FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.907.868
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
KiX777 kaže...

Sta tebe pati, svaki dan tu dolaziš provocirati,  i evo i sad si došao,  ne razumijem te, gadni te kompleksi deru. Argentina je prošla u finale,  zasluženo, nezasluženo, koga briga. Leo Messi je u finalu i ako podigne trofej mislim da ćeš dobiti živčani slom, kao i većina Real Madrid/CR fanboys/ Messi haters.

AMEN !{#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
FC Barcelona

Ljudima je Argentina sad gadna, jer eto ne igraju dobro koliko bi ljudi htjeli.

Naravno, za vrijeme Barcine dominacije isti ti pojedinci su pričali kako nije bitan dojam, nego rezultat. A kad bi netko složio bunker, to je bio vrh taktičke genijalnosti nekog trenera. I ne mislim tu sad toliko na tebe Šime koliko na puno ljudi od kojih sad čitam komentare.

ja ne znam u čemu je problem zapravo, jeli ljudi ne podnose Messija ili što?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 1:45 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Naravno, za vrijeme Barcine dominacije isti ti pojedinci su pričali kako nije bitan dojam, nego rezultat. A kad bi netko složio bunker, to je bio vrh taktičke genijalnosti nekog trenera. I ne mislim tu sad toliko na tebe Šime koliko na puno ljudi od kojih sad čitam komentare.

Da, jer je bolji od Ronalda, dokazano..

Klupski uspjesi, ogromna razlika Argentine sa i bez Messija i doslovno ih je on dovukao do ovdje

A uostalom, sve više mislim kako Sime zapravo nije samo navijac Milana nego i Ronalda odnosno Reala, samo se skriva pod tim "Milan"

Bez uvrede :)

13 godina
Hrvek1909 kaže...
antimadridista kaže...

Klupski uspjesi, ogromna razlika Argentine sa i bez Messija i doslovno ih je on dovukao do ovdje

A uostalom, sve više mislim kako Sime zapravo nije samo navijac Milana nego i Ronalda odnosno Reala, samo se skriva pod tim "Milan"

Hahahahhaha... kako ste smijesni, navijac Reala {#} Jer ne volim ovaj Argentinski nogomet sta prezentiraju. Ajde molim te. 
Pa puca mi jel bolji Ronaldo ili Messi, neka pobjedi onaj sta je najvise pokazao.

A ja sam za Milan navijo prije nego sta si ti sazno za Barcelonu. Zato mi se skini sa tim klinackim forama navijanje za Real i ostalo.

EDIT: Sad sam skuzio da je ovo Barcelona tema... ona poruka je trebala biti u SP temi ne ovdje, tako da nije trebala provokacija, sry {#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 2:14 (SimeKZ).
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Hrvek1909 kaže...
antimadridista kaže...

Hahahahhaha... kako ste smijesni, navijac Reala {#} Jer ne volim ovaj Argentinski nogomet sta prezentiraju. Ajde molim te. 
Pa puca mi jel bolji Ronaldo ili Messi, neka pobjedi onaj sta je najvise pokazao.

A ja sam za Milan navijo prije nego sta si ti sazno za Barcelonu. Zato mi se skini sa tim klinackim forama navijanje za Real i ostalo.

Tebi je svaki navijač Barcelone potekao iz Pepove generacije, jer su tad harali svijetom, dokazao si to već u par postova
Fan Barce sam od 2002 - 2003, još dok je Ronaldinho bio u pregovorima sa Barcelonom ;)

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

E jeste teški neki ovdje pa to nije normalno.

Drago mi je zbog Messija, iz jednog jedinog razloga. Čovjek je osvojio sve živo sa klubom, postavio mnoštvo rekorda, gazio sve ispred sebe, doslovno bio toliko bolji od ostalih da je to bilo ponižavajuće za njih. I uvijek bi se našao netko tko bi rekao da je maradona nešto napravio a repkom a Messi nije. Dao Bog da osvoji i taj trofej pa da vam začepi gubicu zauvijek.

Ali kao i uvijek netko će se pametan naći i reć da nije najbolji jer je mali, ili da mu je jedno okoveće nego drugo itd, itd.  I onda tek vidiš sa kakvim kretenima imaš posla.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sime nescidja ti se argentinski nogomet a jucer Nizozemska do penala nije imala sut na gol?

15 godina
neaktivan
Nemoj tako, imala je jedan Robbenov izvan 16,
Real eyes realize real lies...
16 godina
FC Barcelona

- Argentina nije zaslužila pobjedu. Nije imala nijednu pravu priliku. Finale? Njemačka je pokazala koliko je jaka, tamo imam mnogo prijatelja i iskreno se nadam da će "elf" postati novi svjetski prvak – rekao je Robben koji se ne veseli utakmici za treće mjesto.

Ovo je najjača izjava koju sam ikad pročitao. Nizozemska nije imala NITI JEDNU pravu šansu za gol. Dok je Argentina imala tri mrtve. Kada je Palacio umjesto da zakuca išao nešto s glavom izvoditi, kada je Higuain pogodio vanjski dio mreže s 2 metra i kada je Rodriguez ostao sam u 16m i udario valjda najtraljaviji volej ikada(mogao bi se tu dodati i Messijev slobodnjak). Za Nizozemce je jedino Robben u 90-oj minuti uspio doći u izglednu priliku, ali je Masche bio na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Masche je bio igrač utakmice i to je to.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 13:59 (sinister_axe).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja više stvarno nevjerujem. Cijelo vrijeme se prepirete sa simom o tome za kog navija i bla bla,a lik cijelo vrijeme provocira. Sjecam se kad je ova tema bila o Fc Barceloni i kad smo svi kao fanovi tog kluba razmatrali pojačanja i takve stvari a zadnjig nekoliko stranica rasprava se svodi na živciranje i vračanje odgovora onom provokstoru šimi koji ni sam nezna za kog navija ali unatoč tome stalno se pojavi kad treba pljuvat po nekom barcinom igraču ili po samom klubu. A kad sve štima nema njega(valjda baš onda gleda Milan). Ali pustimo njega,bolje se posvetit pravim raspravama ljudi koji favoriziraju barcu i njezine igrače. Ja osobno cim vidim da je sime napisao post necitam ga,ali zato vas 10 odgovori!!!

Acta, non verba.
17 godina
neaktivan
13 godina
schwarz3108 kaže...

Ja više stvarno nevjerujem. Cijelo vrijeme se prepirete sa simom o tome za kog navija i bla bla,a lik cijelo vrijeme provocira. Sjecam se kad je ova tema bila o Fc Barceloni i kad smo svi kao fanovi tog kluba razmatrali pojačanja i takve stvari a zadnjig nekoliko stranica rasprava se svodi na živciranje i vračanje odgovora onom provokstoru šimi koji ni sam nezna za kog navija ali unatoč tome stalno se pojavi kad treba pljuvat po nekom barcinom igraču ili po samom klubu. A kad sve štima nema njega(valjda baš onda gleda Milan). Ali pustimo njega,bolje se posvetit pravim raspravama ljudi koji favoriziraju barcu i njezine igrače. Ja osobno cim vidim da je sime napisao post necitam ga,ali zato vas 10 odgovori!!!

Napisi mi jednog igraca po kojem sam pljuvao i sve 5. Po nikome nisam pljuvao ovdje, cak se i zalazem za igrace tipa Sanchez i ostali. Raspravljam o transferima i ostalo. Glupo je razmisljanje da ljudi koji favoriziraju Barcu imaju kvalitetnu raspravu oko igraca jer ne gledaju objektivno na njih.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Navodno da ce Suarez biti predstavljeen 16.7 kao novi igrač Barcelone prema RAC1.

14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Navodno da ce Suarez biti predstavljeen 16.7 kao novi igrač Barcelone prema RAC1.

Navodno ce biti placen 88 milijuna eura sto mislim da je previse...kolko znam pisalo je da je klauzula 65 milijuna za Barcu i Real,a za sve ostale 85...jos ima i ovu zabranu FIFE...al dobro samo nek ga kupe nek se i to zavrsi,i onda raditi na obrani...takoder je potvrdeno da je i Cuenca otisao kao slobodan igrac,a do kraja tjedna ce se rijesiti pitanje Songa,Afellaya,Bojana,Oiera,Tella...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Mislim da Suarez nece biti toliko placen zbog svih dogadaja....ocekujem cijenu oko 70 miliona eura.

Za stopera bih volio vidjeti Marqinhosa i Verthongena.

Ali mislim da nece dugo proci dok ovi transferi budu realizirani

(mislim na stopere) jer je Zubiazarreta rekao da

trenutno rade na puno vise transfera nego sto se misli i zna.

16 godina

Teško nama u el clasico. Suarez bude grizao na sve strane.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sad se rugate sa njim a kad bude zabijao za Barcu onda ce biti druga prica...

18 godina
Boixus Nois PS kaže...

radije da nije ni dolazio nego da smo kupili dva igraca, po mogucnosti stopera.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ja govorim samo ono što bi se moglo desit. Kao nogometaš je savršen, kad bude zabijao veselit ćemo se.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
14 godina
FC Barcelona

odbilo mu zalbu, nemoze trenirat do 11 miseca, 70 milijuna eura? {#}

HŽV
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad je i sluzbeno:

Hvala na svemu legendo,i dalje mislim da je greska uprave bila prodati ga,ali zasluzuje bolje,otiso je negdje gdje ce ga sigurno vise postovati i gdje ce moci dokazati sav svoj potencijal AS9 {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 20:51 (barcafan12).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Velika šteta, velika pogreška uprave ponovo. Sretno legendo, pokazat ćeš kakva si klasa u Arsenalu {#}

14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Sad je i sluzbeno:

Hvala na svemu legendo,i dalje mislim da je greska uprave bila prodati ga,ali zasluzuje bolje,otiso je negdje gdje ce ga sigurno vise postovati i gdje ce moci dokazati sav svoj potencijal AS9 {#}

Jel se zna svota?

14 godina
FC Barcelona

Znači sad će brzo potvrditi i za Suareza...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Arsenal pay around 45M for Alexis Sanchez. Barcelona get 42M, former clubs like Udinese also get a part.

15 godina
neaktivan
Nece otkriti sluzbenu cifru mislim, tako da je to nagadjanje.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ajde hvala Bogu da su prodali Alexisa ili Pedra vise...Imas 5 napadaca i svi imaju isti stil osim Messija.Uvedes jednog u igru ovaj drugi kao da nije ni izaso.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alexis: "Sretan sam što sam se pridružio timu kakav je Arsenal.To je klub sa sjajnim trenerom,fantastičnom ekipom,ogromnim brojem navijača i sjajnim stadionom."

"Veselim se susretu sa mojim novim suigračima.Dat ću sve od sebe i pokusat ću usrećiti navijače." SREĆNO MAJSTORE ! {#} 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Veselim se dolasku Suareza, ali šteta što neće moći igrati odma, jer morao baš grist jbt. Nakon toga, odmah po stopera, nema se kaj čekati više.

15 godina
neaktivan
Pedro i Tello su slicni (Tello ima potencijala biti bolji po meni), a Alexis, Neymar... Nazalost utopljeni u losoj igri, prevelikoj ovisnosti o Messiju. Sa SP-a znamo kakve kvalitete ima Sanchez, a i Neymar je vođa (s 22 godine lol), jednostavno oni u ovakvoj "tikitaki" koja to nije 2 sezone nemogu dati svoj maksimum. Ja rezem glavu budu li se s Rakiticem i Suarezom ponovno dodavali od jutra do sutra kako to cesto biva kod bunkera.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice