivijih. Šteta da nema Uniteda jer bi onda to bilo stvarno savršeno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nista od Cuadrada,Juanfrana,Pizczecka ili Kyle Walkera.Barcelona se okrenila desnim bekovima iz Brazila a prvi pickovi su Douglas Pereira (Sao Paulo) i Leo (Flamengo). sport.es

{#}

15 godina
FC Barcelona

Ma taj Sport, ovo ljeto ništa ništa točno nisu objavili, ne vjerujem im ni riječi.

Inače, puno pouzdaniji Rac1 prenosi da Deulofeu ide opet na posudbu, na zahtjev Luis Enriquea. Lucho je izjavio dosad na press konferencijama da nije zadovoljan sa obrambenim zadacima Deulofeua, a Deulofeu nije započeo niti jednu utakmicu dosad na pripremama.

Baš mi je drago da opet imamo trenera s autoritetom koji se ne ustručuje povući ovakakv potez. Ovo bi pokazalo i ostalim igračima da bez rada nitko nije siguran. Deulofeu je i meni počeo ići na živce ove pripreme, iako je strašan talent.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 12:37 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice