Sad bi volio čuti komentar Raya Hudsona na ovo 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ćut ćeš u subotu! 
Messi Ballon d'Or!
Mangala ili Luiz bi bili odlični stoperi za Barcu, oba dvojica su brzi, snažni, dobri u skoku s glavom, te znaju razmišljat, ne igraju kao panjevi, pogotovo Luiz, Mangalu sam manje gledao, ali Luiz zna s loptom dosta i to je ono sto treba Barci. A sto se tice para, eh Mangala je mlad i on bi trajao minimalno 13 godina, sad ovisi kakav bi on bio u kasnijim godinama, te bi se novci za njega isplatili, jer je kvalitetan. A Luiz je nezadovoljan u Chelseau, mala minutaza, i nije samo Barca zainteresirana, pa bi se i njega moglo dovesti. Pique, Bartra i jedan od ove dvojice bi bilo odlicno, Mascheranu hvala za sve, moze se vratiti u Liverpool.
Messi: "I don't know if I'll win Ballon d'Or, but it's always an honour to be at the Gala".
Mogli bi pojedinci naučiti nešto od gospodina 
Messi: "I don't know if I'll win Ballon d'Or, but it's always an honour to be at the Gala".
Institucija.
Neznam, skeptičan sam, mislim da bi CR mogao osvojiti. Ali, sa druge strane, onaj 'leak' od Agencia News mi ulijeva malo nade da bi mogao Messi osvojiti.
Institucija.
Neznam, skeptičan sam, mislim da bi CR mogao osvojiti. Ali, sa druge strane, onaj 'leak' od Agencia News mi ulijeva malo nade da bi mogao Messi osvojiti.
Ma najbitnije da se Messi vratio i zabija,a ZL ima vec dovoljno...ali ako cemo vec realno,ja mislim da ce CR dobit,bio je najbolji pojedinac sto jest jest,da Messi nije imao povredu ko zna...
Jučerašnji tweet od našega Raya.
Zna čovjek o čemu priča.
Messi's magic only compares to Michael Jordan's Greatness...
Najveći od najvećih. .
Veseli me jer po njemu vidim opet glad za nogometom, kao da je jedva čekao, jednostavno se vidjelo da mora explodirati, jedva čekam utakmicu protiv atletica ali me strah da ga oni pavijani ne ozlijede, zna se kako grubo igraju, Čak mi se čine brutalniji od pavijana iz istog grada. Ali bit će prava borba, samo želim poštenog suca, i zdravog Lea . . .
THE KING IS BACK ! LEO 
Najveći od najvećih. .
Veseli me jer po njemu vidim opet glad za nogometom, kao da je jedva čekao, jednostavno se vidjelo da mora explodirati, jedva čekam utakmicu protiv atletica ali me strah da ga oni pavijani ne ozlijede, zna se kako grubo igraju, Čak mi se čine brutalniji od pavijana iz istog grada. Ali bit će prava borba, samo želim poštenog suca, i zdravog Lea . . .
Hahahahahahahaha, pravi se javio druge častiti epitetima, a da prvo pogledaš sebe??
ATJ Lučko
Najveći od najvećih. .
Hahahahahahahaha, pravi se javio druge častiti epitetima, a da prvo pogledaš sebe??
Gazda se vratio, a ti i tvoji nazad u rupe !!! I bez daljnih komentara!
Najveći od najvećih. .
Gazda se vratio, a ti i tvoji nazad u rupe !!! I bez daljnih komentara!
Samo da nadodam, on niti je kralj, niti najveći niti najvišlji, ima ih boljih, većih i višljih od malog.
ATJ Lučko
Samo da nadodam, on niti je kralj, niti najveći niti najvišlji, ima ih boljih, većih i višljih od malog.
tko je bolji i veći od njega? On je zadnjih 5 godina dokazao da je najveći, a njegovi hejteri mogu mu se samo sagnuti i lagano da ne kažem što jel. To su činjenice.
I žalosno je da Real igrao večeras, ali vi preferirate vrijeme provoditi ovdje u ovoj temi, znači da vas nešto žulja. No ajde, pravit ćemo se odsad da vas ne čujemo s vrha tablice 
tko je bolji i veći od njega? On je zadnjih 5 godina dokazao da je najveći, a njegovi hejteri mogu mu se samo sagnuti i lagano da ne kažem što jel. To su činjenice.
I žalosno je da Real igrao večeras, ali vi preferirate vrijeme provoditi ovdje u ovoj temi, znači da vas nešto žulja. No ajde, pravit ćemo se odsad da vas ne čujemo s vrha tablice 
Hehehehe, ne više poslije ovog vikenda bro!
ATJ Lučko
Hehehehe, ne više poslije ovog vikenda bro!
kad sam bio u školi, mene je učiteljica iz matematike naučila da je 4 više od 2. Ali neznam kako je po novom sistemu, možda si i u pravu kojim čudom.
No Pain No Gain
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Evo momci,suza mi niz lice klizi dok vam pisem ovu poruku,90% nasih navijaca su balavci,na jednoj fejsbuk stranici birala se najbolja barcina momcad u povijesti,i ta djecica su u napad stavila samuela eto'oa umjesto maradone,cruyffa,rivalda,romarija,ronalda...neki su cak kao prijedlog stavili neymara...
Evo momci,suza mi niz lice klizi dok vam pisem ovu poruku,90% nasih navijaca su balavci,na jednoj fejsbuk stranici birala se najbolja barcina momcad u povijesti,i ta djecica su u napad stavila samuela eto'oa umjesto maradone,cruyffa,rivalda,romarija,ronalda...neki su cak kao prijedlog stavili neymara...
pa dobro, Maradona je u Barci proveo niti 2 godine, nije ostavio neki trag u Barci iako je jedan od najboljih igrača u povijesti. Isto vrijedi i za Ronalda. Mislim, odigrali su odlično to što su igrali, ali to je prekratko razdoblje da ih se može smatrati legendama kluba.
Za Cruyffa, Romaria i Rivalda se slažem. Cruyffa ne uvrstiti među najbolje je presmiješno, čovjek je začetnik ovakve Barce, najutjecajnija osoba u povijesti kluba.
Pa nije to ništa čudno. Na fejsu će glasati prvenstveno mlađa ekipa, a sigurno je puno više onih koji su gledali Eto'oa nego Maradonu ili Cruyffa. Za mene npr. Maradona i Pele nikad neće biti najveći igrači ikad jer ih nikad nisam gledao, pa mi je glupo da to tvrdim. Tak ti je i ovo. Skoro sam siguran da napraviš glasovanje za Real, Ozil bi bio ispred Zidanea, Ronaldo (ovaj trenutni) ispred Raula i slične nebuloze.
Hahahahahahahahaha, nemate pojma koliko vas je zabavno čitati u vašim odama kralju i kraljevstvu, a kraljevski klub u biti najviše mrzite, LOL!!!!
Nisam ja nikakav i nikakva kidara, BTW u hrvatskom prijevodu bi to značilo što, ali ću se otkinuti kada u subotu izgubite od Atletico Madrida,, puknut ću k'o bomba, hahahahahaha!
ATJ Lučko
puknut ću k'o bomba, hahahahahaha!
puknuo si ti odavno.
majstore,pa tvoj real je izgubio od njih..
puknut ću k'o bomba, hahahahahaha!
puknuo si ti odavno.
......................