FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.903.966
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

normalno da treba imati 4 stopera kao i svaki normalni klub.Netreba netko preskup.Talenata je puno samo treba ih pronaci...Varane je najbolji primjer.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

A nije mi jasno zašto nisu recimo mogli uzeti Laportea ili Mussachia, jer se Barca interesirala za njih ?

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

Laporte produzio ugovor a za Musachia neznam.....vejrovatno se puno klubova zaintersiralo za njega pa su ga prekrizili zbog cjene.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eto'o (bivši igrač Barçe) na Twitteru: "Sa mojim bratom Leom. Kao da nikada nismo ni prestali igrati zajedno! Vratili smo se u 2006. godinu."

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
FC Barcelona

Villarreal traži 40 milijuna za Musacchia, zato su odustali.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ak bi nekog htjeli vidjet ponovno u dresu Barcelone, biiilo koga od 2005 pa na dalje, ko bi to bio?

Za mene definitivno Eto'o i Ronaldinho, nitko više
Ronaldinho, Eto'o, Messi i možemo po LP ehhe :D

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ima netko link za download utakmice? Na mobu sam pa mi je malo nezgodno. Hvala! 

15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Ak bi nekog htjeli vidjet ponovno u dresu Barcelone, biiilo koga od 2005 pa na dalje, ko bi to bio?

Za mene definitivno Eto'o i Ronaldinho, nitko više
Ronaldinho, Eto'o, Messi i možemo po LP ehhe :D

Gudjohnsen, Hleb i Chygrinskiy

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Matts Hummels u Barci?

Negdje se vec prodaju njegovi dresovi,a tako je bilo i sa Suarezom i Jamesom .

http://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-ficha-hummels-3410842

17 godina
FC Barcelona

Daj boze...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Auuu odmah bi mi sunce svanulo pored ove kise hehe...odlicno bi on pojacanje bilo,imali bi 4 super stopera,jos ako se Pique vrati u prepoznatljivu formu to je to,nece vise tako cesto biti golova iz kornera,daj boze da je ovo istina...samo me brine izjava Kloppa da Mats i Reus ostaju 100% i iduce sezone,tako da...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2014 19:55 (barcafan12).
12 godina
protjeran

nikad se nezna....napisat cu nesto kasnije sto je Klopp rekao....trenutno pisem preko OSK

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Inace ovaj ducan koji je napravio taj dres je ranije vec pravio za Suareza i Jamesa,znaci ima nesto u tome,a znamo da prave dresove prije nego sto igraci potpisu...

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pozdrav dečki ja sam novi na forumu.

Što se tiče Hummelsa,nažalost samo photoshop.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako Hummels i dođe u Barcelonu, nikako ne bi htio da nosi sveti broj...Samo je jedna 5-ica u Braceloni, bila i ostala.

I always tell the truth.Even when I lie.
15 godina
neaktivan
Nema umirovljavanja brojeva... Uostalom otici ce Xavi, Messi jednog dana, odlazili su mnogi, ajmo sve umiroviti.
Real eyes realize real lies...
13 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Nema umirovljavanja brojeva... Uostalom otici ce Xavi, Messi jednog dana, odlazili su mnogi, ajmo sve umiroviti.

Ma znam, ali kažem, ja bi umirovio samo broj Puyola i eventualno Messija iako je prije njega bio 10-ka i veliki Dinho.

I always tell the truth.Even when I lie.
14 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...
N3N0 kaže...

Ma znam, ali kažem, ja bi umirovio samo broj Puyola i eventualno Messija iako je prije njega bio 10-ka i veliki Dinho.

Ma daj molim te kakvo umirovljavanje brojeva, pogotvo broja deset.

14 godina
FC Barcelona

ja bi 5 samo bartri da, nikom drugom

HŽV
15 godina
FC Barcelona

Ja bi isto volio da se umirovi broj 5, ali brojevi u Španjolskoj se ne mogu umiroviti jer prva ekipa mora imati registrirane brojeve od 1 do 25 svake sezone što u većini drugih liga nije slučaj. Dakle broj 5 netko mora uzeti jer većinom bude baš toliko igrača u prvoj ekipi, a veći broj od 25 se ne može uzeti.

Sad bi svakako volio da broj 5 uzme Bartra.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2014 2:46 (antimadridista).
12 godina
FC Barcelona

nije ovo nba da se umirovljavaju brojevi

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pišu da Enrique namjerava koristiti ove kombinacije. Po meni odlično... Samo da Alves bude na razini. Naravno ovo možda Mundo piše gluposti, tko zna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2014 17:59 (N3N0).
14 godina
protjeran
N3N0 kaže...

Pišu da Enrique namjerava koristiti ove kombinacije. Po meni odlično... Samo da Alves bude na razini. Naravno ovo možda Mundo piše gluposti, tko zna.

ova 3-4-3 mi se vise svidja samo zato sto je mascherano na zadnjem veznom

14 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
N3N0 kaže...

ova 3-4-3 mi se vise svidja samo zato sto je mascherano na zadnjem veznom

Pa Masche cijelu svoju karijeru igra zadnjeg veznog, i prije u Barci i stalno u Argentini..

Kad se Puyi ozljedio onda je prešao na stopera :)

15 godina
neaktivan
Ok je to 3-4-3 samo isto je glupo s 2 cista DM-a, Busquets bi vise trebao biti CM sa defanzivnijim zadacima (nesto kao Modric) i pomagao bi najvise Alvesu koji se ne vraca kao prije, a Rakitic bas ne funkcionira na bokovima... Nadam se da ce Luis znati iskoristiti najbolje od svakog pojacanja, sad se ceka Nice 2.8.
14 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Ok je to 3-4-3 samo isto je glupo s 2 cista DM-a, Busquets bi vise trebao biti CM sa defanzivnijim zadacima (nesto kao Modric) i pomagao bi najvise Alvesu koji se ne vraca kao prije, a Rakitic bas ne funkcionira na bokovima... Nadam se da ce Luis znati iskoristiti najbolje od svakog pojacanja, sad se ceka Nice 2.8.

al fora je u tome sto busquets ne zna dati loptu kao modric

12 godina
protjeran
FC Barcelona

ajde ubij se odmah...Modric je okretniji i cini mi se kao da ima vise snage za trcat ali po tehnici i pregldu terena nije bolji od Busqetsa

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

ajde ubij se odmah...Modric je okretniji i cini mi se kao da ima vise snage za trcat ali po tehnici i pregldu terena nije bolji od Busqetsa

{#}

Ne znam jel moguce ovo sta citam... Busquets, jaca tehnika i pregled igre... eto hebo nogomet koji ti pratis.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

{#}

Ne znam jel moguce ovo sta citam... Busquets, jaca tehnika i pregled igre... eto hebo nogomet koji ti pratis.

na tvoje komantare se neobazirem,jer to kliko si tvrdoglav je nevjerovatno..nemogu te zamsliti preko foruma...Od danas stavljam te na ignore

13 godina
FC Barcelona

Pa ti si toliko ogranicen da je to strasno. Citam tvoje komentare po RM temi ostalim temama i pricas teske nebuloze. Pa ne mozes napisat da je Busquets ima bolju tehniku i pregled igre od Modric, eto ne mozes jer nema smisla. 
A to da me stavljas na ignore, slobodno... toliko o tome koliko znas raspravljat i vodit neku rapsravu. Da si napiso jedan razlog zasto je Busquets bolji u tom dvoje nebi ti nista reko... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice