normalno da treba imati 4 stopera kao i svaki normalni klub.Netreba netko preskup.Talenata je puno samo treba ih pronaci...Varane je najbolji primjer.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A nije mi jasno zašto nisu recimo mogli uzeti Laportea ili Mussachia, jer se Barca interesirala za njih ?
Laporte produzio ugovor a za Musachia neznam.....vejrovatno se puno klubova zaintersiralo za njega pa su ga prekrizili zbog cjene.
Villarreal traži 40 milijuna za Musacchia, zato su odustali.
Ak bi nekog htjeli vidjet ponovno u dresu Barcelone, biiilo koga od 2005 pa na dalje, ko bi to bio?
Za mene definitivno Eto'o i Ronaldinho, nitko više
Ronaldinho, Eto'o, Messi i možemo po LP ehhe :D
Ima netko link za download utakmice? Na mobu sam pa mi je malo nezgodno. Hvala!
Ak bi nekog htjeli vidjet ponovno u dresu Barcelone, biiilo koga od 2005 pa na dalje, ko bi to bio?
Za mene definitivno Eto'o i Ronaldinho, nitko više
Ronaldinho, Eto'o, Messi i možemo po LP ehhe :D
http://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-ficha-hummels-3410842
Daj boze...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Auuu odmah bi mi sunce svanulo pored ove kise hehe...odlicno bi on pojacanje bilo,imali bi 4 super stopera,jos ako se Pique vrati u prepoznatljivu formu to je to,nece vise tako cesto biti golova iz kornera,daj boze da je ovo istina...samo me brine izjava Kloppa da Mats i Reus ostaju 100% i iduce sezone,tako da...
nikad se nezna....napisat cu nesto kasnije sto je Klopp rekao....trenutno pisem preko OSK
Inace ovaj ducan koji je napravio taj dres je ranije vec pravio za Suareza i Jamesa,znaci ima nesto u tome,a znamo da prave dresove prije nego sto igraci potpisu...
Ako Hummels i dođe u Barcelonu, nikako ne bi htio da nosi sveti broj...Samo je jedna 5-ica u Braceloni, bila i ostala.
Real eyes realize real lies...
Ma znam, ali kažem, ja bi umirovio samo broj Puyola i eventualno Messija iako je prije njega bio 10-ka i veliki Dinho.
Ma znam, ali kažem, ja bi umirovio samo broj Puyola i eventualno Messija iako je prije njega bio 10-ka i veliki Dinho.
Ma daj molim te kakvo umirovljavanje brojeva, pogotvo broja deset.
ja bi 5 samo bartri da, nikom drugom
Ja bi isto volio da se umirovi broj 5, ali brojevi u Španjolskoj se ne mogu umiroviti jer prva ekipa mora imati registrirane brojeve od 1 do 25 svake sezone što u većini drugih liga nije slučaj. Dakle broj 5 netko mora uzeti jer većinom bude baš toliko igrača u prvoj ekipi, a veći broj od 25 se ne može uzeti.
Sad bi svakako volio da broj 5 uzme Bartra.
nije ovo nba da se umirovljavaju brojevi
Pišu da Enrique namjerava koristiti ove kombinacije. Po meni odlično... Samo da Alves bude na razini. Naravno ovo možda Mundo piše gluposti, tko zna.
ova 3-4-3 mi se vise svidja samo zato sto je mascherano na zadnjem veznom
Pišu da Enrique namjerava koristiti ove kombinacije. Po meni odlično... Samo da Alves bude na razini. Naravno ovo možda Mundo piše gluposti, tko zna.
ova 3-4-3 mi se vise svidja samo zato sto je mascherano na zadnjem veznom
Pa Masche cijelu svoju karijeru igra zadnjeg veznog, i prije u Barci i stalno u Argentini..
Kad se Puyi ozljedio onda je prešao na stopera :)
Real eyes realize real lies...
al fora je u tome sto busquets ne zna dati loptu kao modric
ajde ubij se odmah...Modric je okretniji i cini mi se kao da ima vise snage za trcat ali po tehnici i pregldu terena nije bolji od Busqetsa
ajde ubij se odmah...Modric je okretniji i cini mi se kao da ima vise snage za trcat ali po tehnici i pregldu terena nije bolji od Busqetsa

Ne znam jel moguce ovo sta citam... Busquets, jaca tehnika i pregled igre... eto hebo nogomet koji ti pratis.

Ne znam jel moguce ovo sta citam... Busquets, jaca tehnika i pregled igre... eto hebo nogomet koji ti pratis.
na tvoje komantare se neobazirem,jer to kliko si tvrdoglav je nevjerovatno..nemogu te zamsliti preko foruma...Od danas stavljam te na ignore
Pa ti si toliko ogranicen da je to strasno. Citam tvoje komentare po RM temi ostalim temama i pricas teske nebuloze. Pa ne mozes napisat da je Busquets ima bolju tehniku i pregled igre od Modric, eto ne mozes jer nema smisla.
A to da me stavljas na ignore, slobodno... toliko o tome koliko znas raspravljat i vodit neku rapsravu. Da si napiso jedan razlog zasto je Busquets bolji u tom dvoje nebi ti nista reko...