ma Deulofeu nije nista pokazao dosada u prvoj momcadi...
Cini se da je ipak nesto ozbiljnije jer pise da su pregovri u tijeku i da je cijena 7 miliona eura...
ma Deulofeu nije nista pokazao dosada u prvoj momcadi...
Cini se da je ipak nesto ozbiljnije jer pise da su pregovri u tijeku i da je cijena 7 miliona eura...
Ma taj Sport, ovo ljeto ništa ništa točno nisu objavili, ne vjerujem im ni riječi.
Inače, puno pouzdaniji Rac1 prenosi da Deulofeu ide opet na posudbu, na zahtjev Luis Enriquea. Lucho je izjavio dosad na press konferencijama da nije zadovoljan sa obrambenim zadacima Deulofeua, a Deulofeu nije započeo niti jednu utakmicu dosad na pripremama.
Baš mi je drago da opet imamo trenera s autoritetom koji se ne ustručuje povući ovakakv potez. Ovo bi pokazalo i ostalim igračima da bez rada nitko nije siguran. Deulofeu je i meni počeo ići na živce ove pripreme, iako je strašan talent.
Glup potez, tek je dosao s posudbe, pa naravno da se ne moze uklopit tek...
Bolji je od Pedra IMHO, barem onog kojeg smo gledali prosle sezone....
I kaj cemo onda s jednim napadacem bit na klupi?
Ma vraga bolji od Pedra, kad vidim da je Pedro tu koji je sve osvojio onako grize na pripremnim utakmicama, trči neumorno, a ovaj klinac niti trči niti dodaje, bezveze. Baš mi je dignuo tlak dosad iako sam ga uvijek branio prije. Na kraju krajeva, samo je posudba tako da neće štetiti ni njemu ni Barci. Treba mu to da malo sazrije.
A što se tiče zamjene, ako se dovede Cuadrado, on može igrati krilo također. Taj transfer je sve izgledniji iz dana u dan.
Pala stranica CAS-a 
Pa dobro lako Lucho potegne neke igrace iz B momcadi,Alena,Adamu,Munira,barem za neke lakse utakmice i da priliku za odmor prvotimcima...valjda ce bit bolji u tom segmentu od Tate koji se uvijek oslanjao na A momcad,dok se sjecam i Guardiole kad je u jednoj grupnoj utakmici Lige prvaka ne sjecam se tocno protiv koga,prakticki postavio svih 11 igraca Barce B na teren...i tako treba,da polako dobivaju iskustvu,i razvijaju se..
Ostaje kazna od 4 meseca
Steta,ali dopusteno mu je treniranje sa ekipom...
Jel ga smiju predstaviti?
Jel ga smiju predstaviti?
da, dopušteno je predstavljanje i treninzi. Samo ne smije igrati utakmice.
Pa ovo je dosta dobro, trening s ekipom je dosta važan, da upozna ekipu, da se zna priviknuti na taktiku i ostalo, to je bitno.
Dobro je što mu nisu ukinuli kaznu, prvo zbog njega samog da se skulira i vidi da nemože tak grist
Dalje zbog "navijača" i dežurnih kritičara, već sam gledao komentare - Uefalona, utjecajnost Barcelone, blablabla...
Jedini nedostatak toga svega je naš napad, koji će ostat na onom lanjskom, al to nebi trebao bit problem za prvih "par" utakmica, taman kad se oni malo umore i kad druge ekipe se umore, doći će Suarez i nadamo se Realu utrpat hat-trick :)
Bar nešto... Znači gotovo je sigurno da će mu debi biti El Clasico. Lucho ga pušta s lanca :)
Čitam da smije igrati prijateljske, znači mogao bi zaigrati u Gamper kupu..
U ponedjeljak onda vjerovatno ide ovako: Bravo; Alba, Pique, Mathieu, Alves; Iniesta, Busquets, Rakitić; Messi, Suarez, Neymar(?)
Nemog vjerovat, prvi put ove sezone da bi mogla bit glavna postava u igri ^^
Obavezno gledat :P
Oplaaa, odlične vijesti, mada sumnjam da će od prve početi, nije trenirao od svjetskog, nova ekipa itd. Drugo pol će odigrat sigurno ali moja pretpostavka. Stvarno odlične vijesti.
U ponedjeljak onda vjerovatno ide ovako: Bravo; Alba, Pique, Mathieu, Alves; Iniesta, Busquets, Rakitić; Messi, Suarez, Neymar(?)
Bas me zanima Suarezova pozicija u cijelo toj prici ako bace nekud na bok bolje da su zapalili onda tih 90 miljuna eura.
Bas me zanima Suarezova pozicija u cijelo toj prici ako bace nekud na bok bolje da su zapalili onda tih 90 miljuna eura.
Bio bi grijeh da ga ne stavi u špic
Inače, ban ističe 24.10., a ne 25. kako se govorilo, tako da je 100% siguran nastup u El Clasicu, bez obzira što televizije odluče
evo naisao sam na dobar komentar na fejsu,jos bih dodao paljenje katalonske zastave i pokazivanje nacisticke od strane realovih navijaca nakon poraza u kupu prosle sezone.
Pa valjda je FIFADRID ako FIFA kažnjava Suareza.
Nerazmis ti nista,stvar je u tome sto neki klubovi imaju popust kod FIFE a neki nemaju
Nerazmis ti nista,stvar je u tome sto neki klubovi imaju popust kod FIFE a neki nemaju
Ja znam samo da se Barcinim igračima lome ruke dok oni jadni ne smiju ni pisnut zbog represije, tužna sudba!
Smješno....
Smješno....
Možda je to malo visoko, ali morate shvatiti da je SP bio glavna pozornica prošle godine. Bilo to logično nekome ili ne, često se dogodi da sve što je bilo prije jednog takvog natjecanja padne u vodu. Sjetite se samo Cannavara i Italije. Da te godine nije bio SP, vraga bi on bio najbolji igrač svijeta. Tako je i ovo. James dosad nije u klupskom nogometu pokazao previše i pitanje je hoće li on ikad postati stvarno velik igrač, ali dečko je sa 22 godine postao najbolji strijelac SP-a i htjeli ne htjeli to morate respektirati. To je sigurno bilo jedno od većih iznenađenja na prvenstvu.
Suarezu je sigurno odmogla ova kazna. On da nije napravio tu glupost bi bio možda i glavni kandidat za sve individualne nagrade prošle sezone. Di Maria je pak ostao u sjeni Messija na SP-u i nije bio na razini ko u Realu. Mislim da je samo jedan gol zabio i to je to. Možda griješim.
Di Maria i James trenutno ne mogu u istu recenicu mozda James jednoga dana bude vrhunski nogometas no za sad ja ne mogu vjerovati da se neki klub oce rijesiti igraca poput Di Marije zbog jednog klinca jer su balavaci navlacili kozicu zbog njegovog voleja pa di taj nogomet vise ide u 3pm koji su to sve idioti vec mi se gadi gledati uopce nogomet sve je samo u novcima sport je zadnji na pameti svima 
Di Maria i James trenutno ne mogu u istu recenicu mozda James jednoga dana bude vrhunski nogometas no za sad ja ne mogu vjerovati da se neki klub oce rijesiti igraca poput Di Marije zbog jednog klinca jer su balavaci navlacili kozicu zbog njegovog voleja pa di taj nogomet vise ide u 3pm koji su to sve idioti vec mi se gadi gledati uopce nogomet sve je samo u novcima sport je zadnji na pameti svima 
Eto tocno to, potpis
Official: Luis Suarez will tomorrow morning train for the first time with the group and will be unveiled at the Gamper Trophy on Monday