FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.859.536
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
david7 kaže...

Jel zna netko gdje se mogu naći baš full HD streamovi? Jednom je bio na livefootball.ws, cini mi se 18000 kbps i radilo je k'o sat i slika je bila k'o mlijeko, da iskoristim ovih 100/100 u domu maksimalno :D

na Wiziwig.tv još uvijek bude tih od 1800 - 2700 kbps.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

znam to, ali jednom sam nasao na stream od 18000, ne 1800

16 godina
To zna biti kada je neka bolja utakmica LP ili neki derbi, el clasico.
PUTA MADRID
15 godina
neaktivan
david7 kaže...

Jel zna netko gdje se mogu naći baš full HD streamovi? Jednom je bio na livefootball.ws, cini mi se 18000 kbps i radilo je k'o sat i slika je bila k'o mlijeko, da iskoristim ovih 100/100 u domu maksimalno :D

Evo jedan primjer, zna biti takvih streamova na ovoj stranici al rijetko.Inače dobra stranica, puno linkova sopcasta i sa ostalih kanala. 

http://livefootballvideo.com/streaming/europe/uefa-champions-league/fenerbahce-vs-arsenal

Ova stranica isto nije loša.Uglavnom rade linkovi.

http://bongda69.com/xem-link-sopcast-truc-tuyen-tai-bongda69-com-a-400.html

13 godina
neaktivan
david7 kaže...

rojadirecta.com tu ja najcesce gledam,ali ako hoces bas full HD treba ti sopcast ili veetle {#}

14 godina
FC Barcelona

I trazim za sopcast, nema bas kvalitetne slike u flashu..

13 godina
neaktivan
david7 kaže...

I trazim za sopcast, nema bas kvalitetne slike u flashu..

e onda probaj na onom sajtu {#}

15 godina
neaktivan
Mislim da sam promasio fakultet, zelim biti novinar. Lagano pisat gluposti i navlacit klikove, zaradivat placu preko reklama. Di ces bolje? Eno na 24sata udarni naslov Barci prijeti izbacivanje iz lige, a u komentarima doslovno se slijeva bijela ljepljiva tekucina od svih Realovih fanova koji su udrili drkicu. Hahahaha :D
1911 /\/\/\/\/\ 1899
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

ZVANIČNO: Bagnack i Dongou produžili ugovore sa Barcom! {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gdje ima dima ima i vatre,logika sama kaze da nesta nije u redu s tim transferom ako je odbijeno 80m za navodnih 50m:D

Plus Rosel dao ostavku samim tim cinom sve govori.Nebuloze da je zbog nekakvih prijetnji dao su glupost u sred ovakvog skandala 

When you are halfway up,you are always halfway down
14 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Gdje ima dima ima i vatre,logika sama kaze da nesta nije u redu s tim transferom ako je odbijeno 80m za navodnih 50m:D

Plus Rosel dao ostavku samim tim cinom sve govori.Nebuloze da je zbog nekakvih prijetnji dao su glupost u sred ovakvog skandala 

A mozda je samo odabrao klub za koji je htio igrati odmalena??

16 godina
carcharodon kaže...

Pokazat će se. Ovako bubati i ostat živ nije pametno.

PUTA MADRID
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#}

16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
carcharodon kaže...

Ovako bubati?,tako pametan kao ti biti nije dobro:)

Nitko ne odbija 30 extra milijuna  pogotovo ne u danasnjem vremenu,tako da te nebuloze vise voli ovaj klub nego onaj drugi su gluparija,i moras biti teski imbecil da povjerujes u to...

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

ZVANIČNO: Bagnack i Dongou produžili ugovore sa Barcom! {#}

Mali je već sad zvijer, a šta će biti za par godina {#}

Danas protiv Levantea bi valjalo izać s drugom postavom, totalno nebitna utakmica pred Valenciu na kojoj smo se kako se kaže "pomučili malo" na Mestalli.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Nitko ne odbija 30 extra milijuna  pogotovo ne u danasnjem vremenu,tako da te nebuloze vise voli ovaj klub nego onaj drugi su gluparija,i moras biti teski imbecil da povjerujes u to...

Messi je odbio 250 mil. vec 2-3 puta,znaci nije svakom igracu stalo samo do novca,po tvojoj logici svaka dobra ponuda mora biti prihvacena,onda ne bi imali igrace koje 10+ godina igraju za isti klub,a dobivali su svakakve nemoralne ponude...ako je Neymar sam izjavio da mu je oduvijek bio san igrati za Barcu ne znam zasto je to tako tesko povjerovati,nama obicnim smrtnicima 30 milijuna izgleda kao ne znam sta,a on ce ih ionako kad tad zaradit...ja osobno ipak vjerujem da postoji jos barem trunka igraca koji ce birati klub zbog njihove povijesti,uspjeha,i ostalog ispred novca

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.1.2014 14:38 (barcafan12).
14 godina
carcharodon kaže...
x18x05x kaže...
carcharodon kaže...

kao prvo santos nije odbija tu ponudu, nego je prihvatija obe i neymar se odlucio za barcu

Som la gent blaugrana
14 godina
carcharodon kaže...
x18x05x kaže...
carcharodon kaže...

Ja mislim da on ima i više nego lagodan život i bez tih 30 milijuna ekstra...

16 godina
carcharodon kaže...
x18x05x kaže...
carcharodon kaže...

Pametuješ i to je sve.

PUTA MADRID
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca line-up:Pinto,Montoya,Puyol,Bartra,Adriano,Song,S.Roberto,Iniesta,Tello,Cesc,Alexis

16 godina
FC Barcelona

gadi mi se više ta obrana i ti golovi iz prekida, UŽAS

12 godina
protjeran
FC Barcelona

ajde puyol u lijepi ******.Ovo vise nije za gledati

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Komedija!

Da je danas živ imao bi 169 godina.
16 godina
Slican gol smo i mi njima zabili.
PUTA MADRID
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Adriano ne zna da da los gol {#}

16 godina
Samo treba udariti. Mi to skroz malo radimo.
PUTA MADRID
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Puyoll :D 2-1

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajde dobro je, ovo treba odradit do kraja bez ozlijeda,  Iniestu van, dosta ga udaraju a tek se vratio,  previše je bitan da ga sad tu neka nevažna bagra mlati.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lepo,lagano 4-1 Alexis :D 

16 godina
FC Barcelona

meni je baš žao ovoga golmana od levantea :/ ne ono da se zezam nego mi je stvarno žao lika, prosli put radio kikseve danas ponovno:/

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice