FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.043.033
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
ma Bayern je kvalitetnija ekipa i to je to, čisto sumnjam da će se nešto promijeniti. Inače užasan sudački kriterij, sude se neki faulovi koji to nisu, a ono što se trba se ne sudi, uz to mislim da je i Bayern zakinut za penal. U drugom poluvremenu Villu unutra...

Kvalitetniji nisu, al trenutno jesu bolji. Samo da ne primimo jos koji gol.

B-A-R-C-A
15 godina
Bruno_K!ng kaže...
branezg kaže...

Neobicno mi je gledati ovako nemocnu Barcelonu...

Pa i nije baš više, za sad u 2013. godini su imali jako lošu igru.

Nešto moraju promjeniti inače će Bayern utrpat još nekoliko!

Istina ,  j3biga iluzorno je ocekivati da Barca nikad nece lose igrati nakon toliko uzastopnih godina dominacije pogotovo

svima dode los trenutak a nama je to ova godina definitivno i sta sad proci ce i to jedino sto  je zalosno je gledati sve ove

kvazi ljubitelje nogometa koji natezeju kozicu i pisu bljuvotine jer Barca lose igra.

twice the pride double the fall
16 godina
iNo_bhf kaže...
antimadridista kaže...
ma Bayern je kvalitetnija ekipa i to je to, čisto sumnjam da će se nešto promijeniti. Inače užasan sudački kriterij, sude se neki faulovi koji to nisu, a ono što se trba se ne sudi, uz to mislim da je i Bayern zakinut za penal. U drugom poluvremenu Villu unutra...

Kvalitetniji nisu, al trenutno jesu bolji. Samo da ne primimo jos koji gol.

pa da, na to i mislim, ove sezone su puno bolji. Nadam se da će se nešto promijeniti u nastavku, ali sumnjam..

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
protjeran

Messi je bar 90% lopti krivo dodao. Neznam sta Tito čeka sa izmjenama.

B-A-R-C-A
15 godina
FC Barcelona

Sjetite se situacije s Milanom ove godine i s Chelseajem 2009. Ja očekujem sličnu situaciju i protiv Bayerna, Barca se uvijek digne kad je najgušće...

15 godina
david7 kaže...

Sjetite se situacije s Milanom ove godine i s Chelseajem 2009. Ja očekujem sličnu situaciju i protiv Bayerna, Barca se uvijek digne kad je najgušće...

Ovaj put mislim da nece, Bayern je ove sezone bolji od Barce i mislim da ce Barca ispasti.

VISCA BARCA
17 godina
david7 kaže...

Teško ako ne damo večeras barem jedan gol.  Igra katastrofa.

15 godina
FC Barcelona

Istina, Bayern je kvalitetniji od Milana, ali 99% sam siguran da će igrati bunker na Nou Campu, Barca bi to trebala probiti...

13 godina
neaktivan
david7 kaže...

Istina, Bayern je kvalitetniji od Milana, ali 99% sam siguran da će igrati bunker na Nou Campu, Barca bi to trebala probiti...

Bayern je u stanju napast i doma i u gostima..pokazao je to protiv Reala...tako da se nebi cudio da sad izgradi veliku prednost i odluci i na Camp Nou napast..to je ono sta sam ja govorio odkad su cetvrtine izvucene...bayern je defnitivno najjaci favorit za osvajanje LP, ispred barce i reala je ubjedivo...tko god dodje na bayern treba se s pravom bojat...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
FC Barcelona

Barca slomljena, cestitke Bayernu.

VISCA BARCA
16 godina
FC Barcelona

da ga hebes sad su pretjerali :D

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koliko god to sad bilo teško misliti, reći, ali ovo je gotovo, Bayern je puno bolji...Dostići takav rezultat protiv takve momčadi je jednostavno nemoguće.Dečki su uspjeli protiv Milana i svaka im čast na tome , ali sada koliko god to bilo teško reći, to je jednostavno nemoguće.

Bayern igra nevjerojatno cijele sezone, da igramo ko u prvom dijelu sezone bi već nešto bilo, ali jednostavno 2013. godina je do sada preloša.Loši rezultati, loša igra, ispadanje iz kupa od Reala, sada najvjerojatnije ispadanje i iz Lige Prvaka ali jednostavno po igri je to bilo i očito.Evo sada je 4:0 i jednostavno to je to.Čestitke Bayernu a nadam se da će se Barca oporaviti i da sljedeće sezone uzme taj 5. trofej Lige Prvaka.

Battlelog: Login_HR
16 godina
protjeran
Meni je ovo na semaforu smijesno. Nadam se da Trixi gleda ovu sramotu pa napokon kupi cijelu obranu. Jer veceras smo igrali 0-4-2 formaciju.
B-A-R-C-A
16 godina
neaktivan
david7 kaže...

Da, ali problem je što je Bayern trenutno bolji za koplje od Barce...

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
18 godina
protjeran
FC Barcelona

Vrijeme je da se hobiti vrate u Međuzemlje, Bilbo Baggins flop of the match {#}

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
15 godina
FC Barcelona

Ako niste s nama u porazima nemojte biti ni u pobjedama, ako se ne varam ovo je rekao Pep.

VISCA BARCA
16 godina
FC Barcelona

Zašto Manđa nije igro?

vauvauvau jipi jo jipi je
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 22:30 (bruno03).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sramotno..

Ništa više se ne može reć.. Znam da sam govorio kako je Messi vratio Barcu protiv PSGa, ali danas.. no comment

16 godina
neaktivan
bruno03 kaže...

Zašto Manđa nijke igro?

Žuti kartoni.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Katastrofa. Obrana nam izgleda očajno. Jednostavno svaki korner i centaršut smrdi na gol.

Ja stvarno ne zna zašto još lani nismo kupili obrambenog. Umjesto njega smo doveli Songa. Zašto?

To valjda samo uprava kluba zna.

Treba dovest Hummelsa. Čovjek je sam izjavio da bi Barcu jako teško odbio.

I treba dovest  napadača.

Koji zna zabit. Za razliku od Pedra i Sancheza. Ja osobno bi doveo Aguera. I Neymara. U tandemu.

16 godina
FC Barcelona

Šta da kažem osim...jebiga.

Čestitke njemcima, bolji je pobijedio. Ovo ljeto definitivno treba dovesti pojačanje u obranu, bilo iz mlađeg pogona bilo iz nekog drugog kluba.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo me zanima što Villa radi na klupi a Sanchez igra. Zašto ga uvodi u 80 minuti na 4-0. Ništa drugo, čestitke Bayernu, po meni osvajaju ligu prvaka, ovakva igra, odlični su.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona
Ovaj Bayern je nevjerojatan stroj, čudesno...
Kao što sam bio i uvjeren,problema je bilo u obrani, Bartra jednostavno nema kvalitetu niti je fizički spreman za ovakve utakmice. Od odlaska Guardiole Barca nije ona stara, nema prepoznatljivog presinga, nema tečnosti, nema ubojitosti po krilima. Svaka čast Bayernu i nadam se da će oni sovojiti LP ove sezone jer su stvarno zaslužili, nakon 2 finala koja su izgubili, a onda igraju ovakvu sezonu poslije toga, čudesni su.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jednostavno razmontirani, ubili su nas u svakom segmentu igre.. ali ništa, idemo dalje. Visca Barca!!

Som la gent blaugrana
16 godina
protjeran
rookica19 kaže...

Jednostavno razmontirani, ubili su nas u svakom segmentu igre.. ali ništa, idemo dalje. Visca Barca!!

Osim u posjedu lopte. Taj nam posjed nista dobrog zadnjih utakmica ne donosi.

B-A-R-C-A
18 godina

bayern cudesan. tako su dobro radili presing da mi nismo mogli balun iznit 

sve u svemu zasluzena pobjeda, mi smo se nakon drugog gola raspali.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

čestitke bayernu!!

nevjerovatan napredak u 4 godine...čudo jedno!imam osjećaj da će žaliti za heynckesom

što se tiće barce,kad nema messija,nema ni igre...to mi se nimalo ne sviđa,jer ovisimo o jednom igraču...o obrani je sve već rečeno.pod hitno u nabavku kvalitetnog stopera!btw čitam da će dovesti handanovića za 30 milijuna evra{#}

što se tiće uzvrata,čuda su moguća!!

16 godina
protjeran
iNo_bhf kaže...

Osim u posjedu lopte. Taj nam posjed nista dobrog zadnjih utakmica ne donosi.

Pa kad 90% vremena stoji u barcinoj mreži. Smijeh

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
18 godina
hitmanovich kaže...

što se tiće uzvrata,čuda su moguća!!

nece se bayern opec kao protiv arsenala... nisu toliko maloumni da naprave istu gresku 2 puta

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

bayern cudesan. tako su dobro radili presing da mi nismo mogli balun iznit 

sve u svemu zasluzena pobjeda, mi smo se nakon drugog gola raspali.

Raspali ste se vi i prije prvog gola.{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice