FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.909.266
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

Slusaj ti...ja sam za njega znao ima 2 godine a ti znas ima 2 tjedna...U fiorenitni su igrali 3-5-2 i on je bio jedini igra na strani tako da je ujedno igrao i beka i krilo...Tebi nije dobro?

A sada u Fiorentini igra spica ili nekakvgo poluspica gdje ga svugdje ima...Tako da nemoj meni objasnjavati

NIkad beka nije igrao... to sta su igrali 3-5-2 ne znaci da je on igrao beka. Cuadrado se nije vracao u obranu vecinu vremena nego je glumi nekog desno veznog u fazi obrane. Ali bitno da ti znas vec 2 godine. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
FC Barcelona

bekovi u 3-5-2 su vecinon krila, osin vrsaljka i jos njih par, opet ovaj prica gluposti i misli da zna sve, ja san isto gleda fiorentinu previse puno ove sezone i znan da je u obrani beskoristan

HŽV
12 godina
protjeran

pa kad sam ja rekao da je dobar u obrani?Sta sam ja glupo napisao?Alexis Sanchez fanboy nemoj i puno pricat a na siminee komentare se neobazirem

A to da je igrao krilo...Kod 3-5-2 kada momcad koja ima tu postavu i ima loptu onda se trojica u obrani rasire a igraci na krilnim pozicijama dignu prema naprijed.Tako da pricamo jedno te isto

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 20:15 (Boixus Nois PS).
14 godina
FC Barcelona

nope, nimalo, opet si falia skroz al opet mislis da si u pravu i niko ti nemoze dokazat da nisi. trojica u obrani se ne rasire, ostaju di jesu i bekovi to tribaju pokrivat, i naprid i nazad i zbog toga su cuadrada makli sa krila, jer nije sposoban igrat i naprid i nazad jednako dobro

HŽV
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 20:18 (rookica19).
15 godina
FC Barcelona
Bezveze se raspravljate, nitko ne zna što Lusi Enrique ima u planu. Prva pripremna utakmica je za 10-ak dana tako da ćemo ubrzo vidjeti sve. Zasad je još previše upitnika.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Znači Alexis u Arsenalu, meni je žao što ide on, a ne Pedro, ali jbg Pedro se na klupu ne žali, ako i bude, prodaju ga za 20-25M i dovedu Cuadrada... Ili ona varijanta Deulofeu + neki iz B selekcije. Ali ljudi moji, ako se Messiju opet nešto dogodi, neka ozljeda, biti će Neymar-Suarez-Deulofeu/Pedro, to je strava...

Inače moja pretpostavka je da će se u obranu dovesti Mathieu ili Marquinhos (ne oba, traži se ukupno 60M i ne popuštaju), a drugo ime ako ga bude, a trebalo bi, će biti neko novo/staro ime. Ako se barem jedan ne riješi do početka priprema, to je strašno.

Mandžo u Atletico Madrid za €22M.

Di Maria - PSG priprema 60M, United navodno nudi čak i više. Ode li u PSG mislim da će se Marquinhos lakše dobiti.

Real eyes realize real lies...
18 godina
N3N0 kaže...

Znači Alexis u Arsenalu, meni je žao što ide on, a ne Pedro, ali jbg Pedro se na klupu ne žali, ako i bude, prodaju ga za 20-25M i dovedu Cuadrada... Ili ona varijanta Deulofeu + neki iz B selekcije. Ali ljudi moji, ako se Messiju opet nešto dogodi, neka ozljeda, biti će Neymar-Suarez-Deulofeu/Pedro, to je strava...

sve je to krasno i divno, ali ajmo gledati sa drugacijeg stajalista... messi bude cijelo vrijeme zdrav, di ce igrat suarez? ili ce on isto bit ok sa grijanjem klupe. mi moramo dovesti igraca koji moze igrat i krilo i spicu na kvalitetan nacin. bilo bi najidealnije kad bi igrali neymar-messi-suarez ali nisam takovg misljenja.

nitko ne kaze da suarez nije mestar svog zanata ali sad cekati da se messi skrsi da bi ovaj igrao to je vec mako previse.

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Neznam zasto nebi mogli igrati skupa...moze se igrati sa 2 napadaca Neymar i Suarez a Messi poluspic...

Moze se i 4-2-3-1 gdje je Messi poluspic Suarez napadac a Neyma lijevo krilo...

Boljeg napadaca nisu mogli kupiti....

U 16m zvijer odlican sut.....

Protiv Engleske sa SP je imao 2 poluprilike i dao 2 gola...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako ce Barca uistinu igrati necemo saznati tamo do 11.mjeseca dok Suarez ne odradi kaznu,a do tada mislim da ce igrati klasiku 4-3-3 Neymar-Messi-Pedro/Deulofeu...mislim da bi Cuadrado bio nepotreban,jedino da odu Tello i Pedro,ali steta je da i takav igrac sjedi na klupi jer pored Suareza nema sanse da ce igrat...nesto sam procito da je Barca obnovila interes za T.Silvu,nekakvih 40tak milijuna su navodno pripremili,to je nista za takvog stopera,moze on jos 3-4 sezone...jedva cekam pocetak predsezone da vidim nova lica na djelu,zanima me  ko ce bit na golu iako je ocekivati Ter Stegen,a posebno me zanima nas Raketa kako ce se uklopit

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 21:08 (barcafan12).
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

sve je to krasno i divno, ali ajmo gledati sa drugacijeg stajalista... messi bude cijelo vrijeme zdrav, di ce igrat suarez? ili ce on isto bit ok sa grijanjem klupe. mi moramo dovesti igraca koji moze igrat i krilo i spicu na kvalitetan nacin. bilo bi najidealnije kad bi igrali neymar-messi-suarez ali nisam takovg misljenja.

nitko ne kaze da suarez nije mestar svog zanata ali sad cekati da se messi skrsi da bi ovaj igrao to je vec mako previse.

Igrat će 1-0-9, TS na golu, Bravo stoper (kaže da je igrao prije, inicijali su mu CB... šta se čeka), veza ne treba i ostali svi u napad. Naravno od TS očekujem ulogu Neuera, da bude lud.

Taj napad sam napisao ako se ovaj ozlijedi, reci mi na šta je ličio Cesc na Messijevoj poziciji kad se ovaj ozlijedio ili kad bi u jačim utakmicama Tata gurnuo Messija desno... O čemu mi pričamo. A i sama činjenica da Alexis u tim utakmicama nije išao u sredinu već Cesc dokazuje da je Cesc bio skoro pa promašen transfer Guardiole, nije uspio nadomjestiti Xavija, Iniesta nezamjenjiv. Pa ga se moralo negdje stavljati, lažna devetka kao u Španjolskoj koja 95% utakmica dobije 1-0 :D...

Ti si stvarno sebi zamislio da je Suarez igrač peterca, šesnaesterca ili što? Da on ne mrda od tamo, da je bezopasan izvan tog prostora skoro kao Mandžukić. Mora li Suarez trčati uz gol liniju kao Alves ili su uloge krila malo drugačije? Sanchez je u Barci zabijao s lijeva, iz sredine, s desna, isto kao Suarez u Liverpoolu. Suarez je jedno 2-3 puta opasniji i precizniji, a tek treba vidjeti koliko će efikasniji biti s ovakvom vezom i napadom. Jbt meni bi se u 4-3-3 ta 3 napadača (a pogotovo ovakvi kakve Barca ima) rotirala kroz cijelu utakmicu da ni stoperi neznaju šta će, koga da prate... A ne neke uštogljene taktike, svako drži svojih 50 kvadrata (čitaj Neymar, Alexis ove sezone, heat map govori sve...)

Real eyes realize real lies...
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 21:19 (N3N0).
18 godina
N3N0 kaže...

Igrat će 1-0-9, TS na golu, Bravo stoper (kaže da je igrao prije, inicijali su mu CB... šta se čeka), veza ne treba i ostali svi u napad. Naravno od TS očekujem ulogu Neuera, da bude lud.

Taj napad sam napisao ako se ovaj ozlijedi, reci mi na šta je ličio Cesc na Messijevoj poziciji kad se ovaj ozlijedio ili kad bi u jačim utakmicama Tata gurnuo Messija desno... O čemu mi pričamo. A i sama činjenica da Alexis u tim utakmicama nije išao u sredinu već Cesc dokazuje da je Cesc bio skoro pa promašen transfer Guardiole, nije uspio nadomjestiti Xavija, Iniesta nezamjenjiv.

Ti si stvarno sebi zamislio da je Suarez igrač peterca, šesnaesterca ili što? Da on ne mrda od tamo, da je bezopasan izvan tog prostora skoro kao Mandžukić. Mora li Suarez trčati uz gol liniju kao Alves ili su uloge krila malo drugačije? Sanchez je u Barci zabijao s lijeva, iz sredine, s desna, isto kao Suarez u Liverpoolu. Suarez je jedno 2-3 puta opasniji i precizniji, a tek treba vidjeti koliko će efikasniji biti s ovakvom vezom i napadom. Jbt meni bi se u 4-3-3 ta 3 napadača (a pogotovo ovakvi kakve Barca ima) rotirala kroz cijelu utakmicu da ni stoperi neznaju šta će, koga da prate... A ne neke uštogljene taktike, svako drži svojih 50 kvadrata (čitaj Neymar, Alexis ove sezone, heat map govori sve...)

ti nisi vrijedan da se s tobom raspravlja kad kazes da je cesc promasen transfer. da, promasen je kad ga je ovaj cijelo vrijeme gurao na false nine poziciju. kako ce se nametnit kao zamjenik xavija kad nije niti igrao pristojan broj utakmica na xavijevoj poziciji. cesc je trebao igrati sa iniestom i sergiom u sredini i ako je bilo koga trebalo gurati naprijed da minja messija to je trebao bit alexis. doduse ovaj je tek proigrao pred kraj sezone.

sto se tice suareza, mene uopce ne zanima sta ce on igrat niti me zanimaju heat mape. meni je samo u interesu da suarez ne postane ibrahimovic verzija 2.0. za 90 mil se mogu kupit dva dobra igraca, mlada, talentirana, a ne kupovat ono sto nam ne treba. na kraju krajeva treba dat i omladincima sansu, rafinha, deulofeu. barca je bila poznata po svojoj omladinskoj skoli, nakon guardiole nismo nikoga iz druge momcadi promovirali u prvu. i nemojte pricat o bartri jer momak ne bi niti igrao da se puyol nije skrsio a ionako su ga svi pljuvali.

mene ne interesira sta ce luis enrique radit. ja znam kakvu barcu zelim gledat i sa i bez novog trenera. 4-3-3 iltii 4-1-2-2-1 sa ofenzivnim bekovima, po mogucnosti da uvik jedan bude u obrani dok drugi ide naprijed, visok presing, brzo osvajanje lopte, visok posjed lopte, pristojan broj suteva iz vana i ulazak igraca u sredinu sa krila..

a sad izvodit i pricat o nekakvim uskim rombovima i ostalim taktikama... uvijek ce netko tu ostati suhih rukava. predes na romb ostaje ti sredina netaknuta, al gubis prodor s krila. prebacis na 4-2-3-1, gubis kreativnost u sredini, osmi ako ces igrat bez rudara al onda gubis srednji red po pitanju defenzive. a to su sve moguce taktika u kojima bi suarez i messi skupa igrali. a sve ostale varijante sa messijem na krilo... to su price za malu djecu. messi odkad je presao sa krila u sredinu je onaj messi kakvog danas znamo i nitko normalan ga nece stavit bilo di osim u vrh napada.

14 godina
FC Barcelona

pa upravo o tome se i prica, alexis je bija limitiran dosta u barceloni, suarez nemoze bit takav. u napadu su trojica igraca koji su u svojim prijasnjim klubovima i reprezentacijama imali potpunu slobodu, a kad bi trojici da potpunu slobodu nisan bas siguran na sta bi to licilo

HŽV
14 godina
FC Barcelona

Možda čak 4-2-3-1, Masche i Busquets kao DMF da se obrana pojača, Iniesta, Raketa i Messi u sredini, s tim da je Messi istureniji...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
15 godina
Dobro vam je antimadridista rekao da nema smisla raspravljati o formaciji i slicnim stvarima jer jos uvijek nemamo kupljenog pravog obrambenog, a niti nigdje jos nije sluzbeno da Suarez dolazi. Nema smisla tu predbacivati jedan drugom i ponasat se kao mala djeca. Svi jedva cekamo novu sezonu da vidimo kakva ce to Barca biti, ali dajte se malo prizemljite.
18 godina
david7 kaže...

Možda čak 4-2-3-1, Masche i Busquets kao DMF da se obrana pojača, Iniesta, Raketa i Messi u sredini, s tim da je Messi istureniji...

ako je vec 4-2-3-1 onda da, javier i busquest u sredini.

medutim tu je problem koga stavit u tih ''3'' u napadu. neymar lijevo (to je manje-vise sigurno),ako ce bit suarez onda messi ispod spice, ako ne onda ili iniesta ili rakitic i netko desno, eventualno pedro i vrh napada messi/suarez. onda iniesta/rakitic ostaju bez pozicije. previse je komplicirano udovoljit svima jer netko ce uvijek izvisit

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nemožeš u Barci igrat 4-2-3-1

Ova "2" su defenzivno orjentirana, niti jedan nije playmaker i kreativac

Ova trojka, Messi je u sredini iza špice to je 100%, lijevo jedini "ljevak" Neymar, desno.. Iniesta, Rakitić?

Nema kreatora u sredini, nemože 4-2-3-1

12 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...

Ova trojka, Messi je u sredini iza špice to je 100%, lijevo jedini "ljevak" Neymar, desno.. Iniesta, Rakitić?

nemoraju biti 2 DM-a...

18 godina
Hrvek1909 kaže...

prvo... nece ic livak livo i desnjak na desnu stranu nego obrnuto. ljevak ide desno, a desnjak ide lijevo. neymar moze igrat i sa livom i sa desnom. tako da ako hoces moze neymar bilo di, ali ja ga preferiram livo. eventualno da on ode desno a andres livo. kretor u sredini je igrac ispod spice. ako suarez bude spica onda messi to moze i mora.

tako da, ako zelis dodatnu kreaciju onda to to izgleda ovako

vampir

iniesta - messi - neymar

sergio - javier

a di su jos proigravanja od neymara i iniesta sa krila.

15 godina
U pravom smislu rijeci, ovo je samaranje mrtvog magarca.
18 godina
Boixus Nois PS kaže...
Hrvek1909 kaže...

nemoraju biti 2 DM-a...

sigurno da ne moraju, mora bit jedan. ali igrac uz njega mora igrat obranu a i mora kreirat. to je ono sto modric radi. a mi profil igraca kao modrica nemamo. a sumnjam da ce iniesta ili rakitic igrat obranu. a na xavija niti ne racunam

15 godina
FC Barcelona
Eto ga, David Luiz - 50 milijuna. Prosječan stoper. Kako mi je drago što ga nismo doveli.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
Eto ga, David Luiz - 50 milijuna. Prosječan stoper. Kako mi je drago što ga nismo doveli.

Upravo sam to tipkal... 50 milja za tog jazavca , komad drva bi bio korisniji ali jos zalosnije su ova bacanja i simuliranja vidi se da su kolonija cigana iz Portugala.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 23:00 (dad0r).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Luiz je najprecjenjeniji stoper, pa kolko bi Silva trebao koštati ako on košta oko 60 milja ? Smješno.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
18 godina
dad0r kaže...
antimadridista kaže...

Upravo sam to tipkal... 50 milja za tog jazavca , komad drva bi bio korisniji.

dal je on los toliko ne bih bas rekao. imao je on i dobrih utakmica. ali 50 mil za njega, to je napuhana cifra.

16 godina
antimadridista kaže...

Nakon ovog debakla cijena ide dolje. Barem 50%.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
Obi Wan kaže...
dad0r kaže...
antimadridista kaže...

Upravo sam to tipkal... 50 milja za tog jazavca , komad drva bi bio korisniji.

dal je on los toliko ne bih bas rekao. imao je on i dobrih utakmica. ali 50 mil za njega, to je napuhana cifra.

pa on zaista jest loš na stoperu. Nije ga bezveze Mourinho u zadnjoj sezoni prebacio na zadnjeg veznog :)

18 godina
antimadridista kaže...

pa on zaista jest loš na stoperu. Nije ga bezveze Mourinho u zadnjoj sezoni prebacio na zadnjeg veznog :)

pa moze on i to odigrat. zasto ga se jose rijesio, ne znam. vjerojatno kad je dosla ponuda tesko da bi tko odbio tolike novce za njega kad lik vrijedi duplo manje

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Arsene Wenger je potvrdio da je Alexis novi igrac Arsenala,a cijena je 38 miliona eura.Hvala za sve,bolje za tebe da ides jer ces pokazati kakvi si klasa 

Edit : Juan Cuadrado-Nisam dobio nikakve ponude ... (nadam se da od Barce neces ni dobiti)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 0:02 (Boixus Nois PS).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ta naša uprava, ja neznam tko je tamo gluplji. Mora da se natječu ko je gluplji.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
Boixus Nois PS kaže...

pa kad sam ja rekao da je dobar u obrani?Sta sam ja glupo napisao?Alexis Sanchez fanboy nemoj i puno pricat a na siminee komentare se neobazirem

A to da je igrao krilo...Kod 3-5-2 kada momcad koja ima tu postavu i ima loptu onda se trojica u obrani rasire a igraci na krilnim pozicijama dignu prema naprijed.Tako da pricamo jedno te isto

Naravno da se neces obazirat kad nemas pojma o cemu pricas.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice