Na sutrasnjoj ceremoniji ce Messi i Ronaldo sedeti jedan pored drugog,bice to zanimljivo da vidimo reakcije.
zar ronaldo nije rekao da nece doc??
cim je vidio da ima sanse da osvoji odmah dolazi
Na sutrasnjoj ceremoniji ce Messi i Ronaldo sedeti jedan pored drugog,bice to zanimljivo da vidimo reakcije.
zar ronaldo nije rekao da nece doc??
cim je vidio da ima sanse da osvoji odmah dolazi
Način na koji oni glasaju i sve to, je jako sumljivo.
Način na koji oni glasaju i sve to, je jako sumljivo.
Pa nek daju vise tu nagradu Kikiju da imamo mira godinu dana od balavaca koji natezu kozicu cim ga vide.
Stalno se na net-u vrte vijesti u kojima pise da Tat Martino odlazi na kraju ljeta a za trenera konkuriraju Luis Felipe Scolari i Frank de Boer...
Gospoda...Messi kralj haha
Ajde pa i nije lose , dapace ovo je vrhunski naspram prijasnjih godina 
Pa je dobro mu stoji i to sve,ali uvijek Leo ubada u oci hehe...
Nije loše. Dobro mu to stoji :D
Ronaldo plače na dodjeli, jer zna da je osvojio zlatnu loptu samo zbog jednog jedinog razloga, a to je Messijeva ozlijeda. I vjerojatno si misli - " jbt, sad i nikad više, ako bude zdrav sljedeće sezone , mogu zaboravit na ovo"...
Nisam rekao da Ronaldo nije zaslužio, daleko od toga, samo se malo šalim......... Čestitke Ronaldu....
Ronaldo zasluzeno osvojio, moramo priznati :) Svaka mu cast, nadam se da se Messi vraca sljedece godine na tron :)
1911 /\/\/\/\/\ 1899
1.CR(27,99%)
2.Messi(24,72%)
3.Ribery(23,36%)
Jako tijesno,odlucilo je par glasova izgleda...ipak CR zasluzeno,toliko se trudio da iskoci iz Messijeve sjene,igrao je odlicno nema sta
ja se samo nadam da će odsad prestati one urote kako ga nitko ne voli iz FIFA-e i da je sve namješteno, kako će doći na dodjelu, pa neće doći. Daj budi muško.
Messi je i sa ozljedom koju je vukao cijelu godinu bio vrlo blizu osvajanja, a ja ne sumnjam da će je dogodine vratiti u svoje vitrine ako bude zdravlja.
Čestitke Ronaldu, zasluženo je uzeo.
ja se samo nadam da će odsad prestati one urote kako ga nitko ne voli iz FIFA-e i da je sve namješteno, kako će doći na dodjelu, pa neće doći. Daj budi muško.
Messi je i sa ozljedom koju je vukao cijelu godinu bio vrlo blizu osvajanja, a ja ne sumnjam da će je dogodine vratiti u svoje vitrine ako bude zdravlja.
Čestitke Ronaldu, zasluženo je uzeo.
Sve si objasnio. Messi je vukao cijelu ekipu s povredom i par glasova je tu odlučivalo. Čestitke Ronaldu.
http://www.fifa.com/mm/document/ballond%27or/playeroftheyear%28men%29/02/26/02/68/fboaward_menplayer2013_neutral.pdf
Evo kako je ko glasovao...svakom istinskom navijacu bi trebalo bit bitnije da klub igra dobro i osvaja trofeje...CR je zasluzio i neka je osvojio,a bitnije da se Messi vrati u staru formu i zabija,a ZL ima vec ionako dovoljno,a ne sumnjam da ce osvojit jos pokoju do kraja karijere
Hahhahahahahaha. Ma sumnjam da je to tako...
samo najbolji u povijesti osvajaju loptu 4 godine za redom!
Lionel Messi: "Samo mogu čestitati Ronaldu, imao je odličnu godinu i zaslužio je ovu nagradu. Također čestitam i Riberyju, kome je malo nedostajalo."
"Ronaldovo plakanje na sceni? Razumijem njegovu reakciju, to je normalno, sve te emocije..."
Cristiano Ronaldo: "Riječi hvale na moj račun od strane Messija? Veoma sam sretan zbog svega što je izjavio. On je igrač kome se divim."
Neymar je po glasovima završio peti. To je veliki rezultat za igrača koji ima 21 godinu i kojemu je ovo prva sezona u europskom nogometu. Future Ballon d'Or 
Ma što se ljutiš Antimadridista, pusti ih neka se vesele, uživaju u ovome i neka, i ja bi da je obrnuto..... Eto vidiš, moja utjeha je da su četiri zlatne lopte više od dvije, eto, netko je duplo bolji, a znaš i sam tko.... Ronaldo je plakao, i ja plakao sa njim, eto svi smo plakali, evo još plačem, četiri godine mu je puhao u guzicu, sad je i na njega red.
Messi: “I’ve got no complaints or excuses, the best man won”
to tzv. rivalstvo messija i ronalda postoji u formi kakvu forsiraju razno-razni ''nazovi'' novinari, u kojem izgleda da jedan drugog iskonski mrze i svakodne narucuju placene ubojice da smaknu jedan drugoga. ljudi su sasvim normalni, jedan drugog postuju i natjecu se medusobno, a ''mrze'' se samo na sportski nacin, odnosno i jedan i drugi zele bit najbolji, ali ne da pljuju jedan po drugom. a to je druga stvar sto razni fanboys forsiraju te gluposti servirane od nepismenih i glupih novinara.
slozite se vec jednom da su njih dvojica izuzetni nogometasi.
jesu gubavi ovi realovci na slici
Sretan ti 32. rođendan Victore Valdes. Da nam odlično braniš do kraja sezone 
i ja sam fan barce, a i meni je rođendan danas ;) lijepo je kad imaš rođendan kad i victor valdes
Sretan ti 32. rođendan Victore Valdes. Da nam odlično braniš do kraja sezone 
i ja sam fan barce, a i meni je rođendan danas ;) lijepo je kad imaš rođendan kad i victor valdes
Pa dobro došao i sretan rođendan