FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.894.853
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Onda neće sigurno.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona and Sevilla have reached a deal on loan of Barcelona winger Gerard Deulofeu (20), who played on loan at Everton last season. [ara]

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da se nadovežem na ovu nagradu, evo citat koji je komentirao neki član

Dragi čitatelji ovo vam je izbor za najboljeg igrača prošle sezone u EUROPI gdje je Ronaldo osvojio ligu prvaka,gdje je postao najbolji strijelac i najzaslužniji igrač za osvajanje LP.Osvojio je i kup Španjolske lige.Tako da kada kažete da je podbacio na SP nema veze s vezom i ako Ronaldo ne osvoji ovu nagradu onda je očito da neko ima nešto protiv njega.Možda isti onaj koji je proglasio Messija najboljim igračem na SP u Brazilu.

Znači, James je ispred Suareza i Di Marie, a Messi i Di Maria su dovukli Argentinu do finala dok Ronaldo nije dovukao ni do prolaska skupine svoju reprezentaciju

James bi bio zasluženo bolji od Suareza, jer je Suarez propustio dio SP, ali nikako ispred Di Marie koji je sa Messijem dovukao do finala Argentinu

Ronaldo je podbacio na SP, nismo ga praktički ni vidjeli, ali je osvojio sve živo sa Realom prošle sezone

Neuer i Robben su se našli na toj listi, Neuer koji je osvojio zlato sa repkom i igrao je dvije pozicije (stoper i golman..) i Robben koji je ispao od Argentine

I sad, ako shvaćate poantu priče, na koju foru je došao Ronaldo do finala, ako je ispao s reprezentacijom, a Messi i Di Maria koji su vukli repku su ispali davnih dana?

Po meni bi Neuer zasluženo osvojio tu nagradu jer je stvarno golman za sva vremena, Messi bi trebao bit drugi i Di Maria treći

Ova nagrada, po meni, nema smisla jer se tu gleda skroz nešto drugo a ne učinak u reprezentaciji i klubu

Možda sam nerazumljiv s ovim postom, ak šta ne kužite probat ću pojasnit jer ovo je sve komplicirano napisano, neznam kako bi pojednostavnio

EDIT:
Evo čitam dalje komentare, Ronaldo osvojio sve živo sa klubom, podbacio na SP

Neuer primio 13 golova u 12 utakmica u LP (neznam jel točno, takav je komentar pa odgovaram) - branio perfektno na SP

I znači Neuer je zbog SPa došao do tog "finala" u nagradi? A Ronaldo koji je zbog kluba (čitaj suigrača) sve osvojio došao do finala

Onda dođe jedan Messi koji je dovukao Barcelonu u drugom dijelu sezone dokle je išlo, i dovukao Argentinu do finala, on je ispao.. Nema nikakve, apsolutno nikakve logike

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 17:59 (Hrvek1909).
13 godina
FC Barcelona

Messi nije igrao solo isto kao niti Di Maria. Jako puno si natrkeljao a nista nisi reko. Argentina je miljama kvalitetnija ekipa od jednog Portugala gdje je Ronaldo jedino neko ime... Sve nagrade su bzvz, ali isto tako Messi vec par godina sve do ovog SPa nista nije napravio u repki, pa je opet brao nagrade na temelju performansa u Barci. 

Pustite te nagrade k vragu, nitko nezna kriterije po kojima se daju. Isto tako ocekivati Neuera da osvoji neku nagradu kraj Messia, Ronalda.. itd... je glupo ocekivat.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
FC Barcelona

Prije bi rekao da ih Messi čini kvalitetnijima od Portugala. Pa gledam tu Argentinu, od igre nemaju ništa. Da ih nije Messi izvlačio u grupi protiv svih protivnika iz apsolutno ničega, bili bi na rubu ispadanja već tad. Nisu to golovi da mu netko doda loptu u čisti zicer, pa ond aon zabije, on je zabijao iz ničega. Pa onda poslije ih je jedna minuta dijelila od penala protiv Švicarske, pa je Messi opet nešto sam izmislio s onom asistencijom, iz ničega. On je taj koji ih čini boljima.

I ne može mi nitko reći da Portugal nije odlična ekipa. Imaju u veznom puno kreativnije igrače od Argentine.
Sjećam se kakvo je svršavanje bilo na Ronalda kad je Portugal izbacio Švedsku u dodatnim kvalifikacijama, a Moutinho mu dijelio lopte na pladnju. Sad odjednom Portugal ne valja.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 18:33 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hvala Sime na TD i što se ja i ti nikad ne slažemo

Madridista ti je sve objasnio, u Portugalu ima više kreativaca nego u Argentini, u Argentini imaš Di Mariu i Maschea i to je to.. Masche koji je defanzivni vezni je po meni bio učinkovitiji i bolji igrač od tog famoznog Ronalda koji je "jedino" ime u Portugalu

Je da, puno sam napisao i sam neke dijelove nisam shvaćao, ali znam na šta sam mislio, da je nagrada potpuno besmislena jer se gleda 100 različitih faktora na ostalim igračima i 10 faktora na par najboljih

13 godina
FC Barcelona

Deulofeu u Sevillu na godinu dana.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.24sata.hr/nogomet/uefa-bez-milosti-celtic-ostaje-u-igri-odbijena-je-zalba-legije-380004

Da se tak šta desi nekom većem klubu, naravno da nebi ispao iz LP, ipak je Celtic veći od Legie i više gledatelja će privuć..

12 godina
Re: FC Barcelona
Hrvek1909 kaže...

http://www.24sata.hr/nogomet/uefa-bez-milosti-celtic-ostaje-u-igri-odbijena-je-zalba-legije-380004

Da se tak šta desi nekom većem klubu, naravno da nebi ispao iz LP, ipak je Celtic veći od Legie i više gledatelja će privuć..

onda bi dinamo izbacili svake godine

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nekužim? Kad je Dinamo imao crveni karton i da je neki igrač igrao?

16 godina
Hrvek1909 kaže...

To se ne može dogoditi većem klubu, budući da tu postoje ljudi koji prate takve stvari i to im je jedini posao.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pratili su i oni, samo što nisu unjeli u zapisnik i po meni nema logike unositi u zapisnik igrača koji neće igrat.. Jer iovako ionako mora IDUĆE utakmice pauzirat, ne kad mu se poželi..

15 godina
Hrvek1909 kaže...

Pratili su i oni, samo što nisu unjeli u zapisnik i po meni nema logike unositi u zapisnik igrača koji neće igrat.. Jer iovako ionako mora IDUĆE utakmice pauzirat, ne kad mu se poželi..

Uopće ne kužim što pričaš. Da su pratili onda bi valjda znali da im igrač nema pravo nastupa. Ili su mislili da ima dvije tekme kazne, ili da ga ne trebaju registrirati za natjecanje, a da ipak odradi kaznu. Na kraju dana, sami su si krivi. Po meni je tako velika kazna previše jer je bio kraj tekme praktički, ali Legia je prekršila pravilo. Da UEFA malo češće pokaže tako čvrstu ruku, bilo bi svima puno bolje.

Donekle mi je čak i drago jer sad Slovenci imaju veliku šansu ući u LP.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hrvek1909 kaže...

14 godina
FC Barcelona

Evo jedan friški wall od mene LINK

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
12 godina
protjeran
FC Barcelona

i nakon dugo vremena Luis Suarez je na trenigu u Barceloni

SLIKE : 

https://www.facebook.com/culesdelfcbarcelona/photos/pcb.10152346716297684/10152346716082684/?type=1&theater

VIDEO :

Ako ce tko gledati nek prebaci na 15 minutu da vidi kakav je ritam na trenigu i dodavanja pod presingom (neces pozaliti)

http://videos.mundodeportivo.com/20140815/fc-barcelona/primer-entrenamiento-de-luis-suarez_54413070160.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 11:54 (Boixus Nois PS).
14 godina
FC Barcelona

...a lipog li dresa {#}

13 godina
Hrvek1909 kaže...

Hvala Sime na TD i što se ja i ti nikad ne slažemo

Madridista ti je sve objasnio, u Portugalu ima više kreativaca nego u Argentini, u Argentini imaš Di Mariu i Maschea i to je to.. Masche koji je defanzivni vezni je po meni bio učinkovitiji i bolji igrač od tog famoznog Ronalda koji je "jedino" ime u Portugalu

Je da, puno sam napisao i sam neke dijelove nisam shvaćao, ali znam na šta sam mislio, da je nagrada potpuno besmislena jer se gleda 100 različitih faktora na ostalim igračima i 10 faktora na par najboljih

Sime ti TD nije stisnuo {#}

13 godina
antimadridista kaže...

Prije bi rekao da ih Messi čini kvalitetnijima od Portugala. Pa gledam tu Argentinu, od igre nemaju ništa. Da ih nije Messi izvlačio u grupi protiv svih protivnika iz apsolutno ničega, bili bi na rubu ispadanja već tad. Nisu to golovi da mu netko doda loptu u čisti zicer, pa ond aon zabije, on je zabijao iz ničega. Pa onda poslije ih je jedna minuta dijelila od penala protiv Švicarske, pa je Messi opet nešto sam izmislio s onom asistencijom, iz ničega. On je taj koji ih čini boljima.

I ne može mi nitko reći da Portugal nije odlična ekipa. Imaju u veznom puno kreativnije igrače od Argentine.
Sjećam se kakvo je svršavanje bilo na Ronalda kad je Portugal izbacio Švedsku u dodatnim kvalifikacijama, a Moutinho mu dijelio lopte na pladnju. Sad odjednom Portugal ne valja.

To je ''vikend'' navijacima bilo super. Dogodio im se bum u jednoj tekmi i to je to. To je daleko od kvalitetne ekipe, isto koliko je Mascherano playmaker. 

16 godina
FC Barcelona

evo prvi trening s ekipom... 

ako nista bar bi trebao biti uigran, pripremljen i u top formi kad se ukljuci krajem listopada

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.24sata.hr/nogomet/atletico-je-ponudio-borussiji-27-milijuna-eura-za-marca-reusa-380060

Skužite zadnji dio, kao nisu znali kolika je odšteta, mi pričamo o tom već tri mjeseca..

14 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

http://www.24sata.hr/nogomet/atletico-je-ponudio-borussiji-27-milijuna-eura-za-marca-reusa-380060

Skužite zadnji dio, kao nisu znali kolika je odšteta, mi pričamo o tom već tri mjeseca..

Steta za njega,bas sam ga htio vidjeti u Barci,ali eto ove godine je Barca imala drugacije planove i sad vise ni nema mjesta za njega...strasan igrac....a sto se tice Suareza bas sam gledao trening i u dobroj je formi,vidjelo se da je trenirao,takoder odlicno igra s obje noge,lijepe lopte dodaje...bit ce on super,bar se nadam,volio bi ga vidjet i koju minutu u igri u ponedjeljak

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 13:47 (barcafan12).
14 godina
protjeran
FC Barcelona

nadam se da ce enrique stati ovome na kraj.

12 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

slikama?

14 godina
protjeran
carmichael kaže...
kexzoR kaže...

slikama?

fejsu i tviteru.

15 godina
kexzoR kaže...
carmichael kaže...
kexzoR kaže...

slikama?

fejsu i tviteru.

Tocno to ali jos bolje bi bilo da stane na kraj i njegovom simuliranju jer to vise nema smisla i samo sramoti sebe i klub.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 14:43 (dad0r).
14 godina
protjeran
dad0r kaže...
kexzoR kaže...
carmichael kaže...
kexzoR kaže...

slikama?

fejsu i tviteru.

Tocno to ali jos bolje bi bilo da stane na kraj i njegovom simuliranju jer to vise nema smisla i samo sramoti sebe i klub.

da prosle sezone nisu mrdali po tviteru i fejsu prosli bismo atletico u lp i osvojili bismo primeru

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo jedan odličan video koji pokazuje Suarezovu prošlogodišnju golijadu i najbolje opisuje o kakvom je igraču riječ.

15 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

Prošle sezone šta su radili s instagramom i fejsom, svaku minutu sliku gore ovo ono, to se zabraniti treba.

Suarez počeo trenirati danas, prvi trening s ekipom {#}

Luis Suarez: "I'm very happy to feel a footballer again, to be with my teammates, I couldn't wait to start."

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 15:32 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona

Luis Suarez prije 7 godina: "My dream is to play for Barcelona"

Luis Suarez danas: "I have to think about the future now, which is being at this great club, the club I dreamed of playing for."

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 15:51 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice