FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.904.270
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Drago mi je sto je dosao stoper,nije bitno ko je,nadam se da ce Mathieu pokazati da zasluzuje da igra u Barci,Dobrodosao i srecno ! {#}

16 godina
odjavljen
Re: FC Barcelona
sirka666 kaže...

Osobno smatram da je ovo dobra kupnja, može još barem 2 godine na vrhunskoj razini odigrati a čak i više ako ga zdravlje posluži.

može, samo kaj njegova razina nije vrhunska {#}

Losing all hope was freedom
16 godina
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 17:01 (x18x05x).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da ce ovo biti jako dobra kupovina, ovakav igrac nam je trebao, nije vrhunska klasa ali je jako dobar. Bolji od Piquea po meni, pozrtvovan, brz, visok, jedva cekam da ga vidim na terenu 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
FC Barcelona

Ma nece nam on bit dovoljan, ako se Pique ozlijedi opet cu zmirit kad protivnicki klub dobije korner

Jebo ih Suarez, necemo ga osjetit 4 mj a blagajna skoro prazna.

Trebali su Marquinhosa uzet i njega onda pokrit Mathieuom a ne obratno

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
neaktivan
Da, kao da su korneri bili sigurni s Piqueom u zadnje vrijeme... Mathieu je trenutno bolji od Marquinhosa, mana su mu godine za tu cijenu, ALI Puyol je u tim godinama pruzao vjerojatno najbolje partije, Demichelis je ovo SP odlicno odigrao, Mascherano je godinu mladi pa isto vrh. To sto nije veliko ime ne znaci da je los. 40M za Marquinhosa je glupost, 36M ili po novome 42M za Laportea je pametnije od toga. Ali to se nece dogoditi. Mathieu ce popraviti preciznost dodavanja (velikim dijelom je lose jer on voli duga, riskantna dodavanja, ipak igrao je beka... https://imagizer.imageshack.us/v2/735x284q90/r/540/7c8690.png
Real eyes realize real lies...
12 godina
neaktivan
FC Barcelona
Marquinhos je 183 cm, dok je Mathieu 192, velika razlika u skok igri
15 godina
neaktivan
Marquinhos ne zna spanjolski, Marquinhos igra u slabijoj ligi, Marquinhos grije klupu, Marquinhos je nizak, Marquinhos se treba prilagodavati par godina, Marquinhos je lošiji od Bartre ;) da ne nabrajam.
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajde neka je došao i stoper, istina mogla je Barca i bolje, ali s obzirom na okolnosti i ovo je super. Mathieu je vrlo zahvalan igrač (znaju oni koji su pratili špa ligu) i nije ništa lošiji od nekog tobože 40-50 milijunaša, dapače.

A ako uprava ne želi Hummelsa, ne možemo mi tu ništa. Jedno je sigurno, ova uprava nije dorasla vođenju ovakvoga kluba.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 19:12 (Dante05).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Drago mi je sto je Mathieu dosao jer dosta ljudi blago receno sere po njemu a to su vecinom dijeca koja bi dovela za stopera Hummelsa i Davida Luiza.

Treba nam ovakav jedan koji nije dosao u Barcelonu da zaradi pare nego da igra za klub svojih snova.

Covjek se odreko dijela place samo da prijede a to sigurno nesto znaci jer nebi to svatko napravio iako svi imaju para za tri zivota.

Treba nam ovakav koji je i visok i brz jer je ekipa stavrno premala a sa Mathieuom dobijamo i visinu,brzinu i snagu a iz nekih utakmica sto sam gledao tehnika nece biti problem.

U 2 utakmice ove godine protiv Real Madrida dao je 2 gola glavom iz korenera,a to ce sigurno pomoci Barci jer svaku utakmicu iz prekida prima gol.

Sve u svemu dobar transfer s obzirom na mogunosti na trzistu jer vecina ih je preskup aili neodgovara profilu,ja sam zadovaljan sa njim 

a sto se tice cijene nije me briga jer neide meni iz dzepa.

Od svih stopera koji su se spominjali potajno sam se nadao da ce dovesti Mehdia Benatiu jer je covjek zvijer a ima klizece startove -boli glava.

Ali nista od toga Roma se samo pojacava i nece prodati niejdnog klucnog igraca

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Navodno

RAC1: FCB has reach the agreement with one other defender.

RAC1 didn't gave the name of the player

12 godina
FC Barcelona

prosječna visina centralnog obrambenog je 182.3 tako da marquinhos nije nizak, to su gluposti

16 godina
Del_Boy97 kaže...

prosječna visina centralnog obrambenog je 182.3 tako da marquinhos nije nizak, to su gluposti

Istina.

Jedan Ivan Cordoba je bio visok 172 pa je igrao stopera, Medel koji je igrao za Čile na SP je bio stoper a svega 172. Pa i Puyol je bio visok 178, Samuel je 180, Thuram je bio isto oko 180. 

12 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Del_Boy97 kaže...

Istina.

Jedan Ivan Cordoba je bio visok 172 pa je igrao stopera, Medel koji je igrao za Čile na SP je bio stoper a svega 172. Pa i Puyol je bio visok 178, Samuel je 180, Thuram je bio isto oko 180. 

samo sto Marqinhos ima 65 kg i i manje misica od Neymara

12 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Navodno

vidim i da je to FCB Balkan izbacila...Gdje si nasao to?

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Tommy_123 kaže...

Navodno

vidim i da je to FCB Balkan izbacila...Gdje si nasao to?

Isto na nekoj Barcinoj stranici na fejsu, tko zna jel to pouzdano uopće. Vidjeti ćemo.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

RAC1 je vrlo pouzdan...pvi su objavili da je Suarez igrac Barcelone i dalj eda ne nabrajam..uglavnom vrlo dobar izvor

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znam, nadam se da je istina.

12 godina
FC Barcelona

sad kad je blind, hahahahha

12 godina
protjeran
FC Barcelona

sad je pitanje tko bi to mogao biti...Hummelsa ili tako neka velika zvijezda vrlo vjerovatno nije...Verthongenov agent je rekao da je bilo nekih kontakata ali da nesmije puno pricati...Marcos Rojo je takodjer bio dosta puta povezivan sa Barcom...

12 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...

sad kad je blind, hahahahha

a slusaj...mene nebi cudilo

Spominje se i neka formacija Barcelone da ce igrati sa 2 zadnja vezna (Mascherano i Busqets) i sa igracem kao Iniesta ili akitic koji ce igrati prema naprijed...

S obzirom da Blind igra zadnjeg veznog,stopera i beka mene nebi cudilo da go potpisu...

Ali sanse su male s obzirom na to da je vec bio u Barceloni na odmoru i da nista nije pisalo o tome..

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

samo sto Marqinhos ima 65 kg i i manje misica od Neymara

Ima 79 kila, a visok je 180. Dok je primjerice Pique 192 a ima 85kg.

Kad smo već kod toga pa ne mora igrač izgledati kao igrač Američkog nogometa da bi bio dobar, a i velika mišična masa bi ga samo usporila.

BTW...i Thiago Silva je 183, a ima isto 79kg

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 0:49 (Jack Sparrow).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

nemora ali na Marqinhosu se vidi da je slabije fizicke gradje...Jedan T.Silva na svojih 1.83 ima 79 kg...

15 godina
neaktivan
Mozda Di Maria u Pariz, Marquinhos u Barcu? PSG je pod kaznom pa moraju i prodavati da bi kupovali. Neznam, ne ide iz mog dzepa, ali puno je 40M za njega. Uostalom, najvjerojatnije je on jer vec odavno su Mathieu, Marquinhos i Cuadrado najavljeni kao zadnje tri mete. Ako bi uzeli Marq za 40M ukupno je potroseno oko 100M na transfere, Cuadrada bi doveli da zarade jos 20-30M na prodaji, ako racunamo da je 120 max (budzet za ovu i slj godinu iskoristen odmah). Svejedno je tu 5-6 novih lica, 2 vracena s posudbe i golman iz Barce B. Treba to i uigrati...
12 godina
protjeran
FC Barcelona

00:53 je cijeli dan sam io na suncu neznam sto pisem a ni sto mislim...

uglavnom mislim da je Marqinhos buduci TOP stoper ali mu fali snage (koliko sam gledao)

moze on imati 79 kg ali ako to nisu misici u dansnjem nogometu to je nista...a pogotovo za stopera

12 godina
protjeran

puno mi se to cini jer je vec potroseno dosta novaca...Doria iz Botafoga...Za njega govore da je medju TOP 10 talenata na svijetu...Mislim da bi on bio odlicna kupnja jer je jeftin a za stopera osim defanzivnih stavri(markiranje,skok,startovi) netrebas imati puno znanja..

Znaci ako je istina da su doveli jos jednog stopera mislim da su ovo TOP kandidati :

1.Marqinhos (stalno se prica o njemu)

2. Verthongen (njegov agent je potvrdio kontakte)

3.Marcos Rojo (nesto slicno kao sa verthongenom)

4.Vearmallen (otpisan u Arsenalu,sele ga po svim klubovima)

5.Hummels (BVB kupila stopera,ocekuje se da Hummels ode)

6.Blind (svestran,zbog tog navodno postoje kontakti sa Barcom)

7.Mussachio (jeftin i mlad-bilo je interesa Barce)

8.Schar ( mlada nada,dobro igrao na SP,dosta se klubova intersira za njega)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 1:15 (Boixus Nois PS).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iskreno nadam se da je Vertonghen.Ima 27 godina što je dosta uredu i meni stvarno odličan igrač.Na početku sam stalno želio prelazak Marquinhosa ali sada bi najrađe Vertonghena.Vidjet ćemo što će biti, ali s tom dvojicom mislim da ne možemo promašiti.Ako budu uzimali Marquinhosa onda cijenu moraju definitivno spustiti jer kao što je netko napisao PSG ima zabranu i sada Barca mora diktirati za koliko će preći a ne PSG koji mora prodavati.Samo se nadam da nije Blind ili tamo neki n-ti igrač za kojeg nitko nikad nije čuo.

I always tell the truth.Even when I lie.
15 godina
Bruno_K!ng kaže...

PSG ima zabranu i sada Barca mora diktirati za koliko će preći a ne PSG koji mora prodavati.

To ti baš i nema smisla. PSG će tek sad pokušati dobiti više nego realno mogu jer žele dovesti Di Mariu. Što im znači dati Marquinhosa za recimo 20m, ako ne mogu od drugih transfera nabaviti dovoljno za kupnju. Njima je sila prodavati jedino ako žele nekoga novog i kupiti, ali sigurno neće sad prodati 10 igrača debelo ispod cijene da dovedu jednog.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran

ocekivano...previse je placen da bi sjedio na kaucu dok se sezona igra

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice