moze li mi netko poslati link za gledanje? ali pomogucnosti da je komentator s nasih prostora,ide mi na zivce slusati ruse i arape.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imas tu unazad par stranica odlican postupak za gledanje preko sk, registriras se na vingd, skupis 4 tako da odgovoris na pitanja, odes na iskon tv player i gledas bez problema, ok slika bez stekanja, nazalost ja san potrosija svoje za jucerasnji derbi hajduka i dinama tako da sad iman samo 2.50, mozda uleti koje pitanje do veceras
Registrirajte se na b.net TV za van, tražit će vas jedan plug-in da instalirate (ako ga nemate) i nakon toga standardna registracija, dobijete 7 dana usluge, a prijenos utakmice ima na Eurosport 2 (engleski jezik).
Možete gledati iz browsera i kvaliteta je ok, 480p ali konstantni stream bez zastajkivanja.
hm, siguran si da ima el clasico na eurosport 2?
Nema na eurosport 2
@rookica19 ima koji način da ti pošaljem vingda? Imam nekih 50
znan da nema, zato san i napisa
Jel ti mogu poslat kako vingda?
Al ne kuzim ni ove kretene na Sport Klubu...do sad prenosili spanjolsku ligu i sve jace tekme i sad dode slag na tortu i ne prenose,nego nekakav mutavi ATP(bez uvrede tenisoljupcima)...nista opet preko sopcasta i one ruske stranice
Al ne kuzim ni ove kretene na Sport Klubu...do sad prenosili spanjolsku ligu i sve jace tekme i sad dode slag na tortu i ne prenose,nego nekakav mutavi ATP(bez uvrede tenisoljupcima)...nista opet preko sopcasta i one ruske stranice
Prenose na SK3.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
hrvek ne treba, skinija san aplikaciju superapp pa zaradija jos koji, imam sad dovoljno, hvala 
Nebojim se vecars za nase jer kada treba odgrati pravu utamicu oni to naprave.
Htio bih ovakav sastav
Valdes
Dani Alves Pique Mascherano Alba
Busqets
Xavi Fabregas
Pedro Messi Iniesta
Znaci ova formacija nije bas 4-3-3 jer kada su igrali ovako Messi i Pedro su bili kao 2 napadaca a Iniesta je usao na poziciju ispred Fabregas i Xavija.
Znaci 4-4-2 sa rombom u sredini.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Jel može netko objasniti kako gledati live stream preko tog Sport kluba, ako će večeras biti tamo prijenosa? Tražim u ovoj temi, ali ne mogu naći. Hvala
Odeš na vingd.com i registriraš se, pa na tv.iskon.hr i tamo odeš na gledaj preko interneta (tak neš) i onda se logiraš s vingdom i riješiš par pitanja na vingdu, dobiješ bodove i 24 sata moš gledat programe
Betis s igračem manje od 56 minute pri 0-0, neide Atleticu
58' 1-0 Atletico, Gabi zabio..
64' 2-0 Costa, eto, ostanu bez igrača i gdje odvede utakmica..
Ako je Tata imalo pametan, Pedro će igrat umjesto Neymara.
Ja se nadam da će na Live Football Video staviti neki 18k kbps stream s Hudsonom, jedan jedini put sam na to naletio, slika k'o mlijeko, a apostolčina komentira :D
Ja se nadam ovome: Valdes, Dani, Pique, Masche(Bartra), Alba, Cesc(Xavi), Busquets, Iniesta, Alexis, Messi, Pedro
Po meni
Valdes
Dani-Pique-Masche-Alba
Xavi-Busqi-Cesc
Pedro(Alexis)-Messi-Iniesta(Neymar)
Al definitivno bi Iniestu jer je briljirao prošlu utakmicu, Pedro i Alexis u formi tamo je teško kog stavit, a mislim da za vezni red nema govora nikakvog kog zamjenit
Ja bi samo da bude pošteno sudjenje, i da nema nikakvih repova iza utakmice. I da legenda bude na svojoj radnoj temperaturi i neće bit problema.
Uh što me dere nervoza.....kad će više 9 sati ?
Ovako sam nervoza, a sta ce tek biti kad tekma pocne. Ajmo joos malooo.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Ja bi samo da bude pošteno sudjenje, i da nema nikakvih repova iza utakmice. I da legenda bude na svojoj radnoj temperaturi i neće bit problema.
Uh što me dere nervoza.....kad će više 9 sati ?
Imas Valencia-Villarreal do clasica.
Real isto voli posjed kao Barcelona pa mislim da ce Tat Marino staviti ubojitu 4 za cuvati loptu...Cesc,Xavi,Iniesta i Busqets.
Posto je Pedro u formi on bi uz Messia mogao poceti
Pa i najavljivano je da će od početka počet Busi, Xavi, Iniesta i Cesc. Još je i Martino rekao da želi posjed od prve minute i dominaciju na terenu. Vidjet ćemo. Ako će bit kao protiv Osasune, znate šta će biti.
Pa i najavljivano je da će od početka počet Busi, Xavi, Iniesta i Cesc. Još je i Martino rekao da želi posjed od prve minute i dominaciju na terenu. Vidjet ćemo. Ako će bit kao protiv Osasune, znate šta će biti.
kakva sad Osasuna...Nije ovo utakmica u kojem se jednom da igrati a drugom entrebaju bodovi...Sad ce biti rat na terenu....Kakva Osasuna
kakva sad Osasuna...Nije ovo utakmica u kojem se jednom da igrati a drugom entrebaju bodovi...Sad ce biti rat na terenu....Kakva Osasuna
Pritom sam mislio na samu igru, ako će igrat kao i večinu tekmi ove sezone, mogu se pozdravit lagano.
Barça: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Neymar, Messi i Iniesta.
Pedro ?
A neznam drago mi je sto igra Neymar jer sam sigura da moze onog Carvajala izvozati...cini se da igramo 4-4-2 kao protiv City-a...Ako bude onakav presing onda nema brige...
Vamos Barca....
Pedro briljira jedno 3, 4 tekme zaredom a Neymar pokušava vratit formu. I daj Bože da bude kao u prošlom Clasicu. Da, pressing će bit ključan faktor. Ako će bit kvalitetan pressing, kakav znamo igrati, bit će odlično.
Visca el Barca 
1911 /\/\/\/\/\ 1899
danasnji napad trebali su po meni predvoditi pedro,messi i alexis,a vezu busquets,iniesta i xavi... ova trojka u napadu igrala je protiv osasune fantasticno,imali smo puno sansi mogli smo im zabiti 10 komada..