Kvalitetniji nisu, al trenutno jesu bolji. Samo da ne primimo jos koji gol.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neobicno mi je gledati ovako nemocnu Barcelonu...
Pa i nije baš više, za sad u 2013. godini su imali jako lošu igru.
Nešto moraju promjeniti inače će Bayern utrpat još nekoliko!
Istina , j3biga iluzorno je ocekivati da Barca nikad nece lose igrati nakon toliko uzastopnih godina dominacije pogotovo
svima dode los trenutak a nama je to ova godina definitivno i sta sad proci ce i to jedino sto je zalosno je gledati sve ove
kvazi ljubitelje nogometa koji natezeju kozicu i pisu bljuvotine jer Barca lose igra.
Kvalitetniji nisu, al trenutno jesu bolji. Samo da ne primimo jos koji gol.
pa da, na to i mislim, ove sezone su puno bolji. Nadam se da će se nešto promijeniti u nastavku, ali sumnjam..
Messi je bar 90% lopti krivo dodao. Neznam sta Tito čeka sa izmjenama.
Sjetite se situacije s Milanom ove godine i s Chelseajem 2009. Ja očekujem sličnu situaciju i protiv Bayerna, Barca se uvijek digne kad je najgušće...
Sjetite se situacije s Milanom ove godine i s Chelseajem 2009. Ja očekujem sličnu situaciju i protiv Bayerna, Barca se uvijek digne kad je najgušće...
Ovaj put mislim da nece, Bayern je ove sezone bolji od Barce i mislim da ce Barca ispasti.
Teško ako ne damo večeras barem jedan gol. Igra katastrofa.
Istina, Bayern je kvalitetniji od Milana, ali 99% sam siguran da će igrati bunker na Nou Campu, Barca bi to trebala probiti...
Istina, Bayern je kvalitetniji od Milana, ali 99% sam siguran da će igrati bunker na Nou Campu, Barca bi to trebala probiti...
Bayern je u stanju napast i doma i u gostima..pokazao je to protiv Reala...tako da se nebi cudio da sad izgradi veliku prednost i odluci i na Camp Nou napast..to je ono sta sam ja govorio odkad su cetvrtine izvucene...bayern je defnitivno najjaci favorit za osvajanje LP, ispred barce i reala je ubjedivo...tko god dodje na bayern treba se s pravom bojat...
Barca slomljena, cestitke Bayernu.
da ga hebes sad su pretjerali :D
Koliko god to sad bilo teško misliti, reći, ali ovo je gotovo, Bayern je puno bolji...Dostići takav rezultat protiv takve momčadi je jednostavno nemoguće.Dečki su uspjeli protiv Milana i svaka im čast na tome , ali sada koliko god to bilo teško reći, to je jednostavno nemoguće.
Bayern igra nevjerojatno cijele sezone, da igramo ko u prvom dijelu sezone bi već nešto bilo, ali jednostavno 2013. godina je do sada preloša.Loši rezultati, loša igra, ispadanje iz kupa od Reala, sada najvjerojatnije ispadanje i iz Lige Prvaka ali jednostavno po igri je to bilo i očito.Evo sada je 4:0 i jednostavno to je to.Čestitke Bayernu a nadam se da će se Barca oporaviti i da sljedeće sezone uzme taj 5. trofej Lige Prvaka.
B-A-R-C-A
Da, ali problem je što je Bayern trenutno bolji za koplje od Barce...
Vrijeme je da se hobiti vrate u Međuzemlje, Bilbo Baggins flop of the match 
Ako niste s nama u porazima nemojte biti ni u pobjedama, ako se ne varam ovo je rekao Pep.
Zašto Manđa nije igro?
Sramotno..
Ništa više se ne može reć.. Znam da sam govorio kako je Messi vratio Barcu protiv PSGa, ali danas.. no comment
Zašto Manđa nijke igro?
Žuti kartoni.
Katastrofa. Obrana nam izgleda očajno. Jednostavno svaki korner i centaršut smrdi na gol.
Ja stvarno ne zna zašto još lani nismo kupili obrambenog. Umjesto njega smo doveli Songa. Zašto?
To valjda samo uprava kluba zna.
Treba dovest Hummelsa. Čovjek je sam izjavio da bi Barcu jako teško odbio.
I treba dovest napadača.
Koji zna zabit. Za razliku od Pedra i Sancheza. Ja osobno bi doveo Aguera. I Neymara. U tandemu.
Šta da kažem osim...jebiga.
Čestitke njemcima, bolji je pobijedio. Ovo ljeto definitivno treba dovesti pojačanje u obranu, bilo iz mlađeg pogona bilo iz nekog drugog kluba.
Samo me zanima što Villa radi na klupi a Sanchez igra. Zašto ga uvodi u 80 minuti na 4-0. Ništa drugo, čestitke Bayernu, po meni osvajaju ligu prvaka, ovakva igra, odlični su.
Kao što sam bio i uvjeren,problema je bilo u obrani, Bartra jednostavno nema kvalitetu niti je fizički spreman za ovakve utakmice. Od odlaska Guardiole Barca nije ona stara, nema prepoznatljivog presinga, nema tečnosti, nema ubojitosti po krilima. Svaka čast Bayernu i nadam se da će oni sovojiti LP ove sezone jer su stvarno zaslužili, nakon 2 finala koja su izgubili, a onda igraju ovakvu sezonu poslije toga, čudesni su.
Jednostavno razmontirani, ubili su nas u svakom segmentu igre.. ali ništa, idemo dalje. Visca Barca!!
Jednostavno razmontirani, ubili su nas u svakom segmentu igre.. ali ništa, idemo dalje. Visca Barca!!
Osim u posjedu lopte. Taj nam posjed nista dobrog zadnjih utakmica ne donosi.
bayern cudesan. tako su dobro radili presing da mi nismo mogli balun iznit
sve u svemu zasluzena pobjeda, mi smo se nakon drugog gola raspali.
čestitke bayernu!!
nevjerovatan napredak u 4 godine...čudo jedno!imam osjećaj da će žaliti za heynckesom
što se tiće barce,kad nema messija,nema ni igre...to mi se nimalo ne sviđa,jer ovisimo o jednom igraču...o obrani je sve već rečeno.pod hitno u nabavku kvalitetnog stopera!btw čitam da će dovesti handanovića za 30 milijuna evra
što se tiće uzvrata,čuda su moguća!!
Osim u posjedu lopte. Taj nam posjed nista dobrog zadnjih utakmica ne donosi.
Pa kad 90% vremena stoji u barcinoj mreži. 
što se tiće uzvrata,čuda su moguća!!
nece se bayern opec kao protiv arsenala... nisu toliko maloumni da naprave istu gresku 2 puta
bayern cudesan. tako su dobro radili presing da mi nismo mogli balun iznit
sve u svemu zasluzena pobjeda, mi smo se nakon drugog gola raspali.
Raspali ste se vi i prije prvog gola.