FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.854.172
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
cahalovry kaže...

Nisam navijač Reala nego objektivni promatrač utakmice i moram reć da ova konstantna sudačka pomoć Barceloni je negledljiva.

Prošlu tekmu protiv valencije poklone penal, ali ni to nije bilo dovoljno Barceloni da pobjedi.

Sada do poluvremena Barcelona zabije gol iz zaleđa kojeg bi sljepac vidio, pa ne sude drugi žuti Songu koji je namjerno igrao rukom. {#}

Ne zanima me tko će osvojiti naslov, samo me iritiraju ovakve stvari kao objektivnog gledaoca utakmice.

Ako ćemo tako gledati, start na Messija s dvije noge, čisti crveni karton. Ronaldov gol protiv Valencije isto iz zaleđa bio, mada to nitko ne spominje.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 21:53 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Radije bi da izgube nego da pobjede nezasluzeno samo da ne moram slusat dezurne za laprdanje po Barci...sto se tice utakmice,jako lose meni ovo izgleda,Messi do gola jako lose igraju svaku loptu izgubio,nisu ni ostali nesto puno bolji,premalo udaraca ali na to smo vec navikli...jest da je teren tezak,ali to ne smije bit razlog i Sevillinim igracima je isto...po meni su nas nadigrali,mogli su i vodit s 2-3 gola razlike,sreca nas je pomazila...nadam se pobjedi,ali bila ona i 5-1 6-1 opet ce se pricat o tom prvom golu Barce,sucima,UEFI,NLO-ima...

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa da sam okorjeli Barcelonaš, priznao bih da su suci oštetili Sevillu kod ovog gola i zaleđa i crvenog za Songa.

A start nije bio na Messiju nego na loptu, al zbog opasnosti starta trebao je žuti bit.

12 godina
cahalovry kaže...

Pa da sam okorjeli Barcelonaš, priznao bih da su suci oštetili Sevillu kod ovog gola i zaleđa i crvenog za Songa.

A start nije bio na Messiju nego na loptu, al zbog opasnosti starta trebao je žuti bit.

Ma naravno da bi, i da si Realovac, priznao bi da takoder suci znaju navlacit za Real Madrid. Ali naravno, to nije istina, je li tako?
crveni za Songa? zbilja ne znam zasto 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messijev drugi gol. Odlično večeras igra :)

12 godina
neaktivan
cahalovry kaže...

Pa tko nije priznao da je bilo zaleđe ?  Što ti ustvari hoćeš ?    Evo gledaj Messija i divi se.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

KING IS BACK :D LEOO 3-1 {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sevilla se otvorila ko gresnik na ispovjedi

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prvi žuti za Songa jer je startao ravno na noge Raktiću i drugi jer je namjerno rukom igrao. Tko god tvrdi suprotno nije objektivan...

Pratim zadnja tri gola Primere i ne može se uspoređivati suđenje Barci i Realu.

p.s Lako je sada trpati kada ti suci preokrenu utakmicu

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je prava igra i ovo  je prava Barca,mnogo su grubi igraci Seville...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čovjeće, pa kakvi su to startovi, i onda se čudimo kad se Messi, Iniesta ozlijede.

12 godina
neaktivan
cahalovry kaže...

Prvi žuti za Songa jer je startao ravno na noge Raktiću i drugi jer je namjerno rukom igrao. Tko god tvrdi suprotno nije objektivan...

Pa eto gledaj i divi se, možda nešto i naučiš.   {#}

12 godina
cahalovry kaže...

Zasto bi dirao namjerno rukom na 40 metara od gola i potpuno usamljen?

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

I za ove dezurne kriticare Barcelone i sudaca, ovo je bio penal na Messiju, povlacenje za ruku i po nogama ga je zahvatio, pa vi govorite kako njemu uvijek pogoduju sudci ;)

12 godina
neaktivan
carmichael kaže...

Zasto bi dirao namjerno rukom na 40 metara od gola i potpuno usamljen?

Nije nikog briga zašto bi igrao, bitno je da je igrao rukom namjerno {#}

12 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

I za ove dezurne kriticare Barcelone i sudaca, ovo je bio penal na Messiju, povlacenje za ruku i po nogama ga je zahvatio, pa vi govorite kako njemu uvijek pogoduju sudci ;)

Kad im je okrenuo utakmicu mora sad malo glumit da pošteno sudi {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Chersheyev nas spasio...hvala Real Madridu 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vazna tri boda {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Teška izborena tri boda a izgleda kao da je bilo toliko lagano. Prvo pol jako loše, drugo više nego dobro. Messi se vratio u stilu. Prvo mjesto vraćeno. Idemo dalje {#}

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eto, nakon očajnih 30 minuta nisam se nadao bodovima, ali kasnije su se dosta trgnuli, Messi se probudio i sad smo na prvoj poziciji gdje nam je i mjesto, i sad to do kraja treba držati i uzeti titulu koja nam i pripada.

14 godina
FC Barcelona

Messi se vraća kući :D

15 godina
FC Barcelona

Messi životinja, kakav igrač!

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Ovaj nam je teren bio prednsot jer su nasi igraci manji i okretniji po ovome terenu.Drugo poluvrijeme vezni red i napad odlicno a obrana katastrofa

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisam gledao tekmu, kakav je bio Raketa?

14 godina
neaktivan
QuidZz kaže...

Nisam gledao tekmu, kakav je bio Raketa?

Odlican prvo poluvrijeme,razigravao je momcad,imao priliku i zabiti...uostalom asistirao je,ali 2.poluvrijeme nije dosao do izrazaja jer je Barca kontrolirala igru i sredinu

17 godina
barcaINTER kaže...

Eto, nakon očajnih 30 minuta nisam se nadao bodovima, ali kasnije su se dosta trgnuli, Messi se probudio i sad smo na prvoj poziciji gdje nam je i mjesto, i sad to do kraja treba držati i uzeti titulu koja nam i pripada.

Gdje je to zapisano da Barceloni pripada prvo mjesto i titula prvaka lige?

Sad će biti još zanimljivije gledati utakmice lige kad sva tri glavna konkurenta imaju jednak broj bodova, kao da je bilo suđeno da se ovako nešto dogodi.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 23:02 (Hyperion).
13 godina
FC Barcelona

Djeca iz refealove teme lupaju TD, a vec je vrijeme za spavanje.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
cahalovry kaže...

Nisam navijač Reala nego objektivni promatrač utakmice i moram reć da ova konstantna sudačka pomoć Barceloni je negledljiva.

Prošlu tekmu protiv valencije poklone penal, ali ni to nije bilo dovoljno Barceloni da pobjedi.

Sada do poluvremena Barcelona zabije gol iz zaleđa kojeg bi sljepac vidio, pa ne sude drugi žuti Songu koji je namjerno igrao rukom. {#}

Ne zanima me tko će osvojiti naslov, samo me iritiraju ovakve stvari kao objektivnog gledaoca utakmice.

Trololololololooooo

PUTA MADRID
13 godina
FC Barcelona

Messi....{#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 23:27 (KiX777).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice