- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ali nije jos dobio dozvolu za povratak pa nece igrati
Taj stari prdonja je pri proboju za Vukovar 13.10. 91 godine popio gelere dvije tenkovske granate i ostao živ i na svu sreću normalan, pa i postao akademski obrazovana osoba, kojoj ti nisi ni do skočnog zgloba da doneseš vode!
U subotu će te kriviti i suca i mene za poraz, ali neka, tko gubi, ima se pravo ljutiti, to vam je jedino , nakon toga, poraz i od Real Madrid-a, i to je to folks!
ATJ Lučko
Taj stari prdonja je pri proboju za Vukovar 13.10. 91 godine popio gelere dvije tenkovske granate i ostao živ i na svu sreću normalan, pa i postao akademski obrazovana osoba, kojoj ti nisi ni do skočnog zgloba da doneseš vode!
U subotu će te kriviti i suca i mene za poraz, ali neka, tko gubi, ima se pravo ljutiti, to vam je jedino , nakon toga, poraz i od Real Madrid-a, i to je to folks!
ti imas 45 godina ?!
ti imas 45 godina ?!
Da, ako nije problem, u čemu je problem, u Lučko sam pristupio početkom 91 godine, nastradao pri proboju za Vukovar, iskustvo za ne poželjet nikome!
Isprika zbog nenamjernog OT!
ATJ Lučko
ti imas 45 godina ?!
Da, ako nije problem, u čemu je problem, u Lučko sam pristupio početkom 91 godine, nastradao pri proboju za Vukovar, iskustvo za ne poželjet nikome!
Isprika zbog nenamjernog OT!
mislim i ja sam navijac real madrida, ali ne govorim takve gluposti.. i sigurno to ne bih govorio sa 45 godina.
.
Da, točno tako, Lučko i Pikšić na ignore i to je to, nema druge. Sa svima se da raspravljat, iz ove ili one teme ali oni dva su nepopravljivi ljubavnici, imaju istu neuzvraćenu ljubav, - kikicu penalda.
Ufff za sutrašnju utakmicu je stvarno teško pogoditi sastav. Nekako mislim da Messi neće krenuti od početka, a tako se i nagađa u medijima sve više. Navodno je Tata zadovoljan formom ostalih napadača pa Messija neće riskirati svih 90 minuta.
Tko ne riskira, taj ne profitira.
Taj stari prdonja je pri proboju za Vukovar 13.10. 91 godine popio gelere dvije tenkovske granate i ostao živ i na svu sreću normalan(vrlo upitno), pa i postao akademski obrazovana osoba(zaboli me), kojoj ti nisi ni do skočnog zgloba da doneseš vode!
U subotu će te kriviti i suca i mene za poraz(nemoj si umišljati nisi neki faktor bio u ratu, a nisi niti na forumu), ali neka, tko gubi, ima se pravo ljutiti, to vam je jedino , nakon toga, poraz i od Real Madrid-a, i to je to folks!
"Leo has again been decisive in the 30 minutes he played on Wed. Now the key is to find the right moment for him to start a game."
Znači vjerojatno Messi ne igra od početka.
"Leo has again been decisive in the 30 minutes he played on Wed. Now the key is to find the right moment for him to start a game."
Znači vjerojatno Messi ne igra od početka.
I to je dobro nema potrebe forsirati pogotovo ko zadnji put pa da se opet ozlijedi ali ovaj put je barem ostatak momcadi u vrlo dobroj formi pogotovo su nam napadaci raspolozeni tako da nek ga rade kasnije uvede po potrebi ili za minutazu polako da se vrati u ritam.
Ne mora stavit Messija od prve,al ne treba ni Fabregasa u spicu,radije Neymar,Alexis,Pedro ili tako nesto...ali zato Fabregasa u sredinu umjesto Xavija
Sumnjam, Xavija je odmarao sad protiv Getafea tako da vjerujem da će on igrati. A Cesc je u odličnoj formi, tako da će ga vjerojatno ostaviti tamo na Messijevoj poziciji. Vidit ćemo kako će to izgledati, možda čak Tata igra neke svoje igrice s ovim izjavama, pa na kraju Messi i zaigra od početka, tko zna.
Valdes-Dani-Bartra-Puyol-Alba-Busi-Xavi-Iniesta-Pedro-Neymar-Alexsis i posle Messi ulazi na poluvremenu 
Taj stari prdonja je pri proboju za Vukovar 13.10. 91 godine popio gelere dvije tenkovske granate i ostao živ i na svu sreću normalan(vrlo upitno), pa i postao akademski obrazovana osoba(zaboli me), kojoj ti nisi ni do skočnog zgloba da doneseš vode!
U subotu će te kriviti i suca i mene za poraz(nemoj si umišljati nisi neki faktor bio u ratu, a nisi niti na forumu), ali neka, tko gubi, ima se pravo ljutiti, to vam je jedino , nakon toga, poraz i od Real Madrid-a, i to je to folks!
Predobro! HAHAHAHAH 
Bolje da neigra...uvesti ga u drugom poluvremenu ako treba i odma na pocetku drugogo poluvremena ako nebudemo mogli probiti bunker.Nadam se da ces stopere igrati Piquei Bartra.Alba i Dani na bekovima Busqets Xavi Iniesta
Pedro Fabregas Alexis.Mislim da i ovo mogla biti pocetna momcad
Najbolji strijelac LP svih vremena. (još 6 golova)
Najviše golova za jedan španjolski klub u službenim utakmicama. (još 6 golova)
Najbolji strijelac Barcelone svih vremena. (još 13 golova)
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Najbolji strijelac LP svih vremena. (još 6 golova)
Najviše golova za jedan španjolski klub u službenim utakmicama. (još 6 golova)
Najbolji strijelac Barcelone svih vremena. (još 13 golova)
Sigurno može bacit Raula?
2 Lionel Messi 65 82 0.79
3 Cristiano Ronaldo 59 97 0.61
I koji mu pametnjakovic moze osporiti 'najbolji ikada' obori li sve te rekorde... Ah da, uvijek ce se naci netko sa teorijom Argentine, nista nije osvojio.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
2 Lionel Messi 65 82 0.79
3 Cristiano Ronaldo 59 97 0.61
I koji mu pametnjakovic moze osporiti 'najbolji ikada' obori li sve te rekorde... Ah da, uvijek ce se naci netko sa teorijom Argentine, nista nije osvojio.
To je liga prvaka? Službene utakmice su sve osim prijateljskih?
Barça: Valdés, Alves, Mascherano, Piqué, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Alexis, Cesc i Pedro.
Kolega me prestigo
Puyol,Tello,Afellay,Montoya nece imat priliku za igrat,nisu ni na klupi za rezerve
Valdes, Alves, Mascherano, Pique, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Alexis, Cesc, Pedro.
EDIT: A lol...
Tata vjerojatno zna najbolje tko je spreman za svih 90 minuta, tako da vjerujem u njegov izbor. Odavno nisam bio ovako nervozan pred neku utakmicu. Ajmoooo! 
Nisam doma pa me zanima kad je tekma? Nadam se da cu stic.
VISCA BARCA
Opet ovo izvođenje sa Fabregasom na lažnoj devetki, a što je sa Neymarom, još je bolestan ?
Tata vjerojatno zna najbolje tko je spreman za svih 90 minuta, tako da vjerujem u njegov izbor. Odavno nisam bio ovako nervozan pred neku utakmicu. Ajmoooo! 
Da, i mene trese
.