FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.895.974
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

:)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
QuidZz kaže...

Sluzbeno!

Odlično, mislim da od ovoga bolje ne može, bar ovom trenutku, Vermaelen je fenomenalan igrač, samo nije imao sreče s ozljedama, ali kad uđe u formu može biti među top 10 defanzivnih igrača na svijetu. Trenutačno je u najboljim godinama i vjerujem da će ubrzo postati ključan igrač za našu ekipu ako će sve biti uredu s njim, za taj novac stvarno boljeg igrača nismo mogli dobiti na toj poziciji. Volio bih da Mathieu bude standardan zbog autoriteta kojeg posjeduje i zbog kojeg je vjerovatno doveden, a Pique, Vermaelen i Bartra neka se bore sa prvi tim. Sezona je duga i svi će imat prilika, ali me ne bi čudilo da Pique vrati prijašnju formu uz ovoliko kvalitetnih braniča oko sebe. Ipak je on morao biti stup obrane u posljednje dvije godine, a to je prevelik zadatak za njega jer on nije vođa nego kvalitetan stoper uz odlične fizičke predispozicije no bez Puyola izgubio je konce u igri jer nije navikao biti "alfa" u obrani...tako da bi dolazak ove dvojice mogao maknuti pritisak ş njegovih leđa jer budimo realni Mascherano koliko god dobar bio, fizički nije dorastao tome da bude stoper u najboljem klubu na svijetu.

14 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Toliko mi je drago sto smo doveli stopere,ja nisam ni ocekivao neku zvezdu kao na primer Hummels,Thiago Silva,Luiz,tako da sa prezadovoljan,Srecno Vermaelen i sto manje povreda ! {#}

Luiz je solidan igrač i spada u generaciju braniča kakve današnji nogomet treba, ali je daleko od statusa zvijezde kakvog mu mnogi pripisuju.

16 godina
Gdje pogledati snimku utakmice?
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
QuidZz kaže...

Sluzbeno!

Odlično, mislim da od ovoga bolje ne može, bar ovom trenutku, Vermaelen je fenomenalan igrač, samo nije imao sreče s ozljedama, ali kad uđe u formu može biti među top 10 defanzivnih igrača na svijetu. Trenutačno je u najboljim godinama i vjerujem da će ubrzo postati ključan igrač za našu ekipu ako će sve biti uredu s njim, za taj novac stvarno boljeg igrača nismo mogli dobiti na toj poziciji. Volio bih da Mathieu bude standardan zbog autoriteta kojeg posjeduje i zbog kojeg je vjerovatno doveden, a Pique, Vermaelen i Bartra neka se bore sa prvi tim. Sezona je duga i svi će imat prilika, ali me ne bi čudilo da Pique vrati prijašnju formu uz ovoliko kvalitetnih braniča oko sebe. Ipak je on morao biti stup obrane u posljednje dvije godine, a to je prevelik zadatak za njega jer on nije vođa nego kvalitetan stoper uz odlične fizičke predispozicije no bez Puyola izgubio je konce u igri jer nije navikao biti "alfa" u obrani...tako da bi dolazak ove dvojice mogao maknuti pritisak ş njegovih leđa jer budimo realni Mascherano koliko god dobar bio, fizički nije dorastao tome da bude stoper u najboljem klubu na svijetu.

Odlicno napisano, potpis od rijeci do rijeci. {#}

Jos bi dodao, bilo bi super da Cuadrado dode. Gledao sam ga na SP i igra odlicno.  

Drago mi je radi Rakitica, super igra i odlicno se uklopio. Zasluzio je. 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

A isuse, baš danas, kad sam rekao kako će opet bit dosadna utakmica nisam htjeo pogledat, kad ono odem na rezultate i petarda je već bila tad u golu.. Nevjerujem -.-

Jel može netko sažeto opisat kak su igrali? Presing, akcije, imal išta novo?

14 godina
Hrvek1909 kaže...

A isuse, baš danas, kad sam rekao kako će opet bit dosadna utakmica nisam htjeo pogledat, kad ono odem na rezultate i petarda je već bila tad u golu.. Nevjerujem -.-

Jel može netko sažeto opisat kak su igrali? Presing, akcije, imal išta novo?

Prvo poluvrijeme su baš visoko igrali, drugo su malo usporili, ipak je prijateljska. Igralo se puno okomitije nego prošle sezone uz dosta veći broj šuteva iz vana. Nisu dr.kali quratz okolo, pokušavali su probiti. Deulofeu treba više dodavati, a Alen je popravio precizost dodavanja i to dobro...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ibrahim Afellay (28) has reached a personal deal for 2+1 seasons with Greek club Olympiacos. There would also be a deal with Barcelona.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma konacno da imamo zdravu konkurenciju u obrani i na golu a u napadu se zna tko ce igrati...

Bas me zanima tko ce igrati protiv Leona 18.08 koliko se sjecam.

Nadam se da Pique leti na klupu iako nisam gledao danasnju utakmicu

14 godina
neaktivan
QuidZz kaže...
Đapa club kaže...
QuidZz kaže...

Sluzbeno!

Odlicno napisano, potpis od rijeci do rijeci. {#}

Jos bi dodao, bilo bi super da Cuadrado dode. Gledao sam ga na SP i igra odlicno.  

Drago mi je radi Rakitica, super igra i odlicno se uklopio. Zasluzio je. 

Cuadrado svakako, ali jedino ako Alves napusti klub.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 23:24 (Đapa club).
13 godina
FC Barcelona

Cuadrado bi bio bolesna zamjena za Alvesa, jos da zna igrati beka di bi mu bio kraj {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
Pique je i danas prije press konferencije aktivirao fart bomb negdje gdje su stajali novinari... Neznam sta da kazem, nekima treba psiholog, a nekima dadilja.
Real eyes realize real lies...
17 godina
antimadridista kaže...
joj nemojte mi samo Mamića i u ovu temu i da dovodi igrače za "razumne pare". Čovjek se sramoti u Europi sa propalim igračima koje dovodi za puste milijune i pere lovu na njima. Kakve on to rezultate ima?

Ajde ti prodaj Boska Balabana za 6 milijuna funti i dam ti sve sto pozelis

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
13 godina
Mitch kaže...
antimadridista kaže...
joj nemojte mi samo Mamića i u ovu temu i da dovodi igrače za "razumne pare". Čovjek se sramoti u Europi sa propalim igračima koje dovodi za puste milijune i pere lovu na njima. Kakve on to rezultate ima?

Ajde ti prodaj Boska Balabana za 6 milijuna funti i dam ti sve sto pozelis

Fuckas Boska, prodaj ti Tadica za milju eura... e to je pothvat :D

14 godina
protjeran
FC Barcelona

meni je jucer t-com iskljucio internet 15min prije utakmice :D bio sam odusevljen njihovim potezom

15 godina
FC Barcelona
Official: Transfer fee of Vermaelen > 10M fixed + 5M based on his performances + 3.8M based on team performance.

Dakle, plaćen je samo 10 milijuna. Ovo ostalo su bonusi koje ćemo isplatiti samo ako odigra određeni broj utakmica i ako osvojimo LP. A daj Bože da to isplatimo, jer bi se onda pokazalo da je bio dobro pojačanje. Odličan transfer.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
antimadridista kaže...
Official: Transfer fee of Vermaelen > 10M fixed + 5M based on his performances + 3.8M based on team performance.

Dakle, plaćen je samo 10 milijuna. Ovo ostalo su bonusi koje ćemo isplatiti samo ako odigra određeni broj utakmica i ako osvojimo LP. A daj Bože da to isplatimo, jer bi se onda pokazalo da je bio dobro pojačanje. Odličan transfer.

Ako ga je Wenger pustio za 10milja onda znas koliko je racuno na njega.

15 godina
FC Barcelona
A jesi dosadan Šime u pm. Ako je 19M, onda je previše, uprava Barce i trener nemaju pojma. Ako je 10 milijuna, onda je prejadan.

Daj Bože da se vrati u one najbolje dane i izdominira sve, samo zbog ovih koji ga osuđuju prije nego li je uopće dotaknuo loptu u Barcinom dresu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Pa nije racunao, transfer je upitan, Arsenalovi lijecnici su losi i tko zna kako su ga dosad krpali. Ali sad je navodno zdrav, treba vidjeti dokle. Veca je glupost poslati Afellaya od 28 godina na 1y loan u Olympiakos (sluzbeno) nego ovo...
15 godina
FC Barcelona

Mislim da je oko 15m (ne igra besplatno) prihvatljiv rizik kad na tržištu i nemaš baš slobodnih stopera koji mogu odmah uskočiti u prvih 11, ako zatreba. Fino je i krasno spominjati Silve, Hummelse, Ramose i ostalu top klasu, ali jedno su želje, a drugo realnost.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
antimadridista kaže...
A jesi dosadan Šime u pm. Ako je 19M, onda je previše, uprava Barce i trener nemaju pojma. Ako je 10 milijuna, onda je prejadan.

Daj Bože da se vrati u one najbolje dane i izdominira sve, samo zbog ovih koji ga osuđuju prije nego li je uopće dotaknuo loptu u Barcinom dresu.

Da su kupili Joe Simunica ti bi naso nacin da opravdas. Vermalen postenu utakmicu nije odigrao 100godina a jos je skolon ozljedama. Ako je 20milja onda je previse, naravno da je za igraca koji ne igra nikako.

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
antimadridista kaže...

Da su kupili Joe Simunica ti bi naso nacin da opravdas. Vermalen postenu utakmicu nije odigrao 100godina a jos je skolon ozljedama. Ako je 20milja onda je previse, naravno da je za igraca koji ne igra nikako.

Ajde Šime otkači više sa svojim sportskim prognozama i komentarima, raspravljaš na razini prosječnog hrvatskog navijača i stalno kuhaš raspravu gdje netreba.

13 godina
FC Barcelona

Da ? To si to procjenio da sam na razini prosjecnog hrvatskog navijaca ? A ti raspravljas na nesto visoj razini ? Ajde, ako nemas neki pametniji komentar nemoj niti pisat. Jel nije forum napravljen da se raspravlja ? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 14:10 (SimeKZ).
13 godina
FC Barcelona

A bas je stara tema, ima 1dan kako je potpiso. 

15 godina
FC Barcelona

Možda će zvučati glupo, ali Arsenalova liječnička služba je kriminalna. Možda to i nije razlog njrgovih ozljeda, ali sjećam se kad je Cesc odlazio iz Arsenala i vratio se u Barcu, u Arsenalu je stalno bio ozlijeđen, a kad se vratio u Barcu, ozljede i njegovi kronični problemi magično nestali. Ima još dosta primjera i čitao sam puno puta kako se Arsenalovi navijači žale na to.

i sam Vermaelen danas daje naslutiti:

Vermaelen: "Injuries last year are in the past, now I look forward. I'm confident I can be fit with the medical staff here and play a lot."

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 14:26 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
I Wenger je rekao da namjerava dovesti nove ljude u tom odjeljenju. Pa i prosle sezone bi mozda imali sanse osvojiti PL da im nije otpalo pola napada. Valjda ce Barcin tim imati rjesenje i za njega, daj Boze da vrati staru formu i odigra 5 odlicnih sezona. Sad Barca ima 2 stopera lijevaka i 2 desnjaka :). Po meni dobar transferni rok sa samo jednim zvucnim imenom (po mnogima nepotrebni Suarez), super jeftinim Rakiticem koji bi mogao biti Suarezova hranilica (ako moze Bacca on moze pogotovo), nadajmo se dugorocnom rjesenju Stegenu (takoder jeftin), njegov kolega Bravo (opet po mnogima pretplacen, ali golman je u najboljim godinama, samo da bude sto manje kikseva od nekidan), Mathieu (po mnogima preskup) i Vermaelen (upitan zbog ozljeda). Sve transfere su obavili osim tog desnog beka, opet su podijeljena misljenja oko Cuadrada i opcenito, ako ih sljedece sezone zadesi transfer ban, a Alves ode, ostaju na Montoyi i Patricu.
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
 ako ih sljedece sezone zadesi transfer ban

Zašto bi? Misliš zbog financijskog fair-playa? Pa nisu godinama ulagali neke velike novce, a PSG i M.City svake godine su po 100 milja potrošili..

I unazad neke 3 godine prvi put da sam zadovoljan sa transferima, obrana super pojačana, napad da ne govorim, veza pojačana al je to i dalje na osovini Iniesta - Xavi

Iskreno se nadam da će Iniesta i Xavi još ovu sezonu odigrat perfektno, a onda Xavi u zasluženu mirovinu

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Thomas Vermaelen će u svom novom klubu nositi dres s brojem 23! Jordi Mestre, jedan od potpredsjednika kluba, iznio je cifre ove operacije: 10 miliona € + 5 miliona € u zavisnosti od igračevih partija + 3,8 miliona € ukoliko Barça osvoji 2 Lige Prvaka u narednih 5 godina.

14 godina
protjeran
N3N0 kaže...
I Wenger je rekao da namjerava dovesti nove ljude u tom odjeljenju. Pa i prosle sezone bi mozda imali sanse osvojiti PL da im nije otpalo pola napada. Valjda ce Barcin tim imati rjesenje i za njega, daj Boze da vrati staru formu i odigra 5 odlicnih sezona. Sad Barca ima 2 stopera lijevaka i 2 desnjaka :). Po meni dobar transferni rok sa samo jednim zvucnim imenom (po mnogima nepotrebni Suarez), super jeftinim Rakiticem koji bi mogao biti Suarezova hranilica (ako moze Bacca on moze pogotovo), nadajmo se dugorocnom rjesenju Stegenu (takoder jeftin), njegov kolega Bravo (opet po mnogima pretplacen, ali golman je u najboljim godinama, samo da bude sto manje kikseva od nekidan), Mathieu (po mnogima preskup) i Vermaelen (upitan zbog ozljeda). Sve transfere su obavili osim tog desnog beka, opet su podijeljena misljenja oko Cuadrada i opcenito, ako ih sljedece sezone zadesi transfer ban, a Alves ode, ostaju na Montoyi i Patricu.

ja mislim da nam cuardado ne treba

14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
N3N0 kaže...

ja mislim da nam cuardado ne treba

Cuadrado mozda i ne,ali desni bek svakako,Alves jos ovu godinu ce odigrati vjerovatno,a i to je pitanje u kakvoj ce formi biti,a Montoya mi nikako nije za 1.postave

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice