FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.864.773
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Nidzo95 kaže...

Na sutrasnjoj ceremoniji ce Messi  i Ronaldo sedeti jedan pored drugog,bice to zanimljivo da vidimo reakcije.{#}

zar ronaldo nije rekao da nece doc??

cim je vidio da ima sanse da osvoji odmah dolazi{#}

16 godina
protjeran

Način na koji oni glasaju i sve to, je jako sumljivo. 

B-A-R-C-A
15 godina
iNo_bhf kaže...

Način na koji oni glasaju i sve to, je jako sumljivo. 

Pa nek daju vise tu nagradu Kikiju da imamo mira godinu dana od balavaca koji natezu kozicu cim ga vide.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 14:54 (dad0r).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Stalno se na net-u vrte vijesti u kojima pise da Tat Martino odlazi na kraju ljeta a za trenera konkuriraju Luis Felipe Scolari i Frank de Boer...

No Pain No Gain
15 godina
FC Barcelona
Franck Ribery: "I said it many times before, Messi remains the best player in the world. I'd vote for him".
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
protjeran
FC Barcelona

naš bog Leo ima loš ukus za oblacenje :P ovo ce nositi večeras..

Mariich#2318
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gospoda...Messi kralj haha

15 godina
barcafan12 kaže...

Gospoda...Messi kralj haha

Ajde pa i nije lose , dapace ovo je vrhunski naspram prijasnjih godina {#}

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa je dobro mu stoji i to sve,ali uvijek Leo ubada u oci hehe...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije loše. Dobro mu to stoji :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ronaldo plače na dodjeli, jer zna da je osvojio zlatnu loptu samo zbog jednog jedinog razloga,  a to je Messijeva ozlijeda.      I vjerojatno si misli    -   " jbt, sad i nikad više, ako bude zdrav sljedeće sezone , mogu zaboravit na ovo"...

Nisam rekao da Ronaldo nije zaslužio, daleko od toga, samo se malo šalim.........      Čestitke Ronaldu....

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 20:15 (barcaINTER).
12 godina
FC Barcelona

Ronaldo zasluzeno osvojio, moramo priznati :) Svaka mu cast, nadam se da se Messi vraca sljedece godine na tron :)

15 godina
neaktivan
Dobro osvojia je i sta sad, mora se uvik nac neki provokator. Zasluzeno je osvojia u ovim okolnostima, Messi - bit ce bolje drugi put.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

1.CR(27,99%)

2.Messi(24,72%)

3.Ribery(23,36%)

Jako tijesno,odlucilo je par glasova izgleda...ipak CR zasluzeno,toliko se trudio da iskoci iz Messijeve sjene,igrao je odlicno nema sta

15 godina
FC Barcelona

ja se samo nadam da će odsad prestati one urote kako ga nitko ne voli iz FIFA-e i da je sve namješteno, kako će doći na dodjelu, pa neće doći. Daj budi muško.

Messi je i sa ozljedom koju je vukao cijelu godinu bio vrlo blizu osvajanja, a ja ne sumnjam da će je dogodine vratiti u svoje vitrine ako bude zdravlja.

Čestitke Ronaldu, zasluženo je uzeo.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 20:24 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ja se samo nadam da će odsad prestati one urote kako ga nitko ne voli iz FIFA-e i da je sve namješteno, kako će doći na dodjelu, pa neće doći. Daj budi muško.

Messi je i sa ozljedom koju je vukao cijelu godinu bio vrlo blizu osvajanja, a ja ne sumnjam da će je dogodine vratiti u svoje vitrine ako bude zdravlja.

Čestitke Ronaldu, zasluženo je uzeo.

Sve si objasnio. Messi je vukao cijelu ekipu s povredom i par glasova je tu odlučivalo. Čestitke Ronaldu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.fifa.com/mm/document/ballond%27or/playeroftheyear%28men%29/02/26/02/68/fboaward_menplayer2013_neutral.pdf

Evo kako je ko glasovao...svakom istinskom navijacu bi trebalo bit bitnije da klub igra dobro i osvaja trofeje...CR je zasluzio i neka je osvojio,a bitnije da se Messi vrati u staru formu i zabija,a ZL ima vec ionako dovoljno,a ne sumnjam da ce osvojit jos pokoju do kraja karijere

15 godina
FC Barcelona
The difference...
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hahhahahahahaha. Ma sumnjam da je to tako...

The only thing I put before me is do re.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

samo najbolji u povijesti osvajaju loptu 4 godine za redom!

Mariich#2318
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lionel Messi: "Samo mogu čestitati Ronaldu, imao je odličnu godinu i zaslužio je ovu nagradu. Također čestitam i Riberyju, kome je malo nedostajalo."

"Ronaldovo plakanje na sceni? Razumijem njegovu reakciju, to je normalno, sve te emocije..."

Cristiano Ronaldo: "Riječi hvale na moj račun od strane Messija? Veoma sam sretan zbog svega što je izjavio. On je igrač kome se divim."

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 21:01 (Đapa club).
15 godina
FC Barcelona

Neymar je po glasovima završio peti. To je veliki rezultat za igrača koji ima 21 godinu i kojemu je ovo prva sezona u europskom nogometu. Future Ballon d'Or {#}

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma što se ljutiš Antimadridista,   pusti ih neka se vesele,  uživaju u ovome i neka, i ja bi da je obrnuto.....         Eto vidiš, moja utjeha je da su četiri zlatne lopte više od dvije,   eto, netko je duplo bolji, a znaš i sam tko....   Ronaldo je plakao,  i ja  plakao sa njim, eto svi smo plakali, evo još plačem,      četiri godine mu je puhao u guzicu, sad je i na njega red.     

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 0:22 (barcaINTER).
14 godina
FC Barcelona

Messi: “I’ve got no complaints or excuses, the best man won”

Som la gent blaugrana
17 godina

to tzv. rivalstvo messija i ronalda postoji u formi kakvu forsiraju razno-razni  ''nazovi'' novinari, u kojem izgleda da jedan drugog iskonski mrze i svakodne narucuju placene ubojice da smaknu jedan drugoga. ljudi su sasvim normalni, jedan drugog postuju i natjecu se medusobno, a ''mrze'' se samo na sportski nacin, odnosno i jedan i drugi zele bit najbolji, ali ne da pljuju jedan po drugom. a to je druga stvar sto razni fanboys forsiraju te gluposti servirane od nepismenih i glupih novinara.

slozite se vec jednom da su njih dvojica izuzetni nogometasi. 

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sretan ti 32. rođendan Victore Valdes. Da nam odlično braniš do kraja sezone {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 0:34 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona

Gospodin, potpisuje se čak i na dresove Reala na kojima piše anti-Messi {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

jesu gubavi ovi realovci na slici

No Pain No Gain
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Sretan ti 32. rođendan Victore Valdes. Da nam odlično braniš do kraja sezone {#}

i ja sam fan barce, a i meni je rođendan danas ;) lijepo je kad imaš rođendan kad i victor valdes{#}  

15 godina
neaktivan
tip bez imena kaže...
Tommy_123 kaže...

i ja sam fan barce, a i meni je rođendan danas ;) lijepo je kad imaš rođendan kad i victor valdes{#}  

Pa dobro došao i sretan rođendan {#}

1911 /\/\/\/\/\ 1899
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice