FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.908.333
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

-

h h
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 9:15 (Boixus Nois PS).
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Zanimljivo... Jos nadodati da za Tella nude 12M, ako Alves ne ode opet imamo slicnu racunicu.
Real eyes realize real lies...
16 godina

Šimini komentari su nebitni i on raspravlja sam sa sobom.

Kao zadrti navijač tetkica iz Madrida nemaš šta radit ovdje i pisat nebuloze.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
12 godina
FC Barcelona

šime navija za milan a ne za real

15 godina
neaktivan
Ali on je navijac Milana samo oni su totalno nebitni pa mora ovdje davati komentare...

Sad se cini da ce Tello na posudbu jer on ne zeli da ga prodaju (lol)... Razumijem da su Rafinha i Deulofeu isli na posudbu, ali oni nisu dobili sansu u prvoj tj.jako malo, Tello i Cuenca jesu, Tello je popio dosta zivaca, Cuencu ubila ozljeda, ista stvar s JDS i jos nekima, Krkic nije na razini... Nema smisla toliko napadaca drzati po posudbama ako su prosjek, a vec naviru Adama, Munir itd.
16 godina
Del_Boy97 kaže...

Teško da navija za Milan. Često u svojim monolozima je dao do znanja da navija za tetkice.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
13 godina
x18x05x kaže...
Del_Boy97 kaže...

Teško da navija za Milan. Često u svojim monolozima je dao do znanja da navija za tetkice.

Ti cesto dajes do znanja da si jako bolesna osoba. 

Ne navijma za Real, samo gledam objektivno na stvari dok ti gledas izrazito subjektivno i od tebe se ne moze nist normalno dobiti, kao sta ovaj tvoj post pokazuje. Milan nije nebitan klub, daleko od nebitnog kluba. 

Aha, ja sam navijac reala jer nekad kazem nesto lose za Barcelonu, dovoljan dokaz tvoje intelektualnosti. 

Ovdje se jedino moze koliko toliko sa antimadridistom razgovarat. Ovo ostalo klinci koji navijaju za Barcelonu jer je pocela osvajati sve zadnjih 5-6 godina. 

Nebitan klub kazes ? A o prvenstvima i ostalo necu niti pisat. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Tetkica može zabiti gol kakav je Bale zabio u finalu kupa? Xabi Alonso, igračina, je tetkica? Di Maria i Carvajal koji pretrče više nego Messi u dvije utakmice su tetkice? Najbolji strijelac prvenstva je tetkica? Ramos koji je donio LP je tetkica?

Ako su tetkice osvojile LP, kako onda ti opaki muškarac (haha) koji druge naziva tetkice (haha) zoveš ostale igrače? {#}

Losing all hope was freedom
15 godina
neaktivan
Pa toliko je nebitan da dolazis ovdje umjesto da otvoris temu AC Milan. Ja u nju nikad ne bi usao jer me talijanska liga ne zanima. Udjem u teme FCB i RM, na drugom forumu pratim temu Primera. Zasto bi me zanimao drugi klub za kojeg ne navijam u toj mjeri da se prepucavam s njegovim fanovima kao neki objektivan lik koji sve zna i najpametniji je... Imas 24sata i reddit za to.
13 godina
N3N0 kaže...
Pa toliko je nebitan da dolazis ovdje umjesto da otvoris temu AC Milan. Ja u nju nikad ne bi usao jer me talijanska liga ne zanima. Udjem u teme FCB i RM, na drugom forumu pratim temu Primera. Zasto bi me zanimao drugi klub za kojeg ne navijam u toj mjeri da se prepucavam s njegovim fanovima kao neki objektivan lik koji sve zna i najpametniji je... Imas 24sata i reddit za to.

Pises bzvz, ne pravim se pametan samo citam sta pisu normalni mediji i ono sta pratim. A reci mi molim te za sta drugo sluzi forum nego za rasprave ? Pa ne moras se slagati sa mnom, ima ljudi koji se sloze ima koji ne, bilo bi glupo da se sva'ko sa svakim slaze. 

To sta pratim Milan ne znaci da ne pratim i ostale lige. Uostalom, zasto me nebi zanimali drugi klubovi ? Pa nisam limitiran ko neki ovdje. Nogomet se svugdje igra. 

AC Milan tema ima ovdje, samo sta je starija ekipa slabije aktivna. Ove teme su aktualne jer su klubovi u zadnjih par godina malo aktualniji jer napokon nesto osvajaju pa svi navijaju i mjenjaju klubove kako vjetar puše.

15 godina
piksic kaže...

Tetkica može zabiti gol kakav je Bale zabio u finalu kupa? Xabi Alonso, igračina, je tetkica? Di Maria i Carvajal koji pretrče više nego Messi u dvije utakmice su tetkice? Najbolji strijelac prvenstva je tetkica? Ramos koji je donio LP je tetkica?

Ako su tetkice osvojile LP, kako onda ti opaki muškarac (haha) koji druge naziva tetkice (haha) zoveš ostale igrače? {#}

eto netko napiše "tetkice" što je očita z*jebancija, odmah se nađeš prozvanim i dolaziš prodavati pamet.

Ali zato je "kržljavac" i "štakor" sasvim pristojno od vas, jelda?

Nema mi ništa gore nego kad mi realovci (pojedini, ne svi) dođu glumiti neke moraliste i počnu pričati  o pristojnosti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 15:42 (antimadridista).
16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Ja nisam napisao kržljavac i sigurno ne štakor, a za ostale me nije briga, tako da ti je to glup argument. Ali da navijač Barcelone, čiji igrači su, ako već raspravljamo, najveće tetkice, tako zove druge igrače, to je smiješno i ironično. Ne znam zašto ja to ne bi napisao ako mi se da, ovo je jednako moja tema kao i tvoja.

Losing all hope was freedom
15 godina
FC Barcelona

Pogledajte Robbena kakav igrac a nula od covjeka takva sirovina s tim svojim bacanjima da mi se povraca,Neymar da takoder ali isto tako i vas dragi Ronaldo se baca u 16m koda ga tank pregazi svaki put.

Dosadni ste s tim glupostima vise bacaju se i jedni i drugi tj. svi nazalost , vec odavno se to trebalo rijesiti kaznama i toga nebi bilo , bacaju se igraci Barce,RM i bilo kojeg treceg kluba i sad iti okolo i gnjaviti ljude zbog toga je blago receno retardirano i do kad ce to vise trajati {#}

twice the pride double the fall
14 godina
piksic kaže...

Ja nisam napisao kržljavac i sigurno ne štakor, a za ostale me nije briga, tako da ti je to glup argument. Ali da navijač Barcelone, čiji igrači su, ako već raspravljamo, najveće tetkice, tako zove druge igrače, to je smiješno i ironično. Ne znam zašto ja to ne bi napisao ako mi se da, ovo je jednako moja tema kao i tvoja.

jel mozes samo objasnit po cemu su igraci barcelone vece tetkice od realovih i ja cu napustit ovu temu zauvik. istina je da se i jedni i drugi bacaju, al bogami nema neke prevelike razlike

HŽV
15 godina
FC Barcelona

Službeno: Jonathan Dos Santos pridružit će se svom bratu u Villarrealu, prodan za 2 milijuna eura.

Alexis navodno u ovim trenucima obavlja liječnički pregled u Londonu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 20:07 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Citavih 2 milijuna €?!

LoL EU West - KingNothing666
15 godina
KingNothing kaže...

Citavih 2 milijuna €?!

to je još i dobro, tko bi dao više za igrača koji se nije pomaknuo s klupe xD

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobit ce i odredeni postotak od buduceg transfera

15 godina
neaktivan

Dobro je €2m mislio sam da ce biti 1, jos da je uvaliti Krkića i Cuencu za 2-3 puta vece iznose, Tella za €8m s buyback opcijom... Onda od starijih igraca Songa za 10-ak, mozda Alvesa. Btw Xaviju je ugovor do 2016, spominje se njegov odlazak u Katar(propalo) i New York, a nikakva cifra??? Pa lik jos vrijedi vise od Songa :D pogotovo ako ode u MLS.

EDIT: čini se Cuenca besplatno ide... i jos sam na Affelaya zaboravio, možda i on free transfer...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 21:35 (N3N0).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stvarno neznam zasto ne bi pokusali sa Hummelsom,covjek je dokazao da je klasa,odlican na ovom SP,jest da su sanse male,dobro mu je i u Dortmundu al neka malo bezobraznija cifra bi ih sigurno potakla malo...stvarno se nadam da ce dovesti nekog odlicno stopera,kad su krenuli sa bombasticnim transferima,neka nastave tako i u obrambenom dijelu :)

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nikad nisam bio pobornik velikih novaca za stopere...Ipak it malo pametan stoper,normalne brzine i sa dobrim skokom moze igrati u svakom klubu...

Recimo De Vrij (neznam kako se tocno pise) nevrijedi 3 miliona po trasnfer marketu a bolje je odgirao od David Luiza koji je prodan za 50....

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nek je i drugi Do Santos otprhao, trebas se napravit malo mjesta, i Tello isto nek ide. Katastrofa od igrača. Jedva čekam pripremnu tekmu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

David Luiz stoper sinoć :) raspalo se sve bez Thiaga Silve, ajde bar mu je partner u PSG-u...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Maturana : Ako postoje problemi u obrani sa Alvesom,sa Cuadradom ce se udvostruciti.Inace covjek kolumbijac

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Masche utakmicu života na zadnjom veznom odigrao.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

https://vine.co/v/MPPMvDaFxDe

Ajmo Leo,ajmo Argentina...em sto bi volio da osvoje zbog Messija,da uzme 1 trofej koji mu fali,em zato sto su svi uvjereni u Njemce...Mascherano daleko najbolji igrac tekme,pravi ratnik,mislim da bi ga se trebalo vratiti na DM u Barci...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2014 1:01 (barcafan12).
15 godina
neaktivan
Mascherano igra turnir zivota, ne samo utakmicu :) i definitivno se vraca na DM, cak i CM ako zatreba. Songa ce se rijesiti tj. trebali bi...
13 godina
FC Barcelona

Da im oce ispresavijat kicmu da ne moram gledati ovu prosjecnu Argentinu kako dize pokal... 

15 godina
neaktivan
Mocna Njemacka je sve poslije Portugala razmontirala, mos mislit... Neuer im najbolji igrac. Brazil je sprdnja bez Thiaga Silve i Neymara, nadam se da ce se Svabe dignuti u nebo... Argentina se do finala skoro pa prosetala, Messija ponekad nigdje nema, a ima statistiku ono wtf...
13 godina
FC Barcelona

Sta tebe pati, svaki dan tu dolaziš provocirati,  i evo i sad si došao,  ne razumijem te, gadni te kompleksi deru. Argentina je prošla u finale,  zasluženo, nezasluženo, koga briga. Leo Messi je u finalu i ako podigne trofej mislim da ćeš dobiti živčani slom, kao i većina Real Madrid/CR fanboys/ Messi haters.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice