FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.844.718
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa neznaš tko tu laže, prvo govore oko 60-65 mil pa sad 100. Treba pričekat kraj sezone, vidjet tko će otić i onda razmišljat o kupovini. Naravno ne dvojbeno je da je obrana banana i da se tu mora urgirat.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Hrvek1909 kaže...
iMoljac kaže...

Ipak su odlucili ranije odrzati zdrijeb.{#}

Tak će i bit, a ja bi volio da Real dobije napokon pravog protivnika i to Bayern, pa nek se vidi ko je uistinu trenutno na vrhu Europe, jer Barcelona sigurno nije

Po meni realno gledano ni Real Madrid nemoze parirat Bayernu, bar ne trenutno i mislim da je Bayern iznad.... iako mi se ne cini Bayern jak kao prosle godine (odnosno pod Juppom) i dalje je po meni najjaci trenutno i prvi su favoriti za LP i vjerujem da ce njih htjet svatko izbjec. Na jednu utakmicu se mozda i moze s njima, al na dve...heh....

Kako god da bilo tko god izvuce Bayern provest ce se veselo i trebat ce i "malo" cudo a i dosta muke da ih se prodje posebno na dve utakmice...

Da je Jupp ostao, mislim da bi ovajanje trostruke krune bilo gotovo pa sigurno..ovako ima jos i nekog prostora da ih netko zezne, bar u LP...al tko god ih dobije..bit ce muke...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
17 godina
neaktivan
iMoljac kaže...

Ipak su odlucili ranije odrzati zdrijeb.{#}

Jedan dobar par (bar-ba) i jedan ok par (chelsea - dortmund). Najbolje bi bio za neutralne + novinare:

Bayern - Barca - Pep se vraća kući itd.

Real - Chelsea - Mou i King Carlo se vraćaju kući, hazard, bale, cronaldo, ostala ekipa i brze kontre

PSG - Dortmund - pare vs. otkrivanje talenata

Atletico - manure - jedan u usponu, jedan u padu...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Luis Enrique (bivši igrač Barcelone i Real Madrida, sada trener Celte): "Nadam se da će Barça u nedjelju slaviti u Madridu."

12 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Pa neznaš tko tu laže, prvo govore oko 60-65 mil pa sad 100. Treba pričekat kraj sezone, vidjet tko će otić i onda razmišljat o kupovini. Naravno ne dvojbeno je da je obrana banana i da se tu mora urgirat.

pise u najbojem slucaju...S obzirom da su 99% na transfer listi Tello,Cuenca,Dos Santos,Affelay i jos pokoji igrac kao Sergi Roberto i Dani Alves..

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Danas 34. rođendan slavi jedan od najboljih Barceloninih igrača ikada. Legendarni Ronaldo de Assis Morreira ili jednostavnije RONALDINHO. Čovjek zbog kojega danas milijuni ljudi vole ili poštuju Barcelonu, koji je svojim igrama osvajao srca navijača diljem svijeta, ali i koji je nemilosrdno driblao protivnike.

''Playing with a smile since 1998.''

Sretan rođendan, Ronaldinho.

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Mislim da se zdrijeb uvijek namjesta ako se mene pita.

Tako da ove godine ocekujem ono sto cijeli svijet iscekuje.

Barcelona-Bayern.

Moze li Pep srusiti Barcu koju je on stvorio?Narano netreba spominjati kakvu ce gledanost imati takva utakmica.

Ali naravno ne jos ovako rano.

Mislim da bi nam pasao jedan Manchester United ili Borrusia Dortmund koja ruku na srce nije ono sto je bilo.S tim da u prvoj utakmici neigra Lewndowski.

Ocekujes namjestanje cetvrfinala i to ekipe koje se ocekuju u finalu. I onda jedna od te dvije ispadne i sponzori od jedne ili druge strane vise nemaju nista, kao niti LP. Fino razmisljanje.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Srecan rodjendan Ronaldinho ! LEGENDA {#}

Srecan rodjendan,JORDI ALBA ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 9:06 (Nidzo95).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Dokotor nogometa

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 9:34 (Boixus Nois PS).
12 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Barcelona-Bayern.

Moze li Pep srusiti Barcu koju je on stvorio?Narano netreba spominjati kakvu ce gledanost imati takva utakmica.

Mislim da bi nam pasao jedan Manchester United ili Borrusia Dortmund koja ruku na srce nije ono sto je bilo.S tim da u prvoj utakmici neigra Lewndowski.

Ocekujes namjestanje cetvrfinala i to ekipe koje se ocekuju u finalu. I onda jedna od te dvije ispadne i sponzori od jedne ili druge strane vise nemaju nista, kao niti LP. Fino razmisljanje.

Barcelona-Bayern.

16 godina

Ja bi Bayern ili Real Madrid. Ako idemo osvojit LP onda idemo preko najboljih.

Edit: Barca - Atletico Madrid

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 12:11 (x18x05x).
15 godina
neaktivan
Bezveze par.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina

Ajde, protiv dobre ekipe igramo. Bayern se opet provukao kao i Real.

Zarada klikanjem, http://wattbux.com/ref/inoxzg , http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
neaktivan
Barca Real Bayern Chelsea/PSG... Nevjerujem u neko iznenadenje osim kod PSG-CFC, tu moze biti svasta.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
FC Barcelona

Barcelona vs Atletico Madrid
Real Madrid vs Borussia Dortmund
Paris Saint-Germain vs Chelsea
Manchester United vs Bayern Munich

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan
Atleticu ce u prvoj utakmici faliti Raul Garcia zbog kartona, nitko vazniji im nije ozlijeden.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neki misle da je možda lako ali baš i nije. Atm će grist na terenu, pogotvo pošto je lp,igrali smo tri tekme s njima ove sezone i sve tri tekme su nerješeno završile, mada smo mogli i gore proć, ovo je odlično.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 13:11 (Tommy_123).
13 godina
x18x05x kaže...

Ja hebeno ne vjerujem da si napiso da se Bayern provuko a dobio je Man Utd... isto kao i Real koji je dobio Borussiu koja ih je rastavila na proste faktore... dok je At. Madrid svjetska sila i Barcelona se nije stedila u zdrijebu... {#}

15 godina
SimeKZ kaže...
x18x05x kaže...

Ja hebeno ne vjerujem da si napiso da se Bayern provuko a dobio je Man Utd... isto kao i Real koji je dobio Borussiu koja ih je rastavila na proste faktore... dok je At. Madrid svjetska sila i Barcelona se nije stedila u zdrijebu... {#}

Ruku na srce Man Utd nazalost ove godine je vrlo vrlo los nema kaj traziti pokraj Baynera dok BvB nije na razini prosle godine i polovica momcadi im je ozlijedeno a Barca ako bude kiksala ko u par navrata ove sezone svejedno je ko bude protivnik jer bi nas rasturio meni ovih 7:0 protiv Osasune ne znaci bas nista.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 13:52 (dad0r).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Simeone (trener Atletica) : "Kad novinari previše pričaju i kritiziraju, mogu stvoriti kontra efekat. Uvrijedili su Barçu i tim je onda postigao sedam golova."

"Martino je osvojio Super Kup i može osvojiti još tri trofeja. Mogao bi ušutkati sve novinare..." 
[radio marca]
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Veoma jak protivnik,ali se nadam najboljem,Visca Barca ! ♥

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi-Xavi-Iniesta-Najbolji trio svih vremena?

Po izboru čitaoca sajta Goal.com,za najbolji trio svih vremena

izabrani su momci iz Barcelone,a za sobom su ostavili legendarne

Holanđane iz Milana,kao i rivale iz madridskog Reala.

Oni su dobili čak 36.3 %  od ukupnih glasova,čime su se našli ispred

Milanovih Holanđana,Van Bastena,Gulita i Rajkarda,koji su osvojili 18.4%.

BARCA {#} 

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Niti jedan protivnik nije lagan protivnik, pa tako ni Atletico Madrid. Ali bolje i Atletico, nego Chelsea, Bayern ili Real.

13 godina
dad0r kaže...
SimeKZ kaže...
x18x05x kaže...

Ruku na srce Man Utd nazalost ove godine je vrlo vrlo los nema kaj traziti pokraj Baynera dok BvB nije na razini prosle godine i polovica momcadi im je ozlijedeno a Barca ako bude kiksala ko u par navrata ove sezone svejedno je ko bude protivnik jer bi nas rasturio meni ovih 7:0 protiv Osasune ne znaci bas nista.

Ruku na srce, cetvrtfinale je LP... da igraju protiv Spisic Bukovice pojeli bi zivog 'ko god dode na domaci stadion.

16 godina

Sezona 2010/2011 

Almeria - Barca 0-8, tjedan dana kasnije Barca - Real M 5-0.

Sada smo rasturili Osasunu, pa ponovilo se i protiv Madrida još jedna petarda.

15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Sezona 2010/2011 

Almeria - Barca 0-8, tjedan dana kasnije Barca - Real M 5-0.

Sada smo rasturili Osasunu, pa ponovilo se i protiv Madrida još jedna petarda.

Netreba bit petarda, samo da bude pobjeda {#}

Bliži se nedjelja, malo me hvata nervoza već i samo isčekivanje tekme.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 23:49 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona

Evo jedna zgodna infografika prije utakmice.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Chelsea 6 - 0 Arsenal {#}

15 godina
FC Barcelona
This season's away shirt is Barcelona's most sold shirt in the history. No shirt from any sports club in the world has sold more. [el9]
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
This season's away shirt is Barcelona's most sold shirt in the history. No shirt from any sports club in the world has sold more. [el9]

Baš planiram uzet komplet gostujući za kojih tj i pol {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice