FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.844.198
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
Nidzo95 kaže...

Službeno: Barcelonin štoper Marc Bartra produžio je ugovor do 2017.Njegova otkupna klauzula je 25 mil.

25 mil je jako mala cifra danas. kao da su mu porucili da je tu ali da ga se sto prije zele rijesit.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
FC Barcelona

Barcini juniori plasirali su se u polufinale LP, pobijedili Arsenal 4-2.

Adama je čudo, prerastao je sve te igrače svog uzrasta, poigrao se danas s Arsenalom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran

to mi je drago cuti...Nadam se da ce sljedece sezone biti standardni igrac Barce B pa onda za 2 godine vec u prvu momcad bez ikakvih problema

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako Messi zabije u nedelju gol, skinut će Di Stefanov rekord s najviše golova u El Clasicu (Oboje trenutno imaju 18) te će se izjednačiti s Hugom Sanchezom po postignutim golovima u Primeri ( H. Sanchez 234, Messi 233). A ako zabi 2 gola, znate već {#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 21:43 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Guardiola:"Bilo je jako žalosnih trenutaka u Barceloni. Recimo kada smo 2012. godine ispali iz Lige prvaka protiv Chelseaja iako smo bili nadmoćni. To je bio jedan od najgorih poraza za mene. Imao sam osjećaj da ne mogu podići moral u ekipi."

"Barcelona i ja smo bili uspješni. 14 titula u samo 4 godine. To je bila najbolja era Barce ikad. Ipak toliko uspjeha može da bude loše. Nisam više znao kako da motivišem igrače, zato sam i otišao iz Barcelone."

16 godina
barcafan12 kaže...

Guardiola:"Bilo je jako žalosnih trenutaka u Barceloni. Recimo kada smo 2012. godine ispali iz Lige prvaka protiv Chelseaja iako smo bili nadmoćni. To je bio jedan od najgorih poraza za mene. Imao sam osjećaj da ne mogu podići moral u ekipi."

"Barcelona i ja smo bili uspješni. 14 titula u samo 4 godine. To je bila najbolja era Barce ikad. Ipak toliko uspjeha može da bude loše. Nisam više znao kako da motivišem igrače, zato sam i otišao iz Barcelone."

Danas nam fali motivacije kao nikad.

Zarada klikanjem http://bettingev.wix.com/neobuxiprobux
14 godina
FC Barcelona

Volio bih kada bi na Bernabeu istrčali u rezervnim dresovima, radi katalonskih boja :)

15 godina
x18x05x kaže...
barcafan12 kaže...

Jos samo jedna dokaz vise da je odavno trebalo svjeze krvi u momcadi.

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
barcafan12 kaže...

Motivacija je po meni jedini razlog losih partija ove sezone,jer realno ova je ekipa prejaka da bi izgubila od nekog Valladolida,bez omalozavanja,ok ne kazem da ne smiju ili ne mogu izgubiti od takvih momcadi,ali uz onakvo zalaganje,borbenost,to je i ocekivano...mislim da bi eventualnim pojacanjima na ljeto pojacali konkureniju sto bi se odrazilo i na motiviranje igraca da se bore za svoju poziciju,te bi tako i pruzali bolje partije,jer sad realno dosta igraca nema skoro pa nikakvu konkurenciju...a sto se tice Guardiole odmah sam i znao da je to problem,nije mogao vise motivirati igrace i sta ce covjek bezveze,normalno da ce potraziti drugu sredinu,inace bi on sigurno jos dugo ostao u Barci...ja se nadam njegovom povratku na Camp Nou jednog dana

16 godina
david7 kaže...

Volio bih kada bi na Bernabeu istrčali u rezervnim dresovima, radi katalonskih boja :)

Izbio bi rat u Madridu. {#}

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
11 godina
neaktivan
david7 kaže...

Ako će bolje igrati u njima, onda može. Ali mislim da im to nisu baš sretni dresovi :D

17 godina
FC Barcelona

eto gotova je i osmina finala LP, ja osobno bi htio da budu budu sljedeće tekme u četvrtfinalu

Chelsea - Real;  da vidimo kako bi se Mou snašao protiv bivšega kluba

P$G - Bayern; Ibra vs Pep 

Dortmund - Atletico;  dvoboj 2 odlična trenera

United - Barca; svaka čast Manchesteru, al trenutno nisu na razini ovih ostalih klubova i mislim da su najslabiji trenutno

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 22:52 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve je dobro osim možda, Real-Psg ili tipa Real-Bayern. Vrijeme je da i oni dobe nekog jakog.

17 godina
FC Barcelona

ja samo ne bi htio da budu klubovi iz istih liga, npr Real - Atletico/Barca, Bayern-Dortmund i United-Chelsea.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, slažem se. Čekamo petak s nestrpljenjem.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Mislim da se zdrijeb uvijek namjesta ako se mene pita.

Tako da ove godine ocekujem ono sto cijeli svijet iscekuje.

Barcelona-Bayern.

Moze li Pep srusiti Barcu koju je on stvorio?Narano netreba spominjati kakvu ce gledanost imati takva utakmica.

Ali naravno ne jos ovako rano.

Mislim da bi nam pasao jedan Manchester United ili Borrusia Dortmund koja ruku na srce nije ono sto je bilo.S tim da u prvoj utakmici neigra Lewndowski.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 23:48 (Boixus Nois PS).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

I ja mislim da se namjesta. Kao sto je namjeseno proslo finale LP-a da igraju Borusija i Bajern. Velika Borusija pokraj Real Madrida i Barcelone. Kao sto je i namjesteno godinu prije da Chelsea osvoji LP-a.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Predvidam ovako:

Barca - United
Real - Bayern
Dortmund - Chelsea
Atletico - PSG

12 godina
protjeran
FC Barcelona

U koliko sati je izvlacenje ?

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

U 12:00 u petak.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

I po meni je to sve namjesteno,ne samo LP,nego ako ste gledali i izvlacenje za ovo SP,znaci nijedna kuglica se nije otvarala pred kamerom nego je bila zaklonjena onim stolom,pa je ovaj onda kao digao papiric...al dobro,nema to nikakve veze,koga god nam "namjeste" mi smo duzni proci dalje...svakako da bi bilo bolje izbjeci Real ili Bayern,sa ostalima bi se mogli nositi,iako je po meni i PSG jako opasan ove sezone,mogli bi bit iznanadenje ko Borussija prosle godine...

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Videcemo protiv Reala sta ce biti,ako tu odigramo dobro,mozemo se nadati necemu u LP,ja bih voleo da bude Dortmund,a najverovatnije nece biti tako nego Bayern,Real,PSG {#}

14 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Videcemo protiv Reala sta ce biti,ako tu odigramo dobro,mozemo se nadati necemu u LP,ja bih voleo da bude Dortmund,a najverovatnije nece biti tako nego Bayern,Real,PSG {#}

A mozda i Chl,oni su nam stari znanci,vrijeme je da im se osvetimo 

13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
Nidzo95 kaže...

A mozda i Chl,oni su nam stari znanci,vrijeme je da im se osvetimo 

Pa moze,ali po mogucnosti bolje bi bilo da se to desi u polufinalu {#} 

16 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Sta ovo znaci najverovatnije nece biti:D 

Izvlacenje je random moze biti sve xD

When you are halfway up,you are always halfway down
13 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
Nidzo95 kaže...

Sta ovo znaci najverovatnije nece biti:D 

Izvlacenje je random moze biti sve xD

Pa moguce ali obcino nikad ne padne onaj kom se nadamo,sigurno niko od nas nije voleo sto smo izvukli City iako je na kraju sve dobro ispalo {#}

15 godina
FC Barcelona

Thierry Henry: "What impressed me most was the arrival in Barcelona. Eto'o said: 'Now you'll see what love for a club means'. He was right."

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ipak su odlucili ranije odrzati zdrijeb.{#}

14 godina
neaktivan
iMoljac kaže...

Ipak su odlucili ranije odrzati zdrijeb.{#}

Tak će i bit, a ja bi volio da Real dobije napokon pravog protivnika i to Bayern, pa nek se vidi ko je uistinu trenutno na vrhu Europe, jer Barcelona sigurno nije

12 godina
protjeran
FC Barcelona

"Sport" navodi da će FC Barcelona u ljetnom prijelaznom roku dovesti dva štopera - jednog iskusnijeg, koji bi trebao biti plaćen 30 - 35 miliona eura i jednog mlađeg, koji ne bi smio koštati više od 20 miliona. Također, spomenuti izvor navodi da će Barça, u najboljem slučaju, za dovođenje pojačanja na raspolaganju imati oko 100 miliona eura.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice