FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.845.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
FC Barcelona

moze li mi netko poslati link za gledanje? ali pomogucnosti da je komentator s nasih prostora,ide mi na zivce slusati ruse i arape.

14 godina
FC Barcelona

imas tu unazad par stranica odlican postupak za gledanje preko sk, registriras se na vingd, skupis 4 tako da odgovoris na pitanja, odes na iskon tv player i gledas bez problema, ok slika bez stekanja, nazalost ja san potrosija svoje za jucerasnji derbi hajduka i dinama tako da sad iman samo 2.50, mozda uleti koje pitanje do veceras

Som la gent blaugrana
16 godina
FC Barcelona

Registrirajte se na b.net TV za van, tražit će vas jedan plug-in da instalirate (ako ga nemate) i nakon toga standardna registracija, dobijete 7 dana usluge, a prijenos utakmice ima na Eurosport 2 (engleski jezik).

Možete gledati iz browsera i kvaliteta je ok, 480p ali konstantni stream bez zastajkivanja.

Swedish latin super funk.
14 godina
FC Barcelona

hm, siguran si da ima el clasico na eurosport 2?

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema na eurosport 2

@rookica19 ima koji način da ti pošaljem vingda? Imam nekih 50

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 16:28 (Hrvek1909).
14 godina
FC Barcelona

znan da nema, zato san i napisa

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel ti mogu poslat kako vingda?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Al ne kuzim ni ove kretene na Sport Klubu...do sad prenosili spanjolsku ligu i sve jace tekme i sad dode slag na tortu i ne prenose,nego nekakav mutavi ATP(bez uvrede tenisoljupcima)...nista opet preko sopcasta i one ruske stranice

14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
barcafan12 kaže...

Al ne kuzim ni ove kretene na Sport Klubu...do sad prenosili spanjolsku ligu i sve jace tekme i sad dode slag na tortu i ne prenose,nego nekakav mutavi ATP(bez uvrede tenisoljupcima)...nista opet preko sopcasta i one ruske stranice

Prenose na SK3.

15 godina
neaktivan
Pa u 9 je utakmica, bit ce streamova svugdje... A bas i nisam vidio vazniju utakmicu Lige na SK1, jedino Kup Kralja. SK1 vecinom BPL, SK3 BBVA.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
FC Barcelona

hrvek ne treba, skinija san aplikaciju superapp pa zaradija jos koji, imam sad dovoljno, hvala {#}

Som la gent blaugrana
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nebojim se vecars za nase jer kada treba odgrati pravu utamicu oni to naprave.
Htio bih ovakav sastav

Valdes

Dani Alves Pique Mascherano Alba

Busqets

Xavi             Fabregas

Pedro       Messi       Iniesta 

Znaci ova formacija nije bas 4-3-3 jer kada su igrali ovako Messi i Pedro su bili kao 2 napadaca a Iniesta je usao na poziciju ispred Fabregas i Xavija.

Znaci 4-4-2 sa rombom u sredini.

15 godina
neaktivan
Mislim da Tata to sprema i za veceras, ali s Neymarom umjesto Pedra :/
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
FC Barcelona

Jel može netko objasniti kako gledati live stream preko tog Sport kluba, ako će večeras biti tamo prijenosa? Tražim u ovoj temi, ali ne mogu naći. Hvala

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odeš na vingd.com i registriraš se, pa na tv.iskon.hr i tamo odeš na gledaj preko interneta (tak neš) i onda se logiraš s vingdom i riješiš par pitanja na vingdu, dobiješ bodove i 24 sata moš gledat programe

Betis s igračem manje od 56 minute pri 0-0, neide Atleticu

58' 1-0 Atletico, Gabi zabio..

64' 2-0 Costa, eto, ostanu bez igrača i gdje odvede utakmica..

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 18:21 (Hrvek1909).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako je Tata imalo pametan, Pedro će igrat umjesto Neymara.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
FC Barcelona

Ja se nadam da će na Live Football Video staviti neki 18k kbps stream s Hudsonom, jedan jedini put sam na to naletio, slika k'o mlijeko, a apostolčina komentira :D

Ja se nadam ovome: Valdes, Dani, Pique, Masche(Bartra), Alba, Cesc(Xavi), Busquets, Iniesta, Alexis, Messi, Pedro

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 18:49 (david7).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Po meni

Valdes

Dani-Pique-Masche-Alba

Xavi-Busqi-Cesc

Pedro(Alexis)-Messi-Iniesta(Neymar)

Al definitivno bi Iniestu jer je briljirao prošlu utakmicu, Pedro i Alexis u formi tamo je teško kog stavit, a mislim da za vezni red nema govora nikakvog kog zamjenit

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja bi samo da bude pošteno sudjenje, i da nema nikakvih repova iza utakmice.     I da legenda bude na svojoj radnoj temperaturi i neće bit problema. 

Uh što me dere nervoza.....kad će više 9 sati ?

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovako sam nervoza, a sta ce tek biti kad tekma pocne. Ajmo joos malooo.

15 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Ja bi samo da bude pošteno sudjenje, i da nema nikakvih repova iza utakmice.     I da legenda bude na svojoj radnoj temperaturi i neće bit problema. 

Uh što me dere nervoza.....kad će više 9 sati ?

Imas Valencia-Villarreal do clasica.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Real isto voli posjed kao Barcelona pa mislim da ce Tat Marino staviti ubojitu 4 za cuvati loptu...Cesc,Xavi,Iniesta i Busqets.
Posto je Pedro u formi on bi uz Messia mogao poceti

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa i najavljivano je da će od početka počet Busi, Xavi, Iniesta i Cesc. Još je i Martino rekao da želi posjed od prve minute i dominaciju na terenu. Vidjet ćemo. Ako će bit kao protiv Osasune, znate šta će biti.

12 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Pa i najavljivano je da će od početka počet Busi, Xavi, Iniesta i Cesc. Još je i Martino rekao da želi posjed od prve minute i dominaciju na terenu. Vidjet ćemo. Ako će bit kao protiv Osasune, znate šta će biti.

kakva sad Osasuna...Nije ovo utakmica u kojem se jednom da igrati a drugom entrebaju bodovi...Sad ce biti rat na terenu....Kakva Osasuna

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Tommy_123 kaže...

kakva sad Osasuna...Nije ovo utakmica u kojem se jednom da igrati a drugom entrebaju bodovi...Sad ce biti rat na terenu....Kakva Osasuna

Pritom sam mislio na samu igru, ako će igrat kao i večinu tekmi ove sezone, mogu se pozdravit lagano.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barça: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Neymar, Messi i Iniesta.

Pedro ?

12 godina
protjeran
FC Barcelona

A neznam drago mi je sto igra Neymar jer sam sigura da moze onog Carvajala izvozati...cini se da igramo 4-4-2 kao protiv City-a...Ako bude onakav presing onda nema brige...
Vamos Barca.... 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pedro briljira jedno 3, 4 tekme zaredom a Neymar pokušava vratit formu. I daj Bože da bude kao u prošlom Clasicu. Da, pressing će bit ključan faktor. Ako će bit kvalitetan pressing, kakav znamo igrati, bit će odlično.

Visca el Barca {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 20:01 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Nekom logikom Neymar je desno pa bi trebao ici na Marcela. Osim ako ne bude kako je kolega rekao, Iniesta iza 2 napadaca, Neymar na Carvajala a Messi vise na desno.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
protjeran
FC Barcelona

danasnji napad trebali su po meni predvoditi pedro,messi i alexis,a vezu busquets,iniesta i xavi... ova trojka u napadu  igrala je protiv osasune fantasticno,imali smo puno sansi mogli smo im zabiti 10 komada..

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 20:10 (kexzoR).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice