FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.867.170
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
Jack Black kaže...

Nisam doma pa me zanima kad je tekma? Nadam se da cu stic.

20.00h

barcaINTER kaže...

Opet  ovo izvođenje sa Fabregasom na lažnoj devetki,   a što je sa Neymarom, još je bolestan ?

on je zdrav trenutno, ali propustio je nekoliko treninga u zadnjih par dana, tako da je vjerojatno to razlog zašto je na klupi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Daj kad saznate neki kvalitetan link od engleskog komentatora pošaljite, po mogućnosti sa što manje reklama :)

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo da Pedro i Alexis nastave sa dobrim ritmom koji su imali prošle utakmice i bit će dobro, i još Messi u drugom poluvremenu da im zabije 2-3 gola i to je to.      Šteta što Puyol neće čuvati Diega costu,   on bi to jedini odradio najbolje,.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni nije jasno kako Atletico ovoliko puno može držati visoki ritam, pa oni stalno igraju sa istih 10-tak igrača, i još igraju ligu prvaka.   Pa dokle više.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Užasno me trese nervoza, nadam se da ćemo utišat Vicente Calderon i otić doma s 3 boda. Visca el Barca !

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 19:46 (Tommy_123).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dajte neki dobar stream ako boga znate.

The only thing I put before me is do re.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta ovi rusi jedu govna. Nema linkova. Nabijem ih. Dajte neki čovječe.

13 godina
17 godina
FC Barcelona

http://vaughnlive.tv/mike7314_2 valjda neće brejkat Roy je komentator

ima i tu raznih linkova http://www.rojadirecta.me/ 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 20:00 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
16 godina
protjeran
Trenutno su bolji od nas.
B-A-R-C-A
17 godina
iNo_bhf kaže...
Trenutno su bolji od nas.

trče 2 puta više i rade brutalan presing... a Iniesta je u 15 min spušio već previše lopti, do dovoljno govori kakav presing igraju

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svi streamovi su katastrofa. Na livefootball.ws, gdje inace nude najbolje streamove, ne radi. 

The only thing I put before me is do re.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Počeli su napokon igrat. Šteta šta nije pedrito fabregasu produžio.

Ovo govno od igrača, Turan nemogu vjerovat, a sudac slijepčina kao ne vidi.

Pique ovakvu tekmu nije odigrao već dugo vremena.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 20:49 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Katastrofalan početak, a onda poslje 10-te minute samo čekam kad će i gol past :)

Pique na nivou kakvom bi trebao bit stalno, profesionalno odrađeno.

Sad bi Messija ubacio unutra da napravi dar-mar malo u špici, Cesca se ne vidi, nema on tu brzinu da prođe s lakoćom igrače

16 godina
protjeran
Treba odmah sad ubacit Neymara. Alexis na klupu, nema ga na utakmici.
B-A-R-C-A
15 godina
FC Barcelona

Solidno prvo poluvrijeme, ali fali tu Messi koji može napraviti razliku individualno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

tvrda utamica ali mozemo pobijediti...Pique i Macherano odavno nisu ovako odigrali...Pedro Fabregas odlicni Sanchez nevidljiv...Iniesta mi se cini los dosta je lopti izgubio...

No Pain No Gain
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Fabregas uvijek prije nego sto primi loptu ima ideju sto daje nasima malo vise vremena...

No Pain No Gain
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije dobro, nemamo puno šansi, a ovaj presing atletica neće pasti do kraja utakmice, to je sigurno..   Messi, Messi , Messi , samo to nam treba.   Atletico igra kompletan a mi ne.  U ovakvim utakmicama samo najveći rade razliku.....

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 20:54 (barcaINTER).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique i Mascherano,ne pamtim kad su ovako odlicno djelovali kao par,Atletico je navalio prvih 10-15 minuta ali smo uspjeli primirit to...samo da manje kompliciraju u napadu i to je to...svi igraju solidno osim Alexisa,nije ni on tolko kriv jer nije imao previse loptu u nogama,ali je nekako zakazao u onom trkacom dijelu,mora vise pomagat obrani kao Pedro koji je odlicno odigrao...sto prije Messija ili Neymara,sve ostalo ok...

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 20:56 (barcafan12).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iniestu prebacit na lijevog napadača, Pedra desno (čini mi se da ima puno više mjesta za njega tamo), Cesca vratit nazad na Iniestino mjesto u sredini i Messija umjesto Alexisa u špicu ubacit :)

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi unutra, Iniesta van. Moguće da je nakakva ozlijeda u pitanju.

16 godina
protjeran
Opet pritisak AM. Neymar ulazi.
B-A-R-C-A
17 godina
FC Barcelona

Barca je imala već 3 šanse da napravi dobru kontru, a ekipa se vuće.... stvarno neznam koji k

a druga svar je ta što opet nitko ne želi pucat {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 21:32 (Balvan8).
16 godina
protjeran
Ja sretan. Odigrali smo takticki i sigurno. Samo da nismo izgubili. AM odlicna ekipa i zasluzeno su tu gdje jesu.
B-A-R-C-A
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zašto su počeli igrat zadnjih 5 minuta, to mi nije jasno.

Pique i Masche odlični. Nemam rijeći, Messi kad god je primio loptu napravio je magiju. Čudo stvarno. 

Šteta, ali nema veze. Dobra tekma. Idemo dalje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 21:55 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Teska tekma,nismo imali previse prilika,ko ni Atletico,na kraju posten rezultat...i dalje smo prvi sto je najbitnije,samo sto ce Real sad biti vjerovatno na 3 boda zaostatka

15 godina
FC Barcelona

Šteta za one šanse Messija, ali i Atletico je isto imao svoje šanse. Po meni najrealniji rezultat. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice